Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2341 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 08:29

Παρόλο που δεν παίζω LoL, μπορώ να πω ότι το videoclip τα σπάει.

Παρατήρησα ότι παρόλο που το video είναι 3d, πολλά εφέ (πυροβολισμοί, εκρήξεις), είναι σχεδιασμένα σε στυλ anime. Και μου θύμισε πολύ έντονα το Black Lagoon. Η Jinx σαν χαρακτήρας μοιάζει πολύ την Revy, και το τραγούδι έχει ένα στυλ πολύ παρόμοιο με το opening soundtrack του Black Lagoon.

Idd υπάρχει ομοιότητα.Αλλά μην ξεχνάς ότι η jinx είναι κακιά και τρελή ώς το κόκκαλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2342 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 12:23

Καλά από ένα σημείο και μετά όλοι έχουν ομοιότητα με κάτι. Η Jinx με την παραπάνω, η Ahri με τον μύθο του Ninetales γενικά, Akali με αυτην από MK κλπ κλπ

#2343 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 03:02

Παρόλο που δεν παίζω LoL, μπορώ να πω ότι το videoclip τα σπάει.

Παρατήρησα ότι παρόλο που το video είναι 3d, πολλά εφέ (πυροβολισμοί, εκρήξεις), είναι σχεδιασμένα σε στυλ anime. Και μου θύμισε πολύ έντονα το Black Lagoon. Η Jinx σαν χαρακτήρας μοιάζει πολύ την Revy. Αγάπη για τα όπλα, μια δόση τρέλας, προκλητικό ντύσιμο, δερμάτινα γάντια στα χέρια, στρατιωτικές μπότες και bad-ass attitude. Και το τραγούδι έχει ένα στυλ πολύ παρόμοιο με το opening soundtrack του Black Lagoon.

Εδώ κάπου να πω πως νομίζω πως δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση οι 2 χαρακτήρες. Πιο πολύ εμπνευσμένη από την Tiny Tina από Borderlands 2. Από το στυλ των όπλων και τις ονομασίες των skills μέχρι και στο character design και personality- voice θυμίζει τη μικρή μανιακό από το Borderlands 2.

For reference

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 11 Οκτώβριος 2013 - 03:04

#2344 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 13:47

Ξέρει κανένας πότε τελειώνει το pre-season??? Γιατί απ'ότι είδα μονο τα awards μπήκαν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2345 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 15:48

Το preseason δε ξέρουμε πότε τελειώνει, περιμένουμε ανακοίνωση, το season τέλειωσε σήμερα, αλλά δεν έβγαλαν ακόμα το patch και έδωσαν απλά τα rewards την ώρα που είπαν.

#2346 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 16:06

Και όταν αρχίζει το νέο season τι γίνεται; Θα έχει και καραμέλες;

Btw δε ξέρω αν συμφωνεί κανείς αλλά η χειρότερη περίοδος σ' αυτό το παιχνίδι είναι το early 30 level.

Το επίπεδο των αντιπάλων αλλάζει δραματικά (ειδικά στα ranked το match-making είναι τρομερά αδικο κάποιες φορές) και δεν έχω προλάβει να χτίσω αρκετά rune pages για κάθε χαρακτήρα. Είναι σαν να σου απαγορεύει πλέον να παίζεις χαλαρά, ή χωρίς να παίζεις συνέχεια με τους ίδιους για training.

Πλέον είτε feedάρω, είτε είμαι απλά το bait για να νικήσει η ομάδα, μια φορά μόνο κατέληξα να κάνω dominate το game (έπαιζα βέβαια με αδερφό, άρα πολύ μικρότερα levels) με τελικό αποτέλεσμα την ήττα λόγω ομάδας.

Επισης μου είναι δύσκολο να συντονιστώ με τους στρατηγικούς ρόλους, τα καλύτερό μου είναι top lane με singed (έχω κάνει τρομερά πράγματα με τον τύπο, η δύναμή του είναι ακριβώς ότι τον παίρνουν ελάχιστοι άρα και δεν ξέρουν να τον αντιμετωπίζουν, τον αγαπάω άπειρα), αλλά ακόμα και με αυτόν δεν είναι απίθανο είτε να κάνω feed στο ranked γιατί ο αντίπαλος top laner είναι ανελέητα overpowered εξαρχής, ή να μην κάνω τη διαφορά στο normal γιατί θα έχουμε εξαρχής κάποιον feeder.

Nα μη σχολιάσω ότι ο μέσος όρος καφρίλας ανεβαίνει με το level και τα divisions. Αντιστρόφως ανάλογα πάει η πιθανή ηλικία.

O6rrvsU.jpg

#2347 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 16:12

Στην τέταρτη περίοδο θα υπάρξουν αλλαγές σε αντικείμενα, το χάρτη και τα ποσά χρυσού που κερδίζονται(μπορεί και να κάνω λάθος για το τελευταίο, υπάρχουν σκόρπια άρθρα).

Ο Singed δεν είναι και τόσο σπάνιος κατά τη γνώμη μου, ο λόγος που δεν επιλέγεται πάντα είναι το λεγόμενο counter picking. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητα οι άλλοι top laners op, απλά έχουν το κατάλληλο σετ ικανοτήτων για να «κλειδώσουν» τον Singed.

Για τις σελίδες και τα runes συμφωνώ απόλυτα, τα έγραφα και πριν.

#2348 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 16:40

Ο Singed είναι πανέμορφος champ αλλά έχει δυσκολίες με σχεδόν το καθετί που έχει range, ο Teemo είναι εφιάλτης για παράδειγμα ή και ο Vlad από τους top, μη πιάσω στο στόμα μου και την 2 level-4 skills Elise.
Η δύναμη του είναι ότι και να γίνει στο lane πάντως θα φτάσει το σημείο που θα ντυθεί tank, και τότε ή ignore ή gg, και συνήθως όλοι επιλέγουν το δεύτερο...

Πολλές αλλαγές πάντως προμηνύονται, ιδιαίτερα ζούγκλα, μοιρασιά gold και συμβολή στο utility, καθώς πλέον όλοι θα συμβάλουν στο warding,map awareness,κτλ, όπως και πρέπει να γίνεται αλλά και αντικείμενα.

Επίσης για όσους δεν το έμαθαν ακόμα, ο αμέσως επόμενος champ που θα υποστεί visual update είναι ο λατρευτός μου Nasus με την αλλαγή να έρχεται μαζί ή λίγο αργότερα από το legendary skin του. Για να το τσεκάρετε πηγαίνετε στο lol wiki ή Surrender at 20, η αλλαγή έχει ήδη γίνει στην δοκιμαστική beta έκδοση. We will q, they will qq λοιπόν.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2349 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 18:17

Δε θα κρατήσουν όμως τη παλιά φωνή, η οποία ήταν επιεικώς πανέμορφη, επειδή πέθανε ο VA του... Πολύ κρίμα, και για τα δύο... Το πιο πιθανό είναι να βγει πάντως μαζί με το Legendary skin του, γιατί έχει σχεδιαστεί για το καινούργιο model, οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου και χρήματος να το βγάλουν και για τα δύο models.

Επίσης Proxy Singed too stronk, απλά pushάρει και είτε θα στείλεις 3 άτομα να τον πιάσουν είτε θα σου σπάσει inhib. GG.

Μου αρέσουν πάντως οι αλλαγές με τη καινούργια season, επιτέλους τα support θα έχουν πραγματικά σημαντικό ρόλο, αφού θα έχουν επιτέλους τα λεφτά για να είναι πραγματικά χρήσιμα.

#2350 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 20:06

Στην τέταρτη περίοδο θα υπάρξουν αλλαγές σε αντικείμενα, το χάρτη και τα ποσά χρυσού που κερδίζονται(μπορεί και να κάνω λάθος για το τελευταίο, υπάρχουν σκόρπια άρθρα).

Ο Singed δεν είναι και τόσο σπάνιος κατά τη γνώμη μου, ο λόγος που δεν επιλέγεται πάντα είναι το λεγόμενο counter picking. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητα οι άλλοι top laners op, απλά έχουν το κατάλληλο σετ ικανοτήτων για να «κλειδώσουν» τον Singed.

Xin zhao, Garen, Shen είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν τον κλειδώνουν απαραίτητα, αλλά οι δύο τελευταίοι συνδιάζουν πολυ ενέργεια και απότομο damage με abilities (ulti garen --> Singed's nightmare), ενώ ο Xin Zhao είναι εύκολο να σε καθαρίσει πριν προλάβεις να φύγεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα tank αντικείμενα στην αρχή. Και αν τον feedαρεις εστω και λιγο αυτον τελείωσε. Αντίθετα, αν δεν πρόκειται για  skilled αντιπάλους o Singed μου δεν έχει ηττηθεί σχεδόν ποτέ από melee champion 1v1, μάλιστα το καλύτερο είναι όταν δίνω στον άλλον την αντύπωση ότι με έχει, ώστε να καταλήξει να ψοφάει από turrets + poison ενώ εγώ να μένω με το 1/20 της ενέργειάς μου. Το καλύτερο είναι όταν με κηνύγάνε ταυτόχρονα ακόμα πρεισσότερα άτομα, και παραμονεύουν κοντά και συμπαίκτες. I love this guy.

Το counter-picking ισχύει μόνο για τα ranked, στα normal games ούτε τον διαλέγουν, ούτε συνήθως ξέρουν να τον αντιμετωπίζουν (well, I teach them the hard way).

Ο Singed είναι πανέμορφος champ αλλά έχει δυσκολίες με σχεδόν το καθετί που έχει range, ο Teemo είναι εφιάλτης για παράδειγμα ή και ο Vlad από τους top, μη πιάσω στο στόμα μου και την 2 level-4 skills Elise.
Η δύναμη του είναι ότι και να γίνει στο lane πάντως θα φτάσει το σημείο που θα ντυθεί tank, και τότε ή ignore ή gg, και συνήθως όλοι επιλέγουν το δεύτερο...

Διαφωνώ σχετικά με τον teemo, μπορεί να με σκοτώσει, αλλά σχεδον ποτέ δε θα επιβιώσει αν του ορμήσω με ulti. Συνήθως 1 fling +poison + 1 attack + ignite είναι σχεδόν αρκετό. Η elise είναι πράγματι δύσκολη.

Εγώ στα normal games πάντως δεν τον ντύνω ιδιαίτερα tank, φτάνει η ενέργεια που παίρνει λόγω του mana από το seraph's embrace, + rod of ages και rylai's scepter, από εκεί και πέρα ό,τι χρειαστεί, μπορεί και rabadon's αν πάω καλά, αλλιώς zhonya's ή abyssal specter.

Btw  ο Nasus είναι ένας τρομερός champion που μοιάζει υπερβολικά μέτριος και άκακος λόγω εμφάνισης και ονόματος, οπότε ίσως ένα rework να του δώσει μεγαλύτερη δημοτικότητα.

Oh, and I suck at playing him.

O6rrvsU.jpg

#2351 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 20:51

Το Zhonya's δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στον singed, καθώς το όλο kit του έχει θέμα το chasing και το kiting, γιατί να τον σταματήσεις από το να κινείται (και άρα να τον αφήσεις ευάλωτο) από τη στιγμή που μπορείς να τον βάλεις να τρέχει και να τον κυνηγάνε οι αντίπαλοι.

#2352 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 21:36

Διαφωνώ σχετικά με τον teemo, μπορεί να με σκοτώσει, αλλά σχεδον ποτέ δε θα επιβιώσει αν του ορμήσω με ulti. Συνήθως 1 fling +poison + 1 attack + ignite είναι σχεδόν αρκετό.

Και γιατί ο range Teemo με το W του να σε αφήσει να τον πλησιάσεις;

#2353 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 21:52

+1 ο Fandom, ο Singed έχει το πρόβλημα του Garen, τρέχει γρήγορα, αλλά ο άλλος τρέχει πιο πολύ, σε χτυπά ταυτόχρονα και σε επιβραδύνει.

Όσο για τον Nasus, άκακος στην όψη? Ένας χαρακτήρας βασισμένος στον Anubi άκακος? Εγώ τον ερωτεύτηκα από το splash art και μόνο πριν τον μάθω όσο δεν πάει ingame. Αλλά η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί, το νέο model είναι σαφώς πιο feral, θυμίζει κάπως renekton στην αγριάδα αλλά διατηρεί το sophisticated υφάκι. Η φωνή όμως θα είναι ένα letdown, αυτές οι ατάκες και αυτό το γέλιο θα μου λείψουν. Αχ αυτοί οι άγγελοι που φοβούνται!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2354 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2013 - 22:33

Θυμάμαι που έφτιαχνα force of nature στον Singed και έτρεχα ανέμελος. Γιατί να αφαιρέσουν ένα τόσο καλό αντικείμενο.

