Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
#827
Posted 13 June 2011 - 22:32
#828
Posted 14 June 2011 - 14:22
Το έχω και εγώ αυτό το βιβλίο(από τον πατέρα μου).
Eχοντας διαβασει μολις 2 βιβλια στην ζωη μου (Ροβινσονας Κρουσος, Πολεμος των κοσμων) θα καταφερω να διαβασω το Silmarilion??? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο καπως.. Τι λετε?
Mόνο 2 βιβλία; My...

Ούτε εγώ στο προτείνω για τώρα. Θα σου πέσει υπερβολικά βαρύ. Είναι σαν ένα ιστορικό βιβλίο. Δεν χωράει και πολλές αναστολές αυτό το βιβλίο γιατί μετά χάνεσαι.
Το Hobbit πάλι είναι εξαιρετικό και πολύ πιο "βατό".
Edit.
Τέλειωσα τελικά το "Η δίψα της αγάπης" του Μισίμα και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Η πρωταγωνίστρια-Etsuko ήταν πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και στο τέλος αποδίδεται η τελευταία πινελιά.
Edited by Night Wizard Seal, 19 June 2011 - 17:29.
#829
Posted 14 June 2011 - 14:41
Και τώρα διαβάζω το Jungle Book. Μη γελάτε παρακαλώ.

#830
Posted 14 June 2011 - 17:01
#831
Posted 14 June 2011 - 19:47

Θα πιάσω το "Manji" του Tanizaki.
#832
Posted 16 June 2011 - 13:03

#834
Posted 17 June 2011 - 00:35
Eχοντας διαβασει μολις 2 βιβλια στην ζωη μου (Ροβινσονας Κρουσος, Πολεμος των κοσμων) θα καταφερω να διαβασω το Silmarilion??? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο καπως.. Τι λετε?
Θα σου πεσει πολυ βαρυ.Πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν μεν να καταλαβεις περισσοτερο τον κοσμο της Μεσης Γης αλλα απο την αλλη αφου εχεις διαβασει μονο δυο βιβλια θα τις ξεχασεις την επομενη μερα...Και εγω δεν εχω διαβασει και πολλα βιβλια(τα περισσοτερα τα διαβαζα στο δημοτικο,και τα μονα φαντασιας που εχω διαβασει ειναι αυτα του Tolkien και The Inheritance Cycle)αλλα το Silmarillion το ειχα διαβασει πριν δυο-τρια χρονια τελευταια φορα περιπου,αλλα επειδη ηταν το τελευταιο του Tolkien που διαβασα ολες οι πληροφοριες του μου φαινοταν αρκετα οικοιες και γενικα το απολαυσα πολυ εκεινο το βιβλιο...Μπορω ακομα να σου πω ακριβως τι ειχε γινει στο Numenor ακομα και υστερα απο τοσο καιρο.
Να αρχισεις απο το Hobbit ή απο το πρωτο του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων.Δεν θα το μετανιωσεις.
#835
Posted 17 June 2011 - 12:23
Αλλά το πιο πιθανό είναι αντί για όλα αυτά, να καθαρίσω το γραφείο μου, να κάτσω στη καρέκλα μου και να ανοίξω γραμματική, συντακιτό, λεξικό αρχαίων όρων, λεξικό ανωμάλων ρημάτων της Αρχαίας Ελληνικής και να στρώσω τον πωπό μου μέχρι να βγάλει αίμα. Τι υπέροχη που είναι η ζωή μου.
#836
Posted 17 June 2011 - 13:43

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
#837
Posted 17 June 2011 - 14:38
Λοιπόν,αυτήν την περίοδο που έχω φορτωθεί με καλοκαιρινά μαθήματα,είμαι φουλ από βιβλία ξένων γλωσσών και λεξικά...αφήστε που μου έφυγε ολίγον το πάθιασμα με τα βιβλία ελεύθερου χρόνου και τα μυθυστορήματα...Αυτήν την περίοδο διαβάζω λίγο μικρότερα σε όγκο και περιεχόμενο βιβλία,όπως το "Σαρκικοί Πειρασμοί",το οποίο βρήκα καταλάθος στο πάγκο της κουζίνας (?).....Περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες και συμβουλές για το πως να αποφύγουμε τους σαρκικούς πειρασμούς...Στην περίπτωσή μου το βρήκα χρήσιμο πάντως...
Κανονικα θα σου ελεγα οτι ειναι λιγο υποπτο που το βρηκες στον παγκο της κουζινας αλλα τεσπα...
#838
Posted 20 June 2011 - 17:21
#839
Posted 20 June 2011 - 22:21
#840
Posted 21 June 2011 - 22:55