Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1441 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 June 2012 - 13:01

CLG vs Fanatic now!!! Run!

Edited by demonicMC, 18 June 2012 - 13:09.

#1442 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 18 June 2012 - 20:13

Μπήκα μετά από καιρό. Τα σπάει το login του Draven!

#1443 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 18 June 2012 - 20:33

Μετά το χθεσινό quadra με τον karthus (γαμω τα ακόντια της Nidalee, θα ήταν penta :madtodeath:), στο σημερινό ντροπιαστικό 2/15 με τον ίδιο :wet2:. Μόνη δικαιολογία το lag, που δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήμουν απίστευτα χάλια.

8w32.jpg

#1444 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2012 - 23:15

Είναι κάτι φορές που για κάποιο λόγο θα μου γυαλίσει ένας champion και θα πω μα γιατί δεν τον έπαιζα νωρίτερα. Αυτό έγινε με την Katarina, την Akali και κανά δυο άλλους με τελευταίον τον Ezreal. Ήταν από τους πρώτους που είχα δοκιμάσει όταν είχα μπει (τον πέτυχα στο free week) και όντας noobie είχα φάει το ξύλο της χρονιάς μου και τον θεωρούσα ότι δεν είναι καλός champion. Απομίμηση της lux τον ανέβασα, απομίμηση της lux τον κατέβαζα. Και με όλη την συζήτηση για το νέο σκιν και έπειτα από ένα εφιαλτικό παιχνίδι που τον είχα αντίπαλο (τέτοια πανωλεθρία με αhri δεν έχω πάθει ποτέ αλλοτε) καπως ψήθηκα και λέω δεν τον αγοράζω;

Πρώτο game 6/3 δεύτερο game 6/2 και στο τρίτο το φαρμακερό έκανα 14/0 :head: Σε κάποια φάση με φοβήθηκε το μάτι μου XD. Δεν έχω ιδέα από builds δεν έχω ιδέα από runes με τα masteries της Cait τον παίζω και με ένα build που έκλεψα από έναν ez που μας ξεκώλιασε χτες σε ένα game. :P To oρκίζομαι ούτε η ίδια έχω κατάλαβει τι τους κάνω και ψοφάνε. Εγώ απλά χοροπηδάω γύρω γύρω.

Anw προτάσεις για build για τον Ez? full ad με ένα trinity force με βολέβει αλλά να τον δοκιμάσω και hybrid?

#1445 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 June 2012 - 23:20

Δεν ξέρω builds αφού δεν τον παίζω ποτέ, όμως πριν από μερικές μέρες σε ένα game που είχα Taric είχαμε στην ομάδα ένα Ezreal jungler ο οποίος ανάγκασε τους αντιπάλους να παραδοθούν στο εικοσάλεπτο.
Η top lane έχανε τραγικά, το ίδιο και η bot lane όμως ο Ezreal μέχρι και counter jungling έκανε και μας κουβάλησε. Το πιο τρελό game που έπαιξα τον τελευταίο καιρό.

#1446 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2012 - 23:24

Δεν υπάρχει αυτός ο champion. Πραγματικά ok θεωρώ ότι την ahri την ξέρω αρκετά καλά και είμαι καλή στα skillshots της αλλά δεν μπορούσα να τον πιάσω ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ. Μόνο με le blanc έχω κάνει πραγματικά καλό counter στον Ezreal. Γιατί οκ είναι η le blanc the meanest mid laner bitch στο Summoners Rift ξέρω γω. Έχει απίστευτο mobility. Ήταν ένας Sion και ένας WW που με κυνηγάγανε αγανακτισμένοι να με φάνε και τους ροκάνιζα σιγά σιγά μέχρι που πέσανε και οι δύο XD. Ti stun τι ulti με ένα αλματάκι και ημουν κύριος. XP

#1447 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 June 2012 - 23:28

Εγώ όταν παίζω τον Haruhi-man ζητάω πάντα solo-mid. Για build παίρνω πάντα το mana gem για άπειρα Q. Αν αναγκαστώ να πάω b, πιάνω τα berserker Greaves και ολοκληρώνω το σπαθί του Trinity για το mana. Αμέσως, ανάλογα με τις ανάγκες, vampiric scepter για το BT ή brutalizer. Ολοκληρώνω το Trinity Force και μετά phantom Dancer. Ποτέ το παιχνίδι δεν φτάνει πιο μακριά, ειδικά αν το έχεις με τα skill-shot ο Ezreal μπορεί να τους καταστρέψει πριν σκεφτούν να του επιτεθούν.

Edit: Γενικά παίζω πολύ glass cannon build, σχεδόν ποτέ δεν φτιάχνω κάτι να με δώσει περισσότερο life ή κάτι, αλλά αφού κάθε 7,βγάζε βγάζε βγάζε με τη πρώτη, 4 δεύτερα flash με τη τρίτη, δεν χρειάζεται κιόλας. Πάντως δεν μπορείς να παίξεις μέτρια με Ezreal, ή του ύψους ή του βάθους μου φαίνεται

Edit 2: Όσο για το hybrid που ρώτησες, καλύτερα να μη το κάνεις. Σχεδόν καμία μαγεία του δεν επωφελείται από ability power και έτσι χάνει πολύ μεγάλο μέρος του damage σου. Ήταν κάποια στιγμή στο παρελθόν που αγαπούσαμε τον AP Ezreal, αλλά μετά από τα βάναυσα αυτά patch, δεν θεωρείται Top-Tier χαρακτήρας, κάπου στο mid τον βάζουν μερικοί (και λένε ψέματα και συκοφαντίες!!!)

