Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]

• This topic is locked This topic is locked
228 replies to this topic

#166 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 15 September 2009 - 18:08

Ikari Shinji

Παλι βασιζεστε σε συμπτωσεις για να αποδειξετε την ενοχη μου... Λετε να ειμαι τοσο χαζος ωστε αν ημουν δολοφονος να σκοτωαν εναν ενανα τους κατηγορους μου?
Τελος πατνων, μπορει να εκανα λαθος με τον Gintoki, αλλα αυτη τη φορα η υποψιες μου στρεφονται στην ayanami rei. Δεν πιστευω βεβαια οτι ειναι η υποκινητρια του ολου θεματος, αλλα ανετα θα μπορουσε να υαπακουει εντολες τριτων, ετσι κι αλλιως ειναι μια αψυχη κουκλα...

Gomen που δεν εγραψα πιο πριν, ξεχαστηκα λιγο :)

Posted Image

#167 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 September 2009 - 19:14

Earl Cain Hargreaves

Yôsuke Kobayashi

Δημοσιευμένη  εικόνα

O θάνατος του Hajime Saito είναι σίγουρα πολύ λυπηρός ακόμη δε περισσότερο γιατί αποδειχτηκε ότι επρόκειτο για επιθεωρητή. Πιστεύω ότι καθώς ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji οι προσπάθειές των δολοφόνων στρέφονται στο να ενοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν θεωρώ τυχαίο που από το πουθενά δημιουργήθηκε και χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο κλίμα εναντίον του. Για παράδειγμα η συμπεριφορά του Fay D. Flourite ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον Ikari Shinji καλλιεργόντας το όλο κλίμα, φροντίζοντας όμως ενδιάμεσα να μεταβάλλει την ψήφο του για να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες σε περίπτωση που αποδεικνυόταν αθώο θύμα μου φαίνεται πολύ ύποπτη.

Σαν επαγγελματιας profiler εγώ ο Kazuhiko Amamiya θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί με έναν επιθεωρητή λιγότερο είναι ακόμη πιο πιθανό για τους δολοφόνους να μας χειραγωγήσουν και να στρέψουν τις υποψίες εκεί που αυτοί θέλουν.

Λοιπον, αποφασισα να δωσω μια ευκαιρια στη θεωρια σου, μη κατηγορηθω και για εμμονες αργοτερα.Αρα παμε σε αυτους που ψηφιζουν sinji, Που δεν ειναι και λιγοι.Flourite, tamaki, krauser οι υποψηφιοι.Θα παω με τον tamaki, καθως προσπαθουσε να στρεψει και τα πληθη εναντιων του wolfgang grimmer, Ο οποιος αργοτερα βρεθηκε δολοφονημενος....μαλλον τον θεωρουσε επικυνδινο.........

qzMHWHd.png

#168 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 September 2009 - 20:04

Fay D. Flourite
Δημοσιευμένη  εικόνα

Λοιπόν, μόλις είχα μια ψιλοτρελή μεν ιδέα, αλλά πιθανή εκδοχή των σκηνικών που έχουν γίνει. Χθες το ντέρμπυ της αποχώρησης δια ψηφοφορίας παίχτηκε ανάμεσα στον Gintoki και τον Shinji. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι οι ψήφοι που καταδίκασαν τον Gintoki έπεσαν αφου ο Shinji είχε ήδη μαζέψει τις 3 δικές του. Και οι ψήφοι αυτοί ήταν των Czeslaw Meyer, Ayanami Rei (η οποία συνεχώς υπερασπίζεται τον Shinji), Nodame-chan και φυσικά του ίδιου του Shinji.
Η πιθανότητα να είναι και οι 4 δολοφόνοι είναι από μικρή έως ανύπαρκτη (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Η Nodame-chan πιθανότατα (99%) βγαίνει από την λίστα επειδή έχει ψηφίσει πρόσφατα τον Shinji, αν και μετά άλλαξε σε μένα. Διατηρώ μια επιφύλαξη σε περίπτωση που ήταν σπόντα για να θολώσει τα νερά με μια γρήγορη αλλαγή ψήφου.
Η Rei έχουμε δει ότι υποστηρίζει ανοιχτά τον Shinji και θεωρητικά τον έσωσε ψηφίζοντας Gintoki.
Ο Czeslaw Meyer έχει εισπράξει τις σποντίτσες του από δω και κει και μονίμως αυτός που ψηφίζει τον τρώνε τα κοράκια. Επίσης δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Shinji (correct me if I'm wrong).
O Shinji πάλι εννοείται θα ψήφιζε Gintoki για να γλυτώσει το τομάρι του, ο οποιοσδήποτε θα το έκανε. Αλλά ίσως ο πανικός που έχει δημιουργηθεί (ή έχω δημιουργήσει αν θέλετε, αν και δεν το πήγαινα κατά κει) εναντίον του, ώθησε τους συνεργάτες του στις προαναφερθείσες ενέργειες. Επίσης το ότι τώρα κατηγορεί την Rei είτε είναι ξεκάρφωμα, ή η Rei είναι εκτός group, θα δείξει.

