Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

日本語能力試験2009 Εξετάσεις Ιαπωνικών 2009
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 13:21
Τώρα στο listening τι να πω, γ@μώ τον τραγέλαφό τους με τα μαυρισμένα κυκλάκια και τα μούφα κασετόφωνα. Που μέχρι στο 2ο σκέλος να μαυρίσω 4 κύκλους, είχε ήδη ξεκινήσει το επόμενο και πήγαινα με την ψυχή στο στόμα. Όσον αφορά το πρώτο ήταν κάτι που δεν το είχα συναντήσει σε άλλη ξένη γλώσσα και που δυστυχώς δεν είχα υπολογίσει. Καθόμουν στις πάνω θέσεις του αμφιθέατρου κι έβαλαν ένα στερεοφωνικό με δυνατά μπάσα που έκανε αντίλαλο. Και στα ελληνικά να την άκουγα την κασέτα μπορεί να μην τα καταλάβαινα όλα. Πάει καταστράφηκα στο listening κι έπιανα τόσο καλές βαθμολογίες στα τελευταία τεστ. Άει Σιχτίρ. Τέλος πάντων, εν αναμονή του φεβρουαρίου, πιστεύω να το έχω περάσει.
Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 18:23
Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ήταν λίγο πιο δύσκολο από των τελευταίων ετών...

PS: Γνώρισα και την a2a με την αδερφή της!

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 18:52
Τελειώσαμε και τα 3άρια! Χμμ, από λεξιλόγιο το 問題 ΙΙΙ μας τα χάλασε λίγο (πολλές άγνωστες λέξεις, βρε παιδί μου), αλλά γενικά καλά νομίζω. Στο Listening επίσης κατά γενική ομολογία είχαμε βαριά θύματα, χεχε. (Τελικά πόσα εισιτήρια αγόρασαν; Και η αδερφή το αγόρασε ή απλά το χάρισε το ρημαδο-δώρο; ) Ευτυχώς ισιώσαμε λίγο στη γραμματική και τα κείμενα.
Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ήταν λίγο πιο δύσκολο από των τελευταίων ετών...Άντε, και καλά μας αποτελέσματα το Φεβρουάριο!
PS: Γνώρισα και την a2a με την αδερφή της!(γιατί φυσικά μέχρι να μπούμε κουτσομπολεύαμε και με κάτι άλλα κορίτσια για j-dramas, 九九九)
Αν θυμάμαι καλά στην αρχή είπε 2 για ενήλικους και 2 για παιδιά.Όμως η μητέρα θα πήγαινε στο εμπορικό κέντρο τελικά οπότε γίνονται 1 και 2.Αλλά το ένα παιδί ήταν 2 ετών οπότε δεν χρειαζόταν εισιτήριο έτσι τελικά πήρε 1 και 1.
Γενικά στο listening πιστεύω ότι έκανα 3-4 λάθη maximum.Ακουγόταν πολύ καθαρά(ήμουν και στο πρώτο θρανίο)
Η γραμματική σε γενικές γραμμές ήταν νορμάλ.
Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το λεξιλόγιο.
ΥΓ.Και εγώ ήμουν μερικές φορές με την a2a οπότε παίζει να συναντηθήκαμε.
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 20:26
Φέτος αν το δυσκόλεψαν είναι 100% σίγουρο ότι το έκαναν γιατί από του χρόνου με το εμβόλιμο πτυχίο θα τα ευκολέψουν λογικά λίγο. Για το 1 να δω τι θα κάνουν που θα δυσκολέψει. >_< Αλλά εντάξει νομίζω καλά πάω γιατί τώρα τελευταία πιάνω τους στίχους στα τραγούδια των KinKi Kids και αυτό σημαίνει ότι έχω προχωρήσει. Lol!
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 10:27
Καλά αποτελέσματα σε όλους

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 21:55
εγώ ένα θα πω... το 3 τον παίρνει....
σε κάποια φάση απλά έβαζα στην τύχη
το Listening Μου φάνηκε εύκολο αλλά
μου φάνηκε ότι είχε πολλές παγίδες και ας λέει ο Jir. ότι ήταν νορμαλ...
το τεστ ηταν GTP εσύ εισαι τρομακτικά έξυπνος
εμενα μου φάνηκε ότι ηταν ένας ενήλικος και δύο παιδιά.
τελικά τι σκατά έπαθε ο djdragon και δεν ήρθε;
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 01:13
Καλά αποτελέσματα σε όλους και από μένα^^
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 13:43
Στο listening ευτυχώς είχαμε καλό και καθαρό ήχο (τωρα θα μου πεις, καθόμουνα και μπροστά μπροστά). Το μερος του τεστ με τις εικόνες ήταν ευκολο. Βεβαια εγώ μια ζωή σιχαινόμουν τις εικόνες που εχουνε στατιστικά διαγράμματα και στις ερωτήσεις αυτές παραδοσιακά τα κάνω κώλο....
Το mojigoi το βρήκα απολαυστικότατο! Δεν ήταν και πολύ ευκολο όμως, αντικειμενικά μιλώντας, γιατί υποκειμενικά, ειναι το αγαπημένο μου κομμάτι σε κάθε τεστ!
Και το dokkai bunpou το φχαριστήθηκα. Γιατί πάντα ήταν το αδυνατο μου σημείο και φετος εκανα μεγάλη προσπάθεια να το φτάσω σε αξιοπρεπές επίπεδο. Φετός πιστευω τα καταφερα καλά.
Τα κειμενα ευκολα, αλλα τα ξεκολωσα-τα διάβασα 30 φορές γιατί ποτε δεν ξερεις που ακριβώς το παει ο γιαπωνέζος με το νόημα...
Φετος δεν ειχε κειμενα με περιεχομενο αξιο να χαρακτηριστεί ως...."μαθήματα τσιγγουνιάς"! Εννοώ πως μου χουνε μεινει ανεξίτιλα στη μνήμη κειμενα παλαιοτερων ετών όπου ο συγγραφέας μας εμπαζε στα κόλπα του καλού τσιφούτη, συμβουλευοντας μας να πηγαίνουμε στο μαναβη μόνο τις μερες που βρεχει γιατι εχει λίγο κόσμο και τα λαχανικα ειναι φτηνότερα, ή αν παχύνουμε, να δουλευουμε περισσότερο για να αδυνατισουμε, ωστε να μη χαλασουμε λεφτά να παρουμε καινούργο παντελόνι....
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 13:50
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bardock300: 08 Δεκέμβριος 2009 - 23:39
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 15:43
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 21:03
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 21:01
Τωρα για το ακουστικο κομματι..ειναι λιγο στο σπαθί..αν εχω πετυχει τα μισά θα ειμαι ευχαριστημενος!
Περνιοταν και με καργα ανεση για οποιον ηταν διαβασμενος!!
Για οσους αρχιζαν τα τρικ του στυλ θα τα δω ολα τελευταια βδομαδα..ε εκει αρχιζουν και τα σεναρια..!

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:39
Το πήρα το 3kyu~!!!!!

αντε ζβέλτα στους δασκάλους σας να μαθετε και τα δικά σας!
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 14:54