Το παραπάνω build του heca είναι καθαρά optional και απαιτεί πολύ καλό skill στα ganks έτσι, μη τον πάρετε για κάναν troller τον φίλο μου, απαιτεί team το συγκεκριμένο build, αλλά βγαίνει, πονάει να μπορεί να καθάρισεις αλά assassin τους squisy και να μπορείς να φύγεις όπως θές.To build της iri είναι από τις άλλες καλές επιλογές, γενικότερα visage, cape και gaudlet/trinity είναι παντοδύναμα πάνω του.
Για τον ww, θεωρώ το μεγάλο πρόβλημά του είναι ότι είναι τραγικά outdated, δηλαδή δεν έχει ούτε harrass, ούτε utility, ούτε ganking potential προ 6. Ένα ωραίο trick πάνω του αν θέλετε ορισμένες αλχημείες είναι μεγάλα experience quintences χωρίς πλάκα! Μάνι μάνι 6 for the win!
Όσο για τον Nasus, δεν μπορώ να τον βλέπω στο jungle όταν είναι τόσο βασιλιάς top, ιδιαίτερα αυτό το παρακμιακό jungle build που του κάνουν στα πρωταθλήματα, ούτε cdr έχει, ούτε τίποτα. Πάντως δέχομαι ότι έχει ganking potential και από τους λίγους που βγάζει dragon μόλις πάει 6. Το λέω αυτό γιατί τον έχω λιώσει, με το 60% των games μου συνολικά να είναι με αυτόν στο top, οπότε ξέρω πόσο αδικείται...