Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Posted 15 April 2011 - 22:39
Τα δύο πράγματα που κυρίως μ'αρέσουν στον Ρόμπινς είναι πως οι ήρωές του δεν παίρνουν τόσο σοβαρά τον εαυτόν τους, πράγμα που πιστεύω πρέπει να το κάνουμε όλοι μας, και δεύτερον η εξωτερίκευση των αντιφάσεων (πχ πρέπει να το κάνω αλλά δε θέλω, σώμα/ψυχή κλπ).
Όσον αφορά το χιούμορ του είναι καταπληκτικό, αλλά από την άλλη περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα

Deadly masters VS Incompetent student
Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 16 April 2011 - 00:29

Jonathan Strange & Mr Norrell
Λαμβάνει χώρα στην Regency περίοδο της Αγγλίας (i.e. αρχές 19ου αιώνα), μιας alternative Αγγλίας, πολύ κοντινής στην πραγματική της εποχής αλλά όπου στο παρελθόν η μαγεία ήταν κάτι υπαρκτό.
Ένα φανταστικό συνοθύλευμα όλων των στυλ λογοτεχνίας εκείνου του αιώνα, από Jane Austen & comedy of manners μέχρι πολεμικές ιστορίες & γοτθικό τρόμο.
Και το audiobook είναι το καλύτερο που έχω ακούσει, μακράν.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 22 April 2011 - 21:39
The adventures and the memoirs of sherlock holmes..... Gonna be one hell of an eastern!
Posted 25 April 2011 - 20:02
1 thing to say...
The adventures and the memoirs of sherlock holmes..... Gonna be one hell of an eastern!

Posted 29 April 2011 - 20:19
Well , μια ώρα ψάξιμο στα public και στο παπασωτηρίου και 12 ευρώ
:Crying2:
:Crying2::Crying2:TO ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ένα βιβλίο με σκανδιναβική μυθολογία??
Posted 30 April 2011 - 11:49
Posted 30 April 2011 - 12:01
Garth Nix:The Keys To The Kingdom Eftalogy
Robin Hobb:The Farseer Trilogy,The Towny Man Trilogy (ειναι μια ιστορια)
Posted 30 April 2011 - 12:14
Διάβασα το Αστέρι του βορρά που είναι πολύ καλύτερο από την ταινία και ξεκίνησα το δεύτερο μέρος της τριλογίας του κόσμου που είναι Ο Άρχοντας των δυο κόσμων και είναι τέλειο.
Τα έχω διαβάσει και τα 3 και είναι τέλεια. Εντάξη το 1 καμία σχέση με την ταινία. Η ταινία δεν είναι καν όλο το βιβλίο. Το 2 δεν με τρέλανε, αλλά μου άρεσε που κυκλοφορούσαν από τον ένα κόσμο στον άλλο και είχε καλές περιπέτειες. Και το 3 τι να πω.. Υπέροχο!! Πολύ μεγάλο βιβλίο και γίνεται χαμός. Όταν διαβάσεις και το 3 πες μου αν το κατάλαβες πλήρως, γιατί εμένα μου διέφυγαν πράμματα.xD

Posted 30 April 2011 - 15:02
Τα έχω διαβάσει και τα 3 και είναι τέλεια. Εντάξη το 1 καμία σχέση με την ταινία. Η ταινία δεν είναι καν όλο το βιβλίο. Το 2 δεν με τρέλανε, αλλά μου άρεσε που κυκλοφορούσαν από τον ένα κόσμο στον άλλο και είχε καλές περιπέτειες. Και το 3 τι να πω.. Υπέροχο!! Πολύ μεγάλο βιβλίο και γίνεται χαμός. Όταν διαβάσεις και το 3 πες μου αν το κατάλαβες πλήρως, γιατί εμένα μου διέφυγαν πράμματα.xD
Το ξέρω η ταινία πολύ χαλιά αλλά μόλις διάβασα το βιβλίο το κάτι άλλο μέσα σε 3 μέρες το τελείωσα.
Posted 30 April 2011 - 15:18

Posted 01 May 2011 - 15:58
Είναι από τα πολύ αξιόλογα έργα. Ολόκληρη η Τριλογία.
Τι δεν κατάλαβες; Μπορεί να μπορώ να σε βοηθήσω. Αν και έχω χρόνια που το διάβασα.
Posted 02 May 2011 - 22:06
Διάβασα το Αστέρι του βορρά που είναι πολύ καλύτερο από την ταινία και ξεκίνησα το δεύτερο μέρος της τριλογίας του κόσμου που είναι Ο Άρχοντας των δυο κόσμων και είναι τέλειο.
Ναι είναι πολυ ωραία και τα 3 βιβλία αλλα το τριτο με άφησε

Anyway: Μόλις χθες πέρασα απο τη Κανταθ (Θεσ/νικη) και τσίμπησα το: Η Ονειρικη Αναζήτηση της Άγνωστης Κανταθ... Επίσης περιμένω να αγοράσω όταν το φέρουν το 12 βιβλίο της σειράς του Drizzt και τώρα αναρωτιέμαι ποιο βιβλίο θα είναι το επόμενο θύμα μου
290 και συνεχιζουμε
Posted 03 May 2011 - 22:08
You lucky bastardΝαι είναι πολυ ωραία και τα 3 βιβλία αλλα το τριτο με άφησε
.....
Anyway: Μόλις χθες πέρασα απο τη Κανταθ (Θεσ/νικη) και τσίμπησα το: Η Ονειρικη Αναζήτηση της Άγνωστης Κανταθ... Επίσης περιμένω να αγοράσω όταν το φέρουν το 12 βιβλίο της σειράς του Drizzt και τώρα αναρωτιέμαι ποιο βιβλίο θα είναι το επόμενο θύμα μου
290 και συνεχιζουμε

Εγώ 3 έχω με σχετικά άκυρη σειρά (Κρυσταλινο σκηπτρο , ποταμια απο ασήμι , ο βασιλειάς των πειρατών).......
Posted 04 May 2011 - 12:41
Τα έχει διαβάσει κανείς, και αν ναι τι γνωμη έχει για αυτά?