Μην το σκεφτείς κάν.Μπορεί να μην έχει heal αλλά τα buff της θα αλλάζουν την ροή του teamfight.(ετοιμαστήτε για πολύ γρινια και petitions for nerfΝαι, ο Graves είναι.
Το έχει στην wiki καταχωρημένο ως unavailable.
Θέλω να αγοράσω την Lulu γιατί λατρεύω τα supports, αλλά θα περιμένω να την δοκιμάσω πρώτα. Έχω τους ενδοιασμούς μου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:15

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:35
Τα καινουργια skin + ενα καινουργιο item
Τι φατσουλα που ειναι ο Kog
Γενικα πολυ γλυκουλη αυτο το patch
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:38
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 19:31
New skins in Lulu patch! |
Κατι μου θυμιζει αυτο το item...Μηπως θα αντικαταστησει το Hexdrinker ή θα ειναι απλα μια ακριβοτερη μορφη του?Παντως φενεται πολυ καλο για την περιπτωση που η αντιπαλη ομαδα κανει παρα πολυ magic damage.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 22:12
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιζουν dominion?
Που και που εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω πολύ. Λιγότερος ανταγωνισμός, πιθανώς λιγότερη στρατηγική, αλλά περισσότερο και πιο γρήγορο μπουνίδι!!
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 02:00
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η Ahri έκανε ad build και παρ' όλο που ζοριστήκαμε στην αρχή κόντρα σε ένα Alistair και έναν Twitch(καταραμένο αόρατο ποντίκι), στην πορεία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ ημών, επειδή είχα αρκετό χρυσό για vision wards και oracle's elixir.
Μέχρι τότε όμως ήταν πολύ αγχωτικό γιατί ο αρουραίος μπορούσε να σου έρθει από παντού. Κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ότι το build που ξεκινάει με philosopher's stone και heart of gold ταιριάζει πολύ στον Taric. Και τα δυο αντικείμενα αναβαθμίζονται σε Shurelya's και Randuin's, δηλαδή επιτάχυνση των συμπαικτών και επιβράδυνση των αντιπάλων αντίστοιχα.
Σε άλλα supports όπως οι Σονα και Καρμα για παράδειγμα, η κορώνα δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμη επειδή ήδη έχουν επιτάχυνση οι χαρακτήρες.
Και η χρήση της ασπίδας για επιβράδυνση δεν βολεύει σε ranged support επειδή συνήθως είσαι μακριά από τους αντιπάλους.
Επίσης βρήκα και ένα ad carry που με βολεύει. Αν και σε κάποιους οδηγούς έχω διαβάσει ότι ο Urgot δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο, με διευκολύνει περισσότερο από ότι χαρακτήρες όπως η Τριστανα ή η Σιβιρ που για κάποιο λόγο δεν με βόλεψαν ποτέ.
Δοκίμασα και τον χαρτοπαίκτη για bottom lane ad carry αλλά έχει υπερβολικά μικρό range όπως και ο Urgot βέβαια, μόνο που ο κάβουρας έχει την ασπίδα που αντισταθμίζει αυτό του το μειονέκτημα.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 02:42
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 05:07
Θέλω τον Malzaharrr aaaaaaAAAAAAAAAA
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 18 Μάρτιος 2012 - 05:40
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 11:19
Αυτό το item + Tryndamere = EpicNew skins in Lulu patch! |
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 11:59
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 12:50
Αυτό το item + Tryndamere = Epic
Bσκ εμενα πιο πολυ με εκανε:αυτο το item + Οlaf=Epic

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 13:34
Μου έδωσες τροφή για να πω και σε εσένα και σε άλλους ψίλογενικά πράγματα.Έπαιξα μερικά τρελά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες. Δυο φορές μου έτυχε να υποστηρίζω με Ταρικ στον κάτω δίαυλο ap champs(Fiddle και Ahri). Και τις δυο φορές νόμιζα ότι θα μας διαλύσουν. Και τις δυο φορές κερδίσαμε το παιχνίδι!
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η Ahri έκανε ad build και παρ' όλο που ζοριστήκαμε στην αρχή κόντρα σε ένα Alistair και έναν Twitch(καταραμένο αόρατο ποντίκι), στην πορεία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ ημών, επειδή είχα αρκετό χρυσό για vision wards και oracle's elixir.
