τώρα αυτό που κολλάει με το θέμα μας.για όνομα δηλαδή
Εκεί που κολάει και το θέμα μας με το γεγονός ότι έιμαστε φόρουμ για anime...
Posted 10 September 2009 - 13:41
τώρα αυτό που κολλάει με το θέμα μας.για όνομα δηλαδή
Posted 10 September 2009 - 18:51
Όπως? Ότι σκοτώνει 15χρονα? Ότι ξυλοφορτώνει άσχετους και τα ρίχνει σε ζαρντινιέρες ή ότι σκοτώνει μετανάστες πετώντας τους σε χαντάκια? Όλα ψέμματα μην τους ακούς...Btw έχει ωραίες σοκολάτες το Βέλγιο ακούω...
Posted 10 September 2009 - 20:26
Εκεί που κολάει και το θέμα μας με το γεγονός ότι έιμαστε φόρουμ για anime...
κοιτα δεν ολοι οι αστυνομικοι ιδιοι υπαρχουν καποιοι που φερονται απαραδεκτα οπως λες,κ εχεις δικιο,αλλα υπαρχουν και αλλοι που νοιαζονται και βοηθανε και ειναι μεγαλο λαθος ,κατα τη γνωμη μου,να τους βαζουμε ολους στην ιδια κατηγορια.
Posted 10 September 2009 - 21:43
Ναι ομως το οff topic ειναι για "Συζητήσεις που δεν υπάγονται θεματικά σε κάποια άλλη κατηγορία" αρα εσενα τι σε κοφτει?
Α, και επετρεψε μου να προτιμησω τις Ελληνικες σοκολατες:P:P:P
Posted 10 September 2009 - 22:01
Δεν αντιλέγω. Δεν θυμάμαι να είπα ότι αυτό το thread δεν θα πρεπε να υπάρχει. Μου είπε κάποιος ότι το σχόλιο μου δεν είχε καμία θέση...Από τη στιγμή όμως που κάνουμε μια συζήτηση στο off-topic subforum η οποία είναι σαφώς πιο χαλαρή από το υπόλοιπο κομμάτι του forum και από τη στιγμή που διαφωνησα με την τοποθέτηση ενός μέλους νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να του απαντήσω (πάνω στην εσφαλμένη κατ' εμέ τοποθέτηση) όπως και αυτό το μέλος έχει κάθε δικαίωμα όπως είπες να ανοίξει ένα τέτοιο thread σε ένα anime forum...Λέγεται αρχή της αναλογικότητας...
Χαιρομαι που συμφωνειςΚαι σαφώς οι βέλγικες σοκολάτες υπερτερούν
Την αποκάτω τοποθέτηση σου δεν θα τη σχολιάσω γιατί αφενός δεν έχω χρόνο να σχολιάσω τη στάση και τη φύση της ελληνικής αστυνομίας από την άλλη θα ανοίξουμε μια τεράστια κουβέντα από την οποία και δεν θα καταλήξουμε πουθενά και θα δώσουμε λαβές για flame
Posted 16 September 2009 - 22:09
Σ αυτο δεν φταιει ο κοσμος απλως ολα γινανε τοσο γρηγορα κ διακριτικα που ουτε το καταλαβε κανεις αλα και να το καταλαβαινε δεν θα προλαβαινεκατι κατι καθως ετρε ξαν κατευθειαν μεσα στα στενα αυτοι που μας εκλεψαν.
Παντως οι ανταποκριση των αστυνομικων ηταν πολυ καλη και αυτο το λεω γιατι φετος ακουστηκανε πολλα για την ελληνικη αστυνομια...