Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#46 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 16:40

Χαχαχα τρελό! Εγώ δεν μπόρεσα να μπω στο game μετά την επιλογή ηρώων. Αναγκάστηκα να κλείσω τον launcher, να τον ξακαξεκινήσω και να κάνω reconnect στο game.

#47 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 17:04

Εντάξει αυτό είναι κλασσικό και εγώ το παθαίνω πολλές φορές , αλλά με αυτό που έγινε τώρα έχω δοκιμάσει καμιά 10αρια custom και τίποτα .

#48 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 18:26

Το συζητούσα με κάποιον, εσύ ήσουν?

#49 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 20:30

Yeap ^^ Και τελικά από ότι είδα το παθαίνουν αρκετοί αλλά κανένας από τη Riot δεν έχει πει κάτι .

#50 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 19:38

:OMG3:

Posted Image

#51 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 19:52

Συνάντησα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μετά από ένα λεπτό το παιχνίδι παγώνει και η μόνη λύση είναι το reset. Έτσι και έκανα τη πρώτη φορά που κόλλησε. Τη δεύτερη φορά κόλλησε και ξεκόλλησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Κατά τ' άλλα το μαθαίνω το παιχνίδι σιγά σιγά. Παρατήρησα πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές από ήρωα σε ήρωα. Με την Katarina κάνω πάνω από δέκα kills ανά παιχνίδι ενώ με Veigar ή Taric μετά βίας ξεπερνώ τα πέντε.

#52 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 20:10

Βασικά είναι ο μόνος τρόπος για να μην κολλάει το παιχνίδι. Από τότε που το εφάρμοσαν τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα (τέρμα τα downtime κτλ.). Το over 9000 είναι χαβαλές της Riot.

Btw, η Katarina είναι assassin, ο Taric είναι support. Λογικό να έχεις λιγότερα kills με Taric. Ο Taric πάντως είναι αρκετά πιο χρήσιμος για την ομάδα απ' ότι η Katarina.

#53 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 20:35

Αλλά και τον Veigar που λες άμα τον φτιάξεις καλά ένα stun κάνεις και παίρνεις kill με τη μια . Μπας και δεν είναι καλό το build ?

#54 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 21:11

Μπορεί να έχει πρόβλημα το build μου όντως. Σε τι αντικείμενα να εστιάσω; Ability power;

#55 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 21:21

Και γω 2 βδομαδες παιζω τωρα. Προτειμω κυριως ranged χαρακτηρες. Επαιζα με Miss Fortune την προηγουμενη βδομαδα τωρα παιζω με Ashe. Την αγορασα κιολλας. Απλα λατρευω το ulti της. Αλλη φαση να σκοτωνεις με ενα βελος που ερχεται απο τον Θεο. Οσο μακρυα και να πας σε φτανει. Εχω κανει kill απο την μεση της πιστας και ο αλλος να ειναι λιγο εξω απο την βαση του.
Την εικονα την εβαλα για το Over 9000 :joyful:

#56 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 21:30

Ναι για Veigar μόνο ability power , mana και cooldown reduction . To dmg του βασίζεται καθαρά στα skills του .

#57 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 13:34

Χερετω τους LoL fans του foroum,και εγω ξεκινησα εδω και μια βδομαδα να παιζω LoL ειμαι 10 lvl και αρχιζω και προσαρμοζομαι.
Και μηπως εχετε καμια συμβουλη για build στον Pantheon?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 14:58

Γενικά μέχρι να βρεις ποιο build σε βολεύει για κάθε champion τσέκαρε εδώ .

#59 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 18:44

Νταξ εχω μια ειδεα για το build του,ρε σι ηθελα να ρωτησω αν παρω αλλο skin ειναι μονο για ομορφεια η ανεβαζει και τα stats?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 19:02

Μόνο για το εφέ είναι.