Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Heroes Of Newerth

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#46 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 25 October 2009 - 19:38

Εγω οταν το ειχα βαλει , απλα το εκανα extract στο game directory {το .s2z} και οταν μπηκα στο παιχνιδι στα καινουρια options tou mod ,{τα βρισκεις πατωντας f6} εκανα system reset και μετα restart to HoN. Τωρα βλεπω στο forum οτι κατι παιζει με ενα hon mod manager που μαλλον ειναι καινουριο. Παντως ακομα και μετα το patch τα mod μου λειτουργουν κανονικα χωρις αυτο το manager
Posted Image

#47 Reith

Reith

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 26 October 2009 - 20:59

Εγω αποτι ειδα αναμενεται το 2009 να βγει..Δηλαδη οπου ναναι λογικα..Τωρα κατα ποσο ισχυουν δεν ξερω..Παντως γενικα περι gameplay ειναι αρκετα εως πολυ γρηγορο και πρεπει να κανεις γρηγορα dominate καθως στο HoN μπορει να ντυθει ανετα ακομα και μετα απο καποια ganks..Αλλη ******* ειναι το lag που εχει τωρα το game αφου ανοιξαν τα registrations και γραφτηκαν ολοι και ετσι με δυσκολια το σηκωνουν οι servers..

#48 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 08 November 2009 - 22:11

2 invites όποιος θέλει Pm.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#49 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 November 2009 - 00:01

/manhugs Skiarxon

καλο το παιχνιδι αν και πρεπει αν μαθεις τους chars / abilities / items απο την αρχη.

Μια απορια: πως στα κομματια κανω το minimap να δειχνει ολους τους enemy heroes κοκκινους? γτ καλα μη θυμαμαι τη χρωμα ειναι ο καθενας.

#50 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 09 November 2009 - 12:34

Πάνω από το minimap, το κουμπάκι που λέει "toggle unique player colors"
Εγώ θα έλεγα να το αφήσεις όπως είναι γιατί έτσι βλέπεις πιο εύκολα ποιος είναι miss
και είναι πολύ χρήσιμο στα πρώτα λεπτά του game, και ειδικότερα για κανα scout.

#51 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 January 2010 - 20:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ώστε δεν συμβαίνει μόνο σε μένα, ε? =)

εδιτ:double post ftw

edit 2: @TheChosenOne: *points at page 3, 1st post*

Edited by SouLSLayeR, 06 January 2010 - 21:27.

#52 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 06 January 2010 - 20:54

@SoulSlayer πιο ειναι το name σου να σε κανω add??Το δικο μου BirthBySleep.
Posted Image

#53 AnimeMeNow

AnimeMeNow

Since Yesterday...

• Members
  • 0 posts

Posted 14 March 2010 - 21:19

Μήπως υπάρχει κάνα beta key (invite) ακόμα παιδιά? :blingeye2:Το LoL δεν την παλεύει καθόλου...μην αρχίσω να αναλύω για τα σκουπίδια είναι :burningbe3:

Edited by AnimeMeNow, 14 March 2010 - 21:20.
Adding Something

#54 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 March 2010 - 23:06

Μήπως υπάρχει κάνα beta key (invite) ακόμα παιδιά? :blingeye2:Το LoL δεν την παλεύει καθόλου...μην αρχίσω να αναλύω για τα σκουπίδια είναι :burningbe3:

οχι να αναλυσεις και κατα προτιμηση να φτιαξεις και κανα 5 λεπτο presentation!

για πες δυο λογια στα γρηγορα για εμας που δε το εχουμε παιξει το LoL :D

#55 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 March 2010 - 16:10

Please do.We are all ears:gotit:

#56 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 15 March 2010 - 16:27

Fear not, την αλήθεια λέει.

LoL=League of Legends
imo το Demigod είναι πολύ καλύτερο.

