Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1111 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 March 2012 - 17:15

Ναι, ο Graves είναι.
Το έχει στην wiki καταχωρημένο ως unavailable.

Θέλω να αγοράσω την Lulu γιατί λατρεύω τα supports, αλλά θα περιμένω να την δοκιμάσω πρώτα. Έχω τους ενδοιασμούς μου.

Μην το σκεφτείς κάν.Μπορεί να μην έχει heal αλλά τα buff της θα αλλάζουν την ροή του teamfight.(ετοιμαστήτε για πολύ γρινια και petitions for nerf :D )

Posted Image

#1112 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 17 March 2012 - 17:35

New skins in Lulu patch! |

Τα καινουργια skin + ενα καινουργιο item

Τι φατσουλα που ειναι ο Kog :kawaii:

Γενικα πολυ γλυκουλη αυτο το patch :P

gVaaH5O.jpg

#1113 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 March 2012 - 18:11

Manamune Ryze 2 stronk

#1114 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 March 2012 - 18:38

άρχισα και εγώ πριν 3-4 μέρες το παιχνίδι έχω πάει 7 lvl και παίζω στο server eu nordic east ωραίο είναι το παιχνίδι και πολύ εύκολο μέχρι στιγμής πεζό με του trial champions και έχω αγοράσει 3 nunu,kayle και ashe με λένε deadpooll1994 ποιος θέλει ας με κάνει φίλο
Posted Image

#1115 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 17 March 2012 - 19:31

Κατι μου θυμιζει αυτο το item...Μηπως θα αντικαταστησει το Hexdrinker ή θα ειναι απλα μια ακριβοτερη μορφη του?Παντως φενεται πολυ καλο για την περιπτωση που η αντιπαλη ομαδα κανει παρα πολυ magic damage.

#1116 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 17 March 2012 - 22:12

Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιζουν dominion?

Που και που εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω πολύ. Λιγότερος ανταγωνισμός, πιθανώς λιγότερη στρατηγική, αλλά περισσότερο και πιο γρήγορο μπουνίδι!! :P + αν θες να παίξεις λίγο, αλλά δεν έχεις όρεξη για ένα ολόκληρο classic που παίρνει περισσότερη ώρα.

#1117 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 March 2012 - 02:00

Έπαιξα μερικά τρελά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες. Δυο φορές μου έτυχε να υποστηρίζω με Ταρικ στον κάτω δίαυλο ap champs(Fiddle και Ahri). Και τις δυο φορές νόμιζα ότι θα μας διαλύσουν. Και τις δυο φορές κερδίσαμε το παιχνίδι!
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η Ahri έκανε ad build και παρ' όλο που ζοριστήκαμε στην αρχή κόντρα σε ένα Alistair και έναν Twitch(καταραμένο αόρατο ποντίκι), στην πορεία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ ημών, επειδή είχα αρκετό χρυσό για vision wards και oracle's elixir.

Μέχρι τότε όμως ήταν πολύ αγχωτικό γιατί ο αρουραίος μπορούσε να σου έρθει από παντού. Κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ότι το build που ξεκινάει με philosopher's stone και heart of gold ταιριάζει πολύ στον Taric. Και τα δυο αντικείμενα αναβαθμίζονται σε Shurelya's και Randuin's, δηλαδή επιτάχυνση των συμπαικτών και επιβράδυνση των αντιπάλων αντίστοιχα.

Σε άλλα supports όπως οι Σονα και Καρμα για παράδειγμα, η κορώνα δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμη επειδή ήδη έχουν επιτάχυνση οι χαρακτήρες.
Και η χρήση της ασπίδας για επιβράδυνση δεν βολεύει σε ranged support επειδή συνήθως είσαι μακριά από τους αντιπάλους.

Επίσης βρήκα και ένα ad carry που με βολεύει. Αν και σε κάποιους οδηγούς έχω διαβάσει ότι ο Urgot δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο, με διευκολύνει περισσότερο από ότι χαρακτήρες όπως η Τριστανα ή η Σιβιρ που για κάποιο λόγο δεν με βόλεψαν ποτέ.
Δοκίμασα και τον χαρτοπαίκτη για bottom lane ad carry αλλά έχει υπερβολικά μικρό range όπως και ο Urgot βέβαια, μόνο που ο κάβουρας έχει την ασπίδα που αντισταθμίζει αυτό του το μειονέκτημα.

#1118 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 18 March 2012 - 02:42

o urgot εχει ενα απο τα καλυτερα initiate στο παιχνιδι.

#1119 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 18 March 2012 - 05:07

Προσπθώ να πάρω rp και εδώ και μια εβδομάδα μου βγάζει error. :burningbe3:
Θέλω τον Malzaharrr aaaaaaAAAAAAAAAA :Crying2:

Edited by Gilmaru, 18 March 2012 - 05:40.

