Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ane Doki

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#106 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 02:04

Λοιπόν το manga αυτό πρέπει να κοπεί, γιατί δεν έχει τίποