Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1351 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 23:53

εχω απελπιστει πολυ με το solo duo στα ranked games! δεν μπορουσα πριν να φανταστω ποσα noobs και trolls υπαρχουν σε αυτο το παιχνιδι!!!! και το χειροτερο εχω χαλασει το elo μου! οποιος θελει με κανει add να μπαινουμε μαζι στα ranked γτ καλυτερα δυο που να νιωθουν απο το παιχνιδι απο ενα! Name: Manwe96

#1352 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 00:24

μα οταν ενα game ειναι σε Open beta ολοι σχεδον newbs ειναι ^^ (εξαιρεση οσοι το παιζαν και στην closed beta)

Δεν διέκρινες την λεπτή ειρωνεία των λόγων μου, έτσι;

#1353 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 00:32

Ναι μαλλον δεν παζεται και πολυ καιρο λολ.Το παιχνιδι ηταν πολυ ισοροποιμενο παλαιότερα .Υπήρχε ισότητα.Μονο που μου λες πια ειναι η διαφορα 09-10 με σημερα καταλαβαινω οτι δεν παιζεις πανω απο ενα χρονο.Σχεδον ολοι οι παλιοι παιχτες που ξερω το αφησαν για αυτο το λογο.Θα στο πω απλα ......μετα το release του Dominion....LoL R.I.P.

Δεν έχει γίνει ακριβώς αυτό.Οι παίχτες είναι αρκετά balanced σε ικανότητες και οι καινούριοι γίνονται ανάλογα nerfed - modified για να ταιριάζουν στα δεδομένα του παιχνιδιού . Παίζω από τότε που βγήκε η Irelia(2 χρονια και...) και αυτό που έχω δει να αλλάζει είναι το σκεπτικό που παίζεται το game.Καλώς κακώς ένα game που είναι hybrid rpg και strategy , χρειάζεται και τα δύο στοιχεία για να παιχτεί ,όπως έχω πει παλιότερα σε προηγούμενο post μου.Είδα λοιπόν, παίχτες να γίνονται καλύτεροι και να βγαίνουν ολοένα και τελειότερες στρατηγικές για να κερδίσεις ένα παιχνίδι L.o.L. Καινούριοι παίχτες σίγουρα δεν ξέρουν αυτές τις στρατηγικές και κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται να τις μάθουν γιατί πιστεύουν ότι έχουν βρει κάτι καλύτερο.Όταν λοιπόν στο matchmaking που είναι σχετικά random με κάποιες εξαιρέσεις βρεθεί μια 5αδα (30 lvl) που έχουν παίξει 200 games ο καθένας τους ,με μια άλλη 5αδα (30 lvl) που έχουν παίξει 1000 games ο καθένας είναι λογικό ότι θα υπάρχει unbalanced gameplay.
Δυστυχώς σε αυτό το σημείο η riot τα έχει "σκατώσει" και δεν μας έχει δώσει έναν αποδοτικό τρόπο για να βλέπουμε σωστά matchmakings(πρέπει να βελτιωθεί και άλλο ο αλγόριθμος της επιλογής με υπολογισμό των games του κάθε lvl εκτός του level του).Εκεί έχουν σπαστεί πολλοί παιχτές ειδικά στα ranked όπου βλέπουν την ομάδα τους να έχει ένα τύπο πού έχει από κωλοφαρδία το ίδιο elo με τους υπόλοιπους,αλλά μόνο την μισή και λιγότερο εμπειρία από αυτούς.Αποτέλεσμα η ασυνεννοησία και ο εκνευρισμός καθώς και πιθανότατα το χάσιμο του παιχνιδιού.
Δηλαδή με μια λέξη, ο τρομερός πληθυσμός παιχτών φταίει γι' αυτό το unbalanced gameplay που βλέπεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 31 Μάιος 2012 - 00:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1354 Magellan

Magellan

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 22:17

:OMG3: ε όχι και "καμμένος"......... πιο πολύ φέρνεις στο "απανθρακωμένος, δεν έχει μεινει τίποτα"

Πρώτο post? Αντε καλή αρχή! Ευκαιρία να μας δώσεις τα φώτα σου να απανθρακωθούμε όλοι μαζί!

ναι ειμαι πρωταρης.εγω θελω τα φωτα σας επειδη ειστε πιο εμπειροι (ανιμε)!!!!!!!εχεις δικιο ειμαι καρβουνο,αλλα ευτυχως σε συγκριση με αλλους εχω και λιγη ζωουλα!! ωραιο smile το θελω.

#1355 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 23:25

Το αφεντικό τρελάθηκε, 34% επιπλέον ip μετά από κάθε game ξεκινώντας από σήμερα και τελειώνοντας τη Δευτέρα.

