Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1201 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2012 - 14:02

Ο Γκάλιο είναι πολύ καλός αντιμάγος. Ο Τζάρβαν είναι πολυεργαλείο. Κάνει για top lane και jungling. Τον Καρθους τον σιχαίνομαι:mad:

#1202 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2012 - 14:03

Ανάλογα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Galio.O karthus είναι δύσκολος σαν ήρωας, αλλά με τα κατάλληλα αντικείμενα θερίζει. Ο Jarvan IV είναι Super Tank και μπορείς και εύκολα να βγάλεις και AD.

Galio μπορείς να παίξεις Tank, AP και τα skill του μπορούν να ξεκάνουν ΠΟΛΥ κόσμο. Ειδικά η ulti του είναι λουκούμι. Είναι πολύ καλός support hero και Antimage οπως λέει και ο Νικος!

Αναλογα πάντα τις περιστάσεις και τους αντίπαλους ήρωες!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1203 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2012 - 14:13

κανε και εμένα add deadpooll1994
χτες αγόρασα τον warwick στην αρχικά πίστευα ότι έκανα χαζομάρα που τον αγόρασα αλλά μετά από μερικά παιχνίδια είδα ποσό καλώς champion είναι αν έχεις τα σωστά item
ξεκλείδωσα χαρακτήρες την morgana,nasus,mundo,twisted fate και των Fiddlesticks

τώρα σκέφτομαι να πάρω των Galio η Karthus η Jarvan IV
εσείς ποιον προτείνετε?

karthus η καλύτερη επιλογή αν παίζεις ap carries εννοείται

8w32.jpg

#1204 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 08:33

Galio μπορείς να παίξεις Tank, AP και τα skill του μπορούν να ξεκάνουν ΠΟΛΥ κόσμο. Ειδικά η ulti του είναι λουκούμι. Είναι πολύ καλός support hero και Antimage οπως λέει και ο Νικος!

Ο Galio στο game πάει στο mid λόγω της passive το και πρώτο αντικείμενο καπέλο. Δε θα το χαρακτήριζα support.

Πρώτο σχόλιο μου στο νέο anime,gr :riiight:

Edit: πρωτο αντικείμενο ποτήρι ήθελα να πω.

#1205 trane7free

trane7free

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:
  • Locationστο ∞ & -->

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 09:07

Singed ο απόλυτος 'hit n run' top lane champ. Και άντε να τον πιάσεις.

Karthus: υπέρτατος σπασα@@δης. Έχεις ξεφύγει με προσποίηση άλλα ronaldinho από 3ς αντιπάλους, που για κάποιο λόγο σε κυνηγάνε λες και τους μάμησες την γυναίκα και με το που πατάς το recall κάτω από την ασφάλεια του tower σου (με τους παλμούς στο ζενίθ) τρως την ξενέρα της ζωής σου... -->
Spoiler:

Spoiler:

Bonus: http://www.youtube.c...96aFAAAAAAAADAA δείτε 2:45...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1206 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 15:14

βάλανε των Karthus trial των δοκίμασα και είδα οτι είναι πολύ γαμάτος champion έχει τα skill και γαμάτη ulti, λέω να περιμένω να βάλουν και των galio trial να των δοκιμάσω και θα δω ποιων θα πάρω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1207 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 09:06

Έχω 5100 ΙΡ αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να αγοράσω Talon, εσείς τι λέτε? Αξίζει να περιμένω ή να αγοράσω 2 των 3150?

#1208 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 11:28

Βασικά θα πρότεινα να γεμίσεις runes και να ξεκλειδώσεις runes pages αν και εφ' όσον έχεις champions από όλες τις κατηγορίες που παίζεις.

#1209 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 11:37

Απλά είμαι 18 level και πιστεύω ότι είμαι αρκετά μικρός για να αρχίσω να φτιάχνω rune pages :(

#1210 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 12:11

Ωχ δεν το ήξερα. Δίκιο έχεις. Έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να είναι διαθέσιμα ακόμα τα tier 3 runes. Καλές εναλλακτικές για τον Τάλον θαρρώ πως είναι οι Ιρελια και Λι Σιν. Επίσης Μορντεκάισερ που μπορεί να μην είναι ασασίνος ωστόσο always shield, never die.

#1211 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 13:41

Εξαρτάται στο τι είσαι καλός ωστε οταν πας 30 και ξέρεις ενα ρολο που σου αρέσει να έχεις και τους ανάλογους champions.

#1212 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 14:03

Απλά είμαι 18 level και πιστεύω ότι είμαι αρκετά μικρός για να αρχίσω να φτιάχνω rune pages :(

όπως και ο Nikos εγώ θα πρότεινα Li Shin, αλλά είναι περισσότερο jungler, και θυμάμαι ότι δεν τους γουστάρεις αυτούς.

#1213 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 14:27

Πάντως κανόνισε να έχεις στην άκρη κάποια ip για runes. Μην τα σπαταλάς όλα σε champions.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1214 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 02:33

Εγώ λέω να τα κρατήσεις. Σε 2 lvl θα είσαι 20. Πολύ πιθανό να είναι 20 και οι αντίπαλοι σου όπου οι περισσότεροι θα έχουν runes. Οπότε αν τα ξοδέψεις τότε πιστεύω μέχρι να πας 23-24 δεν θα έχεις αρκετά IP για να φτιάξεις μια σελίδα και θα έχεις μεγάλο μειονέκτημα απέναντι τους. Θες γύρω στα 6-7Κ ΙΡ για να φτιάξεις μια στάνταρ σελίδα από runes AD ή AP οπότε μην αγοράσεις κανέναν champion. Παίξε με τους δωρεάν. Αν κάποιος από αυτούς σου αρέσει τόσο τότε αγόρασε τον. Μην αγοράζεις ποτέ champions που δεν έχεις παίξει ποτέ γιατί πολύ πιθανό να μην σου αρέσουν.

#1215 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:29

Παίζω solo top/offtank

Game name:Pieetrr

Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Δημοσιευμένη  εικόνα