HoN pwns everything in the vicinity ofc :D

#57 AnimeMeNow

AnimeMeNow

Since Yesterday...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 March 2010 - 13:47

Πατησα λαθος κουμπι πριν και ειχα γραψει κατεβατο :/....

Δεν πειραζει θα τα πω πιο περιλιπτικα.

Θετικα:NICE and acceptable "TRY" to bring DoTa to a whole new level.

Αρνητικα:

1.Matchmaking SyStem.Τελειωσ unbalanced
Βασιζετε στα level σου και σε ενα κρυφο σε ολουw λεγομενο "ΕLO" rating
που μεταβαλεται αναλογα με την αποδοση σου.Απαραδεκτο απλα σε τι παιχνιδια εχω καταληξει να ειμαι

2.Same Map
Και σε ποιον δεν αρεσει να εχει ενα ωραιο σπιτι π ολα ειναι οπως τα θελει μεσα? Ολα τελεια?
Ε ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα θελει να αλλαξει σκηνικο και θα το εχιε βαρεθει.
Ετσι και στο LoL λοιπον σκεφτητε ποιοσ ειανι ο χαρτης...λιγο ακομα...
Σωστα καταλαβατε ο ιδιος 5v5 π σας κυνιγαει πολλα χρονια τωρα απο το Dota.Υπαρχει και μια winter version
αλλα δεν βοηθαει στην βαρεμαρα πιστεψτε με.
Εχουν εδω και καιρο στα practice games ενα πανεμορφο χαρτη με ονομα "Twisted Τreeline" π ειναι 3v3 και
δεν λενε να τον ξεκλιδοσουνε στα Normal Games...

3.Same Recipe of Bad Medicine
Για καθε προβλημα π προκυπτει απαντανε με τον ιδιο τροπο.
καθε εβδομαδα σχεδον κ ενας καινουριος champion.Εχει καταντισει τοσο βαρετο.46 τωρα πρπ ηδη δν δινουν αρκετο χρονο στα "noobs"
(που ολοι καποτε ημασταν) να τους μαθουν.Γτ κακα τα ψεματα πως θα παιξεις εναντιων σε κατι που δεν γνωριζεις τα σημεια του?
Κατανταει ετσι κατι σαν απλο memorizing των abilities,range kai capabilities του καθε champion.

4.(Σοβαρευουν τα πραγματα)Waiting Quee.
Εχω περιμενει και 20 λεπτα απλα για να μπω σε game.Καλα ακουσατε.
Οταν ειχα ξεκινισει σε 20 δευτερολεπτα ησουνα μεσα και εσφαζες ηδη.To ενα λεπτο αναμονης σε οδηγουσε να κανεις regroup νομιζοντας οτι buggare η quee.

Mε τις προσφατεσ αλλαγες:
Οποιος φυγει απο το Champion Select screen δεν του επιτρεπετε να ξαναμπει για τα επομενα 3 λεπτα,μετα 10 λεπτα οπποθ ειναι cap.Ο χρονος
κανει reset ενα σταδιο πισω kau3 8 ωρες.
Περιττα τα λογια μου καταλαβαινετε πωσ να παιξουμε,να διασκεδασουμε παμε μεχρι να ερθει η κοπελα μας η οι φιλοι μας
οχι να κοιταμε μια οθονη 10000 ωρες αναμενοντας.(Ειναι η πρωτη φορα που κατι μη ελληνικο μ θυμισε το ελληνικο δημοσιο τοσο πολυ:P)

Επισεις ετσι δεν μπορω να κανς το προσωπικο μου κολπο :P (damn :P) Mε ενα δευτερο λαπτοπ τσεκαρω επιπεδο-ρουνους και masteries (offensive-defensive-ulitily)
συμμαχων και αντιπαλων ωστε να εχω μια γενικη εικονα.(βλεπω επισεις last games και favorite champions stats να δω αν γνωριζουν ι οχι τον χαρακτηρα τουs.Πιστεψτε με βοηθαει)
Δεν μπορω να το κανω λοιπον γτ και να δω τι εγινε? Δεν μπορω να φυγω απο την επιλογη champion γτ η αναμονη για εμενα και τους φιλους μου θα γινει εκνευρισιτκα αρκετη.

