Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#106 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 September 2009 - 23:02

elizabeth

Posted Image

μετάφραση:

Okita Shougo :ureshii:

#107 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 10 September 2009 - 23:47

Με μία ψήφο διαφορά αποφασίζεται ο Okita Sougo ως δολοφόνος. Ο Gintoki, ο Katsura, η Elizabeth και το λοιπό καστ του Gintama του όρμηξαν μανιωδώς. Το πτώμα του Okita πλέον κείτεται νεκρό στο έδαφος. Τελικά ήταν αθώος, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να πείσει τους υπόλοιπους. Από το να κατηγορήσει κάποιον άλλον προτίμησε να θυσιαστεί, όμως παρ' όλη την καλοσύνη του, δεν τα κατάφερε. Rest In Pieces Okita :rip:

Κτήριο 1

[table=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Fay D. Flourite | dmvagos
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia
07 | Ikari Shinji | Dxs
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon
07 | Elizabeth | Erisadesu
[/table]

Και η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town...

Περιμένω ΠΜ από επιθεωρητές και δολοφόνους. Θα ξημερώσει αύριο (11/09/2009) στις 17:00. Οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν γίνει έως τότε. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε για νανάκια. Είθε να είναι ελαφρύ το σεντόνι που σας σκεπάζει, η μέρα θα ξημερώσει με έναν λιγότερο...

... let the massacre begin...
Posted Image

#108 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 11 September 2009 - 15:56

Οι δολοφόνοι έχουν το πάνω χέρι. Ύστερα από τον άδικο χαμό του Okita, κατά τη διάρκεια της νύχτας ξέκαναν και τον αρχηγό των Shinsengumi, τον φόβο και τον τρόμο των ανυπάκουων, τον Hajime Saito. Οι υπόλοιποι 18 μένουν έκπληκτοι όταν μαθαίνουν πως ο Saito ήταν ο ένας από τους δύο επιθεωρητές. Όλοι ? Όχι ακριβώς. 4 από αυτούς χασκογελάνε με το λαβράκι που έπιασαν.

4 δολοφόνοι, 1 επιθεωρητής και 13 ανυποψίαστα θύματα είναι ο απολογισμός που μας άφησε η σκοτεινή αυτή νύχτα που πέρασε. Τα πράγματα δυσκολεύουν κύριοι (και κυρίες). Οι δολοφόνοι προχωρούν το σχέδιό τους αργά αλλά σταθερά, όμως οι υπόλοιποι έχετε το πλεονέκτημα, όντας περισσότεροι.

Κτήριο 1

01 | Fay D. Flourite | dmvagos
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia
07 | Ikari Shinji | Dxs
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
07 | Elizabeth | Erisadesu
[/table]

Και η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town...

Η μέρα θα τελειώσει προς το βράδυ της Κυριακής, δεν ξέρω όμως τι ώρα ακριβώς. Λογικά κατά τις 20:00+ να υπολογίζετε

... let the massacre begin...
Posted Image

#109 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 11 September 2009 - 16:51

Βeyond The Grave

Χμ....Τα πραγματα γινονται ανω κατω παρα πολυ πλεον.Μετα τον Kakashi βγαινουν 2 αθωοι και μαλιστα ο ενας ειναι επιθεωρητης.Αυτο σημαινει οτι οι δολοφονοι ζουν αναμεσα μας και δρουν με εξυπνο τροπο...Δεν ξερω προσωπικα ποιον να εμπιστευτω και ποιον να υποψιαστω , με λιγα λογια εχω αποπροσανατολιστει τελειως.Θα μπορουσε να ηταν δολοφονος ο Czeslaw Meyer καθως ηταν ο πρωτος που υποψιαστηκε τον Okita Sougo αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι δεν θα δρουσε ενας δολοφονος τοσο απερισκεπτα και επισης ειχαμε και ισοβαθμια οποτε πιστευω οτι προκειται για απλη συμπτωση.Ακομα δεν εχει βγει απο το μυαλο μου ο συλλογισμος οτι η Yuzuriha Nekoi ειναι δολοφονος και προσπαθησε να προστατεψει τον Sasuke Uchiha και θα παω προς αυτον τον δρομο μεχρι να βρω καποιο αλλο στοιχειο.

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#110 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 11 September 2009 - 17:43

Posted Image

Nodame-chan

shock, δεος και ψοφος :P
.... now srsly.... οι υποψιες μου προς στον κυριο Gintoki Sakata γινονται ολο κ πιο εντονες... χμμμμμμμμ... θα παραμεινω στν αποψη της περασμενης μερας.

Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#111 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2009 - 18:07

Rei Ayanami

Posted Image

Ωραίααα.Και αφού καταφέραμε να βγει ένας αθώος και μας φάγανε και τον έναν επιθεωρητή καλά να πάθουμε για να καταφεύγουμε στην πόλωση όταν ένας πετάει ένα όνομα και όοοολοι ακολουθούν. 2 shinsegumi ο ένας μετά τον άλλο...Αυτή είναι σαφώς δουλειά του Katsura, δε νομίζω να υπάρχει άλλος εδώ μέσα με τόσο μίσος προς τους shinsegumi...

xbJ3b2w.jpeg

#112 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 September 2009 - 18:22

Nodame-chan

shock, δεος και ψοφος :P
.... now srsly.... οι υποψιες μου προς στον κυριο Gintoki Sakata γινονται ολο κ πιο εντονες... χμμμμμμμμ... θα παραμεινω στν αποψη της περασμενης μερας.

Gintoki Sakata

What?! :terror2: Being suspected of murder?! No, no! All I have to do is find a t-t-t-time machine! :fromabove:
Posted Image

*after a few minutes comports himself*
Nodame-chan, είσαι αφελής, όπως και εγώ άλλωστε. Με τη δολοφονία δύο μελών των Shinsengumi (πώς τα καταφέρνουν έτσι κάθε φορά οι βλάκες), είναι λογικό οι υποψίες να πέσουν σε εμένα, τον Zura και την Elizabeth, που είμαστε ορκισμένοι anti-fans τους. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για δολοπλοκία των δολοφόνων. Εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι είμαι ένας αθώος πολίτης.
Ο αείμνηστος επιθεωρητής Ηajime Saito είχε κρατήσει διακριτική στάση μετά το θάνατο του Kakashi. Eίχε μιλήσει μία φορά μόνο και είχε κατηγορήσει τον Shinji Ikari. Aν και σιχαίνομαι που το κάνω αυτό, θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με αυτόν... ως επιθεωρητής θα ήξερε κάτι παραπάνω και ας είναι μέλος αυτών των Sh... ξέρετε ποιους, τέλος πάντων! Αυτός ο ψυχάκιας ο Shinji τη γλίτωσε στο τσάκ χτες, ενώ με τις συνωμοσίες του κατάφερε να δημιουργήσει όλο αυτό το τζέρτζελο εναντίον του αφελούς Uchiha Sasuke. Ladies and gentlemen, we have a killer here...

#113 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 11 September 2009 - 18:31

Shikamaru Nara
Posted Image

Αλλοι 2 8ανατοι, περισσοτερες υποψιες κ περισσοτερη ταλαιπωρια...:bahhh: Βασικα 8α συμφωνισω με την 8εωρια του Gintoki-san απο πανω... Ισως η κατηγορια του Shinji Ikari να ηταν η μοναδικη λυση που ειχε ο Hajime Saito απο την στιγμη που ενιω8ε οτι απειλουταν...

Posted Image

Spoiler:

#114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2009 - 18:40

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

O θάνατος του Hajime Saito είναι σίγουρα πολύ λυπηρός ακόμη δε περισσότερο γιατί αποδειχτηκε ότι επρόκειτο για επιθεωρητή. Πιστεύω ότι καθώς ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji οι προσπάθειές των δολοφόνων στρέφονται στο να ενοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν θεωρώ τυχαίο που από το πουθενά δημιουργήθηκε και χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο κλίμα εναντίον του. Για παράδειγμα η συμπεριφορά του Fay D. Flourite ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον Ikari Shinji καλλιεργόντας το όλο κλίμα, φροντίζοντας όμως ενδιάμεσα να μεταβάλλει την ψήφο του για να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες σε περίπτωση που αποδεικνυόταν αθώο θύμα μου φαίνεται πολύ ύποπτη.

