Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

League of Legends (LoL)
Posted 09 December 2011 - 21:35
Εγω προσωπικα πιστευω σε ranked games το καλυτερο build στον ww ειναι το tanky. Μιας και οπως ειπα ο ρολος του ειναι να πιασει το αδυναμο carry της αντιπαλης ομαδας με την ulti του ή να ξεκινησει ενα team fight. Οποτε αν ειναι tanky βολευει περισσοτερο.
Τωρα αν παιζεις σε normal και ειδικα κατω απο 30 lvl πολλες φορες δεν χρειαζεσαι κανενα tank item με οποιονδηποτε champion(- rammus) και να εισαι.
Posted 10 December 2011 - 13:04
Τα starting items σου βασιζονται παντα αναλογα τον αντιπαλο που θα εχεις στο lane. Ο λογος για το ap στον ww ειναι το survivability. Απο εκει και περα φτιαχνεις hit effect items δλδ wit's end , madreds και τα υπολειπα ταnky. An εχουν πολυ auto attack frozen heart κτλ.
Posted 10 December 2011 - 14:36
Οντως μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα 3 αυτα builds στον Jungle Warwick. Αν ο champion που πάει solo top δεν ειναι Tank dps (πχ akali) τοτε το tank build ειναι μονοδρομος. Αν παλι εχεις τοπ καναν Garen και φτιαχνει tank items τοτε AD ειναι μια χαρα ο ww. Για AP δεν μου εχει τυχει να δω κανεναν να παει. Λογικα για την Ulti του μιας και τις περισσοτερες φορες η δουλεια του ww ειναι το gank ή engage με την ulti του. Οποτε ειναι και πιο ευκολα να πεσει ο αντιπαλος πριν προλαβει να αντιδρασει αν εχεις και ενα teammate διπλα.
Εγω προσωπικα πιστευω σε ranked games το καλυτερο build στον ww ειναι το tanky. Μιας και οπως ειπα ο ρολος του ειναι να πιασει το αδυναμο carry της αντιπαλης ομαδας με την ulti του ή να ξεκινησει ενα team fight. Οποτε αν ειναι tanky βολευει περισσοτερο.
Τωρα αν παιζεις σε normal και ειδικα κατω απο 30 lvl πολλες φορες δεν χρειαζεσαι κανενα tank item με οποιονδηποτε champion(- rammus) και να εισαι.
Αυτο σκεφτηκα και εγω στην αρχη,αλλα η Ulti του βασιζεται στο AD και οχι στο AP...
Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως.Οποτε προς το παρον παραμενω AD.
Posted 10 December 2011 - 21:29
Posted 11 December 2011 - 00:02
erm προσεχε λιγο κατι. Το ulti του ww βασιζεται σε αυτο "Magic Damage Per Strike: 40 / 60 / 80" οποτε σκεψου οτι κανει το καλυτερο synergize με wit's end & madreds bloodrazor απλα επειδη το madreds ειναι λιγο situational κ πολυ ακριβο... αστο στην ακρη.
Δεν ξερω,παντα ειχα την εντυπωση οτι κανει physical damage και οχι magic damage(το εξτρα damage το γραφει με πορτοκαλι γραμματα αντι για πρασινα οπως στην πρωτη του)Αν πραγματι κανει magic damage,τοτε αλλαζει τελειως το πραγμα...
Παρολα αυτα φενεται οτι θα πρεπει να εχω φτασει 30 level και να εχω καλα masteries και runes για να τον παιζω ως jungler και να μην μενω πισω στα level σε σχεση με τους υπολοιπους,οποτε προς το παρον τον παιζω κανονικα...
Posted 11 December 2011 - 00:39
Posted 11 December 2011 - 00:49

Posted 11 December 2011 - 01:11
Posted 11 December 2011 - 11:52
erm προσεχε λιγο κατι. Το ulti του ww βασιζεται σε αυτο "Magic Damage Per Strike: 40 / 60 / 80" οποτε σκεψου οτι κανει το καλυτερο synergize με wit's end & madreds bloodrazor απλα επειδη το madreds ειναι λιγο situational κ πολυ ακριβο... αστο στην ακρη.
Ουσιαστικα κανει Magic Damage Per Strike: 40 / 60 / 80 (+0.33 per attack damage).
Αλλοι τον παιζουν καθαρα AD αλλα πολλοι παιζουν και ΑP και ψιλοτανκ.

Posted 11 December 2011 - 12:05
Το madred's bloodrazor είναι μονόδρομος για πρώτο item και πρέπει να έχει magic penetration.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 11 December 2011 - 14:04
Posted 11 December 2011 - 19:00
Posted 11 December 2011 - 19:08
Μείναμε 3 και ένας που ταίζει και αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται μονίμως.
Ερώτησης: Αν φύγω για να μην χάσω τα 20 λεπτά μου παίζοντας ένα ανούσιο παιχνίδι, θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει πριν ξαναμπώ σε άλλο ή θα μπορώ μετά από το 5λεπτο ban που υπάρχει αν φύγω από το queue να ξεκινήσω νέο;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Posted 11 December 2011 - 19:11
Posted 11 December 2011 - 19:19
Αυτός θα το έχει ξανακάνει και θα το ξανακάνει. Αν είναι να συναντάω ακόμη τέτοιους τύπους μετά από 700 περίπου παιχνίδια, τότε πρέπει να το κοιτάξουν πιο σοβαρά το πράγμα εκεί στη Riot. Καταστρέφουν το παιχνίδι.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να μην μπορεί να κάνει κάποιος instalock, να δίνει ένα περιθώριο τουλάχιστον 10 δευτερολέπτων πριν να μπορεί να πατηθεί το lock. Ή ακόμη καλύτερα να σημειώνει τους instalockers για να τους προειδοποιεί αργότερα μετά από αρκετά συνεχόμενα instalocks.
Εϊναι εκνευριστικό να κλειδώνει αμέσως τον χαρακτήρα που θέλει και να απαιτεί με εξαιρετικά αγενές τρόπο να πάρουν οι άλλοι τους χαρακτήρες που αυτός θέλει. Κάτσε ρε μεγάλε, σε ήξερα κι από χθες και μου μιλάς έτσι;
Internet, η ανωνυμία πίσω από το ψευδόνυμο φτιάχνει τζάμπα μάγκες και κάποιοι άτυχοι κάθονται και βγάζουν επάνω τους τα προβλήματά τους διάφορα άτομα με ψυχικές διαταραχές.