Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2206 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 01:59

Κάτσε γιατί όχι Avarice νωρίς-νωρίς για να σαι μία χαρά από gold στο πρώτο recall?

Ε κοίτα μετά το vampiric scepter κάνεις avarice και οτι μπορείς από το zeal...αλλά όπως και να το κάνεις επειδή το static shiv θα βγεί γρήγορα δεν σε πολύ ενδιαφέρει το avarice.Επίσης είναι πιο σημαντικό στο lane το vampiric και oi berserker boots... βέβαια άμα τα πηγαίνεις άριστα στο lane έχω δει να βγάζουν κατευθείαν μετά τις boots τις 1 lvl το shiv! Συνήθως όμως τα πας με την σειρά που είπα για να αντέχεις στο lane. Ουτως ή αλλιώς το crit που σου δίνει το avrice είναι μηδαμινό προστά στην passive... Οπότε κύρια προταιρεότητα σου είναι να έχεις το rage full καθ'ολη την διάρκεια στο lane. Μην νομίζεις ότι ο trynd είναι εντελώς unviable pick.Απλά έχει πολλά counter και δεν παίζεται...
Τώρα τα gold στο avarice θα είναι max 200-300 to πολύ άμα το βγάλεις στην αρχή.Και αυτό άμα έχεις πάρει καμια 50 creeps μαζί του.Όποτε άμα ξέρεις να φαρμάρεις δεν θα δεις διαφορά...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 04 Ιούλιος 2013 - 02:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2207 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 06:12

Ε κοίτα μετά το vampiric scepter κάνεις avarice και οτι μπορείς από το zeal...αλλά όπως και να το κάνεις επειδή το static shiv θα βγεί γρήγορα δεν σε πολύ ενδιαφέρει το avarice.Επίσης είναι πιο σημαντικό στο lane το vampiric και oi berserker boots... βέβαια άμα τα πηγαίνεις άριστα στο lane έχω δει να βγάζουν κατευθείαν μετά τις boots τις 1 lvl το shiv! Συνήθως όμως τα πας με την σειρά που είπα για να αντέχεις στο lane. Ουτως ή αλλιώς το crit που σου δίνει το avrice είναι μηδαμινό προστά στην passive... Οπότε κύρια προταιρεότητα σου είναι να έχεις το rage full καθ'ολη την διάρκεια στο lane. Μην νομίζεις ότι ο trynd είναι εντελώς unviable pick.Απλά έχει πολλά counter και δεν παίζεται...
Τώρα τα gold στο avarice θα είναι max 200-300 to πολύ άμα το βγάλεις στην αρχή.Και αυτό άμα έχεις πάρει καμια 50 creeps μαζί του.Όποτε άμα ξέρεις να φαρμάρεις δεν θα δεις διαφορά...

Tα μπέρδεψες. Αν κάνεις καλό last hitting, εκεί είναι που θα δεις διαφορά, μιας και το Avarice είναι το μοναδικό gp10 που βασίζεται στο πόσα creeps θα έχεις, και όντας gp10, δεν θες να το βγάλεις για 5 λεπτά μόνο. Nα πω την αλήθεια μου δεν παίζω πλέον Trynd oπότε δεν είμαι εντελώς σίγουρος για τη σειρά, απλά βλέπω συνήθως διάφορα builds σε games. Φαντάζομαι το Vamp Scepter πρώτα είναι για περισσότερο sustain αν τρως άπειρο harass, ίσως εκεί να είναι κάπως αναγκαίο.

#2208 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 08:42

Tα μπέρδεψες. Αν κάνεις καλό last hitting, εκεί είναι που θα δεις διαφορά, μιας και το Avarice είναι το μοναδικό gp10 που βασίζεται στο πόσα creeps θα έχεις, και όντας gp10, δεν θες να το βγάλεις για 5 λεπτά μόνο. Nα πω την αλήθεια μου δεν παίζω πλέον Trynd oπότε δεν είμαι εντελώς σίγουρος για τη σειρά, απλά βλέπω συνήθως διάφορα builds σε games. Φαντάζομαι το Vamp Scepter πρώτα είναι για περισσότερο sustain αν τρως άπειρο harass, ίσως εκεί να είναι κάπως αναγκαίο.