Βέβαια γιατί να στοχεύσουν τον Gintoki και όχι εμένα που στο κάτω κάτω ξεκίνησα το όλο σκηνικό; Ίσως θα καρφωνόντουσαν πολύ (έτσι πιστεύω). Άλλωστε, τον ρόλο του διώκτη μου έχει επάξια αναλάβει ο Kobayashi-san. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο 4ος της παρέας στη θέση της Nodame. Αν (το τονίζω, αν) πεθάνω νύχτα τότε χίλια τα εκατό στην επόμενη ψηφοφορία έχει φύγει με τη μία ο Shinji. Αυτό δεν συμφέρει τους δολοφόνους, εννοείται. Γι' αυτό είναι καλύτερο να φύγω από ψηφοφορία, την οποία κάποιος πρέπει να οργανώσει. Οπότε είτε ο Kobayashi υπήρξε ο από μηχανής θεός που τους έλυσε τα χέρια με το να με κατηγορεί έτσι έντονα, είτε είναι μέλος του group και φυσικά δρα σύμφωνα με σχέδιο.

Spoiler:

Φυσικά σε περίπτωση που ο Shinji είναι τελικά αθώος, η παραπάνω θεωρία καταρρέει πανηγυρικά αφήνοντάς με έρμαιο των καταστάσεων και της μαύρης μου της μοίρας. Εντούτοις, επειδή το να πέτυχα δολοφόνο με την πρώτη με ιντριγκάρει απίστευτα σαν ιδέα, θα διατηρήσω την αποψή μου εναντίον του Shinji.

Edited by dmvagos, 15 September 2009 - 20:08.
Αναθεώρησα κάποια πράγματα...

Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#169 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 September 2009 - 23:39

Fay D. Flourite
Δημοσιευμένη  εικόνα

Λοιπόν, μόλις είχα μια ψιλοτρελή μεν ιδέα, αλλά πιθανή εκδοχή των σκηνικών που έχουν γίνει. Χθες το ντέρμπυ της αποχώρησης δια ψηφοφορίας παίχτηκε ανάμεσα στον Gintoki και τον Shinji. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι οι ψήφοι που καταδίκασαν τον Gintoki έπεσαν αφου ο Shinji είχε ήδη μαζέψει τις 3 δικές του. Και οι ψήφοι αυτοί ήταν των Czeslaw Meyer, Ayanami Rei (η οποία συνεχώς υπερασπίζεται τον Shinji), Nodame-chan και φυσικά του ίδιου του Shinji.
Η πιθανότητα να είναι και οι 4 δολοφόνοι είναι από μικρή έως ανύπαρκτη (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Η Nodame-chan πιθανότατα (99%) βγαίνει από την λίστα επειδή έχει ψηφίσει πρόσφατα τον Shinji, αν και μετά άλλαξε σε μένα. Διατηρώ μια επιφύλαξη σε περίπτωση που ήταν σπόντα για να θολώσει τα νερά με μια γρήγορη αλλαγή ψήφου.
Η Rei έχουμε δει ότι υποστηρίζει ανοιχτά τον Shinji και θεωρητικά τον έσωσε ψηφίζοντας Gintoki.
Ο Czeslaw Meyer έχει εισπράξει τις σποντίτσες του από δω και κει και μονίμως αυτός που ψηφίζει τον τρώνε τα κοράκια. Επίσης δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Shinji (correct me if I'm wrong).
O Shinji πάλι εννοείται θα ψήφιζε Gintoki για να γλυτώσει το τομάρι του, ο οποιοσδήποτε θα το έκανε. Αλλά ίσως ο πανικός που έχει δημιουργηθεί (ή έχω δημιουργήσει αν θέλετε, αν και δεν το πήγαινα κατά κει) εναντίον του, ώθησε τους συνεργάτες του στις προαναφερθείσες ενέργειες. Επίσης το ότι τώρα κατηγορεί την Rei είτε είναι ξεκάρφωμα, ή η Rei είναι εκτός group, θα δείξει.

