Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Higurashi no Naku Koro ni


  • Please log in to reply
343 replies to this topic

#301 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 16 December 2012 - 23:36

Βασικά δεν αξίζει να πω κάτι, ότι κι αν είναι, όσο κακό ή καλό κι αν είναι, θα το δω. Οπότε απλά εύχομαι για το καλύτερο...
Posted Image

#302 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 December 2012 - 00:43

Το ότι αυτή η εικόνα μπορεί να είναι μια άσχετη/παλιά εικόνα δεν σε πέρασε από το μυαλό;

Πάντως κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, πού βασίζεται αυτό το πράγμα.

Edit: Από ότι checkαρα στο animesuki, λένε ότι είναι ένα μια έξτρα ιστορία που ήταν στο OST του daybrake... Παρ' το αυγό και κούρευτο δηλαδή. Επίσης κάτι λένε ότι παίζει να είναι τανία.


Μου πέρασε.Αλλά νομίζω καταλαβαίνεις ότι είμαι προκατειλημμένος όταν ακούω για Higurashi και anime.Κάτι για έναν καμένο και ένα γιαούρτι.

#303 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 05 March 2013 - 08:20

Youtube Video


Actually δείχνει καλό και ενδιαφέρον. Λες;

Edited by Kenny, 05 March 2013 - 14:21.
youtube tag

Posted Image


#304 Hellraider

Hellraider

    Anime Elite

  • Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 March 2013 - 11:34

Actually δείχνει καλό και ενδιαφέρον. Λες;


Δεν είναι fanservice shit.Μου αρκεί.Αλλά είμαι ήρεμος.Δεν περιμένω πολλά.Δεν θέλω πάλι να απογοητευτώ.Υπάρχουν και άλλα anime.

Spoiler:


#305 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 05 March 2013 - 17:01

Μοιάζει τεράστια ανακύκλωση γεγονότων του άνιμε έτσι όπως το βλέπω.Χαμηλές προσδοκίες έχω και εγώ.Αν βλέπεται εγώ θα του δώσω pass...

sc5bab.jpg


#306 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 March 2013 - 17:04

Ναι, βασικά δεν δείχνει καθόλου άσχημο. Ελπίζω μόνο να κινείται μέσα στα πλαίσια της ιστορίας του Higurashi, και να μη γίνει άλλα ντ'άλλα χωρίς κάποια υπόθεση, όπως στο Kira.

Καλαμάρι, μιας και η αλήθεια είναι πως έχουν προσπαθήσει να αρμέξουν αρκετά το Higurashi, απ΄ότι θυμάμαι, είχε μείνει κάποιο υλικό από το vn αχρησιμοποίητο. Αν και όντως δεν δείχνει κάτι συνταρακτικό ή καινούργιο, εγώ δεν αποκλείω πως μπορεί να βγει αρκετά καλό.

Α και το σχέδιο είναι πάλι σαν του Kira είναι ε; :( Κρίμα....

#307 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 September 2013 - 21:56

Βγήκε και με υπότιτλους η ταινία-OVA-πρώτο επισόδειο-τι στο διάολο είναι, και την τσέκαρα πριν από λίγο... Κάτι από όλα και ελάχιστα από τα καλά κομμάτια της σειράς θα έλεγα. Δεν έχει σε καμία περίπτωση το horror της πρώτης season ενώ το μυστήριο που χαρακτήριζε την δεύτερη είναι επίσης στο ελάχιστο.

 

Το μεγαλύτερο θέμα που έχω είναι ότι δεν κατάλαβα τι παίζει και έχω δεί την σείρα από 2 φορές την season!!LOL!!! Κάτι για καινούργιο στέλεχος που έχει πάρει παγκώσμια έκταση και τους Rena-Keichi να ασχολούνται με το αγαπημένο τους hobby, του να σπάνε κρανία και να κόβουν λαρύγγια δηλαδή, αλλά αυτήν την φορά just for fun, ούτε λόγω παράνοιας, ούτε τίποτα...

 

Από ότι κατάλαβα πάντως θα ακολουθήσουν και άλλα που θα ολοκληρώσουν την ιστορία, οπότε σταυρώνω δάκτυλα να βελτιωθεί. Το σχέδιο καλό ήταν, Kira style, αν και είναι θέμα προτείμησης εγώ το βρήκα συμπαθητικό. Ας μη βγεί πατάτα, please kami-sama, please, just make them be inspired from the masterpieces the first 2 season are...


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#308 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 October 2013 - 09:27

Ξεκίνησα την πρώτη σεζόν με χαμηλά standards αλλά σταδιακά μου κέντρισε το ενδιαφέρον και όσο περνούσαν τα επεισόδια και τα arcs προσπαθούσα να ακολουθώ τα γεγονότα και να σκέφτομαι "λογικά σενάρια". Κάπου στο προ-τελευταίο arc άρχισα να συνειδητοποιώ ότι η σειρά είναι 100% στον κόσμο της και τίποτα απ' όσα συμβαίνουν δεν είναι να τα πάρεις στα σοβαρά.

Spoiler:

 

Αυτά μέχρι...το τελευταίο επεισόδιο που...αποτελείωσε ολοκληρωτικά τη σεζόν.

Spoiler:

 

 

Ας σχολιάσω γενικότερα την πλοκή:

Spoiler:

 

To get things straight: Το πρόβλημα της σειράς είναι ακριβώς το ότι έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί πιστά ένα VN σε anime.

To visual novel μπορεί -έστω στην κοσμάραπου βρίσκεται- να είναι μια χαρά, θα ενδιαφερόμουν να το παιξω/διαβάσω κιόλας, αλλά για να βγει σοβαρό ανιμε θα έπρεπε να γίνουν αρκετές αλλαγές στο setting και τους χαρακτήρες, ώστε να αποφευχθεί το άπειρο awkwardness.

 

Εν τέλει αυτό που μου μένει είναι ένα συνοθήλευμα από ελαφρύ χιούμορ, fanservice, edgy νταρκίλες, μυστήριο που προτιμά να παραμείνει μυστήριο παρά να λυθεί λογικά, γιατί η supernatural λύση θα είναι πιο... ευχάριστη, και αγωνία να δω το επόμενο επεισόδιο, που μπορεί είτε να επαναλαμβάνει γεγονότα, είτε αποτελεί κάτι εντελώς ασύνδετο με το προηγούμενο, ακόμα και μέσα στο ίδιο arc. Το προτείνω είτε σε ευαίσθητα άτομα, είτε σε μικρές ηλικίες, είτε σε premise guys με χαμηλές προσδοκίες. Αν δεν επρόκειτο για το τελευτάιο επεισόδιο, θα το έβγαζα σχετικά καλό, παρά τα ελλατώματά του, αλλά η τελική γεύση που μου άφησε "εκτέλεσε", μαζί με τη σειρά, και τις αναμνήσεις μου απ' αυτήν.


O6rrvsU.jpg


#309 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 15 October 2013 - 09:47

Kaimui, το μυστηριο υπαρχει και θα το δεις παρακατω. Τωρα για το τι στοιχεια δινει και που (ακομα και οταν το τελειωσεις να με ρωτησεις, δεν θυμαμαι το που ακριβως, διοτι περασε καιρος που το ειδα). Οσο αφορα την πρωτη season, οπως και στο ανιμε του Umineko, καλυπτει τις ερωτησεις του VN. Το δευτερο αρχιζει να λυνει σιγα σιγα το μυστηριο και να βαζει σε μια λογικη σειρα τα γεγονοτα. Τωρα το κατα ποσο θα σου αρεσει η οχι η λυση του μυστηριο, it's up to you!!! Εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα παντως.

 

Οσο για το VN, απο οτι εχω ακουσει (διοτι θελω να περασει ακομα λιγος καιρος, να ξεχασω τελειως καποια πραγματα της σειρας ωστε να το δω σα να το βλεπω πρωτη φορα) ειναι κλασεις ανωτερο του ανιμε (το οποιο δεν ειναι και χαλια, βλεπεται ευχαριστα). Τωρα αν θες spoiler, λογικα αν ψαξεις (αν δεν το εχεις ηδη κανει) σε προηγουμενες σελιδες του thread, ολο και κατι θα βρεις. 



#310 FayFay

FayFay

    all monsters are human

  • Members
  • 53 posts

Posted 15 October 2013 - 14:31

Εγω ξεκινησα τη σειρα πριν 5 χρονια και ηταν ουσιαστικα το πρωτο ανιμε με αιματα και σπλατερ κτλ κτλ.. Μ'αρεσε ιδιαιτερα και ετσι τη συνεχισα. Σε καποια στιγμηη δεν εβγαζα ακρη με το τι γινοταν,ειχα μπερδευτει,ολα μου φαινονταν χαοτικα με την αλλαγη προσωπικοτητας και τους διαφορετικους κοσμους και την ξαφνικη εμφανιση της hanyuu..το σταματησα για λιγο καιρο και το ξαναρχισα απο την αρχη για να το εμπεδωσω. οπου επιτελους κατι καταλαβα. Προς το τελος της σειρας εγινε αρκετα βαρετο και εκτελουσε καθαρα σκοπους fanservice χωρις καθολου συγκεκριμενη πλοκη. Ειδα και την ταινια οπου πατουσα 100 φορες pause για να ασχοληθω με κατι αλλο επειδη ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ..κριμα ηλπιζα σε κατι καλυτερο για τη συγκεκριμενη σειρα. 

Επεισης μια ερωτηση σε οσους εχουν δει το Umineko, αξιζει τιποτα ή μαπα;



#311 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 October 2013 - 14:39

Προς το τελος της σειρας εγινε αρκετα βαρετο και εκτελουσε καθαρα σκοπους fanservice χωρις καθολου συγκεκριμενη πλοκη.

 

Επεισης μια ερωτηση σε οσους εχουν δει το Umineko, αξιζει τιποτα ή μαπα;

 

Αν αναφέρεσαι στα OVAs δεν είναι canon και θα έπρεπε να το αφήσεις μετά το τέλος των δύο πρώτων σαιζόν

 

Το άνιμε του ουμινέκο είναι αρκετά κακό


HnH5aB0.jpg


#312 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 15 October 2013 - 15:09

Kamui η δεύτερη season δίνει απαντήσεις αν και δεν νομίζω να σου αρέσουν κρίνοντας από την άποψή σου. Πάντως είναι κρίμα που δεν σου άρεσε η πρώτη season ή έστω κάποιες από τις ιστορίες του καθώς υπήρχαν καλές. Για παράδειγμα προσωπικά θεωρώ το πρώτο arc από τα καλύτερα horror-splatter stories που έχω δει με την πλοκή να ξεκινά μες στην καλή χαρά, ξαφνικά να σοβαρευει και στο τέλος να μην καταλαβαίνεις καν τι πραγματικά συνέβη ( που έτσι και αλλιώς δεν σε νοιάζει να μάθεις σε ένα θρίλερ). Σαν σύνολο σαφώς έχει κενά αλλά δεν πρέπει να το δείς έτσι.. Μάλλον δεν ήσουν στην διάθεση να δείς ένα τέτοιο show ή προτιμάς anime με συνοχή και όχι αυτά που κάθε arc είναι διαφορετική ιστορία/πραγματικότητα κάθε φορά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#313 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 15 October 2013 - 15:22

 

Επεισης μια ερωτηση σε οσους εχουν δει το Umineko, αξιζει τιποτα ή μαπα;

 

Δεν υπαρχει anime του Umineko


Edited by Glykompoumpoukozouzounos, 15 October 2013 - 15:23.


#314 FayFay

FayFay

    all monsters are human

  • Members
  • 53 posts

Posted 15 October 2013 - 15:53

Δεν υπαρχει anime του Umineko

 

 

http://myanimelist.net/anime/4896/Umineko_no_Naku_Koro_ni

*cough cough*



#315 Putin

Putin

    Swee

  • Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 October 2013 - 15:56

Πρέπει να είσαι πολύ διασκεδαστική στα πάρτυ


HnH5aB0.jpg