Για το vampiric scepter σκέψου πως το βγάζεις για να μην αναγκάζεσαι να τρώς το q για regen(το οποίο είναι το μοναδικό sustain που έχει ο trund).Νομίζω σε κάλυψα εδώ.
Τώρα ξαναγυρνόντας στο avarice.Όχι βεβαίως και δεν τα μπέρδεψα και θα προσπαθήσω να σου αναλύσω το πως σκέφτομαι.Το avarice το πιο γρήγορο που θα το βγάλεις είναι στο πρώτο σου return back,γύρω στο 7 (για να είσαι ικανός να το βγάλεις).Μέχρι το 13-15 που σχεδόν πάντα αρχίζει δυναμικά το mid gaming πρέπει να το έχεις κάνει όπωσδίποτε static shiv ώστε να έχει το movement speed για να κινηθείς(βασικό στον trynd) όσο και τον υψηλό συνδυασμό AS % Crit chance που σου δίνει για να κάνεις και λίγο damage... Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πάνω από 7-8 λεπτά το avarice απάνω σου δεν θα μείνει.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις στο 7 λεπτό (7x 60= 420 / 10 το gp10 = 42 x 3 = 126) 126 gold από το gp10.Den θα μαζέψεις και 50 creeps μέσα σε 5 -7 min;(καπου τόσα είναι) 50 x 2 =100.Ολο μαζί 226 ή στο περίπου 200 -250 gold(ανάλογα το farm σου). Πρακτικά το avarice δεν οφελεί κάπου αλλού.Tο vampiric ου θα φτιάξεις στην θέση του θα σε βοηθήσει σε πολύ sustain και damage για πιο σίγουρο lane παρά 200 gold που θα γίνουν ένα 1ward και 3-4 pots παραπάνω για να μείνεις στο lane.Νομίζω ότι βλέπεις το εμφανές μειονέκτημα.Όσο για να κρατήσεις το avarice περισσότερο απάνω σου? Η απάντηση λέει ότι θα βγείς στο mid game χωρίς shiv το οποίο μειώνει την χρησιμότητά σου τρομερά μέσα σε ένα 3 vs 3 και πάνω...Έτσι πάνω κάτω βλέπω τις αναφορές σε guides που έχω διαβάσει και έχω δοκιμάσει και μόνος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 04 Ιούλιος 2013 - 08:44

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2209 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 13:10

Κάτσε γιατί όχι Avarice νωρίς-νωρίς για να σαι μία χαρά από gold στο πρώτο recall?

Ο λόγος για αυτό είναι πολύ πιο απλός. Sustain. Δίνει 10 damage και 12% lifesteal.

Αλλά το κυριότερο είναι γιατί ο tryndamere είναι αδύναμος στην αρχή. Αν πάρεις 1-2 kills και είσαι μπροστά στο farm ή αισθάνεσαι ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο μπορείς να πάρεις avarice, αλλά θα σε πάει αρκετά πίσω στο build καθώς είναι σχεδόν πάντα προτιμότερο να πάρεις ad νωρίς παρά critical strike chance. Αυτό ισχύει και για τα ranged ad carry στο bot. καλύτερα να πάρεις instant power stats και sustain παρά critical strike.

Ειδικότερα, τα 800 gold που ξοδεύεις στο avarice δεν αξίζουν γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις καλά trades με τον αντίπαλο και θα χάνεις gold αφού θα σε κάνει zone. Είναι πολύ καλύτερο να το πάρεις μετά το πρώτο item.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 04 Ιούλιος 2013 - 13:11

#2210 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 16:19

Απλα σας εχασα λιγο εκει περα με τα μαθηματικα (ποσα λεφτα θα μαζεψεις σε τοσα λεπτα, κτλπ) :). Περαν την πλακα, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο σχετικα με τον Trynda. Ποια πιστευετε ειναι καλυτερα: Ghost, Exhaust or Flash, Exhaust (αν κ το Flash δεν το εχω ακομα γιατι ειμαι 10 lvl) or Ghost, Smite (αν κ απο τι εχω ακουσει αυτο ειναι κυριως για jungle)?