Βέβαια γιατί να στοχεύσουν τον Gintoki και όχι εμένα που στο κάτω κάτω ξεκίνησα το όλο σκηνικό; Ίσως θα καρφωνόντουσαν πολύ (έτσι πιστεύω). Άλλωστε, τον ρόλο του διώκτη μου έχει επάξια αναλάβει ο Kobayashi-san. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο 4ος της παρέας στη θέση της Nodame. Αν (το τονίζω, αν) πεθάνω νύχτα τότε χίλια τα εκατό στην επόμενη ψηφοφορία έχει φύγει με τη μία ο Shinji. Αυτό δεν συμφέρει τους δολοφόνους, εννοείται. Γι' αυτό είναι καλύτερο να φύγω από ψηφοφορία, την οποία κάποιος πρέπει να οργανώσει. Οπότε είτε ο Kobayashi υπήρξε ο από μηχανής θεός που τους έλυσε τα χέρια με το να με κατηγορεί έτσι έντονα, είτε είναι μέλος του group και φυσικά δρα σύμφωνα με σχέδιο.

Spoiler:

Φυσικά σε περίπτωση που ο Shinji είναι τελικά αθώος, η παραπάνω θεωρία καταρρέει πανηγυρικά αφήνοντάς με έρμαιο των καταστάσεων και της μαύρης μου της μοίρας. Εντούτοις, επειδή το να πέτυχα δολοφόνο με την πρώτη με ιντριγκάρει απίστευτα σαν ιδέα, θα διατηρήσω την αποψή μου εναντίον του Shinji.

Czeslaw Meyer

Δημοσιευμένη  εικόνα

Actually η παραπάνω θεωρία αν και πολύ καλή ως ιδέα έχει καταρεύσει από τη στιγμή που δημιουργήθηκε. Γιατι? Επειδή πολύ απλά στον προηγούμενο γύρο μπορεί να έγινε αυτό το "derby" αλλά είχαμε και 4 άτομα τα οποία δεν ψήφισαν(συγκεκριμένα Black Star, Wolfgang Grimmer,Katsura και Krauser II). Μία ψήφος από κάποιον από αυτούς και μπορεί τα πάντα να είχαν ανατραπεί. Οπότε ακόμα και θεωρώντας ότι όντως τα πράγματα είναι όπως τα φαντάστηκες γιατί να παίρναμε ένα τόσο μεγάλο ρίσκο για να στείλουμε κάποιον που θα μπορούσαμε να τον φάμε και "κρυφά"?
Επίσης όσον αφορά το κομμάτι που λες ότι δε συμφέρει τους δολοφόνους να σε φάνε νύχτα...
Άμα όντως το "kill team" αποτελούνταν από εμένα, τη Rei,τον Shinji και τον Yosuke Kobayashi τότε για ποιό λόγο 2 στους 4 δεν έχουν ρίξει την ψήφο τους σε σένα?(τουλάχιστον όχι για πάνω από 1 post το οποίο μεταβλήθηκε σε πολύ μικρό διάστημα)
Όσο για εμένα που λες ναι προς το παρών έχω 2 στα 2 στην ψηφοφορία, και μάλιστα είμαι ο μόνος. Ποιός ο λόγος λοιπόν να ξεχωρίσω έτσι φανερά? Δεν είμαι ηλήθιος να τραβήξω όλη την προσοχή πάνω μου όταν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό εναντίον μου.
Και ναι δεν έχω ψηφίσει τον Shinji ΠΟΤΕ, όχι επειδή είμαι με το μέρος του or something αλλά επειδή αν προσέξεις την πρώτη μέρα αυτό που προσπαθούσα να κάνω είναι να δω τις αντιδράσεις όλων(εξού και η συνεχής αλλαγή ψήφων προς τους λιγότερο ομιλητικούς με εξαίρεση την αφεντομουτσουνάρα σου σε μία φάση που βαριόμουν και γούσταρα RP, ήξερα ότι θα εισαι από τους πρώτους που θα απαντήσουν :P). Από τότε έχω διαμορφώσει μία άποψη για το ρόλο του καθενός και δρω με γνώμονα αυτή, και ελπίζω να μη με διαψεύσει(παρόλο που την πάτησα 1 φορά ήδη)
Αλλά άσχετα απ όλα τα παραπάνω το μεγαλύτερο σου λάθος είναι ένα. Δεν λες να καταλάβεις τους υπόλοιπους. I always act for myself and only οπότε μην περιμένεις ότι θα δεχόμουν να μπω σε κάποια ομάδα, όσο κι αν σε βολεύει να το πιστεύεις.
Ω, μου φαίνεται ότι νιώθω την απειλητική ματιά κάποιου/κάποιων. Καλύτερα να πάω να ταίσω τις πάπιες στη λιμνούλα εδώ πιο κάτω!

