Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:40
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 22:15
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 20:58
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 21:53
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 23:18
+1σε ό,τι είπε
φέτος μπηκα 3 ranked.
1o ειχα adc που τον ελεγα παιξε πισω απο τα μινιον (oi αλλοι ειχαν τον τενεκε τον blitz) αυτος τον χαβα του. σε καθε rocket grap τον επιανε... δηλαδη μα την παναγια έπαιξα με τον ορισμό του "πνευματικά αναπηρος"...
2ο game ok no comments. απλα χάσαμε
3ο game το αποκορύφωμα. είχαμε jungler που έπαιζε πρώτη φορά, δεν ήξερα καν που ειναι το blue και δεν κάνω πλάκα. είχε μείνει 4 λβλ πίσω απο το team... και το κερασάκι, last pick βλαμμένος έλληνας (εδώ λέτε ωχ). Ti supporter θα έπαιρνε? ezreal... ezreal ο καλυτερος supporter. jungler και "supporter" μόνοι τους 40 deaths...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ RANKED πριν την 25η Μαρτιου!
Εγω το ενα ranked που το νικησα, ειχα εναν μπαγλαμα που πηρε mordekaiser 2ο pick. Ε πηρα και γω Anivia και τον ειχα 0-4 πριν το 12' και ακομα ενα kill στον βλακα τον udyr που ερχοταν gank και τον σκοτωνα με kite, Αλλο ενα παραδειγμα παιχτων που τους κανανε carry μεχρι τα 1400 (οχι οτι δεν τα κανουν κατι τετοια και αυτοι που πετυχαινα στα 1400-1500 στη προηγουμενη season)
AOE Καρκινο στα first/last pick DUOQ
Κυριως γιατι πολλοι πιστευουν οτι last pick=support. Μεγα λαθος.συνηθως τα πρωτα 2 pick ειναι support/jungler/adc για να μη γινουν counter τα mid και top που μετραει πιο πολυ το pick. Και αφου αρχισαν τα duo queue boosting θα εχεις τον τελευταιο με support το οποιο δεν ειναι και τοσο καλο οπως ειπα παραπανω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 27 Νοέμβριος 2012 - 23:19
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2012 - 00:08
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 19:32
Επιτέλους είδα και kha zig να παίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ευχάριστη και η ποικιλία adc, επιτέλους ξεφεύγουμε από την τριάδα ez-corki-graves. Οι m5 δείχνουν να εκτιμάνε την Ashe όμως με αλλεπάλληλα misses του βέλους μπορείς να μείνεις αρκετά πίσω. Ελπίζω να παίξουν και άλλους συνδυασμούς αν και χλωμό.
Είδαμε και κάτι παρανοϊκά match ups στη mid lane με κόσμο να διαλέγει τον Jarvan ξέρω 'γώ.
Λογικά το patch με τη Nami θα μας έρθει μετά τους τελικούς.
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 19:59
Παρακολουθεί κανένας άλλος ipl5; Είχαμε μερικά ανατρεπτικά αποτελέσματα. Fnatic να κερδίζουν τους tpa, οι ευρωπαϊκές ομάδες να θερίζουν γενικώς.
Επιτέλους είδα και kha zig να παίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ευχάριστη και η ποικιλία adc, επιτέλους ξεφεύγουμε από την τριάδα ez-corki-graves. Οι m5 δείχνουν να εκτιμάνε την Ashe όμως με αλλεπάλληλα misses του βέλους μπορείς να μείνεις αρκετά πίσω. Ελπίζω να παίξουν και άλλους συνδυασμούς αν και χλωμό.
Είδαμε και κάτι παρανοϊκά match ups στη mid lane με κόσμο να διαλέγει τον Jarvan ξέρω 'γώ.
Λογικά το patch με τη Nami θα μας έρθει μετά τους τελικούς.
οι tpa δεν ηταν και κάτι το αξιόλογο
+kog θα εβαζα στην τριπλέτα τν πιο χρησιμοποιημενων adc σε υψηλο επίπεδο παιχνιδιού
και επισης θα σχολιαζα οτι jarvan mid πλεον δεν μου φαινεται περιοργo. τελευταια εχω μια κλίση σε no-range-midcaster (cho, malphite, maokai κτλ)
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 20:03
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 01 Δεκέμβριος 2012 - 20:04
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 20:39
η κάτα σε τουρνουά τέτοιου επιπέδου; δεν νομιζω.Και Katarina επίσης επιλέγεται συχνά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπουμε καθόλου Mordekaiser, θεωρείται ότι υστερεί για υψηλό επίπεδο;
κακά τα ψέματα αν προσέξεις λίγο εναντίον του, δεν ειναι και τιποτα το σπουδαίο. (όπως και ο κάσσαντιν)
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 20:51
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 20:59
Αν και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα την παίξω με παρόμοιο τρόπο. Να που μαθαίνω και κάτι παρακολουθώντας τους επαγγελματίες!
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2012 - 21:17
γενικά ενημερωτικά αναφέρω σε τσάρτς που είχα πετύχει, most banned και με διαφορά ήταν ο shen και δευτερος αρκετά πίσω ο τενεκες ο μπλιτς.
αυτο με την ελις που ειπες ισχυει. αν και την προτιμώ ad jungle. (γουστα)