Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Black Rock's Wonders
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 18:41
Κι εκτός από την άριστη χρήση των εικόνων (που σου το έχουμε πει πολλές φορές), ξέρεις να χρησιμοποιείς και γραμματοσειρές (ειδικά αυτη με την οποία έγραψες "Nostalgia" τη θέλω οπωσδήποτε ^^).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 17:44
a fixed wallpaper

and a confusing signature

μου φαίνεται πως έχω πάλι κενό δημιουργικότητας γιατί άρχισα να βρίσκω χαζά αυτά που κάνω. έχω την εντύπωση οτι κάηκαν περισσότερα εγκεφαλικά κύταρρα από όσα περίμενα να δώ
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:53

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 21:53
Thumbs up! :3
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 21:35

ναι,άρχισα να ανεβάζω μερικά από τα wallpapers μου στο animepaper. Το ookami kakushi είναι απογοητευτικό αλλά από την αρχή λάτρεψα αυτην την εικόνα και έτσι έκανα κάτι. Η αριστερή πλευρα με προβλημάτισε αρκετά και στο τέλος δεν πρόσθεσα κάτι επιπλέον πιστεύοντας οτι δίνει ένα ιδιαίτερο σκοτεινό αίσθημα στην εικόνα.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 02:18

και λίγα ακόμα πράγματα πρίν κλέισω ακόμα ένα update

για τον φίλτατο κύριο Dante. Βέβαια τρόμαξα λιγάκια από τα άπειρα manly tears μετά το αποτέλεσμα αλλά εντάξει θα του περάσει! χεχε
Για το τέλος κάτι άκυρο εντελώς που έφτιαξα από καλή διάθεση

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 11:34
Καταπληκτικές δουλειές παίδιον, keep em coming...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 18:39

Και το γεγονός ότι σπουδάζεις αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι τέλειο. Είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις και ξέρουμε ότι έχεις λαμπρό μέλλον μπροστά σου αν συνεχίσεις έτσι ^^ Εντάξει, τελειώνω με το Good Fairy style.... Συνοψίζοντας, είσαι φοβερή και μάλλον πρόλαβες να το διαπιστώσεις από αυτούς που έχουν σχολιάσει πριν από μένα

Και να ρωτήσω μιας και έχω μια περιέργεια.... Εσύ τα ζωγραφίζεις η ίδια, έτσι? Δηλαδή σε ταμπλέτα και με σχετικά προγράμματα? Και....δέχεσαι ακόμη requests?