And for the record still Tamaki

Edit: btw χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς d.neko :)

Edited by Kon_Okami, 16 September 2009 - 07:37.

Posted Image

#170 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 September 2009 - 14:55

Rei Ayanami

Δημοσιευμένη  εικόνα

Θα ήθελα πολύ να ξεκαθαρίσω μια τεράστια παρεξήγηση. Το έχω ξαναπει αλλά μαλλον χάθηκε μέσα στο αλληλοσκότωμα. Δεν υπερασπίζομαι το μυξιάρικο τον Shinji. Κάποιες συμπεριφορές του μου έδωσαν την εντύπωση (και ναι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνω λάθος) πως δεν είναι δολοφόνος και επειδή βλέπω πολύ κόσμο να ασχολείται με αυτόν ενώ παράλληλα οι δολοφόνοι μας τρώνε λάχανο είπα το εξής παράλογο! Για το καλό μας, ας βρούμε κανέναν δολοφόνο! Ο Shinji από την άλλη προσπαθώντας τελευταία στιγμή να γλυτώσει το τομαράκι του, προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του από μένα. Ε, καλά δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που εδώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά) και αυτός και αυτός κάθεται και μυξοκλαίει γιατί θέλει τη μαμά του...Όσο λοιπόν εσείς τρώγεστε μεταξύ σας, εγώ θα γυρίσω λίγο τα μάτια προς αυτούς που κάθονται και μας κοιτάνε εκ του ασφαλούς πετώντας μια τυχαία ψήφο όποτε θυμούνται(και μέσα τους γελάνε).. Θα ψηφίσω Black Star.

xbJ3b2w.jpeg

#171 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 16 September 2009 - 15:27

Beyond The Grave

Συνεχιζω να ειμαι μπερδεμενος και τις τελευταιες ημερες λογω καποιων δουλειων εχω χασει το τι γινεται στο παιχνιδι , βρισκομαι τελειως πελαγωμενος και γενικα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για κανεναν.Το σιγουρο ειναι οτι οι δολοφονοι συνεχιζουν ακαθεκτοι και τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αν παει σε καποιον το μυαλο μου θα ελεγα οτι πιο υποπτος μου φαινεται ο Earl Cain Hargreaves ισως να κανω και λαθος γιατι "εχασα" λιγο το παιχνιδι στους τελευταιους 2 γυρους αλλα απο ενστικτο και μονο θα παω προς αυτην την κατευθυνση.

[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#172 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 16 September 2009 - 18:18

Ακόμα μία ημέρα πέρασε στην .aNiMe//GR Town. Κατηγορίες έπεσαν στο τραπέζι, οι ίντριγκες πήραν και δώσαν, και οι επιζώντες αποφάσισαν. Ο Shinji μπορεί να την γλίτωνε συνεχώς στο τσακ, όμως η τύχη του τον εγκατέλειψε. Το τι επακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Ο εξαγριωμένος όχλος όρμηξε κατά πάνω του. Ο Shinji δεν πρόλαβε ούτε να ανασάνει, με το κουταλάκι τον μαζεύαν. Κρίμα όμως που τα αποτελέσματα της αυτοψίας έδειξαν πως ήταν αθώος, :rip: παραπλανημένο θύμα.

