Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2701 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 17:57

luffy, μια είναι η λύση... μαθαίνεις όλα τα roles... απο τοπ μεχρι support... και άμα δεν θέλεις να κάνεις αληθηνό support, και δεν εμπιστέυεσαι το adc σου, πέρνεις κάτι του στυλ nidalee, lux, annie, morgana για να προσπαθήσεις να κάνεις carry. αλλα αυτό που κάνουν οι περισσότεροι που ξέρουν έναν ρόλο, δεν θα πάνε πουθενά ετσι. και εγώ σιχαίνομαι το bot lane, αλλα άμα είμαι lastpick θα πάω αναγκαστικά...

Πολυ σημαντικό επίσεις για να ανέβεις rank ειναι να βρείς τους παίχτες που κάνουν dominate σε συγκεκριμένα ελος...

πχ, στο μπρόνζ μια καλή ακάλη δεν ξέρουν πώς να την κάνουν counter... και λήγεις γκείμ με κατι διψήφια σκόρ

και τέλος... στα έλος μέχρι γκολντ-πλατ, η ζουγκλα ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ οχι αστεια. βρίσκεις τους damage junglers και απλα πατάς κοσμο.. δεν μπορούν να σου κάνουν πολλα όταν είσαι ένας Udyr με 160 cs στο 30 ή ένας Lee Sin που άμα πιάσει Q κλαίνε μάνες

#2702 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 18:01

luffy, μια είναι η λύση... μαθαίνεις όλα τα roles... απο τοπ μεχρι support... και άμα δεν θέλεις να κάνεις αληθηνό support, και δεν εμπιστέυεσαι το adc σου, πέρνεις κάτι του στυλ nidalee, lux, annie, morgana για να προσπαθήσεις να κάνεις carry. αλλα αυτό που κάνουν οι περισσότεροι που ξέρουν έναν ρόλο, δεν θα πάνε πουθενά ετσι. και εγώ σιχαίνομαι το bot lane, αλλα άμα είμαι lastpick θα πάω αναγκαστικά...

Πολυ σημαντικό επίσεις για να ανέβεις rank ειναι να βρείς τους παίχτες που κάνουν dominate σε συγκεκριμένα ελος...

πχ, στο μπρόνζ μια καλή ακάλη δεν ξέρουν πώς να την κάνουν counter... και λήγεις γκείμ με κατι διψήφια σκόρ

και τέλος... στα έλος μέχρι γκολντ-πλατ, η ζουγκλα ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ οχι αστεια. βρίσκεις τους damage junglers και απλα πατάς κοσμο.. δεν μπορούν να σου κάνουν πολλα όταν είσαι ένας Udyr με 160 cs στο 30 ή ένας Lee Sin που άμα πιάσει Q κλαίνε μάνες

Πολύ πιο εύκολοι παίχτες είναι o Xin Zhao και η Vi για jungle.Ο Udir και ο Lee είναι πραγματικά δύσκολοι παίχτες πόσο μάλλον για κάποιον που βρίσκεται στο bronze.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2703 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 18:09

Πολύ πιο εύκολοι παίχτες είναι o Xin Zhao και η Vi για jungle.Ο Udir και ο Lee είναι πραγματικά δύσκολοι παίχτες πόσο μάλλον για κάποιον που βρίσκεται στο bronze.

ισχύει, xin και αυτός είναι low elo crusher.... Vi ντούμπανο είναι και αυτή αλλα θα προτιμούσα xin, μου αρέσει περισσότερο :P  Evelynn ΤΟ ΜΕΓΑ LOW ELO CRUSHER γιατί κανείς δεν μπορεί να την κάνει counter. υπάρχουν πολλοι τέτοιοι champs ο κάθε ένας έχει το έλο του. πχ αμα δώ swain στο bronze θα γελάω μέχρι άυριο, αλλα άμα τον πετύχω πιο πάνω θα φοβάμαι να βγώ απο την βάση...

#2704 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 18:11

Πιο bronze; Plat και ακόμα δεν ξέρω Lee Sin. Αυτό που τρέχουν οι άλλοι πετάνε ένα ward πιο μπροστά και σκάνε μπροστά σου, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω :P

#2705 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 18:25

Πιο bronze; Plat και ακόμα δεν ξέρω Lee Sin. Αυτό που τρέχουν οι άλλοι πετάνε ένα ward πιο μπροστά και σκάνε μπροστά σου, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω :P

χαχα ισχύει, παλούκι είναι αυτό. αλλα ξερεις, practice makes perfect αμα παίξεις 100 ματς με λεε, θα το κάνεις κάποια στιγμη...