5.(Η υστερια tou gamer) chat? what chat? it's LoL man!
Ενα μηνα τωρα τα chat σε "chat rooms" και "champion select screens" δεν λειτουργουν.
Καταλαβενετε φιλοι μου σε τι συνεπαγετε αυτο?
Πως θα πεις στον αλλον οταν επιλεγετε champions:
1)Mην παρεις αυτον παρε τον αλλον γτ κανει lane καλυτερα με αυτον π θα πασ μαζι.
2)Το ιδιο και με τα summoner spells (2 spells p εχει ο "summoner" τα οποια επιλεγει και βοηθαει με αυτα τον champion του)
3)Μην περνετε 2-3 mage classes γτ τηα αγορασουν magic resistance και items pou blockaroyne prosorina την μαγια και σιγα σιγα θα σασ αχρηστεψουνε.
4)Oxi 2 αορατοι γτ mid and late-game θα αγορασουνε visibility wards kai oracle potions και θα σασ βλεπουν οποτε δεν γινετε να κανετε assasination.
5)παρτε καποιον για mid-lane ο μαγος π εχω επιλεξει δεν εχει αρκετο range gia mid.
Σε συνδιασμο με το 4 φανταστητε ποση ωρα κανεις να μπεις στο game γιΑ να κερδισεις αν δεν πας με premade (π θα εχεις skype).

6.Noobs & Feeders & Leavers & Flammers
Περιτα τα λογια εφτασα max level k ακομα τα ιδια.

7.Occasional Champion Unblanace
Υπαρχει γενικα ισοροπια αν φτιαξεις σωστα τιν ομαδα σου με σωστο tactic.Αλλα ι αγαπιμενη μου assasin ονοματι "Katarina" ειναι αχρηστη εδς και καιρο λογο ulti κυριως.
Δλδ καποια μικρα πραγματακια θελουν προσοχη ακομα.

Αγαπητε αναγνωστη λοιπον συνδιασε αυτα μαζι με τα αλλα προβληματα του σερβερ (π κ π μεσα στον μηνα) συνδιασε τα ΟΛΑ μαζι με αλλα
και κανε με invite sto HoN <3.:unlucky:
Stay away from LoN=League of Noobs.(απο οσους παιζουν ως τουσ προγραμματιστες).

Edited by AnimeMeNow, 16 March 2010 - 13:48.
Spaces in paragraphs

#58 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 16 March 2010 - 14:02

Παίζω καιρό HON και τελευταία ξεκίνησα LoL ελέω παρέας. Προτειμώ το HON δεν τρως πολύ χρόνο για τα items και τους heroes, έχει καλύτερα γραφικά(αν και κουραστικά μέχρι να τα συνηθίσεις) οι ήρωες φαίνονται badass και έχει ποικιλία(λέμε τώρα) σε maps.

Στα +τα stats
Posted Image

#59 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 24 March 2010 - 00:44

είναι αλήθεια ότι στο HoN η venge και ο butser μπορούν να πάρουν dagger? Γιατί εγώ κάτι τέτοιο άκουσα και δεν θύμαμε να το είχα παρατηρήσει όσο έπαιζα.

Malicen = Uber Badass hero!!!
Posted Image

#60 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 24 March 2010 - 16:00

Ναι πέρνουν κανονικά dagger...Eπίσης δεν υπάρχει περιορισμός στα orb effects όπως στην dota.Δηλαδή μπορείς να έχει και deso και lifesteal αν θες.Όσοι ψάχνετε invites μην αγχώνεστε σε κανα 2 βδομμαδες αρχίζει η open beta.
Intelligence is nothing without wisdom...