Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως είπα ότι η Karma είναι καλή (δεν αναφέρθηκα καν σε fights) και ότι και η Zyra είναι καλή (ακόμα ψάχνω να βρω που είπα ότι δεν έχει κάτι χρήσιμο) . Μάλλον δε θα κατάλαβα καλά τι σκεφτόμουν.
Η Karma μια χαρά είναι, γιατί να βρίζουν?Εδώ μέχρι και η Zyra είναι καλή σαν support που δεν έχει τίποτα skills για να βοηθάει το adc.
This
Είπα ότι δεν υπάρχει pull και έγινε λίγο πιο δύσκολο. Και για μένα αυτές είναι οι μόνες διαφορές. Όπως και πριν το patch έτσι και τώρα συνεχίζω να είμαι μόνος μου στο jungle. Ούτε πριν ήθελα ποτέ pull ούτε τώρα ζητάω από κανέναν να χτυπήσει τα τέρατα. Το μόνο που θέλω είναι ο mid να μου κάνει cover, δηλαδή στην ουσία να στέκεται δίπλα στο lane του. Άρα δεν καθυστερώ κανέναν. Δεν χρειάζεται να έχεις όλο το team δίπλα σου, έναν μόνο για cover. Αν δω ότι πάνε να κάνουν ντου οι αντίπαλοι δεν είμαι βλάκας να μείνω. Και counter jungling μια χαρά συνεχίζω να κάνω, δε χρειάζομαι όλη την 5άδα για να κάνουμε gank στον αντίπαλο jungler, μόνος μου θα πάω.
Δηλαδη μου λες οτι κοβεις βολτες στην αντιπαλη ζουγκλα οπως και πριν, χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να πεθανεις ή να χρειαστει να πας πισω για potions και items.
Ο Rengar μια χαρά viable είναι. Ήταν πολύ op και καλά έκαναν και τον nurfαραν. Και τώρα έτσι όπως είναι μια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει.
Op ηταν μετα το buff, τωρα ειναι underpowered μεχρι να εφαρμοστουν οι αλλαγες στο skillset του.
Αν δεν κάνω λάθος το armor penetration είναι ένα stat που υπήρχε πολύ πριν το τελευταίο patch και πολύ εύκολα έβγαζες αρκετό από αυτό. Και ξαφνικά επειδή buffαραν ένα item δεν αξίζει να παίζεις full tank ? Ok.
Ναι υπηρχε, και ηταν πιο ακριβο σε σχεση με το armor, και περιορισμενο στην εκταση του (λιγοι ζουσαν με το ghostblade και το παλιο black cleaver ηταν κατι που στο 98% των περιπτωσεων εκανες λαθος που το αγορασες).
Με τις αλλαγες, οι επιλογες για το armor αλλαξαν, εγιναν πιο φτηνες, σε ορισμενους βοηθανε και στο damage (βλεπε iceborn) και συνοδευονται και απο ζωη στα συνηθη build paths (με το randuin να φτιαχνεται μεσω giant's belt).
Οχι οτι αυτες οι αλλαγες ειναι ο λογος να μην παιζεις full tank. Λαθος μου που δεν το διευκρινησα. Δεν ειπα οτι ειναι λογω του black cleaver, αλλα μαλλον περισσοτερο λογω του meta. Απλα δεν δινει ενα full tank κατι χρησιμο σε late game teamfights. Το build ειναι πιο ακριβο (και ιδιαιτερα τωρα που το damage εγινε καπως πιο φτηνο early & mid-game). Καλο το kit αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν αρκει αυτο (καθως εχουμε και το crucible πλεον). Και αυτο ισχυει κοντα ενα χρονο τωρα.
Ότι τι? Για να είναι δυνατός ένας champ πρέπει να ορμάει μόνος του ενάντια σε 2-3 και να τους σκοτώνει όλους μόνος? Και οι 2 τους ήταν και είναι μια χαρά δυνατοί.
Και ο AD Yi είναι κακός επειδή? Επειδή αν του φτιάξεις καλά AS, LS και ένα ικανοποιητικό AD και χωθείς στη μάχη με Ulti, Wuju Style, Alpha Strike απλά θερίζεις?
Ηθελα να πω πιο διακριτικα οτι αν χασεις απο AD master yi ειτε εισαι noobas και δεν ξερεις να παιζεις, ειτε ο αντιπαλος (ή πιθανως καποιοι απο την αντιπαλοι ομαδα) είναι αρκετα καλυτερος απο εσας.
Τωρα ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις μετρημενες στα δαχτυλα, αλλα γενικα δεν χανεις απο ad master yi γιατι του κανεις ενα stun και ψοφαει. Τωρα αν δεν εχεις κανεναν με stun στο team, δες το 1ο κανονα.
Μιλαμε παντα για games ενος χ σοβαρου επιπεδου και οχι τα 5 ap carry που μπορει πετυχεις στα normals.
Ναι το κάνεις αυτό και βγάζεις αμέσως όλους τους αντιπάλους σου από το δίλημμα για το αν θα πρέπει να φτιάξουν Armor ή Magic Resist. Όλοι από ένα Thornmail και το Tank να βγάζει μόνο Armor και άντε να τους ρίξεις μετά.
Και ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν αρκει αυτο για να μην του κανεις υπερβολικο damage. Εχουν ήδη θυσιασει ενα defensive item για αυτο το Build τα carries δηλαδη no guardian angel δηλαδη ψοφος. Αν το βγαλουν, το armor που δινει ειναι γελοιο. Και το full tank θα κλαιει σε μια γωνια γιατι δεν τον παιζει κανεις (θα τον αγνοουν μιας και δεν θα κανει ο ιδιος αρκετο damage για να ενοχλησει καποιον στα fights).
δεν γινετε να πας για ranked game και να ξερεις να παιζεις καλα μονο μια θεση.. πρεπει να εχεις ενα καλο ηρωα τουλαχιστον σε καθε θεση, και σε 2 θεσεις που γουσταρεις να εχεις ποικιλια ηρωων..
ελεος ποια με την κατασταση στα hero picks που χανεις 10 χρονια γτ ο ταδε πηρε την μονη θεση που μπορει να παιξει ο αλλος and so on.. (δεν το λεω για σενα αυτο το λεω σα γενικο χαλι στα ranked games)
This
μετα απο καιρο επαιξα ξανα λολ χθες, υποθετω λογο καινουργιας σεζον πρεπει να παιξω αρκετα games για να ξαναστρωσει το επιπεδο μου με αντιστοιχους παιχτες σε ranked. χθες παντος που μπηκα ηταν απογοητευτικο, support kayle και μονος μου κρατουσα το game.. τραγικο το επιπεδο των συμπαιχτων
Support kayle δεν ειναι τοσο κακη πλεον.. Ειναι situational pick. Αν το αντιπαλο team δεν εχει αρκετο cc και αποτελειται απο κυριως burst χαρακτηρες, τοτε ultimate στο ad carry και αυτο θα τα θερισει ολα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 27 Δεκέμβριος 2012 - 17:41