Σαν επαγγελματιας profiler εγώ ο Kazuhiko Amamiya θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί με έναν επιθεωρητή λιγότερο είναι ακόμη πιο πιθανό για τους δολοφόνους να μας χειραγωγήσουν και να στρέψουν τις υποψίες εκεί που αυτοί θέλουν.

#115 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 11 September 2009 - 18:43

Sasuke Uchiha

Θα πώ και εγώ για ακόμη μία φορά τον Shinji.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οι δολοφόνοι ήξεραν ποιος είναι ο επιθεωρητής?!Και άλλοι κατηγορούσαν αυτό το άτομο αλλά δεν έπαθαν τίποτα.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#116 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 September 2009 - 18:47

Rei Ayanami

Posted Image

Κάπου εδώ απλά να υπενθυμίσω μιας και άρχισε το Shinji-παραλήρημα πάλι 2 πράγματα. Πρώτον ο Hajime Saito ναι μεν αποδείχτηκε επιθεωρητής αλλά είχε την ευκαιρία να μάθει μόνο για την ταυτότητα ενός ατόμου από τα 20. Δηλαδή πόσο πιθανό είναι είναι να το πέτυχε με την πρώτη? Ο.ο Επίσης ο Shinji είχε την ευκαιρία να μην ισοψηφίσει με τον Okita Sougo και πολύ απλά ψηφίζοντας τον να τον στείλει κατευθείαν στα θυμαράκια. Είναι συμπεριφορά δολοφόνου αυτή? Το αν θα μείνει ή θα φύγει ο shinji ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην βγάλουμε άλλον έναν αθώο ενδυναμώνοντας τους δολοφόνους. Sakata Gintoki πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τέτοια μανία με τον shinji...

xbJ3b2w.jpeg

#117 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 11 September 2009 - 22:41

Fay D. Flourite
Posted Image

[...]Yôsuke Kobayashi
Πιστεύω ότι καθώς ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji οι προσπάθειές των δολοφόνων στρέφονται στο να ενοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν θεωρώ τυχαίο που από το πουθενά δημιουργήθηκε και χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο κλίμα εναντίον του. Για παράδειγμα η συμπεριφορά του Fay D. Flourite ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον Ikari Shinji καλλιεργόντας το όλο κλίμα, φροντίζοντας όμως ενδιάμεσα να μεταβάλλει την ψήφο του για να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες σε περίπτωση που αποδεικνυόταν αθώο θύμα μου φαίνεται πολύ ύποπτη.[...]

Πραγματικά θα ήθελα να απαντήσω στην κατηγορία σου, αλλά πλέον τα συγκεκριμένου τύπου σχόλια περί καλλιέργειας του αντι-Shinji κλίματος με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τα 2-3 απλά πράγματα που λέω από την αρχή, δικό σας πρόβλημα, no problem, I'll just freakin' return to Celes and make a snow-Chi.

Rei Ayanami
[...]Sakata Gintoki πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τέτοια μανία με τον shinji...

Μα είναι πολύ απλό, Ayanami-san. Ο μεγάλος εγκληματικός εγκέφαλος aka Fay D Flourite έχει καθοδηγήσει με τα σατανικά του σχέδια όλους τους παρευρισκόμενους να υποπτεύονται τον Shinji... Ακόμα και ο Shikamaru που με κατηγορούσε θεόστεγνα, τώρα λέει τον Shinji και αυτός. Και φυσικά σαν φοβερός μηχανορράφος που είμαι τον έκανα να πιστεύει ότι το κάνει αυτό εξαιτίας της θεωρίας του Gintoki...

Και βεβαίως θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και θα χωθώ στο μπούγιο και θα ψηφίσω (πάλι) τον Ikari Shinji. Γιατί έτσι κάνουν οι εγκληματικοί εγκέφαλοι...

Ε ρε κούνια που σας κούναγε μερικούς εδώ πέρα... Ή μάλλον, ακόμα σας κουνάει και έχετε ζαλιστεί, γι' αυτό λέτε ό,τι να 'ναι...

