Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2311 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 15 September 2013 - 19:40

Το παραπάνω build του heca είναι καθαρά optional και απαιτεί πολύ καλό skill στα ganks έτσι, μη τον πάρετε για κάναν troller τον φίλο μου, απαιτεί team το συγκεκριμένο build, αλλά βγαίνει, πονάει να μπορεί να καθάρισεις αλά assassin τους squisy και να μπορείς να φύγεις όπως θές.To build της iri είναι από τις άλλες καλές επιλογές, γενικότερα visage, cape και gaudlet/trinity είναι παντοδύναμα πάνω του.

Για τον ww, θεωρώ το μεγάλο πρόβλημά του είναι ότι είναι τραγικά outdated, δηλαδή δεν έχει ούτε harrass, ούτε utility, ούτε ganking potential προ 6. Ένα ωραίο trick πάνω του αν θέλετε ορισμένες αλχημείες είναι μεγάλα experience quintences χωρίς πλάκα! Μάνι μάνι 6 for the win!

Όσο για τον Nasus, δεν μπορώ να τον βλέπω στο jungle όταν είναι τόσο βασιλιάς top, ιδιαίτερα αυτό το παρακμιακό jungle build που του κάνουν στα πρωταθλήματα, ούτε cdr έχει, ούτε τίποτα. Πάντως δέχομαι ότι έχει ganking potential και από τους λίγους που βγάζει dragon μόλις πάει 6. Το λέω αυτό γιατί τον έχω λιώσει, με το 60% των games μου συνολικά να είναι με αυτόν στο top, οπότε ξέρω πόσο αδικείται...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2312 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 27 September 2013 - 04:46

http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/jinx-loose-cannon-revealed

Ενδιαφέρον είναι.Αλλά το γέγονος ότι δεν έχει escape καθόλου με τρομάζει.Η θα είναι πολύ op ή θα είναι εντελώς άχρηστη(μπροστά στα τωρινά adc)

Posted Image

#2313 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 September 2013 - 10:04

Αρκετά από τα adcs που παίζονται στις μέρες μας δεν έχουν αποδράσεις. Στο kit της Kinx αυτό φαίνεται να αντισταθμίζεται με δύο crowd control ικανότητες. Επίσης θα έχει και το support να της παρέχει μεγαλύτερη ευκινησία ή ακόμα περισσότερο cc στους αντιπάλους.

Σε γενικές γραμμές ισχυρή φαίνεται, μόνο το passive δεν μου αρέσει αυτή τη στιγμή αλλά το πιο σωστό θα ήταν να το δω σε δράση.

#2314 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 September 2013 - 10:35

Εμένα με αυτά τα skills δε μου κάνει και πολύ για adc. Πιο πολύ μου κάνει για hybrid top ή mid. Σαν τον Jayce ένα πράγμα. Δηλαδή W και Ε θα stackaroun με AP λογικά και το ulti και με AP και με AD. Άρα δε θα έχει κάτι που να οφελείται αν χτίσεις μόνο AD.

Το passive της μου φαίνεται πως θα χρησιμοποιείται πολύ λίγο στο early game.

#2315 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 September 2013 - 13:31

Youtube Video

Και σε spotlight για να δούμε ακριβώς πως θα δουλεύουν τα spells της. Τη λάτρεψα από τη πρώτη στιγμή, είναι για μένα insta-buy, ειδικά επειδή main-άρω AD.  Λατρεύω που λέει "Bye-bye" όταν ρίχνει την Ultι. Με ενδιαφέρει πολύ πάντως το πως θα παίζει σαν χαρακτήρας. Πάντως Fandom, και ο Ezreal έχει AP ratios, και ο Lucian αλλά και ο Corki (OMG THE DAMAGE!) αλλά η νόρμα και των τριών είναι να παίζονται AD, άντε στον Corki μπορείς να βάλεις Sorc Shoes επειδή κάνει περισσότερο Magic Damage

#2316 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 September 2013 - 15:52

Lucian δεν ξέρω γιατί δεν έχω παίξει ποτέ. Αλλά οι άλλοι δύο πιστεύω είναι "περισσότερο" adc από την καινούργια. Το λέω καθαρά από την άποψη πως πέρα από το ulti δεν πιστεύω ότι θα έχει skills που κάνουν scale με AD. Λογικά θα έχει και η μια μορφή του Q της, αλλά αυτό θέλει και mana. Και μιας και δεν έχει μεθόδους διαφυγής θα πρέπει να της φτιάχνεις όλο και κάτι περισσότερο για άμυνα. Γιατί καλό το positioning και η προστασία από τους συμπαίχτες αλλά και οι αντίπαλοι δε θα είναι ηλίθιοι να μην την κάνουν focus. Πιστεύω πως δε θα μπορεί να βγάζει τόσο πολύ dmg όσο τα άλλα adc και λόγω skills αλλά και build.