Μέχρι τότε όμως ήταν πολύ αγχωτικό γιατί ο αρουραίος μπορούσε να σου έρθει από παντού. Κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ότι το build που ξεκινάει με philosopher's stone και heart of gold ταιριάζει πολύ στον Taric. Και τα δυο αντικείμενα αναβαθμίζονται σε Shurelya's και Randuin's, δηλαδή επιτάχυνση των συμπαικτών και επιβράδυνση των αντιπάλων αντίστοιχα.
Σε άλλα supports όπως οι Σονα και Καρμα για παράδειγμα, η κορώνα δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμη επειδή ήδη έχουν επιτάχυνση οι χαρακτήρες.
Και η χρήση της ασπίδας για επιβράδυνση δεν βολεύει σε ranged support επειδή συνήθως είσαι μακριά από τους αντιπάλους.
Επίσης βρήκα και ένα ad carry που με βολεύει. Αν και σε κάποιους οδηγούς έχω διαβάσει ότι ο Urgot δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο, με διευκολύνει περισσότερο από ότι χαρακτήρες όπως η Τριστανα ή η Σιβιρ που για κάποιο λόγο δεν με βόλεψαν ποτέ.
Δοκίμασα και τον χαρτοπαίκτη για bottom lane ad carry αλλά έχει υπερβολικά μικρό range όπως και ο Urgot βέβαια, μόνο που ο κάβουρας έχει την ασπίδα που αντισταθμίζει αυτό του το μειονέκτημα.
O urgot θέλει διαφορετικό build από τα συνηθη carry.Λόγο του spam με την πρώτη φτιάχνεις mercury αφού δεν θες attack speed για hitakia και ανεβάζεις ξερό attack Damage.Manamune πρώτο κατευθείαν για να γεμίσει,δυο bloodthirster(το μεγαλύτερο AD build combo ATM),ενα guardian angel για τα ύπουλα mistakes και τα 2 τελευταία ότι θες(inifinity- last whisper- trinity κ.α)
Περίεργο που δεν σε βολεύει η tristana .Ενας παίχτης που έχει δικό του skill se style "flash" σου ανοίγει μια θέση κενή στα summoner skills και την κάνεις ότι θες. Για την sivir να το καταλάβω η οποία είναι αρκετά πιο δυσκίνητη... αλλά περί ορέξεος ο καθένας.
Όσο για τον TF...ΜΗΝ κάνετε το λάθος να τον παίξετε AD.Μπορεί να φαίνεται ωραίος και αλλά υστερεί πολύ του Ap carry build του.Πρώτον γιατί τα skill του κάνουν ap scale και δεύτερον ο Ap TF έχει μεγαλύτερο action range ,λόγο του ότι παίζεις με full δεύτερη-πρώτη και όχι τρίτη-δεύτερη.Φτιάχτου τις μπότες με το magic penetration , δυο dorans rings και καρφί lich bane-rabadons(με όποια σειρά θες) και δες το tower να χάνει 50 % του life του με μια blue card της δεύτερης(ψιλό υπερβολή το 50% αλλά χάνει ΠΟΛΥ).Επίσης τον παίζεις mid έτσι.Μην κάνετε το λάθος να πάει lane, θέλει γρήγορο exp για να fullareis την πρώτη γρήγορα.
Τελευταίο που θα πω για τα support φίλε μου Νίκο είναι να μην αποδοκιμάζεις τα syrelias και raduins στην Sona και στην Karma.Η φράση κλειδί στο LOL είναι " τόσο περισσότερο,τόσο το καλύτερο".Το Standard build του κάθε support είναι philosofers , μποτες (mercury ή tabi ανάλογα τους αντιπάλους) και heart of gold και WARDS.Τα WARDS προτεραιώτητα πάντα στο παιχνίδι .Θα περιμένεις το bonus gold από τα assist των massive για να κάνεις upgrade τα items.Τα Wards στους baron-drake και γύρω από το ποτάμι στα brushes για την απογυφή ενέδρας πρέπει να ανανεώνονταί στο CD τους(μετά το 10-15 που ανοίγει το παιχνίδι σε massive fights). Mην κάνεις upgrade τα items προκειμένου να γεμίσεις τον τόπο wards.Και μην ξεχάσεις το oracles για να κάνεις counter τα wards του αντίπαλου support.
