Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• This topic is locked This topic is locked
1118 replies to this topic

#826 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 13 June 2011 - 18:57

αστό καλύτερα ξεκίνα από The Hobbit και βλέπουμε .... ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#827 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 June 2011 - 22:32

Αν θες να γνωρισεις τον πραγματικο συγγραφεα του μικρου πριγκηπα, διαβασε το καστρο. Πολυ δυσκολο, ολο αλληγοριες και ανολοκληρωτο. Εγω το παρατησα στο 1/3. Αλλα θεωρειται απο τα κορυφαια του περασμενου αιωνα.

#828 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 June 2011 - 14:22

Του Κρονιν λες;

Το έχω και εγώ αυτό το βιβλίο(από τον πατέρα μου).

Eχοντας διαβασει μολις 2 βιβλια στην ζωη μου (Ροβινσονας Κρουσος, Πολεμος των κοσμων) θα καταφερω να διαβασω το Silmarilion??? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο καπως.. Τι λετε?

Mόνο 2 βιβλία; My... :P
Ούτε εγώ στο προτείνω για τώρα. Θα σου πέσει υπερβολικά βαρύ. Είναι σαν ένα ιστορικό βιβλίο. Δεν χωράει και πολλές αναστολές αυτό το βιβλίο γιατί μετά χάνεσαι.

Το Hobbit πάλι είναι εξαιρετικό και πολύ πιο "βατό".

Edit.

Τέλειωσα τελικά το "Η δίψα της αγάπης" του Μισίμα και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Η πρωταγωνίστρια-Etsuko ήταν πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και στο τέλος αποδίδεται η τελευταία πινελιά.

Edited by Night Wizard Seal, 19 June 2011 - 17:29.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#829 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 14 June 2011 - 14:41

Με έπιασε όρεξη για διάβασμα καλοκαιράκι και τελείωσα Canterbury Tales (μεταφρασμένο και σε πεζό από τον Peter Ackroyd). Δε θα το έβγαζα στο πρωτότυπο. > < Μου άρεσαν πολλές από τις ιστορίες και μερικές είχαν και γέλιο, αλλά γενικά παραείναι παλιομοδίτικες για τα γούστα μου. Επίσης και τη Φόνισσα (του Παπαδιαμάντη) που αξίζει παρόλο που έχει πολύ δύσκολη γλώσσα.

Και τώρα διαβάζω το Jungle Book. Μη γελάτε παρακαλώ.:beaten: Όποιος έχει όρεξη μπορεί να έχει διπλάσιο αγγλικό λεξιλόγιο μόλις το τελειώσει, plus οι εκδόσεις που είχα διαβάσει μικρή δεν είχαν ούτε τις μισές ιστορίες. Τελειώνω και το Hobbit για 100στή φορά (αλλά πρώτη στα αγγλικά). Μετά με περιμένουν στοίβες βιβλία οπότε βλέπουμε. ^^

15fkk04.jpg

#830 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 June 2011 - 17:01

Να γελασω με το βιβλιο της ζουγκλας; ισα ισα ενιωσα θλιψη οταν ο μογλις εγινε στρατιωτης της βρετανικης αυτοκρατοριας και σταλθηκε στο αφγανισταν.

#831 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 June 2011 - 19:47

Εγώ πάλι έχω στα χέρια μου το "The Three Kingdoms" και δε ξέρω αν πρέπει να το ξεκινήσω. Ξεκινάω φροντιστήριο και επειδή είναι μεγάλο έργο και note-able and research-able, θα είναι κρίμα να το παραμελήσω. Θέλει περισσότερη φροντίδα. :P

Θα πιάσω το "Manji" του Tanizaki.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#832 Rostix

Rostix

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 16 June 2011 - 13:03

Stephen King-It. ;)

#833 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 June 2011 - 00:00

Τα δύο νέα αποκτηθέντα βιβλία μου είναι τα "Dracula" του Bram Stoker και "Frankestein" της Mary Shelley από τις εκδόσεις Penguin Classics.

Ανυπομονώ να τα ξεκοκκαλίσω.:kyaaa:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#834 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 17 June 2011 - 00:35

Eχοντας διαβασει μολις 2 βιβλια στην ζωη μου (Ροβινσονας Κρουσος, Πολεμος των κοσμων) θα καταφερω να διαβασω το Silmarilion??? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο καπως.. Τι λετε?

Θα σου πεσει πολυ βαρυ.Πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν μεν να καταλαβεις περισσοτερο τον κοσμο της Μεσης Γης αλλα απο την αλλη αφου εχεις διαβασει μονο δυο βιβλια θα τις ξεχασεις την επομενη μερα...Και εγω δεν εχω διαβασει και πολλα βιβλια(τα περισσοτερα τα διαβαζα στο δημοτικο,και τα μονα φαντασιας που εχω διαβασει ειναι αυτα του Tolkien και The Inheritance Cycle)αλλα το Silmarillion το ειχα διαβασει πριν δυο-τρια χρονια τελευταια φορα περιπου,αλλα επειδη ηταν το τελευταιο του Tolkien που διαβασα ολες οι πληροφοριες του μου φαινοταν αρκετα οικοιες και γενικα το απολαυσα πολυ εκεινο το βιβλιο...Μπορω ακομα να σου πω ακριβως τι ειχε γινει στο Numenor ακομα και υστερα απο τοσο καιρο.

Να αρχισεις απο το Hobbit ή απο το πρωτο του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων.Δεν θα το μετανιωσεις.

#835 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 June 2011 - 12:23

Έφτασε στα χέρια μου η Θεία Κωμωδία του Δάντη την οποία τελειώνω, next up Η Ραχοκοκκαλιά του Κόσμου από το Paths of Darkness. Έχω βάλει on hold την Ονειρική Αναζήτηση της Άγνωστης Καντάθ και μετά από ότι διάβασα σε αυτό το thread, σκέφτομαι να αρχίσω το The Hobbit.

Αλλά το πιο πιθανό είναι αντί για όλα αυτά, να καθαρίσω το γραφείο μου, να κάτσω στη καρέκλα μου και να ανοίξω γραμματική, συντακιτό, λεξικό αρχαίων όρων, λεξικό ανωμάλων ρημάτων της Αρχαίας Ελληνικής και να στρώσω τον πωπό μου μέχρι να βγάλει αίμα. Τι υπέροχη που είναι η ζωή μου.

#836 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 17 June 2011 - 13:43

Λοιπόν,αυτήν την περίοδο που έχω φορτωθεί με καλοκαιρινά μαθήματα,είμαι φουλ από βιβλία ξένων γλωσσών και λεξικά...αφήστε που μου έφυγε ολίγον το πάθιασμα με τα βιβλία ελεύθερου χρόνου και τα μυθυστορήματα...Αυτήν την περίοδο διαβάζω λίγο μικρότερα σε όγκο και περιεχόμενο βιβλία,όπως το "Σαρκικοί Πειρασμοί",το οποίο βρήκα καταλάθος στο πάγκο της κουζίνας (?).....Περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες και συμβουλές για το πως να αποφύγουμε τους σαρκικούς πειρασμούς...Στην περίπτωσή μου το βρήκα χρήσιμο πάντως...:calm:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#837 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 17 June 2011 - 14:38

Λοιπόν,αυτήν την περίοδο που έχω φορτωθεί με καλοκαιρινά μαθήματα,είμαι φουλ από βιβλία ξένων γλωσσών και λεξικά...αφήστε που μου έφυγε ολίγον το πάθιασμα με τα βιβλία ελεύθερου χρόνου και τα μυθυστορήματα...Αυτήν την περίοδο διαβάζω λίγο μικρότερα σε όγκο και περιεχόμενο βιβλία,όπως το "Σαρκικοί Πειρασμοί",το οποίο βρήκα καταλάθος στο πάγκο της κουζίνας (?).....Περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες και συμβουλές για το πως να αποφύγουμε τους σαρκικούς πειρασμούς...Στην περίπτωσή μου το βρήκα χρήσιμο πάντως...:calm:

Κανονικα θα σου ελεγα οτι ειναι λιγο υποπτο που το βρηκες στον παγκο της κουζινας αλλα τεσπα...

#838 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 June 2011 - 17:21

Οτι το σιλμαριλιον ειναι βαρυ ειναι!Εγω ομως τωρα κοντευω(γιατι ακομα να βρω τον πρωτο τομο)να ξεκινησω τον μεγαλο αθλο των φαν του τολκιν HISTORY OF MIDDLE EARTH!!!!!btw μετα το χομπιτ και τον αρχοντα ριξε μια ματια και στα παιδια του χουριν.Δεν θα το μετανιωσεις;p

sc5bab.jpg

#839 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 20 June 2011 - 22:21

Εγω απο τη περασμενη Παρασκευη αρχισα να διαβαζω τη νουβελα Assassin's Creed Brotherhood.Απο λογοτεχνικης αποψης,δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.Απλα ειναι μια περιγραφη των γεγονοτων του ομοτιτλου παιχνιδιου.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#840 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 21 June 2011 - 22:55

Ξαναδιαβαζω το 1984 και .......MY GOD IS IT CREEPY.Mονο εγω οταν διαβασα το big brother is watching you κοιταξα αμεσως πισω μου?Για να μην μιλησω για το πως κοιταζα την τηλεοραση μετα απο ολα αυτα που διαβαζω για την teleskreen!!!

sc5bab.jpg