Edited by Fandom, 27 September 2013 - 15:52.

#2317 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 September 2013 - 13:16

Youtube Video

Και ένα Early gameplay. Τελικά ,από ότι είδα, όλα τα skills της κάνουν AD scale, και το  Machine Gun με περισσότερα Levels δίνει τρελό attack speed. Η Passive της τελικά είναι σπασμένη, βοηθάει πολύ με τα tower dives και τα skirmishes, είναι πάρα πολύ δυνατό Steroid. Βέβαια θα πρέπει να δούμε αν το Rocket Launcher θα στακάρει με το Tear ή θα κάνει proc το Sheen/Triforce. Επίσης 700 Range on it D:

Edited by demonicMC, 28 September 2013 - 13:18.

#2318 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 28 September 2013 - 16:28

Τόσα χρονια παίζω lol ποτε μα ποτε δεν με ενθουσίασε κάποιο champion τόσο πολύ. Είναι απίστευτη στα ΠΑΝΤΑ.

Perfect model, perfect lore, perfect voice actor, απίστευτα skills :3 I'm so excited πραγματικά.

Το mini gun στο early midgame είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φαίνεται με 3 stacks στο level 1 να έχεις περισσότερο attack speed από greaves. Κάνει το last hit πανεύκολο. Η bazooka no comment. Ένα από τα μεγαλύτερα ranged αυτό attacks στο game με bonus damage και SPLASH? Σε range? Σε range adc? Ποσο πιο πολύ dmg να κάνει? Ξέχασα άμα γίνει κάνα teamfight και μείνουν 1-2 champs χωρίς πολύ hp GG. Σκοτώνει τον ένα και παίρνει τους άλλους αβέρτα. Το ms bonus είναι INSANE. Μeh anyways πιστεύω θα φάει nerf και στο Q και στο Ulti και στο Passive :( Αυτό ου θέλω είναι να μην το παρακάνουν και από σπασμένη την κάνουν τελείως unplayable γιατί θα είναι πολύ κρίμα.

Posted Image

#2319 SoulEater

SoulEater

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 28 September 2013 - 16:40

για σας παιδια ειμαι νεος εδω στο ανιμε γρ και απο οτι ειδα ειδα ενα ποστ για το λολ οποτε ειπα να δω πως ειναι και απο τι διαβαζα εμαθα παρα πολλα ενδιαφεροντα μπιλντσ και τιπσ για το λολ 

:hehehe:

#2320 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 September 2013 - 19:05

Καλό αυτό γενικά, συνέχισε να ποστάρεις και να μας δίνεις τη δική σου άποψη πάνω σε κάθε aspect του παιχνιδιού για να συγκρίνουμε και να βελτιωνόμαστε όλοι μαζί.

#2321 peterthunder

peterthunder

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 28 September 2013 - 23:22

Βλέπετε τα Worlds? Οι Fnatic χάνουν 2-0 από τους RYL και παλεύουν να πάνε στους τελικούς  :nooooo:

#2322 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2013 - 01:12

Μόλις έχασαν το 4αρτο game.Οι royal πάνε τελικούς.

Posted Image

#2323 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 29 September 2013 - 02:38

Οκ θελω βοηθεια. Προσπαθω να μαθω jungle  κ απλα μεχρι στιγμης ειμαι οτι να ναι (παραειναι μπελας ο jungler :P) Κανα tip εχετε να μου πειτε :).

#2324 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 September 2013 - 02:52

Ανάλογα ...τι παίχτες  πας jungle? Εύκολοι παίχτες για jungle προτείνω nocturne,nasus,nunu,amumu.Ότι και να πάρεις ξεκινάς με hunter's machette & 5 pots. Και ανάλογα με την μεριά που είσαι ξεκινάς στο buff σου,red για blue team και blue  για  purple team μαζί με την βοήθεια του bottom lane ώστε να βγει smiteless το πρώτο buff camp και να έχεις το δεύτερο camp μόνος σου με το smite σου. Μετά το δεύτερο buff είσαι 3 lvl (αν δεν σου πήρε exp κάποιος αδέξιος) και μπορείς να κάνεις κάποιο gank ή να συνεχίσεις κάποιο μικρό camp άμα βλέπεις και το gank δεν θα σου βγει. www.Solomid.net μπορείς να βρεις guides με έτοιμα masteries και runes για του παίχτες σου που θες.Μάθε να κάνεις σωστό clear και μετά προχώρα στα δύσκολα.

Posted Image

#2325 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 29 September 2013 - 09:56

Παντα ξεκινα στα buffs που ειναι στην μερια του bot lane σου. καλυτερο leash.