Όσο για τον Nasus, δεν με χαλάει το vu αλλά κι εγώ θα προτιμούσα να αφήσουν τη φωνή ίδια.

#2355 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 01:02

Το Zhonya's δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στον singed, καθώς το όλο kit του έχει θέμα το chasing και το kiting, γιατί να τον σταματήσεις από το να κινείται (και άρα να τον αφήσεις ευάλωτο) από τη στιγμή που μπορείς να τον βάλεις να τρέχει και να τον κυνηγάνε οι αντίπαλοι.

Έχει νόημα δεδομένων κυρίως των στατιστικών που προσφέρει, αλλά και το ability μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις.
Πχ. Είσαι 1v1 με κάποιον που σε καταδιώκει και είστε και οι δύο ετοιμοθάνατοι. Τρώει το poison, και πριν σου σκάσει το τελειωτικό ability το κάνεις activate. You live, he dies.

Γενικά και σε team battles ο singed γίνεται συχνά targeted απ' όλη την ομάδα, καθώς εκείνος είναι που συνήθως τις ξεκινά.

Αν οι αντίπαλοι είναι δυνατοί δύσκολα προλαβαίνεις να φύγεις, αν όμως σκάσεις το item ability και χημίξουν οι δικοί σου, έχεις καταφέρει επιτυχημένα να τους ξοδέψεις τα abilities, να τους ρίξεις γερή δόση poison, να τους αποσπάσεις την προσοχή, και εν τέλει να επιβιώσεις.

Και γιατί ο range Teemo με το W του να σε αφήσει να τον πλησιάσεις;

Πρώτον, γιατί το w του teemo δε συγκρίνεται με το r του Singed, πόσο μάλλον όταν παίζει και ghost, συν το w του singed που κάνει slow, και ακριβώς γιατί δεν ξέρει τι μπορείς να κάνεις. Αν λάβουμε υπόψη την ulti του teemo, τότε βρισκόμαστε σε ganks και στενά μέρη, όπου από τον singed πολύ δύσκολα ξεφεύγεις.

+1 ο Fandom, ο Singed έχει το πρόβλημα του Garen, τρέχει γρήγορα, αλλά ο άλλος τρέχει πιο πολύ, σε χτυπά ταυτόχρονα και σε επιβραδύνει.

Όσο για τον Nasus, άκακος στην όψη? Ένας χαρακτήρας βασισμένος στον Anubi άκακος? Εγώ τον ερωτεύτηκα από το splash art και μόνο πριν τον μάθω όσο δεν πάει ingame. Αλλά η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί, το νέο model είναι σαφώς πιο feral, θυμίζει κάπως renekton στην αγριάδα αλλά διατηρεί το sophisticated υφάκι. Η φωνή όμως θα είναι ένα letdown, αυτές οι ατάκες και αυτό το γέλιο θα μου λείψουν. Αχ αυτοί οι άγγελοι που φοβούνται!!!

O teemo δε σε επιβραδύνει με χτυπήματα, κα απέναντι σε όσους μπορούν να το κάνουν αυτό, απλα κάνεις μεταβολή και φεύγεις, μπορεί να κάνουν τη βλακεία να κυνηγήσουν και τότε τελείωσε. Κάποιες φορές μάλιστα το να κάνει slow τον singed (ή τέλος πάντων να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά ταχύτητας) μπορεί να βγει σε κακό για τον chaser στο early game, γιατί του δίνει την εντύπωση ότι τον έχει, μια εντύπωση που γρηγορα ανατρέπεται με τη χρήση barrier + crystaline --> fling στο tower και τέζα.

Ο Νάσος είναι πολύ γλυκούλης.

Θυμάμαι που έφτιαχνα force of nature στον Singed και έτρεχα ανέμελος. Γιατί να αφαιρέσουν ένα τόσο καλό αντικείμενο.

Γι' αυτό το λόγο μάλλον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 13 Νοέμβριος 2013 - 01:03

O6rrvsU.jpg