Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1561 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 21 July 2012 - 23:14

Το οτι περνει kill ο jungler σημενει:
α. περνουν assist (δηλαδη λεφτα) τα lane
β. μενουν πισω τα αντιπαλα lane (και σε level και σε farm)
γ. farmαρει πιο ευκολα το δικο σου lane

Το οτι δεν τους εδωσες ολα τα kill ειναι μια χαζη δικαιολογια, αμα ειναι τουλαχιστον σε ιδιο επιπεδο με τους αντιπαλους τους δινεις μεγαλο πλεονεκτημα ακομα κι αν δεν παρουν το kill

Edited by fotitsas, 21 July 2012 - 23:15.

gVaaH5O.jpg

#1562 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 22 July 2012 - 01:08

εγω χαζο βρισκω οποιαδηποτε προσπαθεια απορριψης ευθυνων σε αλλους. :)

παντα κοιταω τι δεν εκανα καλα και τι μπορω να κανω καλυτερα. απλα και ομορφα.

Οταν θελω να μπορω να εχω ΛΟΓΟ σε αλλους , δεν παιζω solo/duo αλλα premade 5v5.

#1563 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 July 2012 - 01:20

Ναι πρόσεχε να δείς , δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν βοηθάς στο κάτω lane να γίνει double kill και να μαζέψει η ομάδα 2 kill και 4 assist και να βλέπεις mid & top dead ταυτόχρονα.Σίγουρα σου μιλάω για πράγματα που δεν ήταν στο χέρι μου να διορθώσω όσο και υπεργαμάτα να παίζω...

Edited by zennith666, 22 July 2012 - 01:21.

Posted Image

#1564 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 July 2012 - 01:37

Tell me about it. XD Ντάξει νομίζω όλοι έχουμε περισσότερο και λιγότερο καλές στιγμές αλλά δεν φταίει πάντα ένας παίκτης για την κατάσταση του game. Δηλαδή οταν έχεις ένα normal σκορ και βλέπεις τους άλλους με 0/9, 0/14 ε εκεί τι να κανεις?

Btw τι έχουν πάθει όλες οι Sejuani σήμερα και έχουν γουρουνίσια σκατά στο κεφάλι αντί για εγκέφαλο? T_T Eίναι επώδυνο να τις βλέπει κανείς.

btw δεν συμφωνώ για τις eve. Ένα παληκαρι βλέπω που την παίρνει jungle και μετά κλαίνε μανούλες. Και damage έκανε και την έντυσε με ένα warmongs και δεν καταλάβαινε χριστό.

#1565 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 22 July 2012 - 02:06

Ναι πρόσεχε να δείς , δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν βοηθάς στο κάτω lane να γίνει double kill και να μαζέψει η ομάδα 2 kill και 4 assist και να βλέπεις mid & top dead ταυτόχρονα.Σίγουρα σου μιλάω για πράγματα που δεν ήταν στο χέρι μου να διορθώσω όσο και υπεργαμάτα να παίζω...

ranked ηταν φιλε ή Normal?

btw στην ζουγκλα εισαι κυριολεκτικα στην χειροτερη "θεση" ... απο την εννοια οτι.. when everyone fails... WELL BLAME THE FCKIN JUNGLER ~_~

#1566 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 July 2012 - 02:52

Αυτές τις μέρες, και λόγω του νέου skin και free champ, είπα να δοκιμάσω την αγαπητή σε όλους Κασσιόπη (lol greek name). Βάζω masteries, no runes (γιατί ως γνωστών τι να τα κάνεις τα runes στα lvl 21) και μπήκα σε ένα random game. Πανζουρλισμός έγινε. Τριπλή εξόντωση η Κασσιόπη (τραγικό το εξόντωση, δε λέω). Πρώτο game που έπαιξα τελείωσα 13-4 νομίζω. Στο δεύτερο 18-3. Fun times, fun times.

#1567 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 July 2012 - 03:30

ranked ηταν φιλε ή Normal?

btw στην ζουγκλα εισαι κυριολεκτικα στην χειροτερη "θεση" ... απο την εννοια οτι.. when everyone fails... WELL BLAME THE FCKIN JUNGLER ~_~

Normal ευτυχώς.Τέτοια πράγματα σε ranked είναι thriller.

Posted Image

#1568 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 July 2012 - 10:07

Πείτε μου λίγο, AP ή AD o Twisted Fate?

#1569 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 July 2012 - 11:33

TF τον χτίζω υβριδικά(ap/ad) και τον πάω μόνο σε mid lane. Σε bot lane το τραγικά χαμηλό του range καθιστά αδύνατο το farming απέναντι σε ένα παραδοσιακό ad carry.

Τώρα ο λόγος που όλοι αρχίνησαν να κάνουν τρέλες με τον πολικό αγριόχοιρο φαντάζομαι είναι η έμπνευση που άντλησαν από αυτό το βίντεο

Youtube Video

#1570 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 22 July 2012 - 11:41

Δηλαδη η Sejuani "σπαει" την ulty του Jarvan και τον τοιχο της Anivia και γι αυτο ειναι viable....

Αμα δεν εχουν παρει οι αντιπαλοι ουτε Anivia ουτε Jarvan τι γινετε?????

Edited by fotitsas, 22 July 2012 - 11:42.

gVaaH5O.jpg

#1571 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 22 July 2012 - 12:15

σπαει τα μουτρα της και σπαει τα νευρα των συμπαικτων της! achievement unlocked! :P

#1572 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 22 July 2012 - 14:00

Δηλαδη η Sejuani "σπαει" την ulty του Jarvan και τον τοιχο της Anivia και γι αυτο ειναι viable....

Αμα δεν εχουν παρει οι αντιπαλοι ουτε Anivia ουτε Jarvan τι γινετε?????

Προφανως, πλακα εκανε το βιντεο.

Επισης, η Σετζουανι δεν ειναι ιδιαιτερα κακος χαρακτηρας. Απλα ολοι τρελαινονται με τους top of the top champions και θεωρουν του πεταματου ολους τους αλλους. Νομιζω οτι η Σετζ ειναι αρκετα καλο τανκ/initiator, ganker jungler και κανει αξιοπρεπες damage με το σωστο build. Απλα, εχει ζορικο early jungling imo.

#1573 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 July 2012 - 14:48

soraka AD jungler

#1574 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 22 July 2012 - 15:46

soraka AD jungler

Καλυτερη θα 'ναι απ τη Sejuani :P

gVaaH5O.jpg

#1575 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2012 - 19:45

Βάζω να παίξω σήμερα ένα game και μου έλαχε ο ρόλος του jungler. Διάλεξα Trundle γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι τον Jarvan κι επειδή ο Trundle συντηρείται αρκετά καλά χάρη στο passive του.
Αντίπαλος jungler ήταν ένας Nunu που με τάραξε στο counter jungling. Όσα pings και να έκανα τα lanes δεν μπήκαν στον κόπο να έρθουν για βοήθεια. Έτσι δεν είχα buffs και άρα δεν έκανα ganks για να farmάρω creeps.

Πάλι καλά που ένας Gp στη top lane διέλυσε τον αντίπαλο Jayce και mid ένας Vlad μηδένισε έναν Karthus. Δυστυχώς η bot lane έχανε τραγικά και το μόνο που έκανε ήταν να μου παραπονιέται η Ashe με τον Taric(που ήταν και premade).
Και γιατί δεν έρχεσαι για ganks και γιατί δεν βοηθάς. Ρε παιδιά έρχεται το γιέτι, κάνω ping και δεν έρχεστε για βοήθεια και μετά περιμένετε να έρθω για gank;

Ευτυχώς που λίγο αργότερα που ξεκίνησαν τα teamfights πήραμε το πάνω χέρι. Σε 1vs1 ο Nunu δεν μπορεί να τα βάλει με το τρολ σε προχωρημένα levels και έτσι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ εμού.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν αφού οι αντίπαλοι παραδόθηκαν, όμως οι Ashe και Taric δεν παρέλειψαν να με κάνουν report. Τί κακό είναι αυτό με τα premades τελευταία; Σε άλλο game έτυχα σε τέσσερα άτομα premade που αφού feedαραν ελεεινά ζήτησαν από τους αντιπάλους να με αναφέρουν.

League of reports έπρεπε να λέγεται το παιχνίδι.

Edited by Nikos1451, 23 July 2012 - 19:46.