Tα wards πέρνουν το μισό game ΧΩΡΙΣ υπερβολές.
(Εξαίρεση το να έχεις έναν υπεργαμάτο teemo που νιώθει και έχει γεμίσει τον τόπο μανιτάρια και έχει φτιάξει το στρουμφοχωριό
Γενικές συμβουλές για ένα τέλειο Ranked Παιχνίδι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 18 Μάρτιος 2012 - 14:04

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:07
Όσο για τον TF...ΜΗΝ κάνετε το λάθος να τον παίξετε AD.Μπορεί να φαίνεται ωραίος και αλλά υστερεί πολύ του Ap carry build του.Πρώτον γιατί τα skill του κάνουν ap scale και δεύτερον ο Ap TF έχει μεγαλύτερο action range ,λόγο του ότι παίζεις με full δεύτερη-πρώτη και όχι τρίτη-δεύτερη.Φτιάχτου τις μπότες με το magic penetration δυο dorans rings και καρφί lich bane-rabadons και δες το tower να χάνει 50 % του life του με μια blue card της δεύτερης(ψιλό υπερβολή το 50% αλλά χάνει ΠΟΛΥ).Επίσης τον παίζεις mid έτσι.Μην κάνετε το λάθος να πάει lane, θέλει γρήγορο exp για να fullareis την πρώτη γρήγορα.
Ο TF είναι καλός και με τα δύο, αλλά γενικά αν και δεν παίζω μ'αυτόν, πρέπει να πω πως μου έχει αφήσει καλύτερη εντύπωση ο ad TF. Στο mid με την δεύτερη σκάει stun και μετά σε αρχίζει στο ξύλο. Επίσης αν στο mid υπάρχει ap carry και έχει silence, αν τον παίζεις ad δεν κάνει μεγάλη διαφορά μιας και πάλι τον πλακώνεις στο ξύλο και χωρίς τα spell. Εγώ πρόσφατα έκανα το λάθος να τον αντιμετωπίσω με karthus ενώ έπαιζε ad... τρελό ξύλο σου λέω
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:23
Κοίτα έχει διαφορά το πόσο εμπειρία έχει και το πόσο καλός είναι ,έτσι...Ο TF είναι καλός και με τα δύο, αλλά γενικά αν και δεν παίζω μ'αυτόν, πρέπει να πω πως μου έχει αφήσει καλύτερη εντύπωση ο ad TF. Στο mid με την δεύτερη σκάει stun και μετά σε αρχίζει στο ξύλο. Επίσης αν στο mid υπάρχει ap carry και έχει silence, αν τον παίζεις ad δεν κάνει μεγάλη διαφορά μιας και πάλι τον πλακώνεις στο ξύλο και χωρίς τα spell. Εγώ πρόσφατα έκανα το λάθος να τον αντιμετωπίσω με karthus ενώ έπαιζε ad... τρελό ξύλο σου λέω
Χωρίς το play skill του summoner-player o char έχει τρομερό πλεονέκτημα sto ap λόγο του attack range του και του damage output σε καθαρά μαθηματικά.O Ap TF μην ξεχνάς ότι είναι πιο AOE player καθώς μπορεί να σπαμάρει πρώτες κάθε 4 sec.Επείσης να ξέρεις ότι κάθε AD range carry υπερισχύει , στην ΑΡΧΗ του game ,του AP για τον λόγο ότι τον σπαμάρει πιο έυκολα με hits ενώ ο ap char πρέπει να σπαμάρει τα spell του, που θέλουν στόχο(πολλά απο αυτά) και χαλάνε mp και και και ...(Αυτό αλλάζει με την διάρκεια του χρόνου καθώς τα AD range carry δεν ανεβάζουν resists και HP οπότε γίνεται το αντίθετο με το τρομερό Damage των Damage των spell του AP.)
Επείσης τρομερό λάθος του να πηγαίνει το AD carry mid.Χαλάει το exp του ap carry που το χρειάζεται πιο πολύ για να βγάλει damage τα spell πιο γρήγορα(να τα ανεβάσει rank γρήγορα δηλαδή).Μαθηματικά οι στρατηγικές έχουν τρομερή διαφορά στα αποτελέσματα και γι αυτό μιλάμε για rank παιχνίδια έτσι.Στα normal που συναντάς όλη την αφρόκρεμα κάνε ότι σου καπνίσει