Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#61 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 23:10

Extreme is never enough...

Κατι απο hentai ισως? :P

#62 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 23:27

Και ναι αποφασησα τελικα να εμφανιστω ως heartless Posted Image απο kingdom hearts,,ελπιζω να προλαβω να το τελιωσω αλιος θα ερθω με κατι απο τα παλια...:borednn9:

Sugoi!! Really awsome^^ I would really wanna see that!

#63 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 00:13

Κατι απο hentai ισως? :P

κ μετά φαίνεται σε κάποιους περίεργο που ντρέπομαι να πάω μόνη μου με τρόλευ στο photoshooting!!:bleh:

πάντως για να απαντήσω κ στη Στέφι, extreme + sexy = τι σκ*τ*, κάποιος θα μας προσέξει κ εμάς τους απλούς j-fashion!!!!:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#64 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 00:49

Θελω να δω πως θα κανεις τα ματια ... :wis:

Τα ματια ειναι οντος ενα προβλημα αλλα ντακσι ελπιζω να σκεφτω κατι μεχρι τοτε :himitsu:

Sugoi!! Really awsome^^ I would really wanna see that!

ελπιζω μονο να με φτασει ο χρονος και να βγει καλο :P

#65 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 02:11

Ας ρωτήσω και γω κάτι. Μήπως έχει κανένας μια μαύρη περούκα, ίσια, λίγο πιο μακρυά από τους ώμους, που να μπορεί να μου την δανείσει;

#66 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 11:29

Και εκεί που ετοίμαζα τις βαλίτσες μου για ένα επαγγελματικό ταξιδάκι στην Κολωνία, πληροφορούμαι πως τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί!:roar:
Οπότε ετοιμαστείτε να δείτε και εμένα στο πάρτυ, χωρίς cosplay όμως, μιας και είναι αρκετά αργά να ετοιμάσω κάτι
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#67 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 13:35

Ας ρωτήσω και γω κάτι. Μήπως έχει κανένας μια μαύρη περούκα, ίσια, λίγο πιο μακρυά από τους ώμους, που να μπορεί να μου την δανείσει;

Εχω εγώ! Αρκετά μακριά, αλλά με φράτζα (αφέλειες) μπροστά. Αν σου κάνει, πες μου να κανονίσουμε.

#68 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 22:49

Επίσημα λοιπόν θα είμαι κ εγώ εκεί κ με ένα ακόμα UMBER CULT team cosplay !!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Επίσης δεν θα σπασει η παράδοση που λέει οτι κάποιος πρέπει να έχει γενέθλια ή γιορτή εκείνη την ημερα γιατί μόλις το ρολόι δείξει 12.00+ θα κλείνω επίσημα το 28 έτος της ηλικίας μου...:emptyonexg1::unlucky::emptyonexg1: επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα ένοιωθαν μειονεκτικά χωρίς τούρτα αυτή την φορά...

And for the record Personal cosplay 70%

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#69 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 12:24

*mumble*δουλειά*mumble*
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#70 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 14:36

Ωραιααα:wooi2: εχω ψυσει μια φιλη μπορει να παμε:joyful:
Spoiler:

#71 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 15:07

Και ναι αποφασησα τελικα να εμφανιστω ως heartless Posted Image απο kingdom hearts,,ελπιζω να προλαβω να το τελιωσω αλιος θα ερθω με κατι απο τα παλια...:borednn9:

haha πλακα κάνεις! θεική ιδέα!
θα προσπαθήσω και εγώ για cosplay αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ράψω το ρούχο που χρειάζεται και έχει δίαφορα props που δεν είναι απλά =/ αλλα τέσπα, αυτή ειναι η πλάκα του cosplay *_*

#72 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 21:55

haha πλακα κάνεις! θεική ιδέα!
θα προσπαθήσω και εγώ για cosplay αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ράψω το ρούχο που χρειάζεται και έχει δίαφορα props που δεν είναι απλά =/ αλλα τέσπα, αυτή ειναι η πλάκα του cosplay *_*

Χαχαχα thanks :) αλλα οπως ειπες και εσυ το προβλημα ειναι ο χρονος,,αλλα εγω ευτηχως πειρα πολλυ καλες συμβουλες για να φτιαξω το cos μου και ελπιζω να με φτασου οι 2 περιπου βδομαδες που μενουν για το παρτυ,,((εσυ αν επιτρεπετε τι cos ετιμαζεις))

#73 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 22:13

Χαχαχα thanks :) αλλα οπως ειπες και εσυ το προβλημα ειναι ο χρονος,,αλλα εγω ευτηχως πειρα πολλυ καλες συμβουλες για να φτιαξω το cos μου και ελπιζω να με φτασου οι 2 περιπου βδομαδες που μενουν για το παρτυ,,((εσυ αν επιτρεπετε τι cos ετιμαζεις))

good luck λοιπον! θα προτιμούσα να μην αποκαλύψω μέχρι να κάνω κάποιο progress, μην γίνω και ρεζίλι, haha xD

#74 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 23:51

καλησπερα κόσμεεεεεε!!!!
που λεεεετεεεε...αρχισα δειλα-δειλα και γω να πηγαινω στα cosplay.. εχω να πω πως στο προηγουμενο πορωθηκα πολυυυυυυ.ειδα μερικα απιστευτα πραγματα..κριμα που εχασα τους power rangers παντος....δν μπορεσα να κατσω πολυ ωρα...θα θελα να κανω κατι αλλα....ας οψεται [τωρα αυτο εγω σωστα το εγραψα?] το ελληνικο πανεπιστημιο και η !@# εξεταστικη μ [νταξ και η βαρεμαρα:himitsu:] δεν με κοβω να κανω κατι ιδιετερο..αν και εχω κατι υπ'οψιν....χμμμ.[φλυαρω παλι:hot:]....τελος,προσωπικα ψοφαω να μπω στο μετρο ντυμενη και να περπαταω στο δρομο κ να με κοιτανε περιεργα...μμμμμ i guess αυτα προς το παρων....:emptyonexg1:
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#75 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 00:37

noh, εύχομαι σιγά σιγά να σε πιάσει και εσένα η λύσσα με τα cosplay και να μην σταματάς με τίποτα:hihi2:. Ειδικά κ από την στιγμή που δεν σε ενοχλούν τα περίεργα βλέμματα στον δρόμο, ακόμα καλύτερα! Άντε, με το καλό!:thumbup:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809