Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1951 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • Location(-∞,+∞)

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2012 - 14:01

Δοκίμασα ap Nami. Δεν αξίζει κατ' εμέ. Πολύ υψηλά cooldowns και ελάχιστη ζημιά σε σχέση με πιο «παραδοσιακά» ap carries.

οι καλύτεροι midcasters ειναι oi supporters...
δοκιμασε νάμι jungler. ;P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1952 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 21:34

θαυμαστε!!!!!!!
Posted Image

#1953 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • Location(-∞,+∞)

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 21:41

^Δεν μ αρέσει το στήθος.

Δεν μπορώ να παίξω λολ. Το έριξα στα playmobil.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1954 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:10

Συμφωνώ και εγώ ότι η ap Nami δεν αξίζει. Όπως είπε ο Nikos πιο πάνω μεγάλα cooldowns και μου δίνει την εντύπωση ότι ακόμη και σε σχέση με τα υπόλοιπα supports δεν κάνει τόσο damage. Αλλά ναι ως support είναι εξαιρετική. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει έναν σκασμό mana. Καταλήγω να δίνω περισσότερα λεφτά για mana regen παρά για τα υπόλοιπα items. :S

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι τώρα τελευταία πετυχαίνω τόσο ηλίθιες ομάδες που δεν καταλαβαίνουν ότι μετά το κύμα μπορούν να χωθούνν και να κερδίσουν tf άνετα. Να πιάνω με το q και τους δύο αντιπάλους στο lane και να κάθεται το carry να φαρμάρει και να τους κοιτάει.... συνέχεια.

Έχει γίνει κάτι και έχει πέσει όλος ο καρκίνος τώρα τελευταία;

Η Vi ψιλοαδιάφορη tbh.

#1955 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:48

Γενικά αυτή η εμμονή στο farming μπορεί να κοστίσει και νίκες κάποιες φορές. Πόσες φορές έχει τύχει να είμαι jungler ή mid lane και να εμποδίζουμε μια εισβολή και οι bot και top lanes να... farmάρουν.
Εντάξει το παραδέχομαι ότι κι εγώ το έχω κάνει αυτό. Να ψοφάει η ομάδα μου κι εγώ να farmάρω top lane με Sion. Κακώς βέβαια. Πάντα οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην ομάδα μας.

#1956 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2012 - 22:58

Εξαρτάται. Αν πχ είναι 4 δικοί σου top και όλοι οι αντίπαλοι top και εσύ το adc είσαι bot εννοείται μένεις bot και pushareis. Γιατί έτσι όχι μόνο παίζει να διαλύσεις turret αλλά να τραβήξεις και τους αντιπάλους να φύγουν από top. Γιατί να προλάβεις να πας έγκαιρα top δεν παίζει.

#1957 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2012 - 04:02

Αγοραζω VI μονο και μονο για το Falcon Punch

#1958 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 11:52

Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να αποκλείω τους Blitz, Nida και Shen κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. Τους Blitz και Nida επειδή πολλές φορές βαριούνται οι συμπαίκτες να αποφεύγουν τα skill shots τους και τον Shen για την global presence του και την απίστευτη ικανότητά του να farmάρει 40 λεπτά ανενόχλητος.

Μετά το σημερινό patch η Nidalee θα γίνει ακόμα πιο ελκυστική με την οπτική της αναβάθμιση. Ο τρόμος του δόρατος μεγαλώνει.

Κάποιες από τις αλλαγές που έγιναν δεν τις καταλαβαίνω πάντως.

Για παράδειγμα η Diana

Moonfall - Maximum pull distance reduced

ήταν που ήταν μικρό και το ελάττωσαν περισσότερο;

Εδώ η ολοκληρωμένη λίστα http://eune.leagueoflegends.com/news/preseason-balance-update-1-patch-notes

#1959 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 16:47

Poor Diana . nerfed to the ground ^^

#1960 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 16:53

Nerfed TEEMO SO MUCH WIN!!!!!!

MbcN7u5.png

#1961 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2012 - 22:54

Nerfed TEEMO SO MUCH WIN!!!!!!

Με χάλασε όσο δεν πάει. Μετά θα του κάνουν και nerf τα μανιτάρια που κουβαλάει σε 2 max, και μετά άντε να δεις άνθρωπο να παίζει Teemo. Όχι ότι και πριν το τωρινό nerf έβλεπες...

#1962 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2012 - 00:46

Ξεκλειδωσα Rengar την προηγουμενη βδομαδα και του καναν παλι νερφ :cry5: ...οταν πρωτοβγηκε ηταν http://www.fruitygamers.com/news/11.jpg και τωρα κατεληξε http://25.media.tumblr.com/tumblr_m25xz6ceXu1qhjoilo1_1280.jpg Niaarrrr...

#1963 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2012 - 11:11

την Vi θα τη ξεκλειδωδω αμεσως μολις βγει....ειναι overpower και ειναι σαν female franky version :P

Οχι σαν... Είναι η Female Franky!!! Στο δεύτερο σκιν που έχει κάνει recall χορεύοντας σαν τον Franky...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_BSUKgl8AI[/youtube]

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1964 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2012 - 21:38

New Champion First-Week IP Price

All brand-new champions will cost 7800 IP/975 RP for the first week only, and will be reduced to 6300 IP thereafter.

Tl;dr:
New champion launch price is… 7800 IP / 975 RP After one week, the price is reduced to… 6300 IP / 975 RP Each release, the oldest 6300 is reduced to… 4800 IP / 880 RP Each third release, an additional 4800 IP or lower champion is reduced to one of the remaining tiers… 3150 IP / 790 RP 1350 IP / 585 RP 450 IP / 260 RP

http://eune.leagueoflegends.com/news/champion-pricing-timing-changes

Αυξήσεις της ip τιμής για την πρώτη βδομάδα και ταυτόχρονα μειώσεις για παλαιότερους champions. Να χαρείς ή να θυμώσεις με κάτι τέτοιο.

#1965 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2012 - 22:37

Προφανώς και θα χαρείς. Έχεις αύξηση στον καινούριο champ για 1 εβδομάδα ΜΟΝΟ και απο εκει και πέρα πάει παλι στα 6300.
Σε κάθε release ο ποιο "παλιός" 6300άρης θα πέφτει στα 4800 και σε κάθε 3ο release ένας απο τους 4800 και κάτω θα πέφτουν σε τιμή.
Win , win situation είναι.