Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

日本語能力試験2009 Εξετάσεις Ιαπωνικών 2009

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
132 replies to this topic

#76 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 13:21

Μόλις γύρισα από τη Θεολογική, ελπίζω όλοι σας να γράψατε καλά και να βάλατε τα δυνατά σας. Λοιπόν mojigoi και γραμματική έκανα ότι μπορούσα πραγματικά, αν και την πάτησα σε μερικές ερωτήσεις παγίδες, το διαπίστωσα πιο μετά δυστυχώς. Πιστεύω ότι θα'χω πιάσει 65-70 & από τα 2.

Τώρα στο listening τι να πω, γ@μώ τον τραγέλαφό τους με τα μαυρισμένα κυκλάκια και τα μούφα κασετόφωνα. Που μέχρι στο 2ο σκέλος να μαυρίσω 4 κύκλους, είχε ήδη ξεκινήσει το επόμενο και πήγαινα με την ψυχή στο στόμα. Όσον αφορά το πρώτο ήταν κάτι που δεν το είχα συναντήσει σε άλλη ξένη γλώσσα και που δυστυχώς δεν είχα υπολογίσει. Καθόμουν στις πάνω θέσεις του αμφιθέατρου κι έβαλαν ένα στερεοφωνικό με δυνατά μπάσα που έκανε αντίλαλο. Και στα ελληνικά να την άκουγα την κασέτα μπορεί να μην τα καταλάβαινα όλα. Πάει καταστράφηκα στο listening κι έπιανα τόσο καλές βαθμολογίες στα τελευταία τεστ. Άει Σιχτίρ. Τέλος πάντων, εν αναμονή του φεβρουαρίου, πιστεύω να το έχω περάσει.

Καλά αποτελέσματα σε όλους.

serpe7.jpg

#77 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 18:23

Τελειώσαμε και τα 3άρια! Χμμ, από λεξιλόγιο το 問題 ΙΙΙ μας τα χάλασε λίγο (πολλές άγνωστες λέξεις, βρε παιδί μου), αλλά γενικά καλά νομίζω. Στο Listening επίσης κατά γενική ομολογία είχαμε βαριά θύματα, χεχε. (Τελικά πόσα εισιτήρια αγόρασαν; Και η αδερφή το αγόρασε ή απλά το χάρισε το ρημαδο-δώρο; ) Ευτυχώς ισιώσαμε λίγο στη γραμματική και τα κείμενα.

Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ήταν λίγο πιο δύσκολο από των τελευταίων ετών... :bahhh: Άντε, και καλά μας αποτελέσματα το Φεβρουάριο!

PS: Γνώρισα και την a2a με την αδερφή της! :blingeye2: (γιατί φυσικά μέχρι να μπούμε κουτσομπολεύαμε και με κάτι άλλα κορίτσια για j-dramas, 九九九)
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#78 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 18:52

Τελειώσαμε και τα 3άρια! Χμμ, από λεξιλόγιο το 問題 ΙΙΙ μας τα χάλασε λίγο (πολλές άγνωστες λέξεις, βρε παιδί μου), αλλά γενικά καλά νομίζω. Στο Listening επίσης κατά γενική ομολογία είχαμε βαριά θύματα, χεχε. (Τελικά πόσα εισιτήρια αγόρασαν; Και η αδερφή το αγόρασε ή απλά το χάρισε το ρημαδο-δώρο; ) Ευτυχώς ισιώσαμε λίγο στη γραμματική και τα κείμενα.

Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ήταν λίγο πιο δύσκολο από των τελευταίων ετών... :bahhh: Άντε, και καλά μας αποτελέσματα το Φεβρουάριο!

PS: Γνώρισα και την a2a με την αδερφή της! :blingeye2: (γιατί φυσικά μέχρι να μπούμε κουτσομπολεύαμε και με κάτι άλλα κορίτσια για j-dramas, 九九九)

Αν θυμάμαι καλά στην αρχή είπε 2 για ενήλικους και 2 για παιδιά.Όμως η μητέρα θα πήγαινε στο εμπορικό κέντρο τελικά οπότε γίνονται 1 και 2.Αλλά το ένα παιδί ήταν 2 ετών οπότε δεν χρειαζόταν εισιτήριο έτσι τελικά πήρε 1 και 1.

Γενικά στο listening πιστεύω ότι έκανα 3-4 λάθη maximum.Ακουγόταν πολύ καθαρά(ήμουν και στο πρώτο θρανίο)

Η γραμματική σε γενικές γραμμές ήταν νορμάλ.

Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το λεξιλόγιο.

ΥΓ.Και εγώ ήμουν μερικές φορές με την a2a οπότε παίζει να συναντηθήκαμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 20:04

Εμάς στα πίσω θρανία στο Listening έφτανε ένα απροσδιόριστο μουρμουρητό.... Νομίζω κι εγώ έχω 2-3 λάθη μόνο, απλά συνήθως ήταν το δυνατό μου σημείο. :emptyonexg1:

Άλλες εντυπώσεις;
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#80 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 20:26

Ουφ! Γυρίσαμε και μείς! Είχαμε πάει να μασαμπουκιάσουμε στα Fridays γιατί μας έκοψε η λόρδα τόσες ώρες. Εσείς πουλάκια μου πιστεύω το πήρατε. Και δύσκολα να ήταν σε 1-2 κομμάτια νομίζω στη γενική θα τα πήγατε καλά. Ένας φίλος μου το βλαμένο στο listening ζωγράφιζε και έχασε 2 ερωτήματα! Έλεος! *facepalm*
Φέτος αν το δυσκόλεψαν είναι 100% σίγουρο ότι το έκαναν γιατί από του χρόνου με το εμβόλιμο πτυχίο θα τα ευκολέψουν λογικά λίγο. Για το 1 να δω τι θα κάνουν που θα δυσκολέψει. >_< Αλλά εντάξει νομίζω καλά πάω γιατί τώρα τελευταία πιάνω τους στίχους στα τραγούδια των KinKi Kids και αυτό σημαίνει ότι έχω προχωρήσει. Lol!