#2706 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 18:55

Ολους τους ρολους παιζω.Silver 5 ειμαι τωρα και αμα παρω jungle elise η vi   τους κανω πλακα αλλα παιζουν περιπτωσεις που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Πχ. top laner με 7cs στο 10λεπτο. H πχ. ηλιθιο adc που παιρνει ashe και εχει 30cs στο 10λεπτο με 0/3 και δεν μπορει να αποφυγει ενα grab του blitzcrank.Προτιμω γενικα να παιζω top η adc.Γιατι πεθαινω δυσκολα ακομα και αν φαω gank.Ενω mid αμα εχεις ηλιθιο jungler τον εχεις πιει αμα ο αντιπαλος jungler ειναι καλος.Επισης αμα εισαι jungle και  σπρωχνουν το lane χωρις wards και τρωνε gank μετα βριζουν τον jungler οποτε προτιμω να μην πολυπαιζω jungle γιατι πεφτει πολυ ζαλισμα.

#2707 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 19:03

προτιμω να μην πολυπαιζω jungle γιατι πεφτει πολυ ζαλισμα.

του γουόρντς φορ γιού... ignore button η λύση για όλα τα ζαλίσματα :P

#2708 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 19:09

δυο κουμπιά είναι απλά πρέπει να είσαι γρήγορος.Εγώ ενώ ξέρω να το κάνω δεν το νιώθω.Θα το ξεχάσω πάνω στον πανικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2709 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 20:07

Γ'ιαυτό mobiboots σε όλους τους junglers στα low elo, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να abusάρεις τα over extend όλων των lane. Πχ με Vi που pre-6 καλώς ή κακώς είναι press q win lanes και μετά είναι Press r win the whole game μπορείς να είσαι κυριολεκτικά παντού, και έχει και τόσο καλό clear που μαζί με όλα κάνεις και counterjungle. Αυτή τη στιγμή καλύτερο pressense στο early game έχει μόνο ο Lee αλλά και πάλι η Vi είναι πιο δυνατή στα TFs, καθώς απλά κλείνεις από μόνος σου το AP ή το AD carry. Είχα γυρίσει game απλά πέφτωντας πάνω στον αντίπαλο Veigar, ο οποίος ήταν ο πιο feedαρισμένος ενώ μας είχαν στο inhib, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά μέσα στα TF με το Q σε 5 sec cooldown και την Ult στα 40

#2710 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2014 - 21:03

Έπαιξα ranked (east πλέον) μετά από πολύ καιρό...δεν θα σχολιάσω τα full Έλληνες team αλλά το πόσο πίστευε ο καθένας ότι το έχει και κάνανε το ένα dive μετά το άλλο.Μονό εκεί που έπρεπε δεν πηγαίνανε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 13 Ιούνιος 2014 - 21:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2711 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 01:17

Πονάει και μένα η καρδιά μου με κάτι τέτοια :P Εγώ πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος west, πλέον  μπορώ να αναγνωρίσω τα λάθη που κάνω και ανεβαίνω, δε ξέρω, λιγότεροι κακοί παίκτες, αλλά είναι συγκριτικά χειρότεροι αυτοί που υπάρχουν :P

#2712 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 01:27

Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν παιζω βραδυ μου τυχαινουν καλυτερες ομαδες.Ισως επειδη δεν παιζουν ολα τα 15χρονα που μονο flame ξερουν να κανουν.

#2713 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 02:12

η μόνη διαφορά που έχει ο west με τον east είναι οτι οταν ήμουν west και δεν είχε τόσους ελληνες εκει σταμάτησε και η μανα μου τρώει καντήλια... αυτό, τιποτα αλλο.

#2714 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 02:55

η μόνη διαφορά που έχει ο west με τον east είναι οτι οταν ήμουν west και δεν είχε τόσους ελληνες εκει σταμάτησε και η μανα μου τρώει καντήλια... αυτό, τιποτα αλλο.

Έμεινα δυο χρόνια στο west.Πίστεψέ με και αυτοί ξέρουν να βρίζουν μάνες στην γλώσσα τους!Τώρα από δυσκολία...παρόμοια τα πράγματα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2715 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationChania

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 03:00

Έμεινα δυο χρόνια στο west.Πίστεψέ με και αυτοί ξέρουν να βρίζουν μάνες στην γλώσσα τους!Τώρα από δυσκολία...παρόμοια τα πράγματα.

ε κοιτα, τουλάχιστον με έβριζαν και δεν το καταλάβαινα :P