Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2716 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 04:21

επειδή παίζω και στους δυο σερβερ :congrats: στον δυτικό υπάρχουν περισσότεροι ικανοί παίχτες απ'οτι στον ανατολικό.η διαφορά είναι περίπου ένα rank.δηλαδή αν στη δύση είσαι gold 5 στην ανατολή αυτό σημαίνει platinum 5 ή παραπάνω

#2717 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 05:10

ε κοιτα, τουλάχιστον με έβριζαν και δεν το καταλάβαινα :P

Γιατί όταν σε βρίζουν στα τσέχικα ή τα πολωνέζικα δε το καταλαβαίνεις;

Δηλαδή οκ ποιος δεν έχει ψάξει στο google να δει τι επιτέλους σημαίνουν αυτά τα υπέροχα kurwa, jebany, ja pierdole μου ανθίζουν κάθε τόσο στο chat? I love this game.

PS: My fps still sucks badly btw. Σήμερα έφτασε μέχρι και 03 σε λίγες φάσεις. Δεν αστειεύομαι.

O6rrvsU.jpg

#2718 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 05:17

Εμένα συνήθως είναι μεταξύ 15-25, αλλά μου έχει τύχει να πάει κάπου εκεί που λές στιγμιαία. Δοκίμασα και reinstall και τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 14 Ιούνιος 2014 - 05:18

#2719 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 05:45

Και μένα γενικά κάπου εκεί είναι, συνήθως στη χειρότερη περίπτωση θα πέσει στο 10, στο  09 ή στο 07, και στην υπερχειρότερη στο 03.:P

O6rrvsU.jpg

#2720 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 10:30

Και μένα έχει πέσει. Από κει που έπαιζα με 110-115, έχει πάει 90-100 :P

#2721 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 10:54

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το παιχνίδι για την κάθοδο των fps? Δηλαδή, οι περισσότεροι έχουμε αυτό το πρόβλημα και προφανώς δεν γίνεται να τα 'φτύσαν όλων μας τα ανεμιστηράκια και οι κάρτες γραφικών...

Απ'ότι είδα λένε ότι θα ελαφρύνουν το παιχνίδι όσον αφορά τα γραφικά αλλά δεν ξέρω, μπορεί να τα κάνουν και χειρότερα  :bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2722 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 13:36

καποιος να βγάλει τον Fandom απο την συζήτηση.... δεν ανήκει στον κόσμο των κακών υπολογιστών αυτός :P και εγω απο φπς μαυρα χαλια... 30 οταν έιμαι στο spawn, 8 οταν παίζω ξύλο.... καταραμένα λαπτοπ και η σκόνη τους

#2723 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 14:19

Και εγώ rage-arw όταν πέφτω στα 59fps που και που :/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2724 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 16:33

Ένας υπολόγιστής των 400 ευρώ παίζει άνετα το LoL στα 60 fps.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2725 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 17:23

Ένας υπολόγιστής των 400 ευρώ παίζει άνετα το LoL στα 60 fps.

ο δικος μου 500 εκανε... πριν απο 4 χρονια :P αλλα ενταξει. το λαπτοπ μου ειναι τοσιμπα, οποτε καταλαβαίνετε τι γίνεται απο υπερθέρμανση. αμα παίξω πάνω απο 1 ωρα οποιοδήποτε παιχνιδι κλείνει. και τα φπς στα πατώματα... εδω κολάει το wow που είναι σχετικά ελαφρύ σε σχέση με άλλα παιχνιδια. με ενα καθαρισμό στρώνουν ολα αυτα, αλλα μονο για κανα 2-3 μηνο, μετα παλι τα ίδια

#2726 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 17:26

Τα 60 fps που λέτε είναι τα καλά μου. Όταν παίζω με 60 fps νιώθω ότι πετάει το παιχνίδι. :P Δοκιμάστε να παίξετε με 15fps.

Δεν είναι ο υπολογιστής, τουλάχιστον όχι μόνο. Κάτι παίζει με το παιχνίδι. Πριν 3 μήνες περίπου που είχα ξαναπαίξει έπαιζε στα high χωρίς πρόβλημα, τώρα είτε στα high το βάλω, είτε στα very low το ίδιο πρόβλημα έχει..

Και μένα έχει πέσει. Από κει που έπαιζα με 110-115, έχει πάει 90-100  :P

Θα σε πνίξω!  :erk:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 14 Ιούνιος 2014 - 17:35

#2727 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 17:35

Δεν είναι ο υπολογιστής, τουλάχιστον όχι μόνο. Κάτι παίζει με το παιχνίδι. Πριν 3 μήνες περίπου που είχα ξαναπαίξει έπαιζε στα high χωρίς πρόβλημα, τώρα είτε στα high το βάλω, είτε στα very low το ίδιο πρόβλημα έχει..

αμα έχεις λαπτοπ όπως εγω, είμαι σχεδόν σιγουρος οτι για αυτο φταίει ο χειμώνας και το καλοκαίρι. εχω παρατηρήσει οτι τον χειμώνα το πς τρέχει πιο καλά, και δεν θερμαίνεται τόσο ευκολα

#2728 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 18:37

Laptop έχω, αλλά τέτοια διαφορά σε παιχνίδι που το έπαιζε άνετα πριν δε νομίζω ρε συ. Έχω και βάση με ανεμιστηράκι και δεν έχουν πιάσει και οι τρελές ζέστες. Αν είχε να κάνει με την επίδοση θα υπήρχε έστω μια μικρή βελτίωση όταν απενεργοποιώ shadows + antialiasing και τα ρίχνω όλα στο low, αλλά διαφορά δεν βλέπω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 14 Ιούνιος 2014 - 18:38

#2729 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 18:58

Και στο laptop που έπαιζα με 15-20 δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως. Όπως έπαιζα τότε έτσι παίζω και τώρα.

#2730 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 19:01

Ναι εντάξει, η απόλαυση δεν είναι η ίδια όμως.