μετάφραση:
Okita Shougo

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 23:02
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 23:47
... let the massacre begin...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 15:56
... let the massacre begin...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:51
Βeyond The Grave
Χμ....Τα πραγματα γινονται ανω κατω παρα πολυ πλεον.Μετα τον Kakashi βγαινουν 2 αθωοι και μαλιστα ο ενας ειναι επιθεωρητης.Αυτο σημαινει οτι οι δολοφονοι ζουν αναμεσα μας και δρουν με εξυπνο τροπο...Δεν ξερω προσωπικα ποιον να εμπιστευτω και ποιον να υποψιαστω , με λιγα λογια εχω αποπροσανατολιστει τελειως.Θα μπορουσε να ηταν δολοφονος ο Czeslaw Meyer καθως ηταν ο πρωτος που υποψιαστηκε τον Okita Sougo αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι δεν θα δρουσε ενας δολοφονος τοσο απερισκεπτα και επισης ειχαμε και ισοβαθμια οποτε πιστευω οτι προκειται για απλη συμπτωση.Ακομα δεν εχει βγει απο το μυαλο μου ο συλλογισμος οτι η Yuzuriha Nekoi ειναι δολοφονος και προσπαθησε να προστατεψει τον Sasuke Uchiha και θα παω προς αυτον τον δρομο μεχρι να βρω καποιο αλλο στοιχειο.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 17:43
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:07
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:22
Nodame-chan
shock, δεος και ψοφος
.... now srsly.... οι υποψιες μου προς στον κυριο Gintoki Sakata γινονται ολο κ πιο εντονες... χμμμμμμμμ... θα παραμεινω στν αποψη της περασμενης μερας.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:31
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:40
Yôsuke Kobayashi
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:43
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:47
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 22:41
[...]Yôsuke Kobayashi
Πιστεύω ότι καθώς ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji οι προσπάθειές των δολοφόνων στρέφονται στο να ενοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν θεωρώ τυχαίο που από το πουθενά δημιουργήθηκε και χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο κλίμα εναντίον του. Για παράδειγμα η συμπεριφορά του Fay D. Flourite ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον Ikari Shinji καλλιεργόντας το όλο κλίμα, φροντίζοντας όμως ενδιάμεσα να μεταβάλλει την ψήφο του για να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες σε περίπτωση που αποδεικνυόταν αθώο θύμα μου φαίνεται πολύ ύποπτη.[...]
Rei Ayanami
[...]Sakata Gintoki πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τέτοια μανία με τον shinji...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 22:52
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 23:23
A! και σχετικά με τον Shinji, συμφωνώ με τον Yosuke Kobayashi, είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να υπολογίζουν τον Shinji ως το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα και να θέλουν να του τα φορτώσουν όλα
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 23:48
Yôsuke Kobayashi
Το ότι "δεν είναι σωστό να ενθαρρύνονται ρεύματα ενάντια σε ορισμένα άτομα" είναι άποψη δολοφόνου ομολογώ ότι δεν περίμενα να το ακούσω σε τέτοιου είδους κατάσταση.
Aν ήθελα όντως να κερδίσω εμπιστοσύνη θα έκανα την πάπια θα έμπαινα σε κάποιο από αυτά τα ρεύματα και θα προσπαθούσα να μην τραβήξω καθόλου προσοχή επάνω μου.
Αντίθετα το να ενθαρρύνει κανείς ρεύματα πηδώντας μία φορά από εδώ και μία από εκεί όπως κάνει ο αγαπητός Fay D. Flourite είναι συμπεριφορά που σύμφωνα με τον Earl Cain Hargreaves είναι υπεράνω υποψίας.. Γιατί όπως είπε και η Ayanami Rei πιο πάνω μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα από τόσα άτομα και με τόσο ατράνταχτα στοιχεία είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο εκλειπών Hajime Saito είχε βρεί τον δολοφόνο ...
Και το ονομα μου είναι Kazuhiko Amamiya.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Σεπτέμβριος 2009 - 23:53