Βάζω να παίξω σήμερα ένα game και μου έλαχε ο ρόλος του jungler. Διάλεξα Trundle γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι τον Jarvan κι επειδή ο Trundle συντηρείται αρκετά καλά χάρη στο passive του.
Αντίπαλος jungler ήταν ένας Nunu που με τάραξε στο counter jungling. Όσα pings και να έκανα τα lanes δεν μπήκαν στον κόπο να έρθουν για βοήθεια. Έτσι δεν είχα buffs και άρα δεν έκανα ganks για να farmάρω creeps.
Πάλι καλά που ένας Gp στη top lane διέλυσε τον αντίπαλο Jayce και mid ένας Vlad μηδένισε έναν Karthus. Δυστυχώς η bot lane έχανε τραγικά και το μόνο που έκανε ήταν να μου παραπονιέται η Ashe με τον Taric(που ήταν και premade).
Και γιατί δεν έρχεσαι για ganks και γιατί δεν βοηθάς. Ρε παιδιά έρχεται το γιέτι, κάνω ping και δεν έρχεστε για βοήθεια και μετά περιμένετε να έρθω για gank;
Ευτυχώς που λίγο αργότερα που ξεκίνησαν τα teamfights πήραμε το πάνω χέρι. Σε 1vs1 ο Nunu δεν μπορεί να τα βάλει με το τρολ σε προχωρημένα levels και έτσι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ εμού.
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν αφού οι αντίπαλοι παραδόθηκαν, όμως οι Ashe και Taric δεν παρέλειψαν να με κάνουν report. Τί κακό είναι αυτό με τα premades τελευταία; Σε άλλο game έτυχα σε τέσσερα άτομα premade που αφού feedαραν ελεεινά ζήτησαν από τους αντιπάλους να με αναφέρουν.
League of reports έπρεπε να λέγεται το παιχνίδι.
Edited by Nikos1451, 23 July 2012 - 19:46.