Η Elizabeth δεν μπορεί να αντέξει άλλη ψυχολογική πίεση. Ήταν σίγουρη πως ο Shinji ήταν ένας από τους δολοφόνους, όμως η τελευταία της ελπίδα κατέρρευσε. Δεν αντέχει άλλο, γι' αυτό αποφασίζει να λυτρώσει τον εαυτό της από τον φριχτό αυτό εφιάλτη. Βγάζει ένα πιστόλι και τινάζει τα μυαλά της στον αέρα, σκορπίζοντας τον πανικό και την ανησυχία στους υπόλοιπους,:rip: κι αυτή.

Τα πράγματα όσο πάνε γίνονται και πιο δύσκολα αγαπητοί επιζώντες, 14 άτομα έχουν μείνει εκ των οποίων οι 4 είναι δολοφόνοι, και η νύχτα ξεκινάει! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και τις φήμες για το στοιχειωμένο κτήριο 2 Δημοσιευμένη  εικόνα. Δύο μόνο άτομα από εκεί μέσα έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν το θάνατο... προς το παρόν. Τι μέλει γενέσθαι ?

Κτήριο 1

[table=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Fay D. Flourite | dmvagos
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
07 | Ikari Shinji | Dxs | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
07 | Elizabeth | Erisadesu | SUICIDE | ΑΘΩΟΣ
[/table]

Παρακάτω ακολουθούν τα στατιστικά που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια προσφορά της Ο.Ο.Π.Γ.Τ.Δ.Κ.Ε.Τ.Α ©

Spoiler:

Και η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town...

Περιμένω ΠΜ από δολοφόνους και επιθεωρητή. Η ημέρα θα αρχίσει σήμερα τα χαράματα ή αύριο το πρωί, θα δείξει.

Η Elizabeth "αυτοκτόνησε" επειδή δεν μπορούσε να συμμετέχει. Μου έστειλε ΠΜ να την σκοτώσω με τον πιο φριχτό τρόπο, κι αυτό έκανα. That's what you get for not participating enough :hehehe:

... let the massacre begin...
Posted Image

#173 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 17 September 2009 - 23:28

Η νύχτα πέρασε και όπως ήταν αναμενόμενο, ένας ακόμα αθώος προστέθηκε στη λίστα των δολοφονημένων θυμάτων. Το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο προς το κτήριο 2 όμως η έκπληξη που τους περίμενε ήταν μεγάλη. Οι δολοφόνοι αποφάσισαν να αφήσουν το κτήριο 2 και να εξοντώσουν σιγά σιγά και τα υπόλοιπα κτήρια. Κρίμα που ένα άτομο δεν πρόλαβε να δει τις εξελίξεις. Ο λόγος για τον Fay D Flourite ο οποίος δεν ξύπνησε ποτέ. Είθε το χορτάρι που σε σκεπάζει να είναι αλαφρό (σαν πούπουλο ένα πράμα) :rip:

Κτήριο 1

01 | Fay D. Flourite | dmvagos | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
02 | Nodame-chan | moonheart
03 | Earl cain Hargreaves | Rin
04 | Czeslaw Meyer | Kon_Okami
05 | Beyond The Grave | Irish
06 | Katsura Kotarou | Loke
07 | Johannes Krauser II | Namida
[/table]

Κτήριο 2

01 | Tamaki | Tenshi
02 | Sasuke Uchiha | shinigami94
03 | Wolfgang Grimmer | Sponis | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
04 | Okita Sougo | Kenny | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
05 | Kakashi | xxx | MURDERED | NPC
06 | Gintoki Sakata | psofia | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
07 | Ikari Shinji | Dxs | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
[/table]

Κτήριο 3
01 | Shikimaru Nara | Tolis Izumi
02 | Ayanami Rei | mono
03 | Yuzuriha Nekoi | d. neko-angel
04 | Black Star |Gkloc
05 | Yosuke Kobayashi | iristella
06 | Hajime Saito | Skiarxon | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
07 | Elizabeth | Erisadesu | SUICIDE | ΑΘΩΟΣ
[/table]

8 αθώοι, 4 δολοφόνοι και ένας επιθεωρητής απομένουν ζωντανοί. Τα πράγματα σφίγγουν όλο και περισσότερο. Και η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town...

Για τεχνικούς λόγους η μέρα καθυστέρησε να ξεκινήσει, όμως θα κρατήσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Όσα άτομα έχουν βεβαρυμένο ιστορικό (aka έχει περάσει ένας τουλάχιστον γύρος χωρίς να ψηφίσουν) θα αφαιρεθούν από το παιχνίδι αν αποφύγουν ξανά την ψηφοφορία.