#81 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 10:27

Κι εμένα στο 3ο μου φάνηκε πολύ δύσκολο το λεξιλόγιο.Το listening μέτριο και η γραμματική εύκολη (ειδικά τα κείμενα).
Καλά αποτελέσματα σε όλους :)
Intelligence is nothing without wisdom...

#82 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 21:55

ρε kallia και deathguard που ήσασταν εσείς και δεν σας γνώρισα;

εγώ ένα θα πω... το 3 τον παίρνει....

σε κάποια φάση απλά έβαζα στην τύχη

το Listening Μου φάνηκε εύκολο αλλά
μου φάνηκε ότι είχε πολλές παγίδες και ας λέει ο Jir. ότι ήταν νορμαλ...
το τεστ ηταν GTP εσύ εισαι τρομακτικά έξυπνος

εμενα μου φάνηκε ότι ηταν ένας ενήλικος και δύο παιδιά.
τελικά τι σκατά έπαθε ο djdragon και δεν ήρθε;

#83 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 01:13

4άρι here! Φυσιολογικό μου φάνηκε, τα kanji πολύ εύκολα(εγώ με δυσκολία να ξέρω καμιά 20σαριά-τα υπόλοιπα απλά τα αναγνωρίζω...κάπως), η γραμματική μια χαρά, μόνο το listening μας τα χάλασε λίγο. Και έκανε λίγο αντίλαλο και ακουγόταν ο αέρας δυνατά απ' έξω αλλά δεν πρέπει να 'χω πολλά λάθη(τουλάχιστον ελπίζω!).
Καλά αποτελέσματα σε όλους και από μένα^^

2s9p2fs.jpg

#84 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 13:43

...ναι, ο DJ-Dragon έλαμψε δια της απουσίας του! Θα ήταν στην ίδια αίθουσα μ εμενα, το jiraiya και την Erisabetsu.

Στο listening ευτυχώς είχαμε καλό και καθαρό ήχο (τωρα θα μου πεις, καθόμουνα και μπροστά μπροστά). Το μερος του τεστ με τις εικόνες ήταν ευκολο. Βεβαια εγώ μια ζωή σιχαινόμουν τις εικόνες που εχουνε στατιστικά διαγράμματα και στις ερωτήσεις αυτές παραδοσιακά τα κάνω κώλο....

Το mojigoi το βρήκα απολαυστικότατο! Δεν ήταν και πολύ ευκολο όμως, αντικειμενικά μιλώντας, γιατί υποκειμενικά, ειναι το αγαπημένο μου κομμάτι σε κάθε τεστ!

Και το dokkai bunpou το φχαριστήθηκα. Γιατί πάντα ήταν το αδυνατο μου σημείο και φετος εκανα μεγάλη προσπάθεια να το φτάσω σε αξιοπρεπές επίπεδο. Φετός πιστευω τα καταφερα καλά.
Τα κειμενα ευκολα, αλλα τα ξεκολωσα-τα διάβασα 30 φορές γιατί ποτε δεν ξερεις που ακριβώς το παει ο γιαπωνέζος με το νόημα...

Φετος δεν ειχε κειμενα με περιεχομενο αξιο να χαρακτηριστεί ως...."μαθήματα τσιγγουνιάς"! Εννοώ πως μου χουνε μεινει ανεξίτιλα στη μνήμη κειμενα παλαιοτερων ετών όπου ο συγγραφέας μας εμπαζε στα κόλπα του καλού τσιφούτη, συμβουλευοντας μας να πηγαίνουμε στο μαναβη μόνο τις μερες που βρεχει γιατι εχει λίγο κόσμο και τα λαχανικα ειναι φτηνότερα, ή αν παχύνουμε, να δουλευουμε περισσότερο για να αδυνατισουμε, ωστε να μη χαλασουμε λεφτά να παρουμε καινούργο παντελόνι....

#85 bardock300

bardock300

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 13:50

καλη επιτυχια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bardock300: 08 Δεκέμβριος 2009 - 23:39

#86 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 15:43

Εγώ νούμερο 97 είχα πάντως και έδινα στον 3ο όροφο ?Ήταν κανέις εκεί?
Intelligence is nothing without wisdom...

#87 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 21:03

καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια.σε εμας στο 1ο οροφο που γραφαμε τα ακουστικα ηταν λιγο χαλι μαυρο.

#88 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 21:01

Kochira 4 kyou.. Τα καντζι ηταν ευκολα..και πιστευς πως και το μεγαλυτερο μερος της γραμματικης..

Τωρα για το ακουστικο κομματι..ειναι λιγο στο σπαθί..αν εχω πετυχει τα μισά θα ειμαι ευχαριστημενος!

Περνιοταν και με καργα ανεση για οποιον ηταν διαβασμενος!!
Για οσους αρχιζαν τα τρικ του στυλ θα τα δω ολα τελευταια βδομαδα..ε εκει αρχιζουν και τα σεναρια..! :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 13:39

Βγήκαν τα αποτελέσματα για όσους δώσανε JLPT 2009.

Το πήρα το 3kyu~!!!!!

Posted Image

αντε ζβέλτα στους δασκάλους σας να μαθετε και τα δικά σας!

#90 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 14:54

ΚΑΙ που το βλέπω αυτό;