Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#181 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 September 2009 - 10:25

Nodame chan

Θα ειμαι λακωνικεστατη :P
Yosuke Koyabashi χωρις πολλα πολλα...
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#182 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 September 2009 - 11:23

Sasuke Uchiha

Θα πώ τον Tamaki γιάτι κάποιος δολοφόνος θα έχει κρυφτεί στο κτίριο 2.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#183 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 September 2009 - 12:55

Black Star

Tamaki μου φαινεται υποπτος και εμενα,καιρος να βρουμε εστω και εναν δολοφονο don't you agree....Αν και εχω υποψιες και για την Ayaname Rei!

Berserk___Gatsu.jpg

#184 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 18 September 2009 - 13:01

Shikamaru Nara
Posted Image

Μετα απο ολα αυτα εγω συνεχιζω να υποψιαζομαι τα σιγανα ποταμακια... Το κτηριο με τους περισσοτερους ζωντανους ειναι το 1... Nodame-chan cause it's less troublesome...

Posted Image

Spoiler:

#185 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 18 September 2009 - 14:21

Beyond The Grave

Σαν να βγαινει καποια ακρη τελικα , και ο πιο υποπτος μου φαινεται ο Tamaki οποτε θα παω προς τα εκει

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#186 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 17:02

Posted Image

Tamaki

Ψηφιστε με. Ουτος η αλλως δεν εχει και μεγαλη σημασια γιατι οι δολοφονοι θα συνεχισουν να υπαρχουν και δεν θα εχετε βρει ουτε ενα. Αφου δε θελετε να ακουσετε εμενα και τον Shikamaru που καλα λεει το παλικαρι πως απο το κτηριο ενα γινονται οι βρωμοδουλειες...τοτε το κριμα στο λαιμο σας. Πριν πεθανω παντως θα δώσω την Yuzuriha Nekoi. Που συνεχιζω να επιμενω σε αυτην. Χαρηκα που σας γνωρισα!!! :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#187 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 September 2009 - 17:07

Rei Ayanami

Posted Image

Καλά Tamaki μη φας. Έχουμε γλαρόσουπα...

xbJ3b2w.jpeg

#188 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 17:10

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Shikamaru Nara
Posted Image

Μετα απο ολα αυτα εγω συνεχιζω να υποψιαζομαι τα σιγανα ποταμακια... Το κτηριο με τους περισσοτερους ζωντανους ειναι το 1... Nodame-chan cause it's less troublesome...

Δε καταλαβαινω πως μπορεις και ψηφιζεις την Nodame, ενω εδω τα πραγματα ειναι απλα.
Η λεω εγω αληθεια, και yosuke kobayashi-tamaki ειναι δολοφονοι, η λεω ψεματα και ειμαι εγω ο δολοφονος.Ενας τουλαχιστον απο εμας τους 3 ειναι σιγουρα δολοφονος, και πας και ψηφιζεις τη Nodame?

qzMHWHd.png

#189 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 18 September 2009 - 17:16

Shikamaru Nara
Posted Image

As I said it's less troublesome... Ετσι κ αλλιως ο Tamaki εχει παρει την κατηούσα οποτε το μυστηριο του αν εισαι οντως επι8εωρητης 8α λυ8ει... Μεχρι τοτε keep pointing at Nodame-chan...

Posted Image

Spoiler:

#190 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 18 September 2009 - 19:57

