Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:19
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 04:11
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 04:21
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 10:46
Μού 'χει τύχει το ίδιο και με Δανούς, Γάλλους, Σουηδούς και πάει λέγοντας. Μην πυροβολείτε τη potato land.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:18
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:46
ειδικα με καμια mf ή kog maw το μπλε ειναι απαραιτητο και ας σε βριζει ολο το team οτι και καλα το χρειαζονται αλλοι
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:49

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:09
μια φορα μου ειχε σπασει τα νευρα ενας συμπαικτης yi και πηγα και του εκλεψα το κοκκινο ενω το βαρουσε με fiddleΗ αλήθεια είναι ότι οι αύρες δεν πρέπει να μένουν γιατί δίνουν μεγάλο bonus.Αρκεί να μην γίνονται τραγικά λάθη όπως το να πάρει την κόκκινη κάποιος caster ex. vladimir...
να ναι καλα το mute
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:10
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:14

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:29
μια φορα μου ειχε σπασει τα νευρα ενας συμπαικτης yi και πηγα και του εκλεψα το κοκκινο ενω το βαρουσε με fiddle
![]()
να ναι καλα το mute
Και μια φορά έκανες steal από μένα .... Στη φυλάω ρε ! Watch ur back !
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 14:14
lol αυτο δεν το θυμαμαι. παντος εκεινος ο yi το αξιζε, ηταν απο της σπανιες φορες που πραγματικα εκνευριστικα σε game :@Και μια φορά έκανες steal από μένα .... Στη φυλάω ρε ! Watch ur back !
δεν ισχύουν αυτα που λετε.. η εθνικοτητες παιζουν μικρο ρολο, συμφωνοι αν πεσεις με ελληνα επειδη υπαρχει η ευκολια της γλωσσας ειναι πιθανοτερο να πεσει μπινελικι, το ιδιο ισχυει και με τους αλλους ομως..
ουτε οτι οι ταδε (πολωνοι ή ρωσσοι) ειναι νουμπια..
δεν εχει νοημα να βαζεις ετικετες. τετοιες συμπεριφορες θα τις συναντησεις απο ολους, ειναι μερος του παιχνιδιου. εχει αποδειχτει απειρες φορες τοσο με τη ντοτα οσο και με το λολ
αν δεν γουσταρεις δεν παιζεις απλα τα πραγματα
αλλιως φερεσε κουλ, παιζεις καλα και περιμενεις απο τον αλλο να κανει το ιδιο, αμα ειναι ζωαδι τον κανεις mute , απλα τα πραγματα! (x2 για το γ@μωτο!
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 14:25
Woah, woah, woah, a bit bossy, aren't we?lol αυτο δεν το θυμαμαι. παντος εκεινος ο yi το αξιζε, ηταν απο της σπανιες φορες που πραγματικα εκνευριστικα σε game :@
δεν ισχύουν αυτα που λετε.. η εθνικοτητες παιζουν μικρο ρολο, συμφωνοι αν πεσεις με ελληνα επειδη υπαρχει η ευκολια της γλωσσας ειναι πιθανοτερο να πεσει μπινελικι, το ιδιο ισχυει και με τους αλλους ομως..
δεν εχει νοημα να βαζεις ετικετες. τετοιες συμπεριφορες θα τις συναντησεις απο ολους, ειναι μερος του παιχνιδιου. εχει αποδειχτει απειρες φορες τοσο με τη ντοτα οσο και με το λολ
αλλιως φερεσε κουλ, παιζεις καλα και περιμενεις απο τον αλλο να κανει το ιδιο, αμα ειναι ζωαδι τον κανεις mute , απλα τα πραγματα! (x2 για το γ@μωτο!)
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 22:34
lol αυτο δεν το θυμαμαι. παντος εκεινος ο yi το αξιζε, ηταν απο της σπανιες φορες που πραγματικα εκνευριστικα σε game :@
αλλιως φερεσε κουλ, παιζεις καλα και περιμενεις απο τον αλλο να κανει το ιδιο, αμα ειναι ζωαδι τον κανεις mute , απλα τα πραγματα! (x2 για το γ@μωτο!)
Το θυμάμαι εγώ , το είχες πάρει με τον κεραυνό του bliz
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 23:20
Μια στιγμή μου εμφανίζει ένα πρόβλημα με bug και μου κολλάει. Μέχρι να ξαναμπώ είχαν κάνει surrender οι δύο που απέμειναν. Μεγάλο κρίμα.
Και σε ένα άλλο match μου την έμπαιναν 4. Είχα περάσει το turret και είχα αποκτήσει απόσταση. Πριν προλάβει να έρθει το βέλος (από autoattack) της Ashe να με αποτελειώσει κάνω Heal και η απάντηση που πήρα: Noob healer mwahahaha.
Πραγματικά έχουν πολύ φάση αυτοί.

*waving intensifies*