#1120 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 18 March 2012 - 11:19

Αυτό το item + Tryndamere = Epic

#1121 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 18 March 2012 - 11:59

Το item μου φαινεται λιγακι op

#1122 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 18 March 2012 - 12:50

Αυτό το item + Tryndamere = Epic

Bσκ εμενα πιο πολυ με εκανε:αυτο το item + Οlaf=Epic :)
Posted Image

#1123 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 18 March 2012 - 13:34

Έπαιξα μερικά τρελά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες. Δυο φορές μου έτυχε να υποστηρίζω με Ταρικ στον κάτω δίαυλο ap champs(Fiddle και Ahri). Και τις δυο φορές νόμιζα ότι θα μας διαλύσουν. Και τις δυο φορές κερδίσαμε το παιχνίδι!
Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση η Ahri έκανε ad build και παρ' όλο που ζοριστήκαμε στην αρχή κόντρα σε ένα Alistair και έναν Twitch(καταραμένο αόρατο ποντίκι), στην πορεία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ ημών, επειδή είχα αρκετό χρυσό για vision wards και oracle's elixir.

Μέχρι τότε όμως ήταν πολύ αγχωτικό γιατί ο αρουραίος μπορούσε να σου έρθει από παντού. Κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ότι το build που ξεκινάει με philosopher's stone και heart of gold ταιριάζει πολύ στον Taric. Και τα δυο αντικείμενα αναβαθμίζονται σε Shurelya's και Randuin's, δηλαδή επιτάχυνση των συμπαικτών και επιβράδυνση των αντιπάλων αντίστοιχα.

Σε άλλα supports όπως οι Σονα και Καρμα για παράδειγμα, η κορώνα δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμη επειδή ήδη έχουν επιτάχυνση οι χαρακτήρες.
Και η χρήση της ασπίδας για επιβράδυνση δεν βολεύει σε ranged support επειδή συνήθως είσαι μακριά από τους αντιπάλους.

Επίσης βρήκα και ένα ad carry που με βολεύει. Αν και σε κάποιους οδηγούς έχω διαβάσει ότι ο Urgot δεν κάνει για αυτόν τον ρόλο, με διευκολύνει περισσότερο από ότι χαρακτήρες όπως η Τριστανα ή η Σιβιρ που για κάποιο λόγο δεν με βόλεψαν ποτέ.
Δοκίμασα και τον χαρτοπαίκτη για bottom lane ad carry αλλά έχει υπερβολικά μικρό range όπως και ο Urgot βέβαια, μόνο που ο κάβουρας έχει την ασπίδα που αντισταθμίζει αυτό του το μειονέκτημα.

Μου έδωσες τροφή για να πω και σε εσένα και σε άλλους ψίλογενικά πράγματα.

O urgot θέλει διαφορετικό build από τα συνηθη carry.Λόγο του spam με την πρώτη φτιάχνεις mercury αφού δεν θες attack speed για hitakia και ανεβάζεις ξερό attack Damage.Manamune πρώτο κατευθείαν για να γεμίσει,δυο bloodthirster(το μεγαλύτερο AD build combo ATM),ενα guardian angel για τα ύπουλα mistakes και τα 2 τελευταία ότι θες(inifinity- last whisper- trinity κ.α)
Περίεργο που δεν σε βολεύει η tristana .Ενας παίχτης που έχει δικό του skill se style "flash" σου ανοίγει μια θέση κενή στα summoner skills και την κάνεις ότι θες. Για την sivir να το καταλάβω η οποία είναι αρκετά πιο δυσκίνητη... αλλά περί ορέξεος ο καθένας.

Όσο για τον TF...ΜΗΝ κάνετε το λάθος να τον παίξετε AD.Μπορεί να φαίνεται ωραίος και αλλά υστερεί πολύ του Ap carry build του.Πρώτον γιατί τα skill του κάνουν ap scale και δεύτερον ο Ap TF έχει μεγαλύτερο action range ,λόγο του ότι παίζεις με full δεύτερη-πρώτη και όχι τρίτη-δεύτερη.Φτιάχτου τις μπότες με το magic penetration , δυο dorans rings και καρφί lich bane-rabadons(με όποια σειρά θες) και δες το tower να χάνει 50 % του life του με μια blue card της δεύτερης(ψιλό υπερβολή το 50% αλλά χάνει ΠΟΛΥ).Επίσης τον παίζεις mid έτσι.Μην κάνετε το λάθος να πάει lane, θέλει γρήγορο exp για να fullareis την πρώτη γρήγορα.

Τελευταίο που θα πω για τα support φίλε μου Νίκο είναι να μην αποδοκιμάζεις τα syrelias και raduins στην Sona και στην Karma.Η φράση κλειδί στο LOL είναι " τόσο περισσότερο,τόσο το καλύτερο".Το Standard build του κάθε support είναι philosofers , μποτες (mercury ή tabi ανάλογα τους αντιπάλους) και heart of gold και WARDS.Τα WARDS προτεραιώτητα πάντα στο παιχνίδι .Θα περιμένεις το bonus gold από τα assist των massive για να κάνεις upgrade τα items.Τα Wards στους baron-drake και γύρω από το ποτάμι στα brushes για την απογυφή ενέδρας πρέπει να ανανεώνονταί στο CD τους(μετά το 10-15 που ανοίγει το παιχνίδι σε massive fights). Mην κάνεις upgrade τα items προκειμένου να γεμίσεις τον τόπο wards.Και μην ξεχάσεις το oracles για να κάνεις counter τα wards του αντίπαλου support.
Tα wards πέρνουν το μισό game ΧΩΡΙΣ υπερβολές.
(Εξαίρεση το να έχεις έναν υπεργαμάτο teemo που νιώθει και έχει γεμίσει τον τόπο μανιτάρια και έχει φτιάξει το στρουμφοχωριό:hahaha:, οπότε βάζεις αισθητά λιγότερα wards :D .Αν και σπάνιο ο teemo σε rank)

