Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1336 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2012 - 17:45

Kαλά το ότι δεν είναι μωβ που το βάζεις?

Anw σε build oμολογουμένως δεν έχω καταλήξει οπότε ότι λέτε είναι χρήσιμο. Τον δοκίμασα με warmongs Atmas bloothirster, bloodrazor frozen mallet kai ninja tabi (δεν είχε ap αξιο λόγου η άλλη ομάδα) και οκ σχετικά καλά τα πήγα σε surviveability. Αν δεν είχα και μια ηλίθια Cait που μου έκλεβε kills (με την αιτιολογία ότι ήθελε stacks - ηταν ήδη full build και κάπως έπρεπε να το αιτιολογήσει) θα τα είχα πάει καλα και σε kills.

#1337 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 May 2012 - 17:51

Φταίει που δεν είναι μοβ :P

Ε τότε δε βλέπεις καλά , τι να πω . :canthelp:

Οκ τότε,άμα βλέπεις εσύ το silence ίδιο με το slow τι να πω ,μάλλον έχω αχρωματοψία το slow :P . Anyway...

Kαλά το ότι δεν είναι μωβ που το βάζεις?

Anw σε build oμολογουμένως δεν έχω καταλήξει οπότε ότι λέτε είναι χρήσιμο. Τον δοκίμασα με warmongs Atmas bloothirster, bloodrazor frozen mallet kai ninja tabi (δεν είχε ap αξιο λόγου η άλλη ομάδα) και οκ σχετικά καλά τα πήγα σε surviveability. Αν δεν είχα και μια ηλίθια Cait που μου έκλεβε kills (με την αιτιολογία ότι ήθελε stacks - ηταν ήδη full build και κάπως έπρεπε να το αιτιολογήσει) θα τα είχα πάει καλα και σε kills.

Δυο αλλαγές θα σου κάνω στο build σου.Τα tabi να γίνουν mercury(για το tenacity) και τo bloodrazor το οποίο δεν του ταιριάζει να το έκανες κάτι ποιο χρήσιμο όπως guardian angel.

Edited by zennith666, 29 May 2012 - 17:51.

Posted Image

#1338 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 29 May 2012 - 17:53

Εγώ είναι ο πρώτος champ που του φτιάχνω το build του Phreak http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0M15wr-5O18#t=300s και με βολεύει και πολύ . Αν και καμιά φορά αλλάζω το Philosopher στο τέλος και του βάζω Youmuu's Ghostblade .

#1339 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 May 2012 - 11:45

Καλά καλά δεν χωνέψαμε τον Ντάριους και έσκασε μούρη ο αδερφός του ο Draven! Αν πιστέψουμε τις φήμες της wiki πρόκειται για ένα ranged carry! Ναι καλά διαβάσατε! Ένας τρελός που πετάει τσεκούρια στους αντιπάλους του, σαν κάτι units από παιχνίδια στρατηγικής.

Ικανότητες που ίσως έχει

Wicked Blades (Innate): Draven's critical strikes deal bonus physical damage over time. Spinning Axe also causes this effect even if it does not critically strike.

Spinning Axe (Active): Draven's next attack will deal bonus damage. This axe will ricochet off the target high up into the air, if Draven catches it, he automatically readies another Spinning Axe. Draven can have two Spinning Axes at once.

Blood Rush (Active): Draven gains increased movement speed and attack speed. The movement speed bonus decreases rapidly over its duration. Catching a Spinning Axe will refresh the cooldown of Blood Rush.

Stand Aside (Active): Draven throws his axes, dealing physical damage to targets hit and knocking them aside. Targets hit are slowed.

Whirling Death (Active): Draven hurls two massive axes to deal physical damage to each unit struck. Whirling Death slowly reverses direction and returns to Draven after striking an enemy champion. Draven may also activate this ability while the axe is in flight to cause it to return early. Whirling Death deals less damage for each unit it hits and resets when the axes reverse direction.

Το Spinning Axe θυμίζει λίγο Sivir, το Stand Aside μου θύμισε το Arcane Smash του Maokai. Κατά τ' άλλα φαίνεται ωραίος. Μένει να δούμε κατά πόσο αληθεύουν τα παραπάνω βέβαια και φυσικά τα scalings.

