Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Heroes Of Newerth

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#31 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 11 October 2009 - 11:03

Oh crap, το είχα ξεχάσει τελείως.. I'm _SouLSLayeR_

Spoiler:

#32 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 11 October 2009 - 19:58

nick: Alarenon {ναι το ξερω αποκλειεται να το σκεφτοσασταν :P }
cu in game :)
Posted Image

#33 Reith

Reith

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 13 October 2009 - 13:56

nick: Black_Reith
Αντε να μαζευτούμε σιγά σιγά οι Έλληνες gamers εκεί μέσα...

#34 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 October 2009 - 14:13

Nick: InVetWeTrust

Tiger-stock-blog-header.jpg

#35 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 14 October 2009 - 05:34

Ανα ετσι καλύτερα νικζ παρα ινβαητζ. Δεν μπήκα γω καθόλου αυτες τις μερες, επαιζα νβα 2k10 (γαμ*ει btw).
πειτε καμια ιστορία μωρέ, ποιον ήρωα αγαπάτε, τι αντικείμενα γουσταρετε να κάνετε για να ειστε γαμάτοι. ποσταρετε καμια πικ πουχετε 20 κιλλς 1 ντεθ (και αυτο γιατι εφταιγε η ομαδα σας) και γενικα παιχτε μπαλιτσα, Απο μια ματία που εριξα δεν εχει κανέναν με ιλουζιονζ ετσι? ηταν οι αγαπημένοι στην ντοτα. Ειδικα η ναγκα. Κριμαζ.

#36 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 14 October 2009 - 12:26

Xαχαχα σωστός ο Zolitas!!
Το δικό μου nick=DgSensei
Οι 3 νέοι heroes που θα μπουν είναι μάλλον lion,silencer και ένα port που δεν μας έχουν πει τι θα έιναι ο Rhino Rider (ο οποίος υποψιάζομαι ότι θα είναι κάνας spiritwalker!)
Intelligence is nothing without wisdom...

#37 Reith

Reith

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 14 October 2009 - 12:44

Μερικοί ήρωες δεν έχουν ωραία models και αυτό πρέπει να αλλάξει..Παρόλα αυτά το game θα έχει μέχρι 120 ήρωες έχω ακούσει και τώρα έχει μόνο 53 και ολοι τα σπανε οποτε περιμενοθμε με αγωνια τοθσ καινουργιους..Παίδες να ψαξετε closed beta keys για να βρειτε key γιατι σε Public δεν προκειται να βρειτε τπτ τωρα..Εγω σε closed βρηκα και δν αργησαν να μοθ στειλουν οι admins..BTW κανω add όσοι αφησαν το nick τουσ..Αν δεν τους πειραζει φυσικα..

#38 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 14 October 2009 - 13:32

Οντως απο θεμα ηρωων εχει ψωμι ακομα. Το προβλημα του hon ειναι το υπερβολικο aoe. Ευτυχως οι developers ακουν και τωρα προσπαθουν να το διορθωσουν {magina remake, silencer, spectre}.
Αγαπημενοι heroes μεχρι στιγμης blacksmith, zephyr, pandamonium
Posted Image

#39 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 14 October 2009 - 18:41

Το spectre το οποίο έχει aoe ulti με ποιον ακριβώς τρόπο βοηθάει να διορθωθεί το aoe abuse???

#40 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 14 October 2009 - 21:16

Το ulty της spectre δεν εχει σκοπο το damage, αλλα χρησιμοποιηται διαφορετικα{initiate, chasing escaping heroes κτλπ} και αποκτα damage ικανοτητες αν και μονο ντυθει η hero σε αντιθεση με tempest -behemoth και αλλους που κανουν genocide kai sto 6 lvl αμα γουσταρουν.Μπορει η spectre να φαει ολοκληρο team η εστω και 1 ατομο μονο με ulty στο 6?.

Αντιθετα αναφερομαι στο disperse ως counter του aoe.
Posted Image

#41 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 15 October 2009 - 02:43

Συμφωνώ με τα περί initiate, chasing escaping heroes κλπ αλλά ο ρόλος ακριβώς του Carry είναι να ντυθεί για να νικήσει ουσιαστικά στο late game.
Για να κάνεις με disperce counter aoe πρέπει να έχει ντύσει την spectre τουλάχιστον με heart και shaman headress αφαιρώντας της έτσι την ιδιότητα του carry και μετατρέπωντας την σε tank.Δεν γίνεται όμως εύκολα ένας agi ήρωας με μόνο ένα skill και items tank ;)
Με τα ίδια λεφτά της φοράς ένα butter και 1 ακόμα dmg item και στο lvl 16 κάνει genocide :P
Koίνως δεν είναι αποτελεσματικό σαν counter για aoe η spectre!
O Magebane έτσι όπως έγινε πλέον την κάνει μια χαρά την δουλειά!!

#42 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 15 October 2009 - 13:23

Kαλα δε θελει και κανενα τρελο tanking gear, ενα υποτυπωδες life να εχει {με vanguard πχ που αλλωστε ειναι core item} και ειναι οκ. 20% dmg reduction kai reflect δεν ειναι λιγο. Σε lvl 3 ulty του tempest γλιτωνει 112 απο τα 560 dmg {χωρις το block} και τα σκαει πισω true damage σε ολο το αντιπαλο team. Μια καλη συνεργασια με εναν support χρειαζεται και οχι μονο επιζει αοε combo αλλα τους σφαζει κιολας, χωρις να παυει να ειναι carry. Eξαλλου υπαρχουν και carry items που δινουν extra life {manta}.

ps. το heart δινει 10% dmg σε agility οποτε μια χαρα μου ακουγεται σα carry item , ειδικα αν υπαρχουν και στο game nukers
Posted Image

#43 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 15 October 2009 - 16:57

Kοίτα δεν έχεις άδικο αλλά γενικά την προτιμώ απλά να φαρμάρει φουλ μισή ώρα και μετά να κάνει μόνη genocide XD

#44 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 15 October 2009 - 23:35

Nick: Skiarxon
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#45 g@idas

g@idas

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 25 October 2009 - 18:26

παιδια δεν εχει διαρευσει ακομι στο ιντερνετ ποτε θα βγει....ρε σεις θα ηθελα να σας ρωτησω κατι πιος απο σας χρισιμοποιει προσθετα προγραμματα (mods) στο παιχνιδι???και αν καπιος χρισιμοποιει θα ηθελα να τον ρωτησω πως δουλευει το bardUI εχω κατεβασει και το .s2z αρχειο .honmod αλλα κανενα δεν δουλευει...