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2010 - 22:04
Αν και δεν γνωρίζω τίποτα από γραφιστικά και τέτοιου είδους πράματα (είμαι παντελώς άσχετη λέω...) με έχεις αφήσει άναυδη. Τα sigs και τα avs σου είναι ειλικρινά καταπληκτικά. Τα χρώματα που χρησιμοποιείς, τα θέματα που θίγγεις ~ εγώ που είμαι φανατική του Hetalia φαντάζεσαι τι χαρά έκανα όταν είδα τις εικόνες με τον Arthur-san
Μπορεί να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα σετάκια σου κάποτε, βέβαια αν δε σε πειράζει. Και πάλι δεν είμαι σίγουρη πότε... Αναποφάσιστο ον η Miss.
Και το γεγονός ότι σπουδάζεις αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι τέλειο. Είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις και ξέρουμε ότι έχεις λαμπρό μέλλον μπροστά σου αν συνεχίσεις έτσι ^^ Εντάξει, τελειώνω με το Good Fairy style.... Συνοψίζοντας, είσαι φοβερή και μάλλον πρόλαβες να το διαπιστώσεις από αυτούς που έχουν σχολιάσει πριν από μένα
Και να ρωτήσω μιας και έχω μια περιέργεια.... Εσύ τα ζωγραφίζεις η ίδια, έτσι? Δηλαδή σε ταμπλέτα και με σχετικά προγράμματα? Και....δέχεσαι ακόμη requests?
Συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν είμαι και ο θεός ο ίδιος. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι από μένα και συνεχίζω να πρόσπαθω πολύ για να τους φτάσω έστω και λιγάκι. Επίσης δυσκολέυομαι λίγο στα compliments ίσως γιατί δεν τα έχω συνηθίσει.
ναι όσο για το θέμα των σπουδών ΔΕΝ είναι αυτό που μου αρέσει αλλά εντάξει δεν βγήκαν τα πράγματα όπως ήθελα. Μία η μουσική που κόπηκα για λίγο, και η ψυχολογία δεν βοήθησαν. Αλλά αυτό ας το αφήσουμε.
Συγνώμμη αλλά τον gentleman μου δεν τον μοιράζομαι με τίποτα.Έχω tablet αλλά δεν δείχνω τις ζωγραφιές μου εδώ για προσωπικούς λόγους, αυτό σημαίνει οτι δεν έχω ζωγραφίσει απολύτως τίποτα από όσα είδες.
Τέλος κάνω requests αλλά σοβαρά requests και όποτε έχω χρόνο και διάθεση.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 16:32
Συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν είμαι και ο θεός ο ίδιος. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι από μένα και συνεχίζω να πρόσπαθω πολύ για να τους φτάσω έστω και λιγάκι. Επίσης δυσκολέυομαι λίγο στα compliments ίσως γιατί δεν τα έχω συνηθίσει.
ναι όσο για το θέμα των σπουδών ΔΕΝ είναι αυτό που μου αρέσει αλλά εντάξει δεν βγήκαν τα πράγματα όπως ήθελα. Μία η μουσική που κόπηκα για λίγο, και η ψυχολογία δεν βοήθησαν. Αλλά αυτό ας το αφήσουμε.
Συγνώμμη αλλά τον gentleman μου δεν τον μοιράζομαι με τίποτα.Έχω tablet αλλά δεν δείχνω τις ζωγραφιές μου εδώ για προσωπικούς λόγους, αυτό σημαίνει οτι δεν έχω ζωγραφίσει απολύτως τίποτα από όσα είδες.
Τέλος κάνω requests αλλά σοβαρά requests και όποτε έχω χρόνο και διάθεση.
Εντάξει, όχι και θεά - αλλά και πάλι πάρα πολύ καλή. Πάντα θα βρεθεί κάποιος καλύτερος και αυτό δεν αφορά μόνο την ζωγραφική, βέβαια... Μου αρέσουν πολύ οι εικόνες που έφτιαξες και σε ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία. Καταλαβαίνω πως είναι να έχεις προσωπικές ζωγραφιές και γι'αυτό σέβομαι. Για τις σπουδές, πανελλήνιες και όλα τα άλλα σχετικά στην άκρη, σωστά. Αλλά και πάλι σε θαυμάζω.
Βέβαια, understand. Απλά ανέφερες πως πρέπει πρώτα να σε ρωτήσουμε και να σε ενημερώσουμε, πράγμα που έκανα. Εξάλλου δηλώνω Romano-fangirl, btw. ;Ρ Συγγνώμη αν σε πρόσβαλλα με οποιονδήποτε τρόπο.
Σχετικά με το request ~ ωραία, γιατί ενδιαφέρομαι. Εννοείται όταν έχεις χρόνο και διάθεση.
Thank you for response.

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 20:30
Ναι όπως βλέπετε έχει πέσει πολύ κάψιμο στο Umineko screenshot generator. Δεν έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε για σήμερα. Μετά από κανα 2 χρόνια ξαναασχολήθηκα με το Illustrator γιατί δεν άντεχα άλλο να μην μπορώ να κάνω Vectors και στρώθηκα. Πάντως για πρώτη δουλειά δεν μπορώ να πώ οτι τα πήγα και πολύ άσχημα.

for the original resolution click here

αυτό είναι πολύ παλιό απλά είχα ξεχάσει να το ανεβάσω. Το MAL πραγματικά το λατρεύω ειδικά για αυτο το ωραίο feature με modified anime updates signature. Κάνεις ωραία πράγματα αν γνωρίζεις από slicing καλά γιατί θέλει υπομονή μέχρι να σου βγεί σωστα.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 14:12

έχω κάνει αρκετά λαθάκια εδώ αν και ήταν κατα πολύ ευκολότερο από το προηγούμενο. προφανώς επειδή το scan ήταν λίγο άθλιας ποιότητας