Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1666 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 September 2012 - 17:15

Λοιπόν δοκιμάζω τον Γιόρικ αυτόν τον καιρό. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει top, middle και support. W και E είναι magic damage επομένως θεωρώ ότι με έναν συνδυασμό magic penetration / hp / mr μπορεί να πάει και mid lane αναλόγως του αντιπάλου βέβαια.

#1667 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 13 September 2012 - 17:33

Λοιπόν δοκιμάζω τον Γιόρικ αυτόν τον καιρό. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει top, middle και support. W και E είναι magic damage επομένως θεωρώ ότι με έναν συνδυασμό magic penetration / hp / mr μπορεί να πάει και mid lane αναλόγως του αντιπάλου βέβαια.

Είχα βρει μια φορά yorick mid αλλά δεν του κάτσε. Είχα viktor :canthelp:.

8w32.jpg

#1668 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 September 2012 - 18:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A-CaNRI5ytM[/youtube]

Iownya

#1669 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 September 2012 - 16:38

Posted Image

Δευτερεύοντα οφέλη του banning. Cheers!

Posted Image

#1670 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 September 2012 - 17:40

Δεν έχω παίξει ποτέ LoL, αλλά έκανε ένα test χθες με παρότρυνση φίλου και βγήκα Le Blanc με 11 και Sona με 10. :P

Νομίζω έλεγε να βρεις ποιος χαρακτήρας σου ταιριάζει, κάτι τέτοιο. Μου είπαν ότι η μια κάνει μάγια και δεν είναι εύκολη χαρακτήρας και η άλλη γιατρεύει. Μάλιστα.

Just passing by.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1671 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 September 2012 - 17:42

ΜPD at it's finest. xD

#1672 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 September 2012 - 19:46

http://terminuscity.wordpress.com/

#1673 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 16 September 2012 - 20:51

πολύ ζόρικη αυτή η syndra ρε παιδιά και η q της στα μεγάλα level δε σκάει τίποτα, η ulti κόβει πολύ, αλλά χτυπάει μόνο έναν και οι άλλες 2 μαγείες είναι πολύ δύσκολες στο χειρισμό και δε σκάνε πολύ επίσης...
Posted Image

#1674 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 September 2012 - 21:03

Εγώ πάω W μετά Q μετά την Ulti σε έναν και κάνοντας push όλες τις μπαλίτσες ακινητοποιώ τους υπόλοιπους με το e. Είναι το combo που εχει βολέψει καλύτερα αλλά ναι είναι πολύ δύσκολη.

#1675 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 16 September 2012 - 22:34

ναι το combo της είναι τρελό αλλά για να το πετύχεις...
Posted Image

#1676 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 17 September 2012 - 09:39

Πήγα στο event την κυριακή!!

Πρέπει να ήμουν η μεγαλύτερη σε ηλικιά σε μια καλή ακτίνα μπορώ να πω..... ο μέσος όρος ηλικίας πρέιπει να ήταν...μμμμμ. τα 13....

Πήρα όμως δωράκια!! Πήρα μπλούζα, Keychain, και κωδικούς για Graves και Nasus με extra skin.... teemo hat δυστυχώς δεν "έκατσε".... :Crying2:

Είδα και το τελικό Ελλάδα vs Βουλγαρία που χάσαμε.....

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1677 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 September 2012 - 21:37

Μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος να μου εξηγήσει τι ζόρι τραβάνε όλοι με τον Teemo στα picks? Οκ με την Evelyn να το καταλάβω (αν και το θεωρώ παράλογο) αλλά ο Teemo είναι από τους καλούς champions. Πήγα πιο πριν να μπω ένα και μου πρήξανε τα συκώτια. Τι βρισίδια τι απειλές για reports πραγματικά με σκάσανε. Και δεν μου εξηγούσε κανείς γιατί. Η πλάκα είναι ότι μουλάρωσα πήρα Teemo παρά την γκρίνια και τελικά κατέληξα να κουβαλάω το παιχνίδι και νικήσαμε χάρη σε μένα.

Καλά δεν σχολιάζω το απίστευτο που κανουνε να διαλέγουνε αμέσως να κλειδώνουνε και μετά να υπαγορεύουν στους άλλους τι να πάρουν. >.>

#1678 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 September 2012 - 21:59

Ε βλέπουν που σχεδόν κανένας από τους επαγγελματίες δεν τον επιλέγει(εξαίρεση πρέπει να αποτελεί ο Rain Man) και θεωρούν ότι είναι καθήκον τους να επιβάλλουν τον «σωστό» τρόπο παιχνιδιού και στους συμπαίκτες τους. Τέτοιος κόσμος είναι καλύτερο να αγνοείται αμέσως μόλις ξεκινάει το παιχνίδι(καλή λύση και το dodge).

#1679 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 September 2012 - 22:07

A για τόσο σοβαρό σκεπτικο μιλάμε...Δεν ξέρω τι λένε οι επαγγελματίες αλλά η τριχόμπαλα είναι κινούμενη καταστροφή αν παιχτεί σωστά.

#1680 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 September 2012 - 22:28

He is idd a very good carry or a good counter για συγκεκριμένους top players.Αλλά άμα τον πάρεις τυχαία πολλές φορές καταντάει άχρηστος για το team.Και αυτο φοβούνται πολύ.H απλά κοιτάνε τους άλλους και αντιγράφουν χωρίς να ξέρουν το γιατί.

Posted Image