oox den to ειδα...ο MC-kun με προλαβε
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από macalex: 24 Νοέμβριος 2012 - 01:16
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 01:15
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από macalex: 24 Νοέμβριος 2012 - 01:16
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 02:13
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 03:00

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 03:53
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:00
Πφφ τι ερώτηση.Πριν έβρισκα άτομα που ήξεραν στοιχειωδώς το παιχνίδι.Τώρα κανέναν.ποσο % καρκινος το soloq στο s3?

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:04
με ποσοστα.... 10%? 40?Πφφ τι ερώτηση.Πριν έβρισκα άτομα που ήξεραν στοιχειωδώς το παιχνίδι.Τώρα κανέναν.
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:06
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 05:26
Να στο πω αλλιώς.Υπάρχουν άτομα που χάνουν την υπομονή τους μέσα στα game.Όχι όμως σε όλα.Επίσης αυτά τα άτομα βάζουν rp που και που και παίρνουν το κατι τις.Δεν μπορεί να bannarei η riot τον οποιοδίποτε για το παραμικρό.Το ban πάει σε αυτούς που θα κάνουν επανελλημένα το ίδιο σφάλμα και όχι στον κάθε κακομοίρη που θα ragarei σε ένα game επειδή δεν του πάει καλά η μέρα.Σε αυτούς τους τυχαίους δεν μπορείς να περιμένεις να κάνει μεγάλα χρονικά διαστήματα ban απο το πρώτο παράπτωμα.Θα γινόταν μεγάλος πανικός γιατί πολλοί από αυτούς που ragaroyn είναι και πολύ καιρό παιχτες.Με εμπειρία και καμια 40 skins στο account.Δεν μπορεί λοιπόν τέτοια άτομα να τα κάνει ban... πως να στο πω σκάβει τον λάκο της ,θα χάσει πελατία χρειάζεται να κινηθεί προσεκτικά .Ναι θα του δώσει προιδοποίηση την μία.Ένα μικρό timeban την άλλη και αυτό μεγαλώνει άμα συνεχίσει να κάνει τον "μα***κα".Προχτές έκαναν για παράδειγμα timeban ένα φίλο μου που έχει 2k elo.Το παιδί είναι καθίκι κανονικότατό και μπορεί να σου καταστρέψει το game με τρολλάρισμα άμα διαπιστώσει ότι είσαι βλάκας.Πραγματικά όμως λίγο να του την σπάσεις αρχίζει τις μαλακίες.Παραμένει πελάτης όμως της riot .Δεν μπορεί να τον κάνει permaban όταν βάζει μια paysafe τον μήνα.Θα τους κάνει μύνηση και άιτηση για επιστροφή χρημάτων απο τα νεύρα του(υπάρχουν και τρελοί ξέρεις XD ).Πανω κατω ψιλοεπιασα τι γινεται στο tribunal. Mε τις ποινες δεν εχω καταλαβει και μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ειναι πολυ χαλαρα. Οταν ο αλλος κανει καθαρα game ruin (afk, feeding on purpose, farm οταν πατε για push και σε γραφει) απο τι εχω καταλαβει δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φαει ban γιατι θελει να χει πανω απο ενα reports apo diafora games?Εστω και σε ενα game σε περιπτωσεις game ruin δεν πρεπει να περνουν τουλαχιστον ενα timeban?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 24 Νοέμβριος 2012 - 05:30

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 09:29
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 17:22
Να στο πω αλλιώς.Υπάρχουν άτομα που χάνουν την υπομονή τους μέσα στα game.Όχι όμως σε όλα.Επίσης αυτά τα άτομα βάζουν rp που και που και παίρνουν το κατι τις.Δεν μπορεί να bannarei η riot τον οποιοδίποτε για το παραμικρό.Το ban πάει σε αυτούς που θα κάνουν επανελλημένα το ίδιο σφάλμα και όχι στον κάθε κακομοίρη που θα ragarei σε ένα game επειδή δεν του πάει καλά η μέρα.Σε αυτούς τους τυχαίους δεν μπορείς να περιμένεις να κάνει μεγάλα χρονικά διαστήματα ban απο το πρώτο παράπτωμα.Θα γινόταν μεγάλος πανικός γιατί πολλοί από αυτούς που ragaroyn είναι και πολύ καιρό παιχτες.Με εμπειρία και καμια 40 skins στο account.Δεν μπορεί λοιπόν τέτοια άτομα να τα κάνει ban... πως να στο πω σκάβει τον λάκο της ,θα χάσει πελατία χρειάζεται να κινηθεί προσεκτικά .Ναι θα του δώσει προιδοποίηση την μία.Ένα μικρό timeban την άλλη και αυτό μεγαλώνει άμα συνεχίσει να κάνει τον "μα***κα".Προχτές έκαναν για παράδειγμα timeban ένα φίλο μου που έχει 2k elo.Το παιδί είναι καθίκι κανονικότατό και μπορεί να σου καταστρέψει το game με τρολλάρισμα άμα διαπιστώσει ότι είσαι βλάκας.Πραγματικά όμως λίγο να του την σπάσεις αρχίζει τις μαλακίες.Παραμένει πελάτης όμως της riot .Δεν μπορεί να τον κάνει permaban όταν βάζει μια paysafe τον μήνα.Θα τους κάνει μύνηση και άιτηση για επιστροφή χρημάτων απο τα νεύρα του(υπάρχουν και τρελοί ξέρεις XD ).
ποσο % καρκινος το soloq στο s3?
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 18:07
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 26 Νοέμβριος 2012 - 18:07
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 19:06
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 26 Νοέμβριος 2012 - 19:07
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:12
Κυριως επειδη ειναι περιοδος προσαρμογης για τα elo. 2 ranked μπηκα μονο και ειχα τουαχιστον εναν παιχτη στο team στο καθενα που δεν ειχε παιξει κανενα ranked στη προηγουμενη season (ειμαι γυρω στα 1400 με το reset)ή δεν ειχε καν παρει reward (ειχε elo<800).
Εγω λεω να περιμενω να περασει η καταιγιδα των noobs και να αρχισω να παιζω οταν μπει η season 3 με το νεο ετος.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:19
+1σε ό,τι είπε
φέτος μπηκα 3 ranked.
1o ειχα adc που τον ελεγα παιξε πισω απο τα μινιον (oi αλλοι ειχαν τον τενεκε τον blitz) αυτος τον χαβα του. σε καθε rocket grap τον επιανε... δηλαδη μα την παναγια έπαιξα με τον ορισμό του "πνευματικά αναπηρος"...
2ο game ok no comments. απλα χάσαμε
3ο game το αποκορύφωμα. είχαμε jungler που έπαιζε πρώτη φορά, δεν ήξερα καν που ειναι το blue και δεν κάνω πλάκα. είχε μείνει 4 λβλ πίσω απο το team... και το κερασάκι, last pick βλαμμένος έλληνας (εδώ λέτε ωχ). Ti supporter θα έπαιρνε? ezreal... ezreal ο καλυτερος supporter. jungler και "supporter" μόνοι τους 40 deaths...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ RANKED πριν την 25η Μαρτιου!
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:31