Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2251 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 19:29

Ναι γιατί ως γνωστόν, ο  Hotshot κουβαλάει. Όχι, μόνο TSM, αυτό το παιδάκι ο Dyrus που παίζει DDR και κουβαλάει μαξιλάρια μαζί του πρέπει να φύγει από την competitive σκηνή, είναι ο καρκίνος που σκοτώνει το λολ. Μαζί με τον Teemo. Ήρθα για να μείνω,

#2252 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 13:26

o dyrus,reginald για pro ειναι πολυ κακοι. Ολη τη δουλεια στους tsm την κανει ο general.

#2253 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2013 - 18:32

Άρχισε και η 7η Εβδομάδα του LCS, πάμε EG vs NiP πρώτο match!

http://www.twitch.tv/riotgames

#2254 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2013 - 19:55

Ο Diamond πήρε Karma, πώς να μην υποστηρίζω Gambit μετά. Φυσικά οι Fnatic δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω, Shen ο Yellowstar και Blitz ο Soaz.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 27 Ιούλιος 2013 - 19:57

#2255 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2013 - 20:22

Μπα, μας κοροϊδεύουν,  μεγαλύτερο throw και από των EG vs NIP

Πάντως, η αλλαγή του SoaZ με τον Yellowstar δε με χάλασε, ούτε με τρόμαξε, άλλωστε από πολύ νωρίς φάνηκε ότι τους είναι πολύ πιο "βολικό", πολύ πιο φυσικό να παίζουν τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Η αρχή των Gambit ήταν πάρα πολύ κακή, και από εκεί έφυγε εκτός ελέγχου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 27 Ιούλιος 2013 - 20:36

#2256 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 10:55

Τα νέα αστέρια της na σκηνής, οι c9

Youtube Video

Hai, Balls, παιχταράδες. Και Meteos δεν πάει πίσω βέβαια. Η μόνη ελπίδα απέναντι στα ασιατικά μεγαθήρια. Τις ευρωπαϊκές δεν τις βλέπω σε τέτοιο επίπεδο.

#2257 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 11:58

Οι τυπάδες παίζουν πάρα μα πάρα πολύ καλά, έχουν αυτόν τον "φρέσκο αέρα" αν μου επιτρέπεται να το πω, γύρω τους, δυνατή ομάδα, ο Meteos θεός το μαλλί του = swag. Φοβάμαι πως έχεις δίκιο για τις Ευρωπαϊκές, αν και μεγάλος φαν των EG, αδυνατώ να τους δω στο άμεσο μέλλον μέσα στη πρώτη 4αδα, κάτι που με στεναχωρεί πολύ, αφού είχαν φτάσει τόσο κοντά στο τίτλο τη προηγούμενη season. Πάντως όλες μεταξύ τους είναι too close for comfort. ¨Άντε να δούμε τι άλλο τρελό έχουν να μας παρουσιάσουν οι C9.

#2258 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2013 - 10:31

Ο μονόφθαλμος στους τυφλούς Βασιλιάς είναι.

#2259 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2013 - 11:21

Μερικές σκέψεις πάνω στο παιχνίδι. Το πλεονέκτημα του να έχεις έναν TF στη μέση είναι ότι από το 6 και μετά μπορεί να κάνει gank πάνω ή κάτω. Αντίστοιχα μπορείς να στείλεις στη μέση και Pantheon ή Nocturne αφού και αυτοί έχουν αρκετά μεγάλο βεληνεκές στην ult.

Με τα nerfs δεν είναι ακριβώς global βέβαια, νομίζω μόνο οι Shen, Karthus και Soraka έχουν απομείνει με πραγματικά global ults. Εκ των οποίων η Soraka δεν επιλέγεται τόσο συχνά. Πιστεύω ένα remake της είναι απαραίτητο.

Βέβαια βλέποντας πώς η Riot θέλει να αφαιρέσει τα global passives από το παιχνίδι, αναρωτιέμαι αν και οι ults μείνουν άθικτες. Βέβαια ήδη είχαμε αύξηση του cd σε Shen και Karthus οπότε ίσως να μην προχωρήσουν σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις.

