Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Most Hated One Piece Character.


  • This topic is locked This topic is locked
197 replies to this topic

#196 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 22 May 2012 - 02:09

ποιο μισητός χαρακτήρας είναι ο Spandine ο πατέρας του Spandam! 'Εκανε κουρέλι όλη την παιδικότητα της Robin. Να ψοφήσει το καθήκι!
Άλλες καλές επιλογές:Spandam,Akainu, όλοι οι Tenryubito

Edited by P.Z.W.Y.S, 22 May 2012 - 02:10.

Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#197 Rewi

Rewi

    Anime Newbie

  • Members
  • 53 posts

Posted 23 May 2012 - 22:44

:cry5:

Η Robin δεν πήρε μέρος στην καταστροφή του βασιλείου... Όσο την είδαμε, το μόνο που έκανε ήταν να συντονίζει τις ενέργειες των υπόλοιπων number agents, απλά εξυπηρετώντας τον Crocodile, και πάλεψε μόνο με τον Pell (και την Tashigi). Ήταν όσο περισσότερο γινόταν μακριά από διάφορες ενέργειες κατά της Arabasta, απλά έγινε δεξί χέρι του Crocodile για να βρει αυτό που έψαχνε, που μόνο σε προσωπικό συμφέρον δεν αποσκοπούσε. Και μάλιστα βοήθησε πολύ τους Strawhats, και πιο συγκεκριμένα τον Luffy μετά την πρώτη μάχη στην Rainbase.


Spoiler:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την περιγραφή του Akainu. Ενας ανθρωπος που εκμεταλλευεται τις συναισθηματικές αδυναμίες των αλλων και κερδιζει με βρωμικα μέσα όπως ακριβώς δηλαδή συμβαινει και στην πραγματική ζωή. Αν πραγματικά αυτό που τον ενδιεφερε ήταν η δικαιοσύνη γιατι δε βγήκε μόνος του εξαρχής να πολεμήσει στα ίσια??? Γιατι περιμενε σιωπηλα στις γωνιες να παραμυθιαζει τον Squardo?? Συγνωμη αλλα αυτα μόνο δικαιοι ανθρωποι δεν τα κάνουν. Το arc αυτό για μένα ήταν αριστουργηματικό γιατι περναγε απο τα ωραιοτερα μνματα. Προκειμενου να διατηρησεις την εξουσια σου προφασιζεσαι το ονομα της δικαιοσυνης που λες πως αντιπροσωπευεις, για να εχεις το αλλοθι να κάνεις ελευθερα ότι βρωμια θες. Πήγε να μιλήσει δικαια ο Coby και εκεινος πηγε να τον σκοτωσει! ένας άλλος Marine πιο πριν που φοβισμενος ηθελε να εγκαταλήψει τη μαχη, τον σκοτωσε!! Αυτό δεν ειναι δικαιοσύνη, αυτό ειναι διψάω για εξουσία, κάνω ότι λαμογιά μπορώ για να την αποκτήσω και προφασίζομαι τον δικαιο. Ωστόσο χαιρομαι πολύ που εμφανιστηκε ενας τετοιος χαρακτηρας στο ανιμε, γιατι τετοιο στον κοσμο υπαρχουν πολλοι. Αν θελουμε να μιλησουμε για δικαιοσυνη απο την πλευρα του ναυτικου οι πρωτοι αντιπροσωποι για μενα ειναι Smoker και Aokiji. Πάλεψαν το Luffy στα ισια και εδειξαν πως πραγματικα ειναι δικαιοι. Οταν ο Λουφυ εσωσε τον Καπνο στην Αραμπαστα, εκεινος αν και εχθρος τον αφησε να φυγει εκεινη τη φορα γιατι ετσι ηταν το δικαιο. Οταν ο Αοκιτζι εκανε το Λουφυ πάγο, δεν τον σκωτωσε λόγω του περιστατικου που του ειχε πει ο καπνος, που επισης ειναι δικαιο. Ο Akainu είναι ένας πολύ πετυχημενος, αδικος, αδιστακτος κακος που είναι βεβαια απαραίτητος στην ιστορια. Και το οτι τον αντιπαθουνε τοσοι τον κανει πολυ πετυχημενο στο ρολο του χαρακτηρα, Συγνωμη για την αναλυση αλλα πορωθηκα!!


Edited by Rewi, 23 May 2012 - 22:46.


#198 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 20 August 2012 - 21:20

Ο Akainu είναι αρκετά ασυμπάθιστος,εξαιτίας της συμπεριφοράς του αλλά στην κορυφή είναι οι παντελώς ηλίθιοι celestial dragons.

Edited by specialistas4, 20 August 2012 - 21:20.

Posted Image