Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Heroes Of Newerth

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#16 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 16 September 2009 - 11:11

Ε, θα μπορούσαν να κρατήσουν τα ονόματα ως tribute (και θα ήταν και πιο εύκολο για μας να ξέρουμε τι μας γίνεται με τους ήρωες :Ρ )
Same goes και για τα items
Παρόλο που αν το σκεφτείς, είμαι σίγουρος ότι θα μας πέρναγε από το μυαλό σε αυτήν την περίπτωση "WTH, κάναν ολόκληρο παιχνίδι και βαριόντουσαν να βρούν ονόματα? ο_ο"

#17 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 September 2009 - 23:05

Ε, θα μπορούσαν να κρατήσουν τα ονόματα ως tribute (και θα ήταν και πιο εύκολο για μας να ξέρουμε τι μας γίνεται με τους ήρωες :Ρ )
Same goes και για τα items
Παρόλο που αν το σκεφτείς, είμαι σίγουρος ότι θα μας πέρναγε από το μυαλό σε αυτήν την περίπτωση "WTH, κάναν ολόκληρο παιχνίδι και βαριόντουσαν να βρούν ονόματα? ο_ο"

ναι αλλα αρκετοι χαρακτηρες απο τη dota ειναι απο το wc3 (οχι μονο σχεδιο αλλα και τα ονοματα), αρα πεφτει copyright problem.

#18 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 16 September 2009 - 23:12

Χμμ.. λογικό ακούγεται

αλλά ντάξ, αυτό μας μάρανε... ας βγάλουν τους άλλους μισούς ήρωες που μας χρωστάνε και βλέπουμε.

#19 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 16 September 2009 - 23:22

Δεν το βλέπω το παιχνίδι να βγαίνει πριν από τον νοέμβρη...Έχουν πολύ δουλειά ακόμα.
Intelligence is nothing without wisdom...

#20 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 September 2009 - 12:40

Παιδια ευχαριστω πολυ για τα Invitation

το account μου ειναι InVetWeTrust

επαιξα ενα παιχνιδι ετυχα bloodseeker τουλαχιστον εμοιαζε με αυτον και τα αντικειμενα ειναι ιδια απλα εχουν αλλαξει τα ονοματα...ευκολα το μαθαινεις...μπορω να πω τα πηγα πολυ καλα!!

Υπεροχο παιχνιδιιι!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#21 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2009 - 13:04

Εγω ειδα κατι videακια στο youtube και μου αρεσε παρα πολυ.

#22 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 posts

Posted 28 September 2009 - 11:00

kai egw to paizo auto to nickmou einai: Hatzi
exo kalo kill/death rate btw :P

#23 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 28 September 2009 - 13:07

Παίδες υπάρχει κάνα beta key για ένα φιλαράκι?
Intelligence is nothing without wisdom...

#24 Laxan3makos

Laxan3makos

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 28 September 2009 - 20:57

Αμα καποιος εχει ακομα ενα beta key διαθεσιμο.. Jim19920@hotmail.com το mail μου...:hero:

#25 Reith

Reith

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 02 October 2009 - 23:33

Paides to paixnidi me ekane na parathsw teleiws to DotA..Eimai tuxeros pou vrhka ena site me closed beta keys gt exoun teleiwsei kai mou setilane xwris invites..Paizw peripou enan mhna kai vlepw oti to game einai mprosta..Exei fovera grafika,gameplay kai polu kala votes opws p.x vote kick gia enan player,an bgei o host to game sunexizetai,exei enswmatomeno ventrillo,mporeis na kaneis leaver restriction sta games sou kai na mhn mporoun na mpoun users me upshlo pososto me leaves,metraei stats opws kills deaths assists,an bgei kapoios thn wra pou arxizei to countdown gia na mpei sto game dn sunexizei,apla stamataei(kati to opoio sou espage ta neura sto DotA..Epishs mporeis na kaneis autobalance ta teams prin mpeite sto game gia na ises oi omades analoga me ta stats twn allonwn..Tespa ta alla 8a ta deite in-game..To game apla ta spaei pantws..Perimenoume to release kapou fetos 8a einai..
:kill4u::kill4u:

#26 sinithis

sinithis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 03 October 2009 - 21:22

Αν κάποιος έχει beta key που του περισσεύει θα μπορούσε να μου τ στείλει στο sinithis@hotmail.com

Ψαχνω αρκετό καιρό και δεν έχω καταφέρει να εξασφαλίσω ένα!

#27 byakuya13

byakuya13

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 October 2009 - 22:54

Γεια χαρα!..Ξερουμε τελικα ποσους ηρωες θα περιεχει το ΗοΝ ?Επισης διαβασα οτι καποιοι το κατεβασαν μεσω torrents υπαρχει καποιο link?Τελος μηπως υπαρχει καποιο beta key?(email:alexxxg13@yahoo.gr)..Ευχαριστω εκ των προτερων..

#28 vaggos88

vaggos88

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 October 2009 - 01:51

καλησπερα και καλος σας βρηκα.
το game το εχω δει μονο απο βιντεο παιζω 2-3 μηνες δοτα πορομενα και θελω να δοκιμαζο και ΗΟΝ το οποιο εχω πορψθει μονο κ μονο απο τα βιντεο.
ψανχψ key αν εχει καποιος και του περισευει παρακαλω να μου στειλει..ευχαριστω

#29 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 07 October 2009 - 11:58

Επειδή βλέπω ότι η συνήθεια να μη διαβάζονται οι προηγούμενες σελίδες

edit:(4 left) limit: You have reached your invite limit.

ενός thread καλά κρατάει, ας αφήσω αυτό εδώ....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 10 October 2009 - 23:07

πω ρε γμτ, της τρελής γινέται, σε όλο το ιντερνε,σε όλα τα φόρα μπαινουν και spamαρουν τα threads για invite. και το πιστεουν κιολας οτι με 1 ποστ, ερχεσαι απο το πουθενά και θα σου δώσουν :P. Πουθενά δεν γινεται 'κουβέντα' μονο invites! τεσπα...
Επι του θέματος, πανεμορφο, εχουν φτιαξει οτι σε χαλούσε, και δεν ξέρω πως το εχουν καταφέρει, νίωθεις οτι ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙΣ. σας κάνω 'φιλους' τους αποδώ ε.
εδιτ: προφανως ειμαι ο zolitas