Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 16:24

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 16:38
Ναι έχω δει και τον ίδιο να πεθαίνει XD.Για γέλιο σου λέω με τους noobαδες!!!
Γελιο κυριως οταν ειναι στην αντιπαλη ομαδα.Πραγματι,ενα απο τα πιο αστεια fail που μπορει να συμβουν στο LoL ειναι να βλεπεις να σκοτεινιαζει ο χαρτης και υστερα απο 3-4 δευτερολεπτα να πεθαινει ο αντιπαλος Noc.Μια φορα ενας στην δικια μου ομαδα εκανε την ulti του,καταφερε να κανει double kill(ηταν feedαρισμενος)και πηγαν να τον κανουν gank αλλοι δυο,ευτυχως ειχα Shen ομως και τον εσωσα.Most awesome moment που ειχα ως shen σε αυτο το παιχνιδι γενικα.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 16:53
Κοίτα εσύ έκανες το κανονικό build που κάνουν στους ad range carry/assasins chars.
Στους melee ad chars όμως το tanky build έχει εδραιωθεί τώρα τελευταία καθώς τους καθιστά με λιγότερο attack speed και crit αλλά με πολύ μεγαλύτερο survivability στο 5vs5 μέσα.Το συγκεκριμένο build είναι πιο πολύ προτειμόμενο στα rank γιατί ,άμα βγει γρήγορα(με το ανάλογο farm) , soυ δίνει το "παιχνίδι".
Πράγματι έτσι είναι, αλλά ενας noc με 300-400 dmg και αρκετό lifestyle και attack speed, με ένα warmongs στο τέλος δεν πέφτει που να κατέβει ο Χριστός και η μάνα του να τον ρίξουν. Γενικά στα ad carries προτιμώ το full ξύλο built κι ας πέφτεις πιο εύκολα. Άλλωστε με 2 thirster, 2 fandom, ena infinity και ενα warmong's τι να πέσεις αφού με κάθε hit θα έχεις τόνους lifesteal. Κλασσική εξαίρεση ο gang που θέλει και ένα atma's
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 20:19
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 08:00
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 08:28
Σε νιώθω...21kills σε Dominion με katarina και χάσαμε lol
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 08:36
Δεν διαφωνώ απόλυτα,αλλά το θέμα είναι ότι όταν βρεις απέναντι σου ap carry με cc, to ίδιο ντυμένο , όχι απλά θα πέσεις,θα σβήσεις από τον χάρτηΠράγματι έτσι είναι, αλλά ενας noc με 300-400 dmg και αρκετό lifestyle και attack speed, με ένα warmongs στο τέλος δεν πέφτει που να κατέβει ο Χριστός και η μάνα του να τον ρίξουν. Γενικά στα ad carries προτιμώ το full ξύλο built κι ας πέφτεις πιο εύκολα. Άλλωστε με 2 thirster, 2 fandom, ena infinity και ενα warmong's τι να πέσεις αφού με κάθε hit θα έχεις τόνους lifesteal. Κλασσική εξαίρεση ο gang που θέλει και ένα atma's

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 14:34
Πράγματι έτσι είναι, αλλά ενας noc με 300-400 dmg και αρκετό lifestyle και attack speed, με ένα warmongs στο τέλος δεν πέφτει που να κατέβει ο Χριστός και η μάνα του να τον ρίξουν. Γενικά στα ad carries προτιμώ το full ξύλο built κι ας πέφτεις πιο εύκολα. Άλλωστε με 2 thirster, 2 fandom, ena infinity και ενα warmong's τι να πέσεις αφού με κάθε hit θα έχεις τόνους lifesteal. Κλασσική εξαίρεση ο gang που θέλει και ένα atma's
CC FTW
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 15:54

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 13:15
Instant Buy.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 15:33
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 15:37
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 15:48
O Graves είναι αυτός?
Ναι, ο Graves είναι.
Το έχει στην wiki καταχωρημένο ως unavailable.
Θέλω να αγοράσω την Lulu γιατί λατρεύω τα supports, αλλά θα περιμένω να την δοκιμάσω πρώτα. Έχω τους ενδοιασμούς μου.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 16:14
Στο επομενο patch θα κανουν nerf στα life steal items,θα δωσουν ενα πολυ μικρο nerf στην irelia και επιτελους θα βγαλουν εναν καινουριο support champion.Λοιπον,αυτα ειναι αρκετα καλα...
Lulu-chan~~
Δεν ξέρω πως θυμήθηκαν ότι υπάρχει και αυτή η κατηγορία. Σε λίγο καιρό θα βγάλουν το heal από το game και θα βγάζουν μόνο dps, άντε και κάνα tank για το γαμώτο.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 16:29
Υπαρχουν και τα cc για αυτον ακριβως το λογο.
21kills σε Dominion με katarina και χάσαμε lol
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιζουν dominion?
Lulu-chan~~
Δεν ξέρω πως θυμήθηκαν ότι υπάρχει και αυτή η κατηγορία. Σε λίγο καιρό θα βγάλουν το heal από το game και θα βγάζουν μόνο dps, άντε και κάνα tank για το γαμώτο.
Ναι εχουμε να δουμε tank απο τον Nautilus....
Δοκιμασα την τυχη μου σε ranked μπας και ανεβω καθολου..
Οπως ειναι φυσικο επεσα 130-140 elo σε 3 ωρες μεσα. Σταματαω τα normals για λιγο καιρο μπας και ανεβω καθολου... Ε γιατι οπως και να εχει οταν νικας με AD Maokai δεν ειναι σωστο game.