#2211 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 17:23

Απλα σας εχασα λιγο εκει περα με τα μαθηματικα (ποσα λεφτα θα μαζεψεις σε τοσα λεπτα, κτλπ) :). Περαν την πλακα, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο σχετικα με τον Trynda. Ποια πιστευετε ειναι καλυτερα: Ghost, Exhaust or Flash, Exhaust (αν κ το Flash δεν το εχω ακομα γιατι ειμαι 10 lvl) or Ghost, Smite (αν κ απο τι εχω ακουσει αυτο ειναι κυριως για jungle)?

Ghost σίγουρα και ignite/smite ανάλογα άν είναι top or jungler

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2212 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 22:55

Thnx for the heads up παίδες, δεν ασχολούμαι πια με τον συγκεκριμένο οπότε ότι ξέρω από άλλους που βλέπω να παίζουν ^^

#2213 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 00:35

Thnx for the heads up παίδες, δεν ασχολούμαι πια με τον συγκεκριμένο οπότε ότι ξέρω από άλλους που βλέπω να παίζουν ^^

Πάντα προσπαθώ να δώσω τις γνώσεις μου σύμφωνα με το meta.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2214 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 13:02

Απο που μπορώ να βλέπω pro matches? Περισσότερο ενδιαφέρομαι για ασιάτικες ομάδες (SEA, Pinoy LoLο και έτσι). Δώστε 1-2 links. Πήγα να δω σε stream ένα παιχνίδι αλλά οι casters ήταν παιδάκια και δεν ήξεραν σχεδόν τίποτα σχετικά με το παιχνίδι.

#2215 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 13:32

Δοκίμασε το main site του LoL -> media->featured streamers

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2216 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 13:37

Νομίζω το ognlol καλύπτει τα δικά τους pro tournaments http://www.tving.com/micro/lol/main.do?from=wognlol

επίσης http://el.twitch.tv/ongamenet

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 05 Ιούλιος 2013 - 13:57

#2217 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 22:01

τι elo εισαι zennith666?

#2218 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 22:52

Για elo δεν ξέρω. Gold V είμαι και ανεβαίνω όταν έχω όρεξη.(Δυστυχώς δεν το πολύ αντέχω το σπάσιμο νεύρων).
EUW

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2219 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2013 - 18:48

Απο που μπορώ να βλέπω pro matches? Περισσότερο ενδιαφέρομαι για ασιάτικες ομάδες (SEA, Pinoy LoLο και έτσι). Δώστε 1-2 links. Πήγα να δω σε stream ένα παιχνίδι αλλά οι casters ήταν παιδάκια και δεν ήξεραν σχεδόν τίποτα σχετικά με το παιχνίδι.

http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs Εδώ μπορείς να βρεις VODs από όλα τα μεγάλα events σε NA EU και Ασία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 07 Ιούλιος 2013 - 18:49

#2220 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2013 - 20:01

Α, και btw:

http://lol.mmosite.com/news/2013-07-03/league_of_legends_new_champion_lucian_teaser_released.shtml

Έχουμε ένα preview για τον επόμενο champ, τον Lucian. Πιθανότατα AD carry, και πολύ σέξυ at that. Δεν έχουμε κάτι νεότερο, μόνο concept art και ότι το W του θα είναι AoE skill βασισμένο στο burst (Phosphorus Bomb του Corki πχ)+ ότι η ulti του *μάλλον* θα είναι steroid και όχι κάποιο attack καθαρά spell. Αυτά που λέει στο τέλος του άρθρου, όπου μιλάει για τα shadow isles και για κάποιον που πρέπει να πεθάνει δύο φορές, μου φέρνουν πολύ στο μυαλό τον Yorick. Θα μπορούσε να είναι ο Aatrox (αφού και αυτός πεθαίνει ουσιαστικά δύο φορές), αλλά αφού αναφέρεται ήδη στο updated lore του Tryndamere, τείνω να πιστέψω την εκδοχή σχετικά με τον Yorick. Θα μπορούσε βέβαια να αναφέρεται και σε κάποιον καινούργιο hero όπως είχε γίνει με τον Rengar και τον Kha'Zix, αλλά θα δούμε.