Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1891 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 01:15

οποιος τρωει ρεπορτ η υποθεση ερχετε εδω http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/ ,οποιος συνδεετε με μια συγκργκριμενη υποθεση δεν επιτρεπετε να αναμιχθει με οποιοδηποτε τροπο...οσοι ψηφιζουν(αλλοι παικτες του LOL) βλεπουν ολα τα στοιχεια που βλεπεις την ωρα που παιζεις.απο κει και περα αν πλειοψηφια τον θεωρει ενοχο μπορει να εχει ως αποτελεσμα απο ενα προειδοποιητικο μυνημα μεχρι μονιμο ban αλλιως δεν γινετε τιποτα.αν ψηφισεις και βγεις σωστος κερδιζεις και ενα μικρο ποσο ip :P

oox den to ειδα...ο MC-kun με προλαβε :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από macalex: 24 Νοέμβριος 2012 - 01:16

#1892 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 02:13

Πάντως και 30 να φτάσει κανείς ο καρκίνος παραμένει. Μπαίνω πριν λίγο game βλέπω ένα σχετικά decent team (Garren Lee(jungle) kassadin και Zyra με εμένα να έχω παρει Ashe) και λέω οκ θα πάει καλά. Ναι θα ήθελα. Ο Garren με το που χτυπάει Level2 afk.Και έχω μείνει με έναν Lee έναν Kassadin και μία Zyra από τους οποίους οι δύο πρώτοι απλά ήταν γελοίοι. Το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να ksαρουν και να ψοφάνε σε fights 2vs5. Aπέναντι btw είχαμε Irelia Jax Ziggs Lee και Pantheon. Όλο το dream team όπως καταλαβαίνετe. Ευτυχώς με τη Zyra ήμαστε premade και ένιωθε οπότε κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι μέσα σε δευτερόλεπτα με δύο καλά συγχρονισμένες ulti.

H πλάκα είναι ότι κάνουμε ένα Ace από το πουθενά και ο Lee αντί να έρθει μαζί μου να σπάσουμε τα turrets και να νικήσουμε πήγαινε και φάρμαρε. And i swear to god that this is what happened. Πάλι καλά που δεν νιώθαν οι απέναντι τόσο διαφορετικά θα μας είχαν πάρει από το δεκάλεπτο.

#1893 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 03:00

Το tribunal δουλεύει λίγο περίεργα.Υπάρχει ένα staff της riot που δίνει τις ποινές.Συμβουλεύονται βέβαια και τα punish -pardon που κάνουμε οπότε συνήθως η μεγαλοψηφία μετράει(και λέω συνήθως γιατι υπάρχει πάντα η περίπτωση να ragaroun μέσα στο tribunal ορισμένα "ζώα").Όσο αφορά το report
και με ένα θα βρεθείς στο tribunal.Αν και αλλίως φαίνεται το ένα report και αλλιώς τα "15"!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1894 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 03:53

ποσο % καρκινος το soloq στο s3?
Leave the drama for yo mama.

#1895 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:00

Πφφ τι ερώτηση.Πριν έβρισκα άτομα που ήξεραν στοιχειωδώς το παιχνίδι.Τώρα κανέναν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1896 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:04

Πφφ τι ερώτηση.Πριν έβρισκα άτομα που ήξεραν στοιχειωδώς το παιχνίδι.Τώρα κανέναν.

με ποσοστα.... 10%? 40?
εγω κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι 17,2% παραπανω απ οτι στην προηγουμενη σεζον. δλδ 74,5% καρκινος το soloq στο season 3 , συμφωνα με ερευνες σε νετ καφε, σπιτια φιλων , συνομιλιες skype καθως και ingame εμπειρια.

