Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#316 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:19

Youtube Video

:himitsu::hehehe::hahaha::hahaha:

#317 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 04:11

μου τη δινεις που κάνουμε ace ή τρώμε 2 και κάποιος πάει στα τέρατα ή στα buffs.....και δε μιλάμε να ειναι πισω στα lvl

#318 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 04:21

Εμένα μου την δίνουν οι Πολωνοί, χειρότεροι και από μας είναι, γεμίζουν το chat μπουρου μπουρου στα Πολωνικά ασταμάτητα. get a skype ppl :if:

Berserk___Gatsu.jpg

#319 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 10:46

Ε κοίτα όταν είναι premade οι άλλοι λογικό είναι να μιλάνε στη γλώσσα τους. Από τη στιγμή που θα λένε τα SS ή MIA και re ποιο το πρόβλημα; Όλοι το κάνουν εξ άλλου. Πριν χωριστούν οι servers έτυχε να πέσω σε ομάδα Γερμανών όπου καί οι τέσσερις μιλούσαν γερμανικά. Και τους δικαιολογώ απόλυτα. Ήταν τώρα τέσσερις φίλοι και εξ αιτίας ενός ξένου θα περνούσαν στα αγγλικά;

Μού 'χει τύχει το ίδιο και με Δανούς, Γάλλους, Σουηδούς και πάει λέγοντας. Μην πυροβολείτε τη potato land.

#320 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:18

Yeap όπως είπε ο Νίκος άμα λένε αυτά που πρέπει ss κλπ ποιο το πρόβλημα , εξάλλου ότι λένε στη γλώσσα τους τις περισσότερες φορές δεν αφορά το game . Εμένα μου τη σπάει όταν αρχίσζουν όλοι τα μπινελίκια .

#321 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:46

δεν ξερω για σας, εγω οπωτε βλεπω να εμφανιζετε το μπλε και να μη πηγαινει κανενας δικος μας παω και το τρωω:nosey: αμα ειναι τσομπανιδες οι αλλοι και δεν ξερουν απο jungle τι να τους κανω..
ειδικα με καμια mf ή kog maw το μπλε ειναι απαραιτητο και ας σε βριζει ολο το team οτι και καλα το χρειαζονται αλλοι

#322 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 11:49

Η αλήθεια είναι ότι οι αύρες δεν πρέπει να μένουν γιατί δίνουν μεγάλο bonus.Αρκεί να μην γίνονται τραγικά λάθη όπως το να πάρει την κόκκινη κάποιος caster ex. vladimir...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:09

Η αλήθεια είναι ότι οι αύρες δεν πρέπει να μένουν γιατί δίνουν μεγάλο bonus.Αρκεί να μην γίνονται τραγικά λάθη όπως το να πάρει την κόκκινη κάποιος caster ex. vladimir...

μια φορα μου ειχε σπασει τα νευρα ενας συμπαικτης yi και πηγα και του εκλεψα το κοκκινο ενω το βαρουσε με fiddle :hahaha:

να ναι καλα το mute

#324 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:10

Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι και δεν το διαπραγματεύομαι...

#325 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:14

Ναι ισχύει !!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 12:29

μια φορα μου ειχε σπασει τα νευρα ενας συμπαικτης yi και πηγα και του εκλεψα το κοκκινο ενω το βαρουσε με fiddle :hahaha:

να ναι καλα το mute

Και μια φορά έκανες steal από μένα .... Στη φυλάω ρε ! Watch ur back ! :P

#327 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 14:14

Και μια φορά έκανες steal από μένα .... Στη φυλάω ρε ! Watch ur back ! :P

lol αυτο δεν το θυμαμαι. παντος εκεινος ο yi το αξιζε, ηταν απο της σπανιες φορες που πραγματικα εκνευριστικα σε game :@

δεν ισχύουν αυτα που λετε.. η εθνικοτητες παιζουν μικρο ρολο, συμφωνοι αν πεσεις με ελληνα επειδη υπαρχει η ευκολια της γλωσσας ειναι πιθανοτερο να πεσει μπινελικι, το ιδιο ισχυει και με τους αλλους ομως..
ουτε οτι οι ταδε (πολωνοι ή ρωσσοι) ειναι νουμπια..
δεν εχει νοημα να βαζεις ετικετες. τετοιες συμπεριφορες θα τις συναντησεις απο ολους, ειναι μερος του παιχνιδιου. εχει αποδειχτει απειρες φορες τοσο με τη ντοτα οσο και με το λολ
αν δεν γουσταρεις δεν παιζεις απλα τα πραγματα
αλλιως φερεσε κουλ, παιζεις καλα και περιμενεις απο τον αλλο να κανει το ιδιο, αμα ειναι ζωαδι τον κανεις mute , απλα τα πραγματα! (x2 για το γ@μωτο! :hahaha:)

#328 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 14:25

lol αυτο δεν το θυμαμαι. παντος εκεινος ο yi το αξιζε, ηταν απο της σπανιες φορες που πραγματικα εκνευριστικα σε game :@

δεν ισχύουν αυτα που λετε.. η εθνικοτητες παιζουν μικρο ρολο, συμφωνοι αν πεσεις με ελληνα επειδη υπαρχει η ευκολια της γλωσσας ειναι πιθανοτερο να πεσει μπινελικι, το ιδιο ισχυει και με τους αλλους ομως..
δεν εχει νοημα να βαζεις ετικετες. τετοιες συμπεριφορες θα τις συναντησεις απο ολους, ειναι μερος του παιχνιδιου. εχει αποδειχτει απειρες φορες τοσο με τη ντοτα οσο και με το λολ
αλλιως φερεσε κουλ, παιζεις καλα και περιμενεις απο τον αλλο να κανει το ιδιο, αμα ειναι ζωαδι τον κανεις mute , απλα τα πραγματα! (x2 για το γ@μωτο! :hahaha:)

Woah, woah, woah, a bit bossy, aren't we?

#329 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 22:34

Το θυμάμαι εγώ , το είχες πάρει με τον κεραυνό του bliz :P Κρίμα να μην έχει friendly fire :P

#330 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 23:20

Παίζαμε ένα 3vs5 και τους είχαμε άνετα. Μόνο εγώ θυμάμαι τους έμπαινα χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια και έκανα triple kill. Μπαίνουμε σε έναν yi εγώ (Shaco) και ένας Kog'Maw και μας την είπε επειδή ήταν 2vs1. :hahaha:
Μια στιγμή μου εμφανίζει ένα πρόβλημα με bug και μου κολλάει. Μέχρι να ξαναμπώ είχαν κάνει surrender οι δύο που απέμειναν. Μεγάλο κρίμα.
Και σε ένα άλλο match μου την έμπαιναν 4. Είχα περάσει το turret και είχα αποκτήσει απόσταση. Πριν προλάβει να έρθει το βέλος (από autoattack) της Ashe να με αποτελειώσει κάνω Heal και η απάντηση που πήρα: Noob healer mwahahaha.
Πραγματικά έχουν πολύ φάση αυτοί. :hihi2:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*