Αυτά, τα πάτε μια χαρά. Go go go βρείτε τους δολοφόνους (or die trying :hehehe:)

... let the massacre begin...
Posted Image

#174 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 00:22

Earl Cain Hargreaves

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μιας και τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα, και αν βγαλουμε και τωρα αθωο την επομενη μερα 8α ειναι 7/4 η αναλογια, δεν εχω και πολλες επιλογες....

Εγω ειμαι ο 2ος επιθεωρητης.Yosuke kobayashi και tamaki, ειναι οι 2 δολοφονοι που βρηκα μεχρι στιγμης.

lets make things a bit more interesting, huh?

qzMHWHd.png

#175 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 00:43

Yôsuke Kobayashi

Μπορείς να λες ότι είσαι και ο Nαπολέοντας αν θες. Το θέμα είναι ότι πέρα από τον λόγο σου ότι είσαι επιθεωρητής δεν πιστεύω ότι πρακτικά έχουμε δει κάτι τέτοιο. Αν ήμουν δολοφόνος θα είχες φύγει εδώ και δυο γύρους έτσι όπως με κατηγορείς γιατί θα είχα καταλάβει ότι είσαι επιθεωρητής. Πολύ περισσότερο αφότου είχες ονοματίσει και τον υποτιθέμενο δολοφόνο Tamaki. Eπίσης δεν θα σκότωνα τον Flourite που ήταν το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα. Η γενικότερή σου στάση όμως καθότι και το ότι δηλώνεις ψευδώς ότι είσαι επιθεωρητής δεν μου αφήνουν περαιτέρω αμφιβολίες για το ποιός είναι ο δολονός Earl Cain Heargreaves.

#176 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 00:51

Earl Cain Hargreaves

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν με σκοτωσες πριν 2 γυρους, γιατι μετα το θανατο μου θα εβλεπαν ολλοι οτι ειμαι επιθεωρητης, και θα στρεγονταν ολλοι εναντιων σου, γιατι εσυ θα ησουν το τελευταιο ατομο που ψηφισα, aka θα ηταν η αυτοκτονια σου, yosuke kobayashi.

qzMHWHd.png

#177 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 18 September 2009 - 01:11

Earl Cain Hargreaves

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εγω ειμαι ο 2ος επιθεωρητης.Yosuke kobayashi και tamaki, ειναι οι 2 δολοφονοι που βρηκα μεχρι στιγμης.

Czeslaw Meyer

Δημοσιευμένη  εικόνα

At least tell us something new :bahhh:
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα λοιπόν κρατάω την ψήφο του προηγούμενου γύρου στον Tamaki μόνο και μόνο επειδή η iri έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ζωντανή και δεν απειλούν κανένα μας για τον επόμενο γύρο μιας και νύχτα θα στείλουν τον Rin

Edit: Shinji θέλατε καμάρια μου όλοι? Φάτε τα τώρα....

Edited by Kon_Okami, 18 September 2009 - 01:18.

Posted Image

#178 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2009 - 01:24

Υοsuke Kobayashi.

To ότι ψηφίζει κάποιος κάποιον και μετά φεύγει το βράδυ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και δολοφόνος. Γιατί και ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji και ήταν αθώος. Κανείς δεν θα έδινε σημασία στο ποιόν σκότωσε τελευταίος ένας επιθεωρητής μέσα σε 2 γύρους. Και ας μην ξεχνάμε επίσης και ότι ο Wolfgang Grimmer που σε ψήφισε βρέθηκε δολοφονημένος πάρα πολύ βολικά. Θα έλεγα ότι τα καταδικαστικά στοιχεία βαραίνουν πιο πολύ προς την μεριά σου. Παρά προς την δική μου. Και αυτό ήταν το μεγάλο σου λάθος Earl Cain Heargreaves.

#179 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 01:35

Earl Cain Hargreaves

Δημοσιευμένη  εικόνα

Υοsuke Kobayashi.

