all we need is a hero

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 13:06
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 21:10
Χεχε μου θυμίζεις που είδα να ξυλοκοπούν και να ληστεύουν έναν κακόμοιρο φοιτητή κάτι άτομα μέσα στο πανεπιστήμιο (στην αυλή).Στην Θεσσαλονίκη η πλειοψηφία αυτών που ληστεύουν τους φοιτητές είναι Έλληνες.
Φαντάσου, είναι ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτοί.
Nah, η εποχή των ηρώων πέρασε (πως λέμε, η εποχή των παγετώνων, έτσι).παιδια στην κατασταση που χουμε φτασει το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσλαβουμε κανα ninja
all we need is a hero
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 21:37
Χεχε μου θυμίζεις που είδα να ξυλοκοπούν και να ληστεύουν έναν κακόμοιρο φοιτητή κάτι άτομα μέσα στο πανεπιστήμιο (στην αυλή).
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 21:38
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 00:26
κ γω αυτο εκανα και τη γλιτωσα.μολις μου ειπε οτι εχει 5 ατομα πιο κατω εκανα μεταβολη και εφηγα ψυχραιμα και ωραια.Ουτε τρεξιματα και δεν μου πηρε και τιποτα.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 02:33
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 08:26
Επεισης αν ξερεις να δερνεις μπορεις να του πεις, οτι αν τους φωναξει, θα τον κανεις μαυρο στο ξυλο πριν αυτοι προλαυουν να ερθουν.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 23:43
ακριβως και φαντασου και να σε μαχαιρωσει και να ερθει και η παρεα του που εινα ενα στενο πιο κατω και να τ ους πει οτι πηγες να τον πλακωσειςΝαι, κι αν είσαι άτυχος κι έχει κάνα μαχαίρι πάνω του χαιρέτα μου τον πλάτανο. Καλύτερα μεταβολή και δρόμο, μην παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 08:34
Εμενα παντως περσι μου την ειχε πεσει ενας στην νεα σμυρνη (και καλα οτι ηθελε να μου πουλησει κινητο) μολις μου ειπε οτι εχει 5 ατομα πιο κατω εκανα μεταβολη και εφηγα ψυχραιμα και ωραια.Ουτε τρεξιματα και δεν μου πηρε και τιποτα.
Απο εμπειριες φιλων μου εχω καταλαβει οτι οταν σου λενε ¨εχω πιο κατω 5 ατομα να σε ακολουθησουν¨ το κανουν καθαρα για εκφοβισμο
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 19:47
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 21:25
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 00:19
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:48
Σ αυτο δεν φταιει ο κοσμος απλως ολα γινανε τοσο γρηγορα κ διακριτικα που ουτε το καταλαβε κανεις αλα και να το καταλαβαινε δεν θα προλαβαινεκατι κατι καθως ετρε ξαν κατευθειαν μεσα στα στενα αυτοι που μας εκλεψαν.αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί δεν είναι το γεγονός πως σας κλέψανε έξω από την βουλή αλλά το γεγονός πως κανένας δεν βρέθηκε να σας βοηθήσει.τόσος κόσμος υπήρχε και όμως κανένας δεν έτρεξε για να το κάνει.γιατί???
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Uchiha Itachi`: 10 Σεπτέμβριος 2009 - 01:54
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 02:07
Παντως οι ανταποκριση των αστυνομικων ηταν πολυ καλη και αυτο το λεω γιατι φετος ακουστηκανε πολλα για την ελληνικη αστυνομια...
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:29
τώρα αυτό που κολλάει με το θέμα μας.για όνομα δηλαδήΌπως? Ότι σκοτώνει 15χρονα? Ότι ξυλοφορτώνει άσχετους και τα ρίχνει σε ζαρντινιέρες ή ότι σκοτώνει μετανάστες πετώντας τους σε χαντάκια? Όλα ψέμματα μην τους ακούς...Btw έχει ωραίες σοκολάτες το Βέλγιο ακούω...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:56