Γενικές συμβουλές για ένα τέλειο Ranked Παιχνίδι :D .Τώρα και στα Normal ή στατηγική του Rank είναι πάντα ισχυρότερη αλλά επειδή υπάρχουν οι γνωστοί ανοίδεοι-newbs-failers ,όταν παίζετε με τέτοιους...κάντε τα τρολλς ,διασκεδάστε το και φτάχτε ότι θέλετε όπως το θέλετε.

Edited by zennith666, 18 March 2012 - 14:04.

Posted Image

#1124 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 18 March 2012 - 14:07

Όσο για τον TF...ΜΗΝ κάνετε το λάθος να τον παίξετε AD.Μπορεί να φαίνεται ωραίος και αλλά υστερεί πολύ του Ap carry build του.Πρώτον γιατί τα skill του κάνουν ap scale και δεύτερον ο Ap TF έχει μεγαλύτερο action range ,λόγο του ότι παίζεις με full δεύτερη-πρώτη και όχι τρίτη-δεύτερη.Φτιάχτου τις μπότες με το magic penetration δυο dorans rings και καρφί lich bane-rabadons και δες το tower να χάνει 50 % του life του με μια blue card της δεύτερης(ψιλό υπερβολή το 50% αλλά χάνει ΠΟΛΥ).Επίσης τον παίζεις mid έτσι.Μην κάνετε το λάθος να πάει lane, θέλει γρήγορο exp για να fullareis την πρώτη γρήγορα.

Ο TF είναι καλός και με τα δύο, αλλά γενικά αν και δεν παίζω μ'αυτόν, πρέπει να πω πως μου έχει αφήσει καλύτερη εντύπωση ο ad TF. Στο mid με την δεύτερη σκάει stun και μετά σε αρχίζει στο ξύλο. Επίσης αν στο mid υπάρχει ap carry και έχει silence, αν τον παίζεις ad δεν κάνει μεγάλη διαφορά μιας και πάλι τον πλακώνεις στο ξύλο και χωρίς τα spell. Εγώ πρόσφατα έκανα το λάθος να τον αντιμετωπίσω με karthus ενώ έπαιζε ad... τρελό ξύλο σου λέω:nanteee:

8w32.jpg

#1125 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 18 March 2012 - 14:23

Ο TF είναι καλός και με τα δύο, αλλά γενικά αν και δεν παίζω μ'αυτόν, πρέπει να πω πως μου έχει αφήσει καλύτερη εντύπωση ο ad TF. Στο mid με την δεύτερη σκάει stun και μετά σε αρχίζει στο ξύλο. Επίσης αν στο mid υπάρχει ap carry και έχει silence, αν τον παίζεις ad δεν κάνει μεγάλη διαφορά μιας και πάλι τον πλακώνεις στο ξύλο και χωρίς τα spell. Εγώ πρόσφατα έκανα το λάθος να τον αντιμετωπίσω με karthus ενώ έπαιζε ad... τρελό ξύλο σου λέω:nanteee:

Κοίτα έχει διαφορά το πόσο εμπειρία έχει και το πόσο καλός είναι ,έτσι...
Χωρίς το play skill του summoner-player o char έχει τρομερό πλεονέκτημα sto ap λόγο του attack range του και του damage output σε καθαρά μαθηματικά.O Ap TF μην ξεχνάς ότι είναι πιο AOE player καθώς μπορεί να σπαμάρει πρώτες κάθε 4 sec.Επείσης να ξέρεις ότι κάθε AD range carry υπερισχύει , στην ΑΡΧΗ του game ,του AP για τον λόγο ότι τον σπαμάρει πιο έυκολα με hits ενώ ο ap char πρέπει να σπαμάρει τα spell του, που θέλουν στόχο(πολλά απο αυτά) και χαλάνε mp και και και ...(Αυτό αλλάζει με την διάρκεια του χρόνου καθώς τα AD range carry δεν ανεβάζουν resists και HP οπότε γίνεται το αντίθετο με το τρομερό Damage των Damage των spell του AP.)
Επείσης τρομερό λάθος του να πηγαίνει το AD carry mid.Χαλάει το exp του ap carry που το χρειάζεται πιο πολύ για να βγάλει damage τα spell πιο γρήγορα(να τα ανεβάσει rank γρήγορα δηλαδή).Μαθηματικά οι στρατηγικές έχουν τρομερή διαφορά στα αποτελέσματα και γι αυτό μιλάμε για rank παιχνίδια έτσι.Στα normal που συναντάς όλη την αφρόκρεμα κάνε ότι σου καπνίσει :D .

Posted Image