Edit 3: Και μην ξεχνάμε το Inifinity Edge

Edited by demonicMC, 19 June 2012 - 07:03.

#1448 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 June 2012 - 11:10

Εγώ όταν παίζω τον Haruhi-man ζητάω πάντα solo-mid. Για build παίρνω πάντα το mana gem για άπειρα Q. Αν αναγκαστώ να πάω b, πιάνω τα berserker Greaves και ολοκληρώνω το σπαθί του Trinity για το mana. Αμέσως, ανάλογα με τις ανάγκες, vampiric scepter για το BT ή brutalizer. Ολοκληρώνω το Trinity Force και μετά phantom Dancer. Ποτέ το παιχνίδι δεν φτάνει πιο μακριά, ειδικά αν το έχεις με τα skill-shot ο Ezreal μπορεί να τους καταστρέψει πριν σκεφτούν να του επιτεθούν.

Edit: Γενικά παίζω πολύ glass cannon build, σχεδόν ποτέ δεν φτιάχνω κάτι να με δώσει περισσότερο life ή κάτι, αλλά αφού κάθε 7,βγάζε βγάζε βγάζε με τη πρώτη, 4 δεύτερα flash με τη τρίτη, δεν χρειάζεται κιόλας. Πάντως δεν μπορείς να παίξεις μέτρια με Ezreal, ή του ύψους ή του βάθους μου φαίνεται

Edit 2: Όσο για το hybrid που ρώτησες, καλύτερα να μη το κάνεις. Σχεδόν καμία μαγεία του δεν επωφελείται από ability power και έτσι χάνει πολύ μεγάλο μέρος του damage σου. Ήταν κάποια στιγμή στο παρελθόν που αγαπούσαμε τον AP Ezreal, αλλά μετά από τα βάναυσα αυτά patch, δεν θεωρείται Top-Tier χαρακτήρας, κάπου στο mid τον βάζουν μερικοί (και λένε ψέματα και συκοφαντίες!!!)

Edit 3: Και μην ξεχνάμε το Inifinity Edge

Yeah συνφωνώ με το build σου. Trinity must άμα τον παίξεις carry.Απλά θα σου έλεγα μετά να μην κάνεις phantom και να πας για bt kai infinity(έχεις το trinity σου δώσει αυτά που δίνει το phantom,if you know what I mean :) )

Και όχι δεν παίζει hybrid όπως πολύ σωστά είπες.

Edited by zennith666, 19 June 2012 - 11:10.

Posted Image

#1449 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 20 June 2012 - 14:07

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=737336

#1450 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2012 - 14:45

^Τα σχόλια στο topic είναι όλα τα λεφτά. Αγαπάμε LoLz!!!

Edited by Napster, 20 June 2012 - 14:45.

#1451 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 21 June 2012 - 11:50

δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γτ καθομαι και ασχολουμαι με το solo/duo ranked στο lol! δεν πιστευω πως υπαρχουν μεγαλυτερα ζωα σε οποιδηποτε παιχνιδι!!! κριμα γτ αυτο χαλαει τη γοητεια του παιχνιδιου!!!

Edited by Zeroloke, 21 June 2012 - 11:50.

#1452 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 24 June 2012 - 00:00

Να σου τη λένε κάτι τυπάδες επειδή είσαι έλληνας, να τους γαμάς με fiddle με score 29 - 7 - 17 και να χάνεις επειδή έπεσες σε μαλακές που δεν ξέρουν τι θα πει να μη πηγαίνεις μόνο σου.
Τα νεύρα μου.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1453 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 24 June 2012 - 00:08

Να σου τη λένε κάτι τυπάδες επειδή είσαι έλληνας, να τους γαμάς με fiddle με score 29 - 7 - 17 και να χάνεις επειδή έπεσες σε μαλακές που δεν ξέρουν τι θα πει να μη πηγαίνεις μόνο σου.
Τα νεύρα μου.

Και εγώ μία από τα ίδια.Jungler scarner ,να έχω κάνει π*****α το mid( γιατί ο midder ο δικός μου έφαγε counter pick και έπρεπε να τον σώσω) και να χάνουν τα άλλα δύο lane τρομερά(κάτι score 0-5 και βάλε).Μαθαίνω lee sin atm ου κινήται πιο γρήγορα και κάνει καλύτερα gank μπας και σώζω δύο lane και όχι ένα.
10 game συνεχόμενα το ίδιο βιολί( και 130 elo κάτω)

Edited by zennith666, 24 June 2012 - 00:10.

Posted Image

#1454 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 24 June 2012 - 00:21

Το χειρότερο ήταν ότι έλεγαν πως δεν θέλουν να χάσουν από greek bitches και νικήσαν.
Τα νεύρα μου.

Edited by Jorg, 24 June 2012 - 00:21.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1455 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 June 2012 - 00:32

Ο Lee Sin είναι δύσκολος :cry5: :cry5: :cry5: :cry5: :cry5:

Zennith, κάτι να προτείνεις από build?