Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1876 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 November 2012 - 18:27

Καλά δεν έχεις άδικο σε αυτό και εγώ 1450 rating ΑΛΛΑ και πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Το γεγονός ότι εμείς ας πούμε είμαστε κακοί παιχτείς δεν αλλάζει το γεγονός ότι παίζοντας ένα champ με άλλους σαν και εμάς τον κάνει viable. Όταν θέλεις να μιλήσεις ΓΕΝΙΚΑ για ένα καλο champ, δεν κοιτάς τι έκανε ο βαγγέλης και ο κώστας στο soloQ ούτε το τι έλω έχουν. Κοιτάς το τι γίνετε ψιλά και κρίνεις. Το diversity στο lol αυτήν την στιγμή είναι παρα πολύ μεγάλο (βλέπουμε συνεχεια διαφορετικά champs και strategies σε κάθε τουρνουά) και Ο Nasus δεν έχει φανεί καθόλου. Προφανώς και κάτι του λίπη. Το όλο νόημα αυτόν που γράφω είναι ότι δεν είναι επιχείρημα το "νίκησα 100-0 σε normalaki για να υποστηρίζεις ότι ένας champ είναι καλός η κακός. Αυτό μονο.

+1. To ίδιο είχα πει και σε κάποιον μερικές σελίδες πίσω για Shaco, που υποστήριζε ότι είναι αρκετά καλός champ. Δεν μιλάω ούτε για superlow elo, όπου ο Trynd θεωρείται pick, ούτε για το δικό μου ή κάποιου εδώ μέσα γενικά, που λογικά δεν είμαστε και στο 2,2k+. Οι συζητήσεις περί καλού champ αναφέρονται για εκεί που έχει νόημα ο καλός champ, και δεν είναι απλά "'ε ρε φίλε, άχρηστος ο τάδε γιατί δεν μπορώ να σταυρώσω skillshot"(το 'χω ακούσει >.<).

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι ShadeSlayer είναι ότι ενώ το W/L ratio σου είναι ικανοποιητικό(το κρυφό τουλάχιστον, μιας και δεν επηρρεάζεται από το κανονικό elo), έπεσες με τέτοιους αντιπάλους. Παίζουν και άλλα ρόλο, όπως πρόσφατα games, τεσπα.

#1877 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2012 - 19:02

Aφού η Annie στο premade team του ShadeSlayer είναι 17 level γιατί απορείς; Ναι οκ υποθέτω αν παίρνεις το chibi-tan φιλαράκι και το ρίχνεις στα βαθιά είναι πολύ εύκολο και εντυπωσιακά να νικήσεις και φιγούρα να κάνεις και να λες ότι σήκωσες το game και να μιλάς για matchakia και που ανήκει ο καθένας. :P

#1878 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 12 November 2012 - 19:39

νι αλλα , ο blitz ηταν 1850 στα δικα μου rating δλδ καθως και οι αλλοι ηταν στα 1450 ξερω γω. ισως το σταθεροποιησε ετσι . ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ , invite με καναν -.- .
O nasus ειναι farm char , κι επειδη το τωρινο meta περιεχει πολυ pewpew early και mid game , ισως γι αυτο δεν ειναι viable παγκοσμια τουρνουα.
αλλα για τα games του elo hell καθως και λιγο πιο πανω, ενας ΚΑΜΕΝΟΣ nasus κανει παπαδες πιστευω. το current elo μου ειναι καπου 1700 , το τοπ 1883. Δεν το υπερηφανευομαι μιας και ειμαι στο χειροτερο ελο , αφου στο team μου τυχαινουν οι παιχτες που εχουν βαρεθει το σολο Q και στο αντιπαλο ολοι οι tryharders *facepalm*. αλλα μην αποκλειετε champs που εχετε δει καιρο να παιζουν.. αφου μεχρι να δουμε τον zilean ap mid στα τουρνουα, τον βλεπατε συχνα στο σολο Q ??

Edited by ShadeSlayer, 12 November 2012 - 19:40.

Leave the drama for yo mama.

#1879 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2012 - 20:45

Δεν σου είπα ότι φταις, ούτε να μην μπαίνεις σε τέτοια παιχνίδια. Aπλά δεν είναι τα κατάλληλα match για να κοκορεύεται κανείς. xD Όταν υπάρχει διαφορά στα levels τα match τείνουν να είναι αρκετά άνισα. Ποτέ δεν εξισορροπείται τελείως η κατάσταση γιατί φαντάσου ότι το μέσο level ανάμεσα στον Blitz και την annie το οποίο θα διαλέξει το σύστημα θα είναι αρκετά κατώτερο από το δικό σου.

#1880 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 12 November 2012 - 20:54

i feel offended. 1x1

#1881 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2012 - 21:00

Rofl. This is a LoL thread indeed :hihi2:

#1882 yoshi4

yoshi4

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 12 November 2012 - 21:44

http://www.youtube.com/watch?v=6eEz3DQcoGU&feature=relmfu
Από 4.00 και μετά (nasus op)

#1883 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 November 2012 - 13:17

Spoiler: Συναγερμός 9gag humour

Νομίζω βρήκα χρησιμότητα για την αράχνη, είναι πολύ καλή στο να δολοφονεί το αντίπαλο ap carry στη laning phase. Μετά από αυτό δεν ξέρω τί να την κάνω στα teamfights βέβαια, αν και στο dominion έχω δει παίκτες να τα πηγαίνουν καλά μ' αυτήν.

#1884 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 14 November 2012 - 15:59

(^_^)
Spoiler:

Edited by Fandom, 14 November 2012 - 16:00.

#1885 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 November 2012 - 16:11

Spoiler:

Edited by Nikos1451, 14 November 2012 - 16:12.

#1886 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 14 November 2012 - 23:40

ww dem spartan wolf

#1887 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 November 2012 - 21:56

Ω θεοί, νέο support http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2801565 αν και δεν είναι manly μου κάνει κι έτσι.

#1888 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 24 November 2012 - 00:04

NAMI-SWAN :lovulovu: :P
παιζω και γω LoL...εχω ενα acc στο west server με ονομα spoutsam και ενα στον east server με ονομα M4do Scientisto :kakaka:

#1889 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 24 November 2012 - 00:57

Λοιπον ειμαι new player και σημερα εκανα ενα new acc στο west γιατι εκει παιζει κυριως ενας φιλος μου. Εχουμε στο team μας εναν ziggs οπου παει σολο mid και σε ΟΟΟλη τη διαρκεια του game feedarei επιτηδες. Δεν επαιζε χαλια. Απλα πηγαινε μεσα στα towers και επεφτε στην κυριολεξια ΕΠΙΤΗΔΕΣ.2-25 τελειωσε, πηρε 50 sight wards και τα βαζε στη βαση μας....καταλαβαινετε. καρκινοgame στο Full.
Τωρα τι θελω να πω...Αντε και τον καναμε report. Θα γινει τιποτα? Τα βλεπει κανεις τα report? γινεται να το δω εγω? Πως θα ξερω αν εφαγε πχ 2 μηνες ban ή οχι. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι αν εισαι 30 lvl μπορεις να τα δεις νομιζω....νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος και δεν εχω εξικιωθει ακομα ουτε με το game ουτε με το forum toy lol(και δεν το εχω ψαξει καλα ακομα). Οταν κανεις report καποιον θα το δει κανεις? Πχ αυτος που μας μαμησε το game θα φαει κανα banidi ή το report το εχουν εκει για να χουμε να λεμε?
Σε ενα αλλο game μαλωνανε 2 ατομα για το ποιος θα παει mid. Πανε και οι 2. 0-4 ο ενας 1-4 ο αλλος. Και οι 2 απο το 8 ως το 36 καθονται afk μετα. Αντε και τους καναμε report και αυτους. Αυτα τα βλεπει κανεις? Πεφτουν ποινες? Πρεπει να συγκεντρωθουν πολλα reports? Ti παιζει? Ειμαι στα 10 lvl, που σημαινει οτι εχουν games στα ποδια τους οι αλλοι και σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα που τα κανουν αυτα.
Πχ επειδη παιζω dota χρονια γνωριζω οτι υπηρχαν-υπαρχουν πολλα leauges και communities με κανονες. Κανεις μια μαμακια? αναλογα το τι εκανες θα φας με τι μια ban(ΑΜΕΣΑ) 2-5-40 μερες εως και για πανta.Στο lol ti gινεται? Ειμαι 10 lvl και βγαζω καρκινο 2/5 games.
Ειδα πριν λιγο ενας παραπονιοταν γιατι εφαγε perma ban. Και πηρε την απαντησh απο ενα staff οτι στα 40% των games του ειχε reports, ειχε φαει ηδη 10 bans και κατι αλλα. Δηλαδη επρεπε να φαει 10 bans για να φαει ενα μια και καλη? Επρεπε να εχει στο 40% των games toy reports?......Eiδα ενας αλλος ειχε στο 20% των games toy. H πολιτικη του lol poia einai? soz για το μεγαλο κειμενο

Edited by t-t-chopper, 24 November 2012 - 01:30.

#1890 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 November 2012 - 01:06

Ναι, αν μαζευτούν αρκετά reports για έναν συγκεκριμένο παίχτη, η υπόθεση του περνάει στο Tribunal. Εκεί, παίχτες που είναι τριάντα, αποφασίζουν τη μοίρα του. Αν οι πλειοψηφία αποφασίσει ότι πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με το Summoner Code, τότε ακολουθούνται οι ποινές. Εσύ δεν μπορείς να δεις αν θα φάει ban, και ουσιαστικά το ban δημιουργήθηκε για σωφρονισμό ΚΑΙ τιμωρία, όχι για εκδίκηση για κάποιον παίχτη.