#1897 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 04:06

Πανω κατω ψιλοεπιασα τι γινεται στο tribunal. Mε τις ποινες δεν εχω καταλαβει και μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ειναι πολυ χαλαρα. Οταν ο αλλος κανει καθαρα game ruin (afk, feeding on purpose, farm οταν πατε για push και σε γραφει) απο τι εχω καταλαβει δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φαει ban γιατι θελει να χει πανω απο ενα reports apo diafora games?Εστω και σε ενα game σε περιπτωσεις game ruin δεν πρεπει να περνουν τουλαχιστον ενα timeban?

#1898 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 05:26

Πανω κατω ψιλοεπιασα τι γινεται στο tribunal. Mε τις ποινες δεν εχω καταλαβει και μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ειναι πολυ χαλαρα. Οταν ο αλλος κανει καθαρα game ruin (afk, feeding on purpose, farm οταν πατε για push και σε γραφει) απο τι εχω καταλαβει δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φαει ban γιατι θελει να χει πανω απο ενα reports apo diafora games?Εστω και σε ενα game σε περιπτωσεις game ruin δεν πρεπει να περνουν τουλαχιστον ενα timeban?

Να στο πω αλλιώς.Υπάρχουν άτομα που χάνουν την υπομονή τους μέσα στα game.Όχι όμως σε όλα.Επίσης αυτά τα άτομα βάζουν rp που και που και παίρνουν το κατι τις.Δεν μπορεί να bannarei η riot τον οποιοδίποτε για το παραμικρό.Το ban πάει σε αυτούς που θα κάνουν επανελλημένα το ίδιο σφάλμα και όχι στον κάθε κακομοίρη που θα ragarei σε ένα game επειδή δεν του πάει καλά η μέρα.Σε αυτούς τους τυχαίους δεν μπορείς να περιμένεις να κάνει μεγάλα χρονικά διαστήματα ban απο το πρώτο παράπτωμα.Θα γινόταν μεγάλος πανικός γιατί πολλοί από αυτούς που ragaroyn είναι και πολύ καιρό παιχτες.Με εμπειρία και καμια 40 skins στο account.Δεν μπορεί λοιπόν τέτοια άτομα να τα κάνει ban... πως να στο πω σκάβει τον λάκο της ,θα χάσει πελατία χρειάζεται να κινηθεί προσεκτικά .Ναι θα του δώσει προιδοποίηση την μία.Ένα μικρό timeban την άλλη και αυτό μεγαλώνει άμα συνεχίσει να κάνει τον "μα***κα".Προχτές έκαναν για παράδειγμα timeban ένα φίλο μου που έχει 2k elo.Το παιδί είναι καθίκι κανονικότατό και μπορεί να σου καταστρέψει το game με τρολλάρισμα άμα διαπιστώσει ότι είσαι βλάκας.Πραγματικά όμως λίγο να του την σπάσεις αρχίζει τις μαλακίες.Παραμένει πελάτης όμως της riot .Δεν μπορεί να τον κάνει permaban όταν βάζει μια paysafe τον μήνα.Θα τους κάνει μύνηση και άιτηση για επιστροφή χρημάτων απο τα νεύρα του(υπάρχουν και τρελοί ξέρεις XD ).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 24 Νοέμβριος 2012 - 05:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1899 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 09:29

Άλλο να χάσεις την υπομονή σου σε ένα παιχνίδι, και άλλο συνέχεια. Και το μικρό μου ξαδερφάκι τα παίρνει ingame και βρίζει τα πάντα, αλλά το κάνει συνέχεια, και μου λέει δεν μπορεί να συγκρατηθεί γιατί πετυχαίνει παντού ζώα. Παιδιά, έτσι είναι. Αν θες καλές ομάδες συνεχώς(ή τουλάχιστον συνεννόηση), πηγαίνεις premade.Το solo queue θέλει γερά νεύρα αν θες να αποφεύγεις να βρίζεις επειδή feed-άρουν και το game πάει κατά διαόλου.

