Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1126 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:29

Σε Urgot πάω για armor penetration και cool down reduction συνήθως.

Ranked δεν παίζω για τρεις λόγους κυρίως. Δεν έχω αρκετές rune pages, δεν έχω μάθει το παιχνίδι στο βαθμό που θέλω και δεν μου αρέσει να παίζω με άτομα που εκλαμβάνουν το παιχνίδι ως κάτι σοβαρό και σημαντικό.

#1127 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:38

Σε Urgot πάω για armor penetration και cool down reduction συνήθως.

Ranked δεν παίζω για τρεις λόγους κυρίως. Δεν έχω αρκετές rune pages, δεν έχω μάθει το παιχνίδι στο βαθμό που θέλω και δεν μου αρέσει να παίζω με άτομα που εκλαμβάνουν το παιχνίδι ως κάτι σοβαρό και σημαντικό.

Δεκτό to θέμα για τα rank.Εγώ το παίζω το rank γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω καθε λογής άτομο στα normal που σε 1000 games δεν έχουν μάθει τα βασικά.Περί ορέξεος :D .
Eπείσης συμβουλή για τον urgot.To CD reduction ψιλό άχρηστο .Παίζοντας mainly με την πρώτη μειώνεις το CD κατά ένα sec .Ψιλό πράγματα.Το Ap pene βγαίνει από runes + masteries +last whisper.Τώρα άμα σου αρέσει τόσο και σε βολεύει και πιστεύεις ότι είναι καλύτερο κάνε brutalizer -> Yommus Ghostblade μετά το manamune.Είναι υπέραρκετό(20% -CD και armor pene δεν θυμάμαι πόσο XD )και σου δίνει και το υπεργαμάτο active του που πολλοί ξεχνάνε και μετά θεωρούν το Yommus αχρηστο.(εγώ συμβουλή δίνω, δεν κόβω κεφάλια, έτσι? :) )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1128 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:46

Το ghostblade δίνει αttack speed στο active και δεν ξέρω κατά πόσο ωφελεί τον Urgot κάτι τέτοιο. Βασικά κι εγώ δεν είχα ιδέα τί build να του κάνω και έριξα μια ματιά στο mobafire.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως, θα τα δοκιμάσω κάποια στιγμή σε bot game!

Επίσης το Lich Bane το προτιμώ σε υβριδικά builds που κάνω σε Kayle και Nidalee.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 18 Μάρτιος 2012 - 15:28

#1129 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:54

Το ghostblade δίνει αttack speed στο active και δεν ξέρω κατά πόσο ωφελεί τον Urgot κάτι τέτοιο. Βασικά κι εγώ δεν είχα ιδέα τί build να του κάνω και έριξα μια ματιά στο mobafire.

Mobafire...να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ guides για items.O καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς επιχειρήματα .Μόνο για να δω τα routes σε junglers :). Για items και στρατιγικές μιλάω με φιλαράκια που παίζουν σε 1800-1900 rating . Eγώ άργησα να παιξώ rank γιατί δεν είμαι καθημερινός παίχτης και αυτή την στιγμή παίζω στο 1500 και ανεβαίνει(αργά αλλά σταθερά :) .Για όποιον δεν ξέρει και μπερδεύεται, 2000-2300 rating έχουν οι ομάδες που πάνε στα προταθλήματα του dreamhack οπότε μετά τα 1600 πρέπει να είσαι ΚΑΛΟΣ για να ανέβεις.
P.S.
Μην κοιτάs το attack speed στο active του.20 % more movement.TREMENTOUS AMOUNT για 6 sec.

EDIT: Κοίταγα το Mobafire και έχει επιχειρήματα .Βέβαια διαφωνώ σε μερίκά σημεία.Oh well μετά παίρνει σειρά το τι πιστεύει ο καθένας.Δεν γίνεται να τους πείσεις όλους :).Θέλει εξομειωτή με ρομπότ για ακριβή μέτρηση XD .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 18 Μάρτιος 2012 - 15:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1130 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:57

Για guides εδω η σε κάποια αλλη γνωστή ομάδα

Guides - SoloMid.NET - League of Legends Competitive Gaming Community

#1131 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 15:05

Επίσης το Bane το προτιμώ σε υβριδικά builds που κάνω σε Kayle και Nidalee.

Ερώτηση... Βane εννοείς lich bane έτσι?(ξεχνάω ονόματα πφφφ)

Καλή σελιδούλα οι solomid.Και έμπιστοί ξέροντας την πορεία τους στο dreamhack.Για τους αρχάριους είναι θεότητα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 18 Μάρτιος 2012 - 15:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1132 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 00:56

Πριν λίγο έπαιξα μια δραματική παρτίδα. Αμυνόμασταν ακριβώς μπροστά από τη βάση και τους σκοτώσαμε όλους. Μόνο μια Shyvana έμεινε από μας η οποία έτρεξε στην αντίπαλη βάση και τους αποτελείωσε με τη βοήθεια του Shen που στην πορεία είχε αναστηθεί και τηλεμεταφέρθηκε δίπλα της.
Μεγάλες συγκινήσεις.

#1133 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 03:12

παιδια το παιχνιδι κανει time skip αρχισα μια παρτιδα τισ 2 και λεω ελα ενα μισαορο και τερμα και τωρα ειναι 4 Νικησαμε μεν αλλα για ονομα κανει τρελο time skip

#1134 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 03:43

παιδια το παιχνιδι κανει time skip αρχισα μια παρτιδα τισ 2 και λεω ελα ενα μισαορο και τερμα και τωρα ειναι 4 Νικησαμε μεν αλλα για ονομα κανει τρελο time skip

Μην ανησυχεις. Λεγεται αλλαγη ωρας. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 25 Μάρτιος 2012 - 04:42

#1135 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 09:25

Hof'ed. :hahaha:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1136 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 09:53

Ελπίζω να δυνάμωσες μετά το timeskip τουλάχιστον.

#1137 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 12:01

lol με το time skip :P
Κι εγώ που έπαιζα εκείνη την ώρα, στην αρχή δεν κατάλαβα την αλλαγή, γιατί μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό να περνάει έτσι ο χρόνος παίζοντας lol..

Πόσο μ' αρέσει να καταπίνω κόσμο με τον Malzahar! :if:

#1138 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 13:51

Lulu full ap is suprisingly good and fun. Έπαιξα δυο παιχνίδια. Στο πρώτο κατατρόπωσα μια Annie που μάλλον την υποτίμησε την Lulu. Το δεύτερο δεν πήγε τόσο καλά επειδή μου feedarane την LB που είχα απέναντι (that feel όταν τους λες ss τους κάνεις απανωτά pings και σε γράφουνε) οπότε με feedarismeni καλή LB απέναντι ο οποιοσδήποτε θα είχε πρόβλημα θεωρώ.

#1139 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 14:35

με feedarismeni LB πας πρωτα items life κ ΜR. φαση Abyssal , mercury treads , roa etc

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από reignYOMA: 25 Μάρτιος 2012 - 14:45

#1140 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2012 - 16:57

Μήπως να κάνουμε κανένα anime.gr- team? :orly: Έτσι for the lulz :P