To ότι ψηφίζει κάποιος κάποιον και μετά φεύγει το βράδυ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και δολοφόνος. Γιατί και ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji και ήταν αθώος. Κανείς δεν θα έδινε σημασία στο ποιόν σκότωσε τελευταίος ένας επιθεωρητής μέσα σε 2 γύρους. Και ας μην ξεχνάμε επίσης και ότι ο Wolfgang Grimmer που σε ψήφισε βρέθηκε δολοφονημένος πάρα πολύ βολικά. Θα έλεγα ότι τα καταδικαστικά στοιχεία βαραίνουν πιο πολύ προς την μεριά σου. Παρά προς την δική μου. Και αυτό ήταν το μεγάλο σου λάθος Earl Cain Heargreaves.

Αλλα εχει αρκετες πιθανοτητες να ειναι ενοχος, και εγω ημουν αρκετα τυχερος ωστε να πετυχω εσενα στον πρωτο κιολας γυρο, οπως εσυ σταθηκες τυχερη και ξεπαστρεψες τον συναδελφο μου hajime saito απο την πρωτη κιολας νυχτα.
Ο wolfgang grimmer με υποψιαστηκε επειδη εχω μια συλλογη απο δηλητηρια, δηλαδη με κανενα απολυτως στοιχειο, και δεν τον ακολουθησε κανενας.Πιστευεις πραγματικα οτι θα ενιωθα απειλη απο κατι τετοιο?Το μονο λαθος που εκανα ηταν που δεν καταφερα να εκμεταλευτω κενα στα λεγομενα σου, για να αποδειξω την ενοχη σου yosuke kobayashi, και δυστυχως αθωες ζωες πληρωσαν αυτο το λαθος, αλλα ηρθε η ωρα να επανορθωσω, εστω και αν αυτο στοιχησει τη δικη μου ζωη, μιας και οπως ειπωθηκε πιο πανω με βλεπω να αποχωρω συντομα.....

qzMHWHd.png

#180 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 05:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tamaki

Φοβάσαι τόσο πολύ μη πεθάνεις η μη σε ψηφίσουν γιαυτο πετάγεσαι και ισχυρίζεσαι οτι εισαι ο επιθεωρητης? Προσωπικά δε νομίζω κάτι τέτοιο. Με αυτό που κάνεις περνάς σε άμυνα και δείχνει οτι φοβασαι μην πανε οι υποψίες επάνω σου
Earl Cain Hargreaves.
Ειναι σαν να μας λες εγω βγαινω απο την διαδικασια του να με ψηφισουν γιατι ειμαι επιθεωρητης. Ο καθενας θα μπορουσε να βγει και να ισχυριστει πως ειναι επιθεωρητης, και να εχει τον εαυτο του ησυχο. Ελα ομως που δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Λετε οτι ψηφισα στο προπροηγουμενο γυρο Wolfgang και την επομενη μερα βρεθηκε δολοφονημενος.
Λετε να τον ψηφιζα και επειδη δε βγηκε να τον σκοτωνα το βραδυ? Τι συμφερον θα ειχα. Αντιθετος θα με προδιδε σε περιπτωση που ημουν δολοφονος.

Czeslaw MeyerΠολυ υποστηρίζεις τον Earl λεγοντας " πες μας κατι καινουργιο "
Δηλαδη απο ποτε ισχυριζεσαι οτι το ηξερες αυτο που λεει και τοσο καιρο λες ενα σωρο ασυναρτισιες. Τον τελευταιο γυρο αρχισες να με υποψιαζεσαι και να λες πως ειμαι ο δολοφονος. Πιστευα πως ηταν ο Sinji επειδη ολοι οι θανατοι ειχαν γινει στο 2ο κτηριο.
Ελα ντε που δεν ηταν ετσι τα πραγματα. Μειναμε ζωντανοι μονο εγω και ο Sasuke.
και δεν ξερω αν θυμασαι αλλα ειχα αναφερει οτι μπορει οι δολοφονοι να ειναι και οι 4 μαζεμενοι σε ενα κτηριο και να το κανουν ετσι ωστε να μεινει 1-2 ατομα και να πανε οι υποψιες επανω τους , και αυτοι να καθοντε ησυχοι και να σφαζουν αθωο κοσμο.

Ολα ωραια μας τα ελεγες
Yuzuriha Nekoi και παντα την εβγαζες καθαρη. Με τα αθωα αγγελικα σου ματια καταφερες να τους ξεγελασεις ολους. Αυτη τι φορα ομως δεν θα σκοτωσεις αλλο αθωο ατομο. Συνεχιστε να φηφιζεται λαθος ατομα και οι δολοφονοι εχουν κερδισει.

Tiger-stock-blog-header.jpg