No offence Real-Life forum mates ^^ Mi is doing hard RP some times :P

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#118 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 11 September 2009 - 22:52

Yuzuriha Nekoi
Posted Image

Απλά λυπάμαι που ήρθαμε εδώ για να διαδώσουμε τα anime και αντί να περνάμε καλά ζούμε ένα είδος εφιάλτη. Πολύ άδικο αυτό που συνέβη στον Hajime, σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος. Πάντως το ότι ήταν επιθεωρητής ήταν μεγάλη έκπληξη, κρίμα που δεν πρόλαβε να μας αφήσει κάποιο παραπάνω στοιχείο.
Την δεδομένη όμως στιγμή δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος τόσο έμπειρος σε θέματα μάχης κτλ να την έπαθε, ok βράδυ ήταν αλλά αν τον πλησίαζε κάποιος θα το καταλάβαινε. Εκτός και αν αυτός ο κάποιος είχε αθώο παρουσιαστικό και είχε μεταμφιεστεί και κατάλληλα ... ε Czes-kun??
Και για να μην ξεχνιόμαστε... Beyond the Grave εγώ και εσύ αγαπημένε μου νεκροζόντανε έχουμε μια αρνητικά ηλεκτροφόρα χημεία αναμεταξύ μας :P Μπορεί προς στιγμή να πιστεύω πως αν κάποιος σαν και εσένα πήγαινε να πλησιάσει τον Hajime, ο Hajime τι στο καλό θα τον καταλάβαινε Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάψω να σε προσέχω... i'll be watching you (τι λέω το φρούτο :bleh: )
A! και σχετικά με τον Shinji, συμφωνώ με τον Yosuke Kobayashi, είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να υπολογίζουν τον Shinji ως το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα και να θέλουν να του τα φορτώσουν όλα

rrmr.png

#119 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 September 2009 - 23:23

Earl Cain Hargreaves

A! και σχετικά με τον Shinji, συμφωνώ με τον Yosuke Kobayashi, είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να υπολογίζουν τον Shinji ως το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα και να θέλουν να του τα φορτώσουν όλα

Η πιθανον οι δολοφονοι να υπερασπιζοντε τον shinji ωστε να στρεψουν τις υποψιες αλλου και να κερδισουν την εμπιστοσυνη μας.Ετσι και αλλιως το ξερουν οτι αργα η γρηγορα ολλοι στον shinji θα ορμησουν, αρα εχουν stadar εναν κερδισμενο γυρο.Yosuke kobayashi, ησουν ο πρωτος που υπερασπιστηκε τον shinji.Πως ξερουμε οτι δε προσπαθεις να στρεψεις τις υποψιες στον fay d flourite, που ηταν ο πρωτος που ψηφισε τον shinji εντελως τυχαια για να αρχισει το παιχνιδι?

qzMHWHd.png

#120 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2009 - 23:48

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Το ότι "δεν είναι σωστό να ενθαρρύνονται ρεύματα ενάντια σε ορισμένα άτομα" είναι άποψη δολοφόνου ομολογώ ότι δεν περίμενα να το ακούσω σε τέτοιου είδους κατάσταση.

Aν ήθελα όντως να κερδίσω εμπιστοσύνη θα έκανα την πάπια θα έμπαινα σε κάποιο από αυτά τα ρεύματα και θα προσπαθούσα να μην τραβήξω καθόλου προσοχή επάνω μου.

Αντίθετα το να ενθαρρύνει κανείς ρεύματα πηδώντας μία φορά από εδώ και μία από εκεί όπως κάνει ο αγαπητός Fay D. Flourite είναι συμπεριφορά που σύμφωνα με τον Earl Cain Hargreaves είναι υπεράνω υποψίας.. Γιατί όπως είπε και η Ayanami Rei πιο πάνω μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα από τόσα άτομα και με τόσο ατράνταχτα στοιχεία είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο εκλειπών Hajime Saito είχε βρεί τον δολοφόνο ...

Και το ονομα μου είναι Kazuhiko Amamiya.

Edited by iristella, 11 September 2009 - 23:53.