Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#136 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 13 September 2009 - 23:05

O Gintoki πριν προλάβει να πει "Gintama", λιντσαρίστηκε από το εξαγριωμένο πλήθος. Αθώο θύμα κι αυτός. Κρίμα, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βρει μια χρονομηχανή, όμως οι υπόλοιποι ύποπτοι δεν χαρίζουν κάστανα. Ένας λιγότερος λοιπόν, προς τέρψιν των δολοφόνων οι οποίοι προχωράνε το σχέδιό τους ακάθεκτοι.
Μερικά άτομα αρνήθηκαν να δώσουν την ψήφο τους σε αυτόν τον γύρο. Έχουν κάτι στο μυαλό τους ή απλά φοβήθηκαν ? Κανείς δεν ξέρει! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το κτήριο 2 έχει γίνει πολύ ευάερο τον τελευταίο καιρό :beaten:

Κτήριο 1

[table=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Fay D. Flourite | dmvagos
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
07 | Ikari Shinji | Dxs
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
07 | Elizabeth | Erisadesu
[/table]

Παρακάτω ακολουθούν τα στατιστικά που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια προσφορά της Ο.Ο.Π.Γ.Τ.Δ.Κ.Ε.Τ.Α ©
Spoiler:

Και η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town...

Οκ, ppl το Σαββατοκύριακο πέρασε, από εδώ και πέρα θέλουμε περισσότερη συμμετοχή για να τσουλάει το παιχνίδι και να μην μένετε στάσιμοι.
Η μέρα θα ξημερώσει αύριο (Δευτέρα 14/09/2009) κατά το μεσημέρι και θα κρατήσει χονδρικά μέχρι την Τρίτη βράδυ. Δολοφόνοι και Επιθεωρητά, αναμένω τις κινήσεις σας σε ΠΜ.

Edited by Player_By_Post, 14 September 2009 - 11:28.

... let the massacre begin...
Posted Image

#137 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 14 September 2009 - 11:41

Και η γενοκτονία συνεχίζεται δίχως προηγούμενο στο κτήριο 2. Ο Wolfgang Grimmer την ώρα που πήγαινε για ύπνο, δεν πρόλαβε να δει παρά μία σκιά. Την επόμενη στιγμή βρισκόταν νεκρός στο πάτωμα. Είχε βρει κάποιο στοιχείο ? Υπήρχε λόγος που δεν ψήφισε στον προηγούμενο γύρο ? Οι δολοφόνοι τον φοβόντουσαν ή απλά δεν είχαν ποιον άλλον να σκοτώσουν ? Αναπάντητα ερωτήματα, στα οποία ίσως να δοθεί απάντηση μόνο αν αποφασίσετε να πιάσετε κάποιον δολοφόνο.

Κτήριο 1

01 | Fay D. Flourite | dmvagos
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
07 | Ikari Shinji | Dxs
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
07 | Elizabeth | Erisadesu
[/table]

Και η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town...

Άκυρο το προηγούμενο, η μέρα θα κρατήσει ως την Τετάρτη μεσημέρι - απόγευμα.

... let the massacre begin...
Posted Image

#138 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 September 2009 - 14:33

Johannes Krauser II

Posted Image

Είστε όλοι ******** και ********. Αφού είπα από την αρχή ότι είναι τα ********** ******** με τα ρομπότ. Και κυρίως ο Sinji. Πότε θα το καταλάβαιτε επιτέλους ότι το λέει ο Krauzer κριτής ζωντανών και νεκρών;

Ο Krauzer χρειάστηκε να αποχωρήσει από την anime town για μια συναυλία, για αυτό δεν πήρε μέρος στον προηγούμενο γύρο (ακα απίστευτο τρέξιμο και κούραση για το πάρτυ)

#139 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 14 September 2009 - 14:47

Sasuke Uchiha

Απο οτι βλέπω είμαι τυχερός που ζώ.Έχει πέσει μια απίστευτη γρουσουζιά στο κτήριο 2.Οι μόνοι που εχουν μείνει ζωντανοί ειναι εγώ,ο Tamaki και ο Shinji(αν και δεν βλέπω να ζούμε για πολύ οι 2 απο εμάς).

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#140 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 14 September 2009 - 14:55

Nodame-chan

omg... εχω παθει σοκ με το αποτελεσμα....
αν κ δν περιμενα οτι θα ψηφισω κτ τετοιο αλλα Shinji οι υποψιες μου τωρα πεφτουν πανω σου.

Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#141 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 14 September 2009 - 15:20

Shikamaru Nara
Posted Image

Αλλοι 2 α8ωοι νεκροι... τα πραγματα για καποιους περιπλεκονται κ για αλλους απλοποιουνται... Το κτηριο 2 εχει καταντησει μαυσωλειο... Κ εγω εχω αρχισει να βαριεμαι... Ο δολοφονος ή μοιπως να πω καλυτερα οι δολοφονοι, διοτι δν πρεπει να αφησουμε στην ακρη κ την εκδοχη αυτη, 3ερουν να κρυβονται καλα... Τι εχεις να πεις για ολα αυτα Elizabeth? Για φωτισε μας με τις πινακιδες σου... Ειναι με νεον για αυτο:P

Posted Image

Spoiler:

#142 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2009 - 15:58

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Άντε να ψοφήσει επιτέλους ο **** ο Shinji μπας και ξεκολλήσει η βελόνα από εκεί και καταλάβετε ότι οι δολοφόνοι (γιατί ξέρουμε εξαρχής ότι είναι περισσότεροι του ενός) έχοντας ρίξει τις υποψίες επάνω του κατηγορούν και σκοτώνουν όποιον γουστάρουν και κανείς δεν παίρνει είδηση.

Oι δικές μου υποψίες εξακολουθούν να είναι στραμμένες στον Fay D. Flourite και σχεδόν το ίδιο ύποπτος μου φάνηκε και ο Earl Cain Hargreaves που έσπευσε να τον υπερασπιστεί με λύσσα και χωρίς καλά καλά να ξέρει τι λέει, όταν ανέφερα τον συνεργό του ως ύποπτο. Αν ο Shinji πεθάνει και αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τον φόνο του Hajime Saito, τότε θα μπορέσουν οι δολοφόνοι να υποστηρίξουν ότι ο φόνος του Wolfgang Grimmer και ενδεχομένως ο δικός μου αργότερα έγιναν με σκοπό να ενοχοποιήσουν αθώους όπως ενοχοποιήθηκε ο Shinji. Θα αποκτήσουν το τέλειο άλλοθι.

Γιατί αν σκεφτεί κανείς αυτό το οποίο έλεγε ο εκλιπών Wolfgang Grimmer είναι ακριβώς το να μην σχηματίζονται ρεύματα εναντίον ατόμων. Κάτι που προφανώς δεν συνέφερε τους δολοφόνους. Και ο Wolfgang Grimmer και ο Kazuhiko Amamiya έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν έναν από τους δύο ή και τους δύο και έχουν στραφεί ξεκάθαρα ενάντια στις απόψεις τους. Ο ένας βρέθηκε ήδη νεκρός και ο άλλος κατηγορήθηκε αμέσως ως δολοφόνος (ενω δεν αποκλείεται να σκοπεύουν να με δολοφονήσουν αργότερα).

Κυριοι, συγχαρητήρια το σκεπτικό σας είναι πολύ καλό. Αλλά διαλέξατε λάθος άνθρωπο για να μπλέξετε. Εγώ ο Shinji Nishizono δεν πρόκειται να πέσω στα χεράκια σας τόσο εύκολα. Και αν κάποιος από εσας τους ****** ***** ***** ****** **** προσπαθήσει να με πλησιάσει νύχτα σας υπόσχομαι ότι θα ξεφλουδίσω το πρόσωπό του σαν μήλο, θα βάψω το δωμάτιό μου με το αίμα του και θα κάνω τα άντερά του κορδέλες. Ελπίζω να συννενοηθήκαμε.

#143 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 14 September 2009 - 16:17

Nodame-chan

μετα απο 2η σκεψη αλλαζω γνωμη :P
λοιπον. το σκεπτικο ειναι το εξης... γνωριζουμε οτι υπαρχει αλλος ενας επιθεωρητης στο παιχνιδι, λογικα μετα τις επανηλημενες κατηγοριες εναντιον του Shinji οποιοσδηποτε θα ρωτουσε για το αν τλκ ειναι ο δολοφονος η οχι... εστω και με εναν επιθεωρητη... παρολα αυτα απο οτι παρατηρησα στους ψηφους του 2ου γυρου κανενας δεν αλλαξε τν ψηφο του εναντιον Shinji /εκτος απ τον Gintoki/ που θεωρητικα σημαινει πως κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι και ο δολοφονος.
2 ατομα κατηγορουν τον Shinji απο τον πρωτο γυρο και δεν θεωρω πιθανο πως ενας απο αυτους ειναι ο 2ος επιθεωρητης.... ποση τυχη χρειαζετε για να κατηγορησουν 2 επιθεωρητες τον Shinji ταυτοχρονα κ ονως να αποδειχθει πως ειναι αυτος ο δολοφονος? οι πιθανοτητες συνεχως και μειωνονται.
παρολα αυτα.... αυτα τα 2 ατομα που κατηγορουν τον Shinji ειναι συγκεκριμενα. ο ενας ο Sasuke που κατηγορηθηκε κ ο ιδιος απο τον Shinji αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο να ειναι η επιθεωρητης η δολοφονος...
σε αντιθεση με τον κυριο Fay D. Flourite μηπως λεω μηπως προσπαθει να παιξει τον ρολο του επιθεωρητη κατηγορωντας επι συνεχομενους γυρους τον Shinji προσπαθωντας να κρυψει τν ταυτοτητα του ως δολοφονος?

Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#144 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 14 September 2009 - 16:48

Fay D. Flourite
Posted Image

Yôsuke Kobayashi

Άντε να ψοφήσει επιτέλους ο **** ο Shinji μπας και ξεκολλήσει η βελόνα [...]

Oι δικές μου υποψίες εξακολουθούν να είναι στραμμένες στον Fay D. Flourite και σχεδόν το ίδιο ύποπτος μου φάνηκε και ο Earl Cain Hargreaves που έσπευσε να τον υπερασπιστεί με λύσσα και χωρίς καλά καλά να ξέρει τι λέει, όταν ανέφερα τον συνεργό του ως ύποπτο. Αν ο Shinji πεθάνει και αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τον φόνο του Hajime Saito, τότε θα μπορέσουν οι δολοφόνοι να υποστηρίξουν ότι ο φόνος του Wolfgang Grimmer και ενδεχομένως ο δικός μου αργότερα έγιναν με σκοπό να ενοχοποιήσουν αθώους όπως ενοχοποιήθηκε ο Shinji. Θα αποκτήσουν το τέλειο άλλοθι.
[...]
Κυριοι, συγχαρητήρια το σκεπτικό σας είναι πολύ καλό. Αλλά διαλέξατε λάθος άνθρωπο για να μπλέξετε. Εγώ ο Shinji Nishizono δεν πρόκειται να πέσω στα χεράκια σας τόσο εύκολα. Και αν κάποιος από εσας τους ****** ***** ***** ****** **** προσπαθήσει να με πλησιάσει νύχτα σας υπόσχομαι ότι θα ξεφλουδίσω το πρόσωπό του σαν μήλο, θα βάψω το δωμάτιό μου με το αίμα του και θα κάνω τα άντερά του κορδέλες. Ελπίζω να συννενοηθήκαμε.

Καταρχάς, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στους δολοφόνους που μας έχουν κάνει μπάχαλο. Βέβαια το να μπερδέψεις έναν σχίζα δεν είναι και τόσο δύσκολο υποθέτω, αλλά ψυχολόγος δεν είμαι οπότε δεν μπορώ να πω και με σιγουριά.
Αγαπητέ σχίζα Kobayashi-san (και όποιος άλλος είναι μέσα στο παρά λίγο κλούβιο κεφαλάκι σου) με το να λες τόσο σίγουρα ότι όπου να 'ναι θα πεθάνεις είναι ρίσκο. 1ον, αν είσαι δολοφόνος δεν πρόκειται να πεθάνεις, το πολύ πολύ να σε λυντσάρουν. Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείς αυτή την "πρόβλεψη" για να προδιαθέσεις υπέρ σου την ομήγυρη. 2ον αν δεν είσαι δολοφόνος, είσαι απλά χαμένος στις θεωρίες σου. In that case, no need to argue with you.
3ον... Ξεφλουδίσμα; Βάψιμο; Άντερα κορδέλες; Ίιιιου!!!:puke:

Nodame-chan
παρολα αυτα.... αυτα τα 2 ατομα που κατηγορουν τον Shinji ειναι συγκεκριμενα. ο ενας ο Sasuke που κατηγορηθηκε κ ο ιδιος απο τον Shinji αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο να ειναι η επιθεωρητης η δολοφονος...
σε αντιθεση με τον κυριο Fay D. Flourite μηπως λεω μηπως προσπαθει να παιξει τον ρολο του επιθεωρητη κατηγορωντας επι συνεχομενους γυρους τον Shinji προσπαθωντας να κρυψει τν ταυτοτητα του ως δολοφονος?

Και γιατί παρακαλώ ο Sasuke είναι αθώος έτσι απλά, κι εγώ όχι; Μήπως αρχίζει σιγά σιγά να ξεχωρίζει ένα γκρουπάκι; Χμμμ; Και μήπως αυτό το γκρουπάκι έχει μέσα εσένα Nodame-chan και τον Kobayashi (και γενικά όλο το σετάκι); Τι δηλαδή, σου ήρθε επιφοίτηση; Και γιατί εμένα κι όχι κάποιον άλλο; Μήπως το σχέδιό σας θα προχωρήσει πιο ομάλα με εμένα εκτός μάχης; Και θα είναι λέτε πολύ εύκολο να με καταψηφίσουν, μιας και υπάρχει τόση αρνητική προδιάθεση εναντίον μου.

Πάντως δεν πρόκειται να σας δώσω την χαρά να αλλάξω ψήφο και έτσι να λέτε ότι άλλαξα επειδή με βόλευε. Οπότε επιμένω Shinji και ότι είναι να γίνει ας γίνει...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#145 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 September 2009 - 17:14

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Oι δικές μου υποψίες εξακολουθούν να είναι στραμμένες στον Fay D. Flourite και σχεδόν το ίδιο ύποπτος μου φάνηκε και ο Earl Cain Hargreaves που έσπευσε να τον υπερασπιστεί με λύσσα και χωρίς καλά καλά να ξέρει τι λέει, όταν ανέφερα τον συνεργό του ως ύποπτο. Αν ο Shinji πεθάνει και αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τον φόνο του Hajime Saito, τότε θα μπορέσουν οι δολοφόνοι να υποστηρίξουν ότι ο φόνος του Wolfgang Grimmer και ενδεχομένως ο δικός μου αργότερα έγιναν με σκοπό να ενοχοποιήσουν αθώους όπως ενοχοποιήθηκε ο Shinji. Θα αποκτήσουν το τέλειο άλλοθι

Αρα να υποθεσω οτι μολις πεθανει ο fay d flourite και αποκαλυφτει η ταυτοτητα του,θα αποδειχτει οτι εγω ειμαι αθωος, η θα ειμαι ο επομενος που θα λιντσαριστει ε?Interesting.

Επιμενω παντως στον yosuke kobayashi, η οπως αλλιως τον λενε.

qzMHWHd.png

#146 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2009 - 17:19

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Αρα να υποθεσω οτι μολις πεθανει ο fay d flourite και αποκαλυφτει η ταυτοτητα του,θα αποδειχτει οτι εγω ειμαι αθωος, η θα ειμαι ο επομενος που θα λιντσαριστει ε?Interesting.

Επιμενω παντως στον yosuke kobayashi, η οπως αλλιως τον λενε.

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Γιατί το θεωρείς τόσο σίγουρο ότι θα πεθάνει ο Fay D Flourite? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι?:orly: Η προσπαθείς να πάρεις από πάνω σας τις υποψίες?

Και στο ενδεχόμενο να είναι λάθος ο συλλογισμός μου, που δεν το κόβω, μόνο και μόνο ότι σκέφτηκες αυτό το πράγμα δεν σε αθωώνει.

#147 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 14 September 2009 - 17:26

Czeslaw Meyer

Posted Image

Personal grudges και popular trends. Τι ωραία! Η χαρά των δολοφόνων μιας και κάνετε τη ζωή τους εύκολη με το πόσο προβλέψιμοι είστε. Με την αντιμετώπιση των μισών εδώ μέσα το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ προκαθορισμένο από τώρα...
Το κτήριο 2 έχει καταντήσει ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο με τούτα και με κοίνα. Τους Sasuke και Shinji προσωπικά τους αποκλείω από το group των δολοφόνων αλλά ποιά πραγματικά η πιθανότητα να ΜΗΝ υπάρχει δολοφόνος σ αυτό το κτήριο? Κατ εμέ καμία. Οπότε διά της ατόπου επαγωγής.....Tamaki μήπως δεν αντέχεις να μοιράζεσαι τον ίδιο χώρο με άτομα δίχως κάλλος(αλλά με κάλους) οπότε είπες να τους στείλεις στα θυμαράκια?

Posted Image

#148 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 September 2009 - 17:33

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Γιατί το θεωρείς τόσο σίγουρο ότι θα πεθάνει ο Fay D Flourite? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι?:orly: Η προσπαθείς να πάρεις από πάνω σας τις υποψίες?

Γιατι ειδα οτι σιγα σιγα αρχιζεις να μαζευεις υποστηρικτες στις θεωριες σου (Points at nodame).Στην περιπτωση που εισαι αθωα αυτο.Στην περιπτωση που εισαι δολοφονα παλι, θα ερθουν συντομα οι συνεργατες σου να ψηφισουν τον ιδιο στοχο με εσενα,(4 ψηφοι, οι δικες σας δηλαδη ειναι υπεραρκετες για να τον στειλουν στον ταφο) και ταυτοχρωνα θα αποφυγετε τις υποψιες, καθως εσυ τον επεμενες σε αυτον απο τον προηγουμενο γυρο.

Και αυτο γιατι το ειδες σα προσπαθεια για να παρω τις υποψιες απο πανω μας?Καθαρη προκληση ηταν.Μηπως επειδη προσπαθεις να μας ενοχοποιησεις, yosuke kobayashi?:orly:

qzMHWHd.png

#149 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 September 2009 - 17:42

Earl Cain Hargreaves

Γιατι ειδα οτι σιγα σιγα αρχιζεις να μαζευεις υποστηρικτες στις θεωριες σου (Points at nodame).Στην περιπτωση που εισαι αθωα αυτο.Στην περιπτωση που εισαι δολοφονα παλι, θα ερθουν συντομα οι συνεργατες σου να ψηφισουν τον ιδιο στοχο με εσενα,(4 ψηφοι, οι δικες σας δηλαδη ειναι υπεραρκετες για να τον στειλουν στον ταφο) και ταυτοχρωνα θα αποφυγετε τις υποψιες, καθως εσυ τον επεμενες σε αυτον απο τον προηγουμενο γυρο.

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Kαλά μάθε να ξεχωρίζεις πρώτα τα αγόρια από τα κορίτσια και έλα μετά να μου πεις για θεωρίες συνωμοσίας.:hahaha: Hint: I am a guy!
Kαι επιμένω στον Flourite .

#150 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 September 2009 - 17:51

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Ε που να ξερω εγω τις πρωτιμησεις καθεμιας απο τις προσωπικοτητες σου?:hahaha:
Και επιμενω σε εσενα mr kobayashi.