Edited by Nikos1451, 30 May 2012 - 11:46.

#1340 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 30 May 2012 - 12:17

Τσεκούρια πετούσε και το troll στην DOTA (πως διάολο τον λέγανε να δεις...και ίσως να πετούσε και πέτρες αντι για μικρά τσεκουράκια, δεν θυμάμαι καθόλου) αλλά τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά :P Αν θυμάμαι καλά και ο beastmaster (πάλι DOTA) είχε ένα skilll που πετούσε τσεκούρι (αν πάλι δεν με απατά η μνήμη μου).
Χοντρά op φαίνεται πάντως, θα δείξει

EDIT: O Jah'rakal ήταν ο troll warlord και όντως είχε τσεκούρια

Edited by jimop24, 30 May 2012 - 12:24.

8w32.jpg

#1341 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 30 May 2012 - 12:17

Αν οντως ειναι ετσι ο Draven θα ειναι πολυ μαματος champ, καμια σχεση με τον αδερφο του που ειναι faceroll, αυτος φενετε πολυ δυσκολος για να χρησιμοποιησεις τα skill του στο full.

gVaaH5O.jpg

#1342 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 May 2012 - 12:43

Draven = possible drumer of Pentakill band

#1343 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 30 May 2012 - 14:14

Εχει γινει μ@λ@κια το LoL τωρα τελευταια.....ωρεο ηταν το 2009-2010

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1344 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 30 May 2012 - 14:21

Τι διαφορα εχει τωρα απ το 09-10 απλα βγηκαν καινουργιοι champ, μαλλον εσυ το βαρεθηκες μετα απο 2-3 χρονια.

gVaaH5O.jpg

#1345 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 30 May 2012 - 19:10

Not to mention οτι το παιχνιδι ειναι πολυ πιο ισορροπημενο τωρα και εχει πολλα νεα features.

#1346 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 30 May 2012 - 19:20

Ναι μαλλον δεν παζεται και πολυ καιρο λολ.Το παιχνιδι ηταν πολυ ισοροποιμενο παλαιοτερα.Υπηρχε ισοτητα.Μονο που μου λες πια ειναι η διαφορα 09-10 με σημερα καταλαβαινω οτι δεν παιζεις πανω απο ενα χρονο.Σχεδον ολοι οι παλιοι παιχτες που ξερω το αφησαν για αυτο το λογο.Θα στο πω απλα ......μετα το realese του Dominion....LoL R.I.P.

Edited by Itachi Akatsuki, 30 May 2012 - 19:20.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1347 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 30 May 2012 - 19:31

Αν θυμάμαι καλά ο πίθηκος παίζει από παλιά , αλλά και γω που έπαιζα πολύ πριν από το dominion μια χαρά το βρίσκω ακόμα το παιχνίδι . Και παρόλο που το dominion εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει , είναι μεγάλη βελτίωση . Αντί να έβγαζαν απλώς ένα νέο χάρτη έβγαλαν καινούργιο "παιχνίδι" . Και όσο πάει και βελτιώνεται .

#1348 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 30 May 2012 - 20:39

Παιζω lol απο τοτε που βγηκε η Vayne, κανα χρονο δηλαδη. Ενταξυ για 09-10 δεν ξερω τοσο πολυ οτι εβλεπα στα νετ μονο αλλα απο τοτε που ξεκινησα μου φενεται το ιδιο, ιδιο community ιδιο κλαμα για τους OP ιδια noobs/trolls etc ιδια ολα μονο που εχει πιο πολλους πεχτες. Και δεν καταλαβενω πως το Dominion κατεστρεψε το lol, αν δεν σ'αρεσει δεν το παιζεις.

gVaaH5O.jpg

#1349 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 May 2012 - 22:35

Εννοεί το open beta testing phase, όταν όλα ήταν ρόδινα και δεν υπήρχαν rage quiters και noobs.

#1350 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 30 May 2012 - 22:43

μα οταν ενα game ειναι σε Open beta ολοι σχεδον newbs ειναι ^^ (εξαιρεση οσοι το παιζαν και στην closed beta)