#2260 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2013 - 11:39

Η Soraka δεν χρειάζεται επιπλέον αλλαγές, ο λόγος που δεν την διαλέγουν είναι κυρίως για 2 λόγους:

1. Κάνει εξαιρετικό lane με λίγα adc. Για παράδειγμα είναι εξαιρετική με Ezreal, Caitlyn και Miss αλλά υστερεί με τους άλλους. Γενικότερα μπορείς να πείς πως επειδή είναι πολύ passive champ θέλει δίπλα της έναν bully για να τα πάει καλά και όχι πχ Tristana που βελτιώνεται όσο κυλά το game.

2. H Soraka όπως ανέφερα είναι ο ορισμός του passive champ, και σαν συνέπεια δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία των πρωταθληματών όπου λόγω των λίγων kills θέλουν κάποιο support που να μπορεί να συμβάλει στο kill εκεί που πρέπει οποιαδήποτε στιγμή.

Για τις global passives και ults συμφωνώ πως υπάρχει η  τάση να τις εξαλήψουν ή έστω να μειώσουν πολύ το range τους, κάτι που μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν δεν θέλω να με βαρά ο Karthus στην βάση μου αλλά είναι πολύ κρίμα champions όπως η Ashe και ο Gangplank να μην σημαδεύουν όπου θέλουν κυρίως λόγω flavor...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2261 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 08:52

http://www.cowboytv.gr/event/egaming/

Στην περσινή ΔΕΘ υπήρχε αγώνας LOL, και φέτος θα έχει πολλά περισότερα events. Η riot υποστηρίζει και τα μικρότερα event, οπότε πέρυσι τσίμπισα μπλούζες, promotional code για Riot Graves και Riot Nasus, keychain και παραλίγο teemohat.

Είπα να ενημερώσω πιο νωρίς φέτος...

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#2262 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 13:51

Θα είμαι εκεί, η μόνη μου υποχρέωση προς το πανεπιστήμιο είναι στις 6 Σεπτέμβρη, οπότε στις 7 το πολύ θα έχω γυρίσει, πότε ακριβώς θα γίνουν τα events?

#2263 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 14:28

Προσπαθώ να βρω έναν αποτελεσματικό τρόπο να παιχτεί ο Λουσιαν. Για να μην διακόπτεται το culling θα βοηθούσε άραγε ένα banshee's veil ή θα πρέπει να χωρέσει στη σύνθεση της ομάδας η Morgana ως support ή mid laner(λόγω black shield).

Κατά τ' άλλα είναι μια περίπτωση champion που φαίνεται να αναπτύχθηκε με βάση υπάρχοντα αντικείμενα. Blade of ruined king, zephyr, το νέο triforce μου φαίνονται όλα ιδανικά.

Είχα άδικο και για το q του ότι μοιάζει στου Xerath. Περισσότερο Lissandra μου θύμισε επειδή μπορείς να χρησιμοποιείς minions και γενικά ενδιάμεσους στόχους για να φτάσει μακρύτερα. Για summoner spells σκέφτομαι την ασπίδα και το ghost, ίσως και cleanse όμως. Αυτό παρέχει ανοσία σε crowd control και λίγο μετά την ενεργοποίηση αλλά μου φαίνεται ότι αφορά slows και όχι disables όπως stun ή silence.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 29 Αύγουστος 2013 - 14:29

#2264 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 14:59

Νομίζω το after effect μειώνει και το χρόνο του stun. Ο Lucian overall μου φάνηκε πολύ δυνατός παίχτης να σας πω την αλήθεια, έχει καλό range και τον βοηθάει ιδιαίτερα το crit, αφού και το δεύτερο hit από τη passive παίρνει από αυτό. Βέβαια δεν έχω παίξει ποτέ ως lucian, αλλά μου φαίνεται ότι μπορείς να τον χειριστείς περίπου σαν τον Ez, είναι αρκετά caster, πως να το πω...

#2265 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2013 - 19:46

Θα είμαι εκεί, η μόνη μου υποχρέωση προς το πανεπιστήμιο είναι στις 6 Σεπτέμβρη, οπότε στις 7 το πολύ θα έχω γυρίσει, πότε ακριβώς θα γίνουν τα events?

http://www.cowboytv.gr/event/egaming/esport/

Αντε παιδιά να κανουμε οτι μπορουμε να εδραιωθει το gaming σε κάθε ΔΕΘ μπας και δουμε ασπρη μέρα στο Ελλαδιστάν. Ολοι να έρθετε!!!

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/