Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1966 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 December 2012 - 16:03

Καλή φαίνεται η αλλαγή, επιτέλους θα πάρω τη Leona κάποια στιγμή.

#1967 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 21 December 2012 - 16:08

Έχει παίξεις κανένας καθόλου Vi; Έχω ενδοιασμούς στο να την αγοράσω.

#1968 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 December 2012 - 16:14

Δεν ξέρω, αν και δεν έχω παίξει μαζί της, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρας, μου αρέσει ιδιαίτερα το Q της

#1969 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 December 2012 - 17:03

Αν ο βασικός σου ρόλος είναι support, είναι must η αγορά της Λεονα. Τόσοι λίγοι που είναι οι κακόμοιροι support champions, κρίμα είναι να μην τους έχεις όλους!

#1970 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 21 December 2012 - 18:15

Έχει παίξεις κανένας καθόλου Vi; Έχω ενδοιασμούς στο να την αγοράσω.

Άμα σου αρέσουν τα meele καλή είναι. Δεν είναι τίποτα τρομερά op αλλά μπορεί να κυνηγήσει εύκολα κάποιον και να ξεφύγει.

#1971 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 21 December 2012 - 18:44

Άμα σου αρέσουν τα meele καλή είναι. Δεν είναι τίποτα τρομερά op αλλά μπορεί να κυνηγήσει εύκολα κάποιον και να ξεφύγει.

Indeed. Έχει ωραίο mobility, και λόγω των 2 gap closer είναι αρκετά επικίνδυνη αν ο άλλος το νιώθει.

Και κάτι που δεν περίμενα όταν είχαν ανακοινωθεί τα skills της: το E της δεν κάνει μόνο aoe damage, κάνει attack reset+ extra damage(στο primary target). Και 2 max charges.

Edited by Darthnicolas, 21 December 2012 - 18:45.

#1972 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 21 December 2012 - 20:20

Ξεκλειδωσα την Vi...ειναι καλουτσικη και με ευκολα skill αν και δεν καταφερα να παιξω πολλες φορες...ολοι την διαλεγουν αμεσως :( ...ξεκλειδωσα και Karma...γιατι ακουω συνεχεια οτι δυσκολη??δεν ειναι πολυ δυσκολη...ειναι φανταστικη :P χαρακτηρες οπως ο lee sin o jayce και ο udyr εχουν παρομοιο skill set και δυσκολοτερο απο της Κarma...και να σας πω.καταλαβε κανεις πως μπορει να παρει το εικονιδιο με τον χριστουγενιατικο μπαρον?

#1973 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 21 December 2012 - 20:34

Παιδιά αν θέλει κανείς τράμπες με τα skin/ήρωες/RP ας μου κάνει /ς εδώ ή στο ΛοΛ >>> liosalfa308
Posted Image

#1974 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 December 2012 - 20:42

Η Καρμα είναι αγαπημένο support αλλά όλοι ξεκινάνε να βρίζουν έτσι και τη διαλέξω. Ίσως να έχουν ένα δίκιο επειδή η Καρμα πέρα από ένα slow και μια ασπίδα δεν κάνει και τίποτα στα team fights. Άμα δεις άλλα supports έχουν και από τουλάχιστον μια ικανότητα που είναι ικανή να αλλάξει τη ροή της μάχης(stun στη Sona, τυφώνες της Janna, Lulu με polymorph και υγεία συν αύρα αργότητας(!) στην ultimate).
Κάατι λένε για rework στη Καρμα αλλά θα δούμε.

#1975 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 21 December 2012 - 21:07

Ποσο ευκολο ειναι για καποιον που εχει να παιξει απ' το καλοκαιρι να εγκλιματισθει ξανα, ειδικα τωρα με τα νεα masteries/items/shop/jungle?

Επισης, ο καημενος ο Rengar σε ποσο ασχημη θεση ειναι μετα απο τοσα nerf? Ποσο δυνατος ηταν παλια?

Edited by Wild Monkey, 21 December 2012 - 21:08.

#1976 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 21 December 2012 - 21:11

Μου φαίνεται ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές έγιναν στους τομείς του jungling και του supporting. Πέντε με έξι παιχνίδια σε κάθε έναν από τους ρόλους και εγκληματίζεσαι πιστεύω.
Οι υπόλοιποι ρόλοι δεν άλλαξαν δραματικά πιστεύω.

Τον Ρενγκαρ δεν το παίζω, από όσο διαβάζω ελάττωσαν τη διάρκεια που του δίνει stealth η ultimate από τα εφτά στα πέντε δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω για άλλες αλλαγές/nerfs.

Edited by Nikos1451, 21 December 2012 - 21:12.

#1977 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 December 2012 - 01:13

παιδες στο επομενο patch τρωει nerf η riven και ενα buff o rengar.

#1978 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 December 2012 - 01:15

Και η Diana buff >_>
Why you nerf my Ryze!

#1979 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 22 December 2012 - 07:34

μετανιωνω που ξεκλειδωσα τον rengar...εκανα spectate game ενα rank και ο rengar δεν ειχα αφησει τιποτα ορθιο...πηρε pentakill και ετσι πηρα την αποφαση na τον αγορασω xD

#1980 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 December 2012 - 12:10

Tότε γιατί μετανιώνεις? Αν είναι για το γεγονός ότι του ρίχνουν πολλά nerf μη φοβάσαι, ότι και να του κάνουν θα συνεχίσει να είναι OP.