Btw φίλος μου έχει φάει μόνο μικρά bans(μερικές μέρες), οπότε τα perma bans δεν νομίζω να είναι τόσο συχνά.(είχα πετύχει ανάλογο thread που κάποιος έκανε αίτηση στη Riot να του επαναφέρει λογαριασμό από perma, αλλά ο τύπος το λεγε ότι βρίζω πολύ κλπ.

#1900 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 17:22

Να στο πω αλλιώς.Υπάρχουν άτομα που χάνουν την υπομονή τους μέσα στα game.Όχι όμως σε όλα.Επίσης αυτά τα άτομα βάζουν rp που και που και παίρνουν το κατι τις.Δεν μπορεί να bannarei η riot τον οποιοδίποτε για το παραμικρό.Το ban πάει σε αυτούς που θα κάνουν επανελλημένα το ίδιο σφάλμα και όχι στον κάθε κακομοίρη που θα ragarei σε ένα game επειδή δεν του πάει καλά η μέρα.Σε αυτούς τους τυχαίους δεν μπορείς να περιμένεις να κάνει μεγάλα χρονικά διαστήματα ban απο το πρώτο παράπτωμα.Θα γινόταν μεγάλος πανικός γιατί πολλοί από αυτούς που ragaroyn είναι και πολύ καιρό παιχτες.Με εμπειρία και καμια 40 skins στο account.Δεν μπορεί λοιπόν τέτοια άτομα να τα κάνει ban... πως να στο πω σκάβει τον λάκο της ,θα χάσει πελατία χρειάζεται να κινηθεί προσεκτικά .Ναι θα του δώσει προιδοποίηση την μία.Ένα μικρό timeban την άλλη και αυτό μεγαλώνει άμα συνεχίσει να κάνει τον "μα***κα".Προχτές έκαναν για παράδειγμα timeban ένα φίλο μου που έχει 2k elo.Το παιδί είναι καθίκι κανονικότατό και μπορεί να σου καταστρέψει το game με τρολλάρισμα άμα διαπιστώσει ότι είσαι βλάκας.Πραγματικά όμως λίγο να του την σπάσεις αρχίζει τις μαλακίες.Παραμένει πελάτης όμως της riot .Δεν μπορεί να τον κάνει permaban όταν βάζει μια paysafe τον μήνα.Θα τους κάνει μύνηση και άιτηση για επιστροφή χρημάτων απο τα νεύρα του(υπάρχουν και τρελοί ξέρεις XD ).

Για να λεμε την αληθεια δεν φταιει η riot για αυτο που γινεται. Και ουτε σκαβει το λακο της. Ισα ισα που με το tribunal εκανε μια πολτ εξυπνη μανουβρα. Πολυ απλα μας λεει clean up your own shit. Γιατι κυριος, αν θες να γινουν ban οι εριστικοι παιχτες πρεπει να κανεις report και γενικοτερα να συμμετεχεις στο tribunal. Σκεψου ποσοι πανε και ψηφιζουν στο tribunal? Εγω σου λεω λιγοι. Και απο αυτους που λενε "I report"/ "report him" ποσοι κανουν στην πραγματικοτητα το report? Η απαντηση ειναι παλι η ιδια.

Και δεν εχει μυνηση και για επιστροφη χρηματων και μακακιες. Διαβασε τα terms of service. Εξαλλου προφανως και ειναι απο δικο σου λαθος κατα 99,99% το ban που θα φας. Και νομιζεις οτι νοιαζεται για τον "χ" παιχτη που εχει 40 skins? Πολυ απλα θα τα ξαναδωσει τα λεφτα αν φαει permaban και δεν προκειται να σταματησει να παιζει.

It's over 9000.

Κυριως επειδη ειναι περιοδος προσαρμογης για τα elo. 2 ranked μπηκα μονο και ειχα τουαχιστον εναν παιχτη στο team στο καθενα που δεν ειχε παιξει κανενα ranked στη προηγουμενη season (ειμαι γυρω στα 1400 με το reset)ή δεν ειχε καν παρει reward (ειχε elo<800).

Εγω λεω να περιμενω να περασει η καταιγιδα των noobs και να αρχισω να παιζω οταν μπει η season 3 με το νεο ετος.

#1901 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 18:07

Έχω μια ερώτηση. Ο Teemo τελικά φεύγει;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 26 Νοέμβριος 2012 - 18:07

#1902 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 19:06

Το Tribunal δυσλειτουργεί. Κόσμος που αποκαλεί τους πάντες noob να αθωώνεται, αθώοι να τιμωρούνται κτλ κτλ. Είναι καλό για να τιμωρούνται οι περιπτωσάρες που flameάρουν στα εννιά από τα δέκα παιχνίδια αλλά πέρα απ' αυτό είναι άχρηστο.

Και όχι ο Τιμο δεν θα εξαφανιστεί από όσο ξέρω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 26 Νοέμβριος 2012 - 19:07

#1903 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • Location(-∞,+∞)

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:12

Κυριως επειδη ειναι περιοδος προσαρμογης για τα elo. 2 ranked μπηκα μονο και ειχα τουαχιστον εναν παιχτη στο team στο καθενα που δεν ειχε παιξει κανενα ranked στη προηγουμενη season (ειμαι γυρω στα 1400 με το reset)ή δεν ειχε καν παρει reward (ειχε elo<800).

Εγω λεω να περιμενω να περασει η καταιγιδα των noobs και να αρχισω να παιζω οταν μπει η season 3 με το νεο ετος.

+1σε ό,τι είπε

φέτος μπηκα 3 ranked.
1o ειχα adc που τον ελεγα παιξε πισω απο τα μινιον (oi αλλοι ειχαν τον τενεκε τον blitz) αυτος τον χαβα του. σε καθε rocket grap τον επιανε... δηλαδη μα την παναγια έπαιξα με τον ορισμό του "πνευματικά αναπηρος"...
2ο game ok no comments. απλα χάσαμε
3ο game το αποκορύφωμα. είχαμε jungler που έπαιζε πρώτη φορά, δεν ήξερα καν που ειναι το blue και δεν κάνω πλάκα. είχε μείνει 4 λβλ πίσω απο το team... και το κερασάκι, last pick βλαμμένος έλληνας (εδώ λέτε ωχ). Ti supporter θα έπαιρνε? ezreal... ezreal ο καλυτερος supporter. jungler και "supporter" μόνοι τους 40 deaths...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ RANKED πριν την 25η Μαρτιου!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1904 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:19

+1σε ό,τι είπε

φέτος μπηκα 3 ranked.
1o ειχα adc που τον ελεγα παιξε πισω απο τα μινιον (oi αλλοι ειχαν τον τενεκε τον blitz) αυτος τον χαβα του. σε καθε rocket grap τον επιανε... δηλαδη μα την παναγια έπαιξα με τον ορισμό του "πνευματικά αναπηρος"...
2ο game ok no comments. απλα χάσαμε
3ο game το αποκορύφωμα. είχαμε jungler που έπαιζε πρώτη φορά, δεν ήξερα καν που ειναι το blue και δεν κάνω πλάκα. είχε μείνει 4 λβλ πίσω απο το team... και το κερασάκι, last pick βλαμμένος έλληνας (εδώ λέτε ωχ). Ti supporter θα έπαιρνε? ezreal... ezreal ο καλυτερος supporter. jungler και "supporter" μόνοι τους 40 deaths...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ RANKED πριν την 25η Μαρτιου!

ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

#1905 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2012 - 21:31

Από την άλλη ,εγώ τώρα τελευταία άμα δεν συναντήσω άτομο που θα σκαρφιστεί να κάνει split push την ώρα που χάνουμε νικάω το game.

Δημοσιευμένη  εικόνα