Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#106 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 08 October 2009 - 13:48

Παιδιά άμα χρειάζεται κανείς σας μελαχροινή περούκα με αφέλειες, let me know. Την αγόρασα για το yuki cos μου αλλά τελικά φαίνεται πως τα ίδια τα μαλλιά μου κάνουνε καλύτερα, οπότε δεν τη χρειάζομαι, άστοχη αγορά, shit happens...
Το χρώμα της κοκκινίζει πολύ ελαφρώς δηλ. dark auburn κάπως έτσι, και παρόλο που ήταν φθηνή έχει απίστευτη ποιότητα, αν θέλει κάποιος ας μου πει :ureshii:
Posted ImagePosted Image

#107 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 17:24

(one of the) Seven Stakes of Pulgatory

Posted Image

cosplay progress: 100% Complete!!!

#108 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 October 2009 - 18:52

Μετά από κάποιες αγορές & ένα πρώτο χτένισμα / βάψιμο της περούκας (ήδη πήγε καλά) θα έλεγα ότι progress (από το εύκολο) cosplay: 80%

P.S. Αχ βρε Tomodachi, να είχα μερικές μέρες ακόμη (καταραμένο Ικαρία / εκλογές combo) & θα είχα πάει για Battler από το Uminekο no Naku Koro ni. Πολύ κοντά σε στυλ αυτό που κάνω, άλλωστε. Όχι όμως το bondage version της πιο πάνω φωτό. ;)

Edited by Yo! Master, 09 October 2009 - 19:53.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#109 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 19:23

P.S. Αχ βρε Tomodachi, να είχα μερικές μέρες ακόμη (καταραμένο Ικαρία / εκλογές combo) & θα είχα πάει για γBattler από το Uminekο no Naku Koro ni. Πολύ κοντά σε στυλ αυτό που κάνω, άλλωστε. Όχι όμως το bondage version της πιο πάνω φωτό. ;)

Θα είσαι Αθήνα στο 3ημερο στο fnac? Ενα από τα δύο umineko no naku koro ni cosplays θα το επαναλάβω μια απο εκεινες τις μέρες, οπότε μπορείς να ετοιμαζεις τον Batler-που ναι και πανευκολο κοστούμι.....

#110 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 October 2009 - 19:54

Θα είσαι Αθήνα στο 3ημερο στο fnac? Ενα από τα δύο umineko no naku koro ni cosplays θα το επαναλάβω μια απο εκεινες τις μέρες, οπότε μπορείς να ετοιμαζεις τον Batler-που ναι και πανευκολο κοστούμι.....

Δυστυχώς όχι. :(
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#111 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 19:58

Δυστυχώς όχι. :(

τοτε θα βάλω μαύρο βρακι. :zetsubou:

#112 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 09 October 2009 - 20:42

τέλος τα ραψίματαααα!!!!

Outfit progress: 100% :riiight:

μόνο η κουπ μου την ημέρα της κρίσης έμεινε! δλδ αύριο.

edit: βρακιά ακούω κ βρακιά δε βλέπω (προς το παρόν! :himitsu: )
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#113 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 09 October 2009 - 20:48

Cosplay Progress 90%. Εχω ράψει πολυυυυυ τον τελευταίο καιρο...Μόνο κάτι ψιλά μου έχουν μείνει. Btw έχοντας γυρίσει όλη την ερμού και την πατησιων μπορώ πια να πω ότι είναι τραγικά δύσκολο να βρεις άσπρη κάλτσα μέχρι το γόνατο στην αγορά....Καλύτερα να ψάχνεις τον χαμένο θησαυρό. Δηλαδή έλεος. Έχω επίσης να ανακοινώσω ότι στο Alice in Wonderland cosplay, εκτός από Mad Hatter βρήκα και κουνέλι οπότε θα έρθουμε ολοκληρωμένη τριάδα!:ureshii:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#114 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 21:29

Έχω επίσης να ανακοινώσω ότι στο Alice in Wonderland cosplay, εκτός από Mad Hatter βρήκα και κουνέλι οπότε θα έρθουμε ολοκληρωμένη τριάδα!:ureshii:

Aχουυυ! :ureshii: Πόσο θέλω να κάνω κάποτε Cheshire-cat από Alice in wonderland!

Ψήνεται τετοιο πράμα? Που? Πότε? Για λεγε.....:himitsu:

#115 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 09 October 2009 - 22:08

Aχουυυ! :ureshii: Πόσο θέλω να κάνω κάποτε Cheshire-cat από Alice in wonderland!

Ψήνεται τετοιο πράμα? Που? Πότε? Για λεγε.....:himitsu:

Οντως το μόνο που μας λείπει είναι ένα Cheshire-neko! Θα ήταν καταπληκτικό κάποια στιγμή να κάναμε τετράδα για κάποιο event!:kawaii: Hoshiiii

Posted Image

#116 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 22:21

Οντως το μόνο που μας λείπει είναι ένα Cheshire-neko! Θα ήταν καταπληκτικό κάποια στιγμή να κάναμε τετράδα για κάποιο event!:kawaii: Hoshiiii

...και ο ρόλος του χρόνο-Καπελά εχει κλειστεί: Speedgrapher.
(καρότο, μαστίγιο, κουβας-ψαρόνερα και ΒΟΥΡ!!)

#117 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 09 October 2009 - 22:32

OMG lool:hahaha:

Posted Image

#118 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 09 October 2009 - 22:51

Θα ήταν τέλειο να σκάσουμε μύτη όλοι οι ήρωες από Alice in Wonderland!!! Να βρούμε κ τράπουλες να έχουμε όλο το σετ!
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#119 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 09 October 2009 - 23:01

Ωπ, ο λαγός έσκασε μύτη!:wis:

Posted Image

#120 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 October 2009 - 23:12

Η πραγματική πρόκληση για cosplay Alice in wonderland είναι η Queen of Hearts (Nτάμα-Κούπα).
Δυσκολούτσικο, αλλα οχι ακατορθωτο. Αλλα αμα γινει σωστά, θ' αφήσει εποχή....!

εντιτ: επειδή πολύ με ψήνει αυτό το Alice in wonderland concept, καλείστε να ανοίξετε αντιστοιχο topic στο cosplay sub-forum, να το αναλύσουμε εκει
(για να μη σπαμμάρουμε εδώ)