Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

日本語能力試験2009 Εξετάσεις Ιαπωνικών 2009

• This topic is locked This topic is locked
132 replies to this topic

#106 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 22 February 2010 - 16:31

Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν! Πέρασε και η αδερφή μου το 3. Όσοι από εσάς θα πάτε για παραπάνω από δω και πέρα θα έχετε να ρίξετε αρκετό διάβασμα! Με το εμβόλιμο πτυχίο βέβαια τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Από Ιούνιο άκουσα βέβαια ότι θα ξέρουμε περίπου τι θα πέφτει. Εγώ πάω για το 1. 超難しい世界へ踏み込んだみたい!(笑)

#107 mishto!

mishto!

Spirited away...

• Members
  • 13 posts

Posted 22 February 2010 - 19:13

Ξέρει κανένας αν έστειλαν τα αποτελέσματα Θεσσαλονίκη;;; :smokingg:

#108 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 February 2010 - 20:46

όχι ακόμη.

#109 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 23 February 2010 - 17:53

Κι εγώ το πέρασα, σήμερα πήρα το δίπλωμα απ' τη δασκάλα μου και πλέον το έχω στα χέρια μου. :hehehe:

Ευτυχώς που δεν αναγράφεται η επίδοση στο χαρτί, γιατί με γ@μησε λίγο το listening, στα άλλα τα πήγα αρκετά καλά. Το κορυφαίο είναι ότι έτσι όπως αποδίδεται η μετάφραση : Japanese Proficiency Test, σε συνδυασμό με τον αριθμό 4 που για τους περισσότερους φαντάζει σαν τελευταίο αντί για πρώτο, δίνει την εντύπωση σε κάποιον που δεν ξέρει το σύστημα ότι έχω πάρει το αντίστοιχο proficiency στα ιαπωνικά. Posted Image

Πάμε βουρ για το 3ο τώρα, για την ακρίβεια το νέο 4ο. Βέβαια τα δύσκολα θα ξεκινήσουν του χρόνου, αλλά αν υπάρχει αγάπη για τη γλώσσα και όρεξη για διάβασμα, impossible is nothing. :thatsit:

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες.

serpe7.jpg

#110 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 February 2010 - 20:51

προχθές σε μια συνέντευξη που πήγα
αυτός που διάβαζε το βιογραφικό μου
νόμιζε ότι έχω το proficency στα Ιαπωνικά.

#111 bigbill

bigbill

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 23 February 2010 - 23:06

παιδια πολυ με ρωτανε αν το level 2 ειναι το αντιστοιχο διπλωμα advance των αγγλικων το level 3 το αντιστοιχο του lower κτλ. δεν πιστευώ να υπάρχει καμια αντιστοιχια έτσι δεν ειναι?
μιλάμε για τελείως διαφορετικές γλώσσες...

#112 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 February 2010 - 23:22

Αντιστοιχία δεν νομίζω ότι υπάρχει επίσημα για καμία γλώσσα. Είχα την εντύπωση ότι αυτό το λέμε απλά ως σημείο αναφοράς. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Τώρα, εγώ ως αντίστοιχο του lower βάζω το καινούργιο 3 και ως advance το 2. Δεν μου το χει πει κάποιος, πχ η δασκάλα μου, αλλά μου φαίνονται σε αντίστοιχο επίπεδο ευχέρειας.

Posted Image

Posted Image

#113 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 24 February 2010 - 12:23

Νομίζω ότι θα' ταν υπερβολή να κατατάξουμε το καινούργιο 3 στο επίπεδο του lower. Αν κάνουμε σύγκριση με τα αγγλικά διπλώματα, πιστεύω ότι το 3 θα κυμαίνεται περίπου στα επίπεδα του standard (αυτού που είναι πριν το lower) και το καινούργιο 2 θα είναι μεταξύ lower και advanded. Οπότε πάλι το 2 θα είναι πλησιέστερο του lower.

προχθές σε μια συνέντευξη που πήγα
αυτός που διάβαζε το βιογραφικό μου
νόμιζε ότι έχω το proficency στα Ιαπωνικά.

Εγώ πάντως θα κάνω καμιά πλακίτσα σε κάνα φίλο μου. :kakaka:

serpe7.jpg

#114 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 24 February 2010 - 12:41

Κααααιιιι πήρα κι εγώ το χαρτί επιτέλους χθες στα χέρια μου... 380/400, καλύτερα κι από το σκορ μου στο 4級! :awww: Απόψε κερνάω τον εαυτό μου sushi :joyful:

Άσχετο, άκουσα ότι στην ύλη για το καινούριο 3 θα είναι και τα 1000 漢字 του παλιού 2, απλά θα έχει πιο εύκολη γραμματική, λεξιλόγιο κλπ. Εσάς έχει πάρει τίποτα το αυτάκι σας;
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#115 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 24 February 2010 - 16:20

οχι αλλα τα ματακια μου εχουν παρει ματι αυτό
δεν ξερω αν εχουν κάποια πληροφόρηση απο τα "μέσα"(sic!) η απλα ετσι πιστεύουν!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#116 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 February 2010 - 16:24

εμείς που έχουμε ήδη το 4 εδώ και κάτι χρονια πιο θα πάμε να δώσουμε με το καινούριο σύστημα? το 3 η το 4?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#117 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 24 February 2010 - 16:28

το Ν4 που αντιστοιχει στο σημερινο 3 η οποιο αλλο θελεις αναλογα με τις δυνατοτητες σου

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#118 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 February 2010 - 16:30

mex, καταραμένη ιταλία, αν δεν είχα χάσει 3 μήνες εκεί θα είχα το 3kyuu τώρα και θα ήμουν σε πολύ ευκολότερη κατάσταση :(

also, to be on topic :P congratulations people for passing your exams :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#119 mishto!

mishto!

Spirited away...

• Members
  • 13 posts

Posted 01 March 2010 - 19:47

Μας εχουν ξεχασει λιγο εδω περα η μου φαινεται? :tongue2:
I find it kinda funny, I find it kinda sad, the dreams in which I'm dying are the best I've ever had

#120 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 19:53

γραμμένους μας έχουν.