This weekend from Friday, June 1st at 7pm PST, until Monday, June 4th at 7am PST, all League of Legends games in NA, EUNE and EUW will gain an increased IP bonus, matching the number of people who love us on Facebook as soon as the weekend kicks off! Since we have 3.4 million right now, that’s currently a 34% increase! Yes, this will work in conjunction with any IP and XP boosts you currently have on your accounts, too.

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2170055

Κατά τ' άλλα έπαιξα ένα game με Tristana και είχα για support έναν Ziggs και κερδίσαμε!!! Έπαιξα και ένα άλλο που ήμουν support Janna και παρ' όλο που κερδίζαμε οι συμπαίκτες μου ήθελαν να με αναφέρουν επειδή τους έκλεβα τα kills. Όμορφα πράγματα.

#1356 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 14:53

MY FIRST PENTAAAA :lovulovu: Kog maw rules :congrats:
Και στο επόμενο παιχνίδι παίρνω Kata και βλέποντας ότι το team είναι χάλια και lagαρα και άγρια, αποφάσισα να trollαρω για στανιάρισμα :thatsit: (τελείωσε 0-10-2 και απόλαυσα το βρισίδι απ το team xD)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 03 Ιούνιος 2012 - 14:55

8w32.jpg

#1357 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 21:18

Youtube Video

v4kFmx.png

#1358 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 21:38

Και στο επόμενο παιχνίδι παίρνω Kata και βλέποντας ότι το team είναι χάλια και lagαρα και άγρια, αποφάσισα να trollαρω για στανιάρισμα :thatsit: (τελείωσε 0-10-2 και απόλαυσα το βρισίδι απ το team xD)

Μετά μη λέτε όμως τίποτα για τα reports

#1359 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 21:54

Παρεμπιπτόντως το νέο Tribunal είναι μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το παλιό. Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα, σαφής διάκριση στο αν το game ήταν dominion ή όχι και το κυριότερο ελαττωμένος χρόνος αναμονής για την ψήφο.
Συνήθως δυο ή τρεις υποθέσεις είναι για αθώωση. Όλες οι υπόλοιπες είναι άξιες τιμωρίας πάντως(σε σύνολο δεκαπέντε πάντα).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 04 Ιούνιος 2012 - 21:54

#1360 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 22:01

Μετά μη λέτε όμως τίποτα για τα reports

Κανονικά δεν επικροτώ τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν trollαρω, αλλά σε ένα team που δεν βλέπω που πάω απ το lag, παίζουμε 4v5 και οι δύο τσακώνονται και βρίζονται συνέχεια feedaροντας ασύστολα, δεν θα κάτσω να σκάσω.

8w32.jpg

#1361 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 22:07

Ναι οκ τρόλλαρε , από μένα θα έτρωγες report πάντως . Και για όσους λένε ότι ποτέ δεν πέφτει punishment .

mail από Riot

Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.

You can keep up the great work by continuing to report unsportsmanlike behavior, and can have an even greater impact by hopping into the Tribunal and voting on cases often. It makes the community and your experience better.

#1362 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 22:13

Champion Preview του Draven

http://www.youtube.com/watch?v=GkVGDYCw7YA&feature=g-all-u

για να παρουμε μια μικρη γευση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 04 Ιούνιος 2012 - 22:13

gVaaH5O.jpg

#1363 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 23:00

Ναι οκ τρόλλαρε , από μένα θα έτρωγες report πάντως . Και για όσους λένε ότι ποτέ δεν πέφτει punishment .

mail από Riot
Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.

You can keep up the great work by continuing to report unsportsmanlike behavior, and can have an even greater impact by hopping into the Tribunal and voting on cases often. It makes the community and your experience better.

Και αυτό θα σταματήσει όλους αυτούς που trollάρουν συστηματικά, τους leavers και τους πριξ@@διδες? Κι εσύ κι εγώ έχουμε δει άπειρα troll να χαλάνε game και να μην τρώνε ban. At least its something though

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 04 Ιούνιος 2012 - 23:01

8w32.jpg

#1364 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2012 - 23:00

Στους 100 και έναν να κάνει ban για μένα μια χαρά είναι επειδή δε θα ξαναπαίξω μαζί του . Και πες ότι κάνουν πχ εμένα ban επειδή τρόλλαρα και το λέω εγώ σε σένα . Θα συνεχίσεις να τρολλάρεις ?

#1365 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 00:05

Απλά κάνουν καινούργιο account και συνεχίζουν ακόμα περισσότερο για εκδίκηση το τρολλαρισμα