Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2281 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 September 2013 - 18:33

Εμένα δε μου αρέσουν τα visual reworks. Ήταν μεγάλο πλήγμα όταν μου χάλασαν τον καημένο τον Twitch.

#2282 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 September 2013 - 18:42

Δε θυμάμαι να ήταν πολύ διαφορετικός ο Twitch

#2283 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 September 2013 - 18:52

Έτσι ήταν αρχικά

Spoiler:

Και έτσι τώρα

Spoiler:

#2284 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 September 2013 - 19:01

Εγώ μιλάω για ingame μωρέ, όχι για το splash art.

#2285 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 September 2013 - 19:45

Το visual rework του Garen πάντως εμένα δεν μου αρέσει. Θεωρώ ότι δεν του χρειαζόταν κάτι τέτοιο.

Edited by Kamen Tantei Zura, 08 September 2013 - 19:46.

#2286 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 September 2013 - 20:12

Μποϊκοτάζ στα reworks εδώ και τώρα.

#2287 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 September 2013 - 20:30

Καλό θα είναι πιστεύω αλλά δεν είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αυτό που πραγματικά θέλω να δω είναι τις επικείμενες αλλαγές στον Warwick, εμφανισιακά αλλά κυρίως στο kit του. Άκουσα σε stream ότι σκοπεύουν να ενισχύσουν την jungling πλευρά του και παράλληλα να τον κάνουν λιγότερο ισχυρό στο lane.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι, μένει να δούμε.

#2288 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 September 2013 - 20:53

Βασικά ο ww θέλει οπωσδήποτε αλλαγή για το jungling του. Με τόσους junglers που έχουν βγει μετά από αυτόν, τώρα πια είναι πολύ αργός σε σχέση με τους άλλους.

#2289 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 08 September 2013 - 21:46

Πολύ αργός? Μάλλον θες να πεις ότι είναι τελείως άχρηστος :)

Posted Image

#2290 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 September 2013 - 22:12

Άχρηστος δεν είναι. Ειδικά αν του κάνεις καλό build έχει τον απέθαντο. Αλλά από εκεί που ήταν καλός jungler, τώρα έχουν βγάλει άλλους που είναι πολύ καλύτεροι. Δηλαδή χάνει μόνο και μόνο όταν τον συγκρίνεις με άλλους. Και για top lane, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να τον βοηθάει πέρα από το ulti του για όταν έχρεται ο jungler για gank.

#2291 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 September 2013 - 23:40

'Εχει άπειρο sustain, mana problems μεν, αλλά build-in life steal, το μόνο που χρειάζεσαι ουσιαστικά είναι ένα botrk και ένα spirit visage και δε πρόκειται να πεθάνεις ποτέ. Και τρελό chasing capability, που πάντα είναι ενοχλητικό για τα carry.

Edited by demonicMC, 08 September 2013 - 23:40.

#2292 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 09 September 2013 - 00:24

Αν λες για top, ναι μεν με visage και botrk είναι καλός αλλά δεν τον θεωρώ αποτελεσματικό για εκεί πάνω. Δεν έχει κάτι που να τον βοηθάει imo. Οι περισσότεροι top champs είτε είναι range (πχ Teemo, Jayce) ή έχουν κάποιο range skill (πχ GP). Ή έχουν cc (που να μπορούν να τα σπαμάρουν, όχι σαν το Ulti του WW)(πχ Riven, Nasus, Xin) ή έχουν τρόπους για εύκολο escape (πχ Riven) ή είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε να εμποδίζουν τον άλλον από το να φαρμάρει (πχ Singed). Ο WW πρέπει αναγκαστικά να χώνεται μέσα στο wave των minions για να φαρμάρει πράγμα που τον κάνει ευάλωτο και στο harass και σε ganks, ενώ δεν έχει εύκολους τρόπους διαφυγής και δεν έχει και cc για να κάνει Harass στον αντίπαλο.

Btw εγώ στον WW έβγαζα το Gunblade, βέβαια έχω να παίξω WW πριν καν βγει το botrk.

#2293 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 September 2013 - 00:44

Πλέον από ότι έχω καταλάβει το botrk είναι πολύ cost efficient+ ότι δίνει αυτό το έξτρα cc που αναμφίβολα όπως είπες χρειάζεται ο warwick, από εκεί και πέρα, ναι, έχει προβλήματα στην αρχή, αλλά το sustain του πολύ το υποτιμούν, οπότε there's that. Πάντως του gankplank το παράδειγμα είναι λίγο ατυχές, καθώς το Q του σίγουρα δεν είναι spammable για harass στο early, ίσως μόλις βγάλει το sheen να βοηθάει λίγο, αλλά όχι τόσο.

#2294 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 09 September 2013 - 12:12

Sustain έχει, ειδικά με ένα καλό build, Visage, botrk, Wit's End etc. Αλλά για να τα βγάλει αυτά πρέπει να φαρμάρει, κάτι που το θεωρώ δύσκολο στο top. Το Q του GP, δεν το είπα τόσο για harass αλλά για farming. Αν το χρησιμοποιήσεις σωστά στην αρχή μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα κανα 2 early items για να σε βοηθήσουν στο lane. Αλλά και ως harass είναι καλό, δεν είναι σαν το Q του Karthus αλλά και πάλι είναι γρήγορο. Ειδικά με  cdr boots και mana pots ή ένα blue.

#2295 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 September 2013 - 14:49

Δε ξέρω, ποτέ δε μου φάνηκαν καλή επιλογή τα CDR στον Gankplank, τον προτιμώ tanky παρά damage dealer έτσι και αλλιώς.