Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#121 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 23:31

Etooo, ειναι λίγο ντροπιαστικό...αλλα δεν ξερω να ανοίγω topic :hot: (ashamed)

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#122 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 00:37

Etooo, ειναι λίγο ντροπιαστικό...αλλα δεν ξερω να ανοίγω topic :hot: (ashamed)

nanda?!!!??! ειναι πολυ ευκολο....πας στα φορουμς και πας στο κοσπλει...μολις το ανοιξεις πανω αριστερα (εκει που συνηθως γραφει "νεο ποστ") εχει "νεο τοπικ" το πατας γραφεις τιτλο , ποσταρεις και εισαι ετοιμη...κατι σαν ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε!!!!:ureshii:

#123 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 09:08

Κατάρα και πάλι κατάρα :sadist:... το vampire knight cosplay μου ναυγαγεί:run:...o Zero μου με ακύρωσε για να παέι σε γάμο...και το κουστούμι μου βρίσκεται ακόμα σε πολύ ημιτελές σημείο...γιατί μου πάνε όλα τόσο στραβά:unlucky:......oh well...μάλλον θα φορέσω το Tifa cos μου και θα αφήσω το άλλο για τα χριστούγεννα...σνιφ :emptyonexg1:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ~*memole*~: 10 Οκτώβριος 2009 - 09:23

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#124 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 09:55

Κατάρα και πάλι κατάρα :sadist:... το vampire knight cosplay μου ναυγαγεί:run:...o Zero μου με ακύρωσε για να παέι σε γάμο...και το κουστούμι μου βρίσκεται ακόμα σε πολύ ημιτελές σημείο...γιατί μου πάνε όλα τόσο στραβά:unlucky:......oh well...μάλλον θα φορέσω το Tifa cos μου και θα αφήσω το άλλο για τα χριστούγεννα...σνιφ :emptyonexg1:

Awww τι κρίμα. Ελα δεν πειράζει, και η Tifa είναι πολύ καλη για τώρα.:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#125 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 10:11

Ναι δεν το έχω ξαναβάλει σε πάρτυ της Αθήνας οπότε...αλλά τον έβαλα τον κολλητό μου να μου ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ οτι θα κάνει Ζερο 100% τα χριστούγεννα, αλλιώς θα του πιώ το αίμα στ'αλήθεια!!! :mador2:

#126 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 10:42

Κρίμα και το περίμενα το Vampire knight πως και πως. Δεν πειράζει, όμως. Κρατάω την αγωνία μου για το επόμενο cosplay!:ureshii:
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 11:19

Pity that.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#128 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 12:43

ααααααααααα, κριμαα....ηθελα να σε δω με στολη vampire knight......δεν πειραζει...την επομενη φορα!!!!:ureshii:

#129 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 14:09

μόλις λίγες ώρες μείναν.... μουχαχαχαχαχαχααααααα <------------σατανικό γέλιο
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#130 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 14:17

Ναι δεν το έχω ξαναβάλει σε πάρτυ της Αθήνας οπότε...αλλά τον έβαλα τον κολλητό μου να μου ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ οτι θα κάνει Ζερο 100% τα χριστούγεννα, αλλιώς θα του πιώ το αίμα στ'αλήθεια!!! :mador2:

OMG!!!! Vampire Knight cosplay?!!! Πο ποοο εάν δεν είχα υποσχεθεί να κάνω άλλο cosplay θα έκανα τον Kaname :hero: (ναι ναι ακούω τα γκουχου εκεί :mador2: ...) και ας κιντύνευε η ζωή μου:hot:.

#131 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 16:15

Ναι ρε παιδιά και 'γω ήθελα τόσο να σας δείξω αυτό το cos γιατί πήγαινε τόσο καλά αλλά όλες οι αναποδιές έκατσαν στο τέλος...Τα χριστούγεννα όπωσδηποτε!!! Εγώ τώρα γύρισα σπίτι ετοιμάζομαι ασαπ και ψάχνω να βρω τρόπο να έρθω πεδίο άρεως, έχω μια προαίσθηση οτι κανένας ταξιτζής δε θα με πάρει και έχω αργήσει ελεινά....crap

#132 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 17:41

Και ναι τα καταφερα COSPLAY PROGRESS 100% :wet2::riiight::riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα =COMPLETE

#133 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 01:39

Just got back από το πάρτυ, περάσαμε πολύ ωραία, πολλά και ωραία cοs και η φωτογράφιση σούπερ :thumbup: και άμα δεν είμουν τόσο ζόμπι από όλη την ημέρα θα καθόμουν παραπάνω! Επίσης γνώρισα και πολλά νέα άτομα,δηλ. όχι καινούρια γενικώς αλλά καλά εγώ σας μαθαίνω ακόμα, it was nice to meet you guys!
:hi::ureshii:
Αργότερα το μεσημέρι check for pics !!!!!!!!!!!!

#134 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 01:55

Όντως ήταν πολύ ωραία όσο έκατσα (πρέπει κάποτε να τα φτιάξω με μια ψιλο-οτάκου, δε γίνεται :) ), το πάρτυ (ευτυχώς) δεν είχε ΤΟΣΗ μεγάλη προσέλευση όσο το προηγούμενο, αν και είχε πολύ κόσμο, οπότε τα πράγματα δεν ήταν ασφυκτικά... Just fine :)

#135 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 02:36

Μπορεί να μην είχε τόσο πολύ κόσμο όσο την άλλη φορά, αλλά & πάλι τα cosplay ήταν μπόλικα!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.