έλεος όσο περνάνε οι μέρες τόσο χειροτερεύει και η κατάσταση, και αυτό το κτίριο 2 ποια
σαν τις μύγες πέφτουν εκεί μέσα και δεν έχουμε και κανά εξορκιστή στην παρέα :P
Τέλος πάντων λοιπόν Earl βλέπω ότι λες ότι είσαι επιθεωρητής, μια φορά εγώ το βρίσκω κάπως χαζό να βγεί ένας επιθεωρητής και να αποκαλύψει την ταυτότητα του όταν και οι τέσσερις δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Εννοώ τέσσερις δολοφόνοι ελεύθεροι και ωραίοι άμα μάθουνε την ταυτότητα ενός επιθεωρητή θα τον κάνουνε με τα κρεμμυδάκια, οπότε δεν νομίζω υπό τέτοιες συνθήκες ένας αληθινός επιθεωρητής να έβγαινε έτσι ξαφνικά και να έλεγε: εγώ είμαι ο επιθεωρητής. Επίτρεψε μου για την ώρα να αμφιβάλλω.
Όσο για σένα μου Yôsuke Kobayashi εσύ τι να πω τον έφαγες τον έρμο τον Fay. ok δεν λέω έχεις μια άλφα φήμη, αλλά τέτοια εμονή με ένα συγκεκριμένο άτομο που μάλιστα αποδείχτηκε και αθώος, δεν περίμενα να λειτουργήσεις έτσι. Αν και για να πω την αλήθεια στις διπλές προσωπικότητες δεν έχω καμία εμπειρία.
Tamaki ένταξη την περίμενα την κατηγορία από εσένα, πριν χάσουμε άδικα και τον Fay σε είχα κατηγορήσει ανοιχτά και μια και ήξερες πως είναι αρκετά σίγουρο να επιμείνω σε αυτή μου την γνώμη για αυτό τώρα με κατηγορείς και εσύ. Κατηγόρησε με ελεύθερα, εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή. Και Tamaki εννοείτε πως δεν έχω αλλάξει γνώμη, για μένα εσύ είσαι ο πιο ύποπτος από όλους και μετά ακολουθούν ο Sasuke και η Rei

rrmr.png

#191 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 20:46

Υosuke Kobayashi
Posted Image

Τέλος πάντων λοιπόν Earl βλέπω ότι λες ότι είσαι επιθεωρητής, μια φορά εγώ το βρίσκω κάπως χαζό να βγεί ένας επιθεωρητής και να αποκαλύψει την ταυτότητα του όταν και οι τέσσερις δολοφόνοι είναι ελεύθεροι. Εννοώ τέσσερις δολοφόνοι ελεύθεροι και ωραίοι άμα μάθουνε την ταυτότητα ενός επιθεωρητή θα τον κάνουνε με τα κρεμμυδάκια, οπότε δεν νομίζω υπό τέτοιες συνθήκες ένας αληθινός επιθεωρητής να έβγαινε έτσι ξαφνικά και να έλεγε: εγώ είμαι ο επιθεωρητής. Επίτρεψε μου για την ώρα να αμφιβάλλω.
Όσο για σένα μου Yôsuke Kobayashi εσύ τι να πω τον έφαγες τον έρμο τον Fay. ok δεν λέω έχεις μια άλφα φήμη, αλλά τέτοια εμονή με ένα συγκεκριμένο άτομο που μάλιστα αποδείχτηκε και αθώος, δεν περίμενα να λειτουργήσεις έτσι. Αν και για να πω την αλήθεια στις διπλές προσωπικότητες δεν έχω καμία εμπειρία.

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά πες μου ένα πράγμα. Αν είμαι όντως δολοφόνος, λες να σκότωνα το θύμα το οποίο είχα βρει τόσο βολικό να κατηγορώ? Κοίτα έχω κάποια issues με προσωπικότητες (5 btw όχι δύο απλά οι άλλες είναι ντροπαλές) όχι με το iq μου (σχίζας είμαι όχι *******). Δεν θα με έκανε ύποπτο αυτό με την μία? Δεν λέω σαν Shinji Nishizono που σου μιλάω τώρα πάντα εκτιμώ μία καλή σφαγή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα έρθει αποκλειστικά και μόνο για το συνέδριο. Δεν υπάρχει τίποτα που να με συνδέει με κανένα από τα προηγούμενα θύματα σε αντίθεση με τον Earl Cain Heargreaves ο οποίος αποκάλυψε την υποτιθέμενη ταυτότητά του ως επιθεωρητής ενώ άλλοι δύο δολοφόνοι κατ αυτόν are still loose and running. Και μιλώντας λίγο σοβαρά όλες αυτές οι υποτιθέμενες γκάφες του και ασυναρτησίες του καθόλη την διάρκεια που είμαστε εδώ μπορεί να είναι ένα κόλπο για να παίξει το χαζό 17χρονο που δεν θα του πέρναγε από το μυαλό να πει ψέμματα.

Δεν αποκλείω ότι ο Tamaki μπορεί να είναι όντως δολοφόνος. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαι και εγώ και ο Earl Cain Heargreaves επιθεωρητής. Δεδομένου ότι στον Tamaki είχαν αρχίσει να πέφτουν τα φώτα γιατί το κτίριο 2 ερήμωσε και έμειναν αυτός και ο Sasuke ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι μετά τον Fay. ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα επικεντρωνομουν στον Cain καθότι είχα ήδη ξεκαθαρίσει το πόσο ύποπτα ήταν αυτά που έλεγε. Θέλοντας λοιπόν να γλιτώσει τα χειρότερα παρουσιάζει ενδεχομένως τον Tamaki ως δολοφόνο που θα φύγει ούτως ή άλλως, τον εαυτό του ως επιθεωρητή και διασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο ότι αυτός τουλάχιστον θα μείνει μέχρι το τέλος (και όταν λέω τέλους εννοώ αυτό που φάινεται να είναι αρκετά κοντά για όλους μας δεν υπάρχουν τρελά περιθώρια). Και αν σκεφτείτε ότι οι άλλοι δυο δολοφόνοι πιθανότατα παίζουν τους ψόφιους κοριούς μέσα στην μάζα τα θύματα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αν αναλογιστούμε ότι είμαστε 7/4 μέχρι στιγμής.Kαι αυτό αν δεν έχουμε και άλλες φριχτές αυτοκτονίες σαν της δύσμοιρης Elizabeth γιατί πολλούς τους βλέπω σε κατάθλιψη εδώ μέσα. Ο μοναδικός τρόπος για να είστε σίγουροι για το ποιός λέει την αλήθεια είναι να βγάλετε τον Earl Cain Heargreaves πρώτο. Αν είναι επιθεωρητής τότε σίγουρα και εγώ και ο Tamaki λέμε ψέμματα και σας δουλεύουμε μέσα στην μούρη σας. Μπορείτε τότε να μας βγάλετε με την ηρεμία σας εκτός.

Edited by iristella, 18 September 2009 - 21:05.

#192 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 21:12

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Υosuke Kobayashi
Posted Image

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά πες μου ένα πράγμα. Αν είμαι όντως δολοφόνος, λες να σκότωνα το θύμα το οποίο είχα βρει τόσο βολικό να κατηγορώ? Κοίτα έχω κάποια issues με προσωπικότητες (5 btw όχι δύο απλά οι άλλες είναι ντροπαλές) όχι με το iq μου (σχίζας είμαι όχι *******). Δεν θα με έκανε ύποπτο αυτό με την μία? Δεν λέω σαν Shinji Nishizono που σου μιλάω τώρα πάντα εκτιμώ μία καλή σφαγή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα έρθει αποκλειστικά και μόνο για το συνέδριο. Δεν υπάρχει τίποτα που να με συνδέει με κανένα από τα προηγούμενα θύματα σε αντίθεση με τον Earl Cain Heargreaves ο οποίος αποκάλυψε την υποτιθέμενη ταυτότητά του ως επιθεωρητής ενώ άλλοι δύο δολοφόνοι κατ αυτόν are still loose and running. Και μιλώντας λίγο σοβαρά όλες αυτές οι υποτιθέμενες γκάφες του και ασυναρτησίες του καθόλη την διάρκεια που είμαστε εδώ μπορεί να είναι ένα κόλπο για να παίξει το χαζό 17χρονο που δεν θα του πέρναγε από το μυαλό να πει ψέμματα.

Δεν αποκλείω ότι ο Tamaki μπορεί να είναι όντως δολοφόνος. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαι και εγώ και ο Earl Cain Heargreaves επιθεωρητής. Δεδομένου ότι στον Tamaki είχαν αρχίσει να πέφτουν τα φώτα γιατί το κτίριο 2 ερήμωσε και έμειναν αυτός και ο Sasuke ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι μετά τον Fay. ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα επικεντρωνομουν στον Cain καθότι είχα ήδη ξεκαθαρίσει το πόσο ύποπτα ήταν αυτά που έλεγε. Θέλοντας λοιπόν να γλιτώσει τα χειρότερα παρουσιάζει ενδεχομένως τον Tamaki ως δολοφόνο που θα φύγει ούτως ή άλλως, τον εαυτό του ως επιθεωρητή και διασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο ότι αυτός τουλάχιστον θα μείνει μέχρι το τέλος (και όταν λέω τέλους εννοώ αυτό που φάινεται να είναι αρκετά κοντά για όλους μας δεν υπάρχουν τρελά περιθώρια). Και αν σκεφτείτε ότι οι άλλοι δυο δολοφόνοι πιθανότατα παίζουν τους ψόφιους κοριούς μέσα στην μάζα τα θύματα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αν αναλογιστούμε ότι είμαστε 7/4 μέχρι στιγμής.Kαι αυτό αν δεν έχουμε και άλλες φριχτές αυτοκτονίες σαν της δύσμοιρης Elizabeth γιατί πολλούς τους βλέπω σε κατάθλιψη εδώ μέσα. Ο μοναδικός τρόπος για να είστε σίγουροι για το ποιός λέει την αλήθεια είναι να βγάλετε τον Earl Cain Heargreaves πρώτο. Αν είναι επιθεωρητής τότε σίγουρα και εγώ και ο Tamaki λέμε ψέμματα και σας δουλεύουμε μέσα στην μούρη σας. Μπορείτε τότε να μας βγάλετε με την ηρεμία σας εκτός.

Yosuke kobayashi, εσυ εισαι ο πιο επικυνδινος απο ολλους τους δολοφονους για εναν μονο λογο, επειδη δε σκεφτεσαι σα δολοφονος.Το ειχες πει και εσυ ο ιδιος, θυμασε?

To πρόβλημα σας ξέρετε ποιό είναι? Οι περισσότεροι σκέφτεστε όπως θα σκεφτόταν ένα θύμα και όχι ένας δολοφόνος. Αν πούμε ότι οι πολίτες και οι αστυνομικές δυνάμεις είναι τα γεράκια, τότε οι δολοφόνοι είναι οι αρουραίοι. Και όχι δεν αντιλαμβάνομαι αυτόν τον συσχετισμό ως υποτιμητικό. Ένα γεράκι θα σκεφτεί σαν γεράκι και θα ψάξει σε μέρη και χαρακτηριστικά τα οποία αντιστοιχούν στην φύση του. Ένας αρουραίος (δολοφόνος) όμως ο οποίος έχει το μειονέκτημα του αριθμού και παλεύει να επιβιώσει σε ενα εχθρικό περιβάλλον θα σκεφτεί και θα δράσει εντελώς διαφορετικά. Σε αντίθεση με το γεράκι που κινείται ανοιχτά στον ουρανό, ο αρουραίος θα δράσει από τις σκιές κάνοντας όσο τον δυνατό λιγότερο αισθητή την παρουσία του. Η φύση του φόνου συμφωνεί με αυτό.

Κανωντας copy-pasta μια ατακα απο το Inglorious basterds.

Και πως ακριβως κερδιζω χρονο με αυτο που εκανα?Ισα ισα, αμα αποδειχτει ο Tamaki η εσυ αθωος σε αυτο το γυρο, εγω θα κριθω αυτοματα ενοχος.Γιατι να κανω κατι τοσο ακυρο, ενω οι δολοφονοι ειναι τοσο κοντα στη νικη?
Και γιατι να μην βγαλουμε εσενα η τον Tamaki τωρα, και ετσι να βεβαιωθουμε αμα λεω αληθεια.?

Λες οτι σου κατεβει για να κερδισεις χρονο για την ομαδα σου, αλλα αρκετα μας αποσυντονισες μεχρι στιγμης.Σταματα να λες ασυναρτισιες, και δεξου το θανατο με αξιοπρεπεια.

qzMHWHd.png

#193 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 21:39

Yôsuke Kobayashi

Posted Image

Earl Cain Hargreaves

Posted Image

Yosuke kobayashi, εσυ εισαι ο πιο επικυνδινος απο ολλους τους δολοφονους για εναν μονο λογο, επειδη δε σκεφτεσαι σα δολοφονος.Το ειχες πει και εσυ ο ιδιος, θυμασε?

Κανωντας copy-pasta μια ατακα απο το Inglorious basterds.

Και πως ακριβως κερδιζω χρονο με αυτο που εκανα?Ισα ισα, αμα αποδειχτει ο Tamaki η εσυ αθωος σε αυτο το γυρο, εγω θα κριθω αυτοματα ενοχος.Γιατι να κανω κατι τοσο ακυρο, ενω οι δολοφονοι ειναι τοσο κοντα στη νικη?
Και γιατι να μην βγαλουμε εσενα η τον Tamaki τωρα, και ετσι να βεβαιωθουμε αμα λεω αληθεια.?

Λες οτι σου κατεβει για να κερδισεις χρονο για την ομαδα σου, αλλα αρκετα μας αποσυντονισες μεχρι στιγμης.Σταματα να λες ασυναρτισιες, και δεξου το θανατο με αξιοπρεπεια.

Εarl Cain Heargreaves
υποτίθεται εγώ είμαι κοντά στον θάνατο εσύ όμως έχεις τόση ταραχή που μπερδεύεις τα λόγια σου. Πότε είπα ότι δεν σκέφτομαι σαν δολοφόνος? Τα λόγια μου που επικαλείσαι είναι περίτρανη απόδειξη για το αντίθετο. Ποτέ δεν έκρυψα ότι έχω κάποια βίδα λασκαρισμένη σε αντίθεση με σένα που το παίζεις νορμάλ, αθώος και υπεράνω αλλά μεταξύ μας όλοι ξέρουμε τι σου έκανε ο πατέρας σου στο υπόγειο (και υποψιαζόμαστε και άλλα χειρότερα).Και πάνω από όλα ξέρουμε και τι έκανες εσύ στον πατέρα σου αργότερα, προσωποποίηση της κατάρας των Heargreaves. Kαι παραθέτω και την ακριβή φράση μου που πολύ βολικά παρέλειψες

Ευτυχώς εγώ ο Shinji Nishizono μπορώ να σκεφτώ και με τους δύο τρόπους (τα πλεονεκτήματα της πολλαπλής προσωπικότητας που λέγαμε ).

Αλλά για να αποδείξω σε όλους ότι δεν είμαι εγώ που είμαι σε πανικό θα σου κάνω το σκεπτικό μου νιανιά για να μπορέσεις να το κατανοήσεις ακόμη και εσύ κύριε "επιθεωρητά".

Είναι αλήθεια ότι as it stands οι δολοφόνοι είναι πολύ κοντά στην νική. Παρόλαυτά ο γύρος αυτός φώναζε Tamaki to begin with. Επειδή όμως άρχισαν οι υποψίες να πέφτουν και πάνω σου πρώτα μέσω του Beyond the Grave και μετά σίγουρα θα σε ψήφιζα ΚΑΙ εγώ καθότι ο Flourite (στον οποίο πολυ βολικά είχες κολλήσει σαν βδέλλα και μετά βρέθηκε τέζα) αποδείχτηκε αθώος, αποφάσισες να κάνεις την υπέρτατη μπλόφα για να κερδίσεις αρκετό χρόνο μέχρι να πετύχετε τον σκοτεινό σκοπό σας. Προχωρήσατε σε κανιβαλισμό. Δεν ξέρω πως αλλά πείσατε τον Τamaki (δεδομένου ότι είναι ένοχος) να θυσιαστεί για το καλό της ομάδας εξαγοράζοντάς σας τόσο χρόνο όσο χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε ολική εξάλειψη. 'Εχουμε δει εξάλλου στο παρελθόν πόση σημασία δίνεις στα "ρεύματα" που σχηματίζονται οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκάνεις έναν από τους κατήγορούς σου.

Δεν χρειάζεται να διατηρήσεις την μπλόφα για πολύ εξάλλου. Το τέλος ζυγώνει και σύντομα δεν θα έχει καμία σημασία αν αυτά που λες τώρα διαψευστούν. Και ακριβως εκεί ποντάρεις.

Αν θεωρείς αυτά τα οποία λέω τόσο αναξιοπρεπή, και απελπισμένα τότε δεν έχεις κανέναν μα κανεναν λόγο να φοβάσαι. Κάτι το οποίο όμως δεν βλέπω να γίνεται εδώ.Δεν θες να σωπάσω επειδή με βρίσκεις αναξιοπρεπή αλλά επειδή δεν σε συμφέρουν τα όσα λέω... Αλλά δεν είναι η πρώτη αντίφαση ανάμεσα στα λεγόμενα και στις πράξεις σου που βλέπουμε έτσι?

LOL Rin. Δεν μπορείς να πεις η ατάκα από την ταινία ταίριαζε γάντι στην περίπτωση ne?

Edited by iristella, 18 September 2009 - 21:49.

#194 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 21:53

Posted Image

Tamaki

I'am the killer....very good inspector .....ermmmm...."Gadget" was it???
Επιμένεις στην θεωρία σου μικρε και ανοητε...ναι?
Παιρνεις ψυχοφαρμακα ή κατι τετοιο να φανταστω! Εχεις παραισθησεις τι σκατα εχεις?
Αφου καταφερα και ξεκανα ολο το 2ο κτηριο εκτος απο τον Σασουκε σειρα ειχε το 1ο....
αλλα δυστυχως με επιασες....τι κανουμε...αυτα εχει η ζωη....

Στην ψυχρα την Yuzuriha Nekoi που ειναι και αυτη στο κολπο να με ξεκανουν μαζι με τον Earl Cain...μπραβο παιδια μου...καταφερατε ξεγελασατε ολο το κοσμο.

Ποτε μην εμπιστευεσαι ενα δολοφονο γιατι μπορει να σε προδωσει!!! "συναδελφοι μου"

Tiger-stock-blog-header.jpg

#195 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 22:01

Posted Image

Tamaki

I'am the killer....very good inspector .....ermmmm...."Gadget" was it???
Επιμένεις στην θεωρία σου μικρε και ανοητε...ναι?
Παιρνεις ψυχοφαρμακα ή κατι τετοιο να φανταστω! Εχεις παραισθησεις τι σκατα εχεις?
Αφου καταφερα και ξεκανα ολο το 2ο κτηριο εκτος απο τον Σασουκε σειρα ειχε το 1ο....
αλλα δυστυχως με επιασες....τι κανουμε...αυτα εχει η ζωη....

Στην ψυχρα την Yuzuriha Nekoi που ειναι και αυτη στο κολπο να με ξεκανουν μαζι με τον Earl Cain...μπραβο παιδια μου...καταφερατε ξεγελασατε ολο το κοσμο.

Ποτε μην εμπιστευεσαι ενα δολοφονο γιατι μπορει να σε προδωσει!!! "συναδελφοι μου"

Yosuke Kobayashi......

Ρε Tamaki gomen κιόλας για ηλίθιους μας περνάς? Eίδες ότι σας πήρα είδηση και τώρα στρέφεσαι "και καλα" εναντίον του Cain (εμπλέκοντας και μια πιθανώς - μπορεί και όχι όμως άσχετη Nekoi) για να θολώσεις τα νερά? Eντάξει ενδεχομένως εδώ μέσα κάποιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο.