Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1861 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 03:41

του πηρα και το σκιν του σουπερ τιτο!
Leave the drama for yo mama.

#1862 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 13:35

Έχω την αίσθηση ότι ο Νασους είναι αδύναμος σχεδόν απέναντι σε όλους. Ειδικά κόντρα σε ranged champions.

#1863 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 16:23

1.Farm Q
2.Farm Q even more
3. Teleport to other lanes
4. Built-in Exhaust
5. ???
6. Profit

Δεν ξέρω, κάνει πολύ ωραία ganks, και αν του χτίσεις λίγο MS δεν τρώει τόσο χοντρό kite όσο άλλα bruisers

#1864 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 23:38

5. skill

#1865 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 00:23

Who needs farm
Youtube Video

Ap Nasus

#1866 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 01:03

1.Farm Q
2.Farm Q even more
3. Teleport to other lanes
4. Built-in Exhaust
5. ???
6. Profit

Δεν ξέρω, κάνει πολύ ωραία ganks, και αν του χτίσεις λίγο MS δεν τρώει τόσο χοντρό kite όσο άλλα bruisers

Ίσα ίσα βασικά που τρώει χειρότερο kite λόγω έλλειψης ms steroid. Καλό το slow του δεν λέω, αλλά ο αντίπαλος μπορεί είτε να φύγει μακριά σε φάση Ez/Corki, είτε να σου ρίξει κάποιο slow σε φάση kog και να μην καταφέρεις κάτι. Γενικά παραείναι passive bruiser, και εφόσον δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο initiation δεν πιστεύω ότι και fed κάνει πολλά.

#1867 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 16:17

οχι fed , αλλα farmed κανει... για σκεψου να σου κατεβει ενας nasus στο 30 με +500 στο Q και triforce + GA. αντε have fun.

#1868 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 17:02

η απαντηση μου . εχω να παιξω nasus κανα χρονο
Επισυναπτόμενο Αρχείο  nasus.jpg   108,7Κ   62 Αριθμός downloads

#1869 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 21:26

gz πολυ καλός. ροφλ.

#1870 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 00:02

δεν το εβαλα περι καλος ή κακος . μιας κι απο νασους δεν εχω ιδεα. απλα εδειξα οτι κανει διαφορα αυτο το champ. σημειωση , early game δεν κανει τπτ στο lane .

#1871 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 00:03

Καλά μιλάμε για game που η Cait έβγαλε bloodrazor και η Annie archangels. Λογικό είναι.(Και όλα τα αλλα ασχολίαστα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1872 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 13:53

ειχε φαει πολυ πονο ι cait στο bot , ή ισως και να τρολλαρε. η αννουλα ηταν 17 lvl .
ο blitz 1850 elo
οι υπολοιποι trash of dem trashes. αυτοι οι τρεις ψωφοι ηταν στο lane. με εκανε κοκομπλοκο ο ταλον μεχρι να βγαλω λιγο αρμορ. αφου εκανα rush GA , δεν μπορουσε να κλασει τπτ.
κοιτα αν εσεις εδω περα μιλατε περι match του 2κ premade teams 5x5. τοτε να μου πειτε ποιος απο σας παιζει σ εκεινα τα elo , να παιξουμε μαζι .
γτ εγω απ οτι καταλαβα εδω προκειται για 800-1400 ελο οποτε τετοια matchakia θα παιζετε( πολυ εκπληκτους σας ειδα , εδω ανηκετε boyz )

ΥΓ. 5χ5 premade ηταν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ShadeSlayer: 12 Νοέμβριος 2012 - 13:55

#1873 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 14:45

3k elo έχω στο main account

#1874 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 15:35

they used to call me super sayan cuz my elo was over nine hundred

#1875 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 15:37

Καλά δεν έχεις άδικο σε αυτό και εγώ 1450 rating ΑΛΛΑ και πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Το γεγονός ότι εμείς ας πούμε είμαστε κακοί παιχτείς δεν αλλάζει το γεγονός ότι παίζοντας ένα champ με άλλους σαν και εμάς τον κάνει viable. Όταν θέλεις να μιλήσεις ΓΕΝΙΚΑ για ένα καλο champ, δεν κοιτάς τι έκανε ο βαγγέλης και ο κώστας στο soloQ ούτε το τι έλω έχουν. Κοιτάς το τι γίνετε ψιλά και κρίνεις. Το diversity στο lol αυτήν την στιγμή είναι παρα πολύ μεγάλο (βλέπουμε συνεχεια διαφορετικά champs και strategies σε κάθε τουρνουά) και Ο Nasus δεν έχει φανεί καθόλου. Προφανώς και κάτι του λίπη. Το όλο νόημα αυτόν που γράφω είναι ότι δεν είναι επιχείρημα το "νίκησα 100-0 σε normalaki για να υποστηρίζεις ότι ένας champ είναι καλός η κακός. Αυτό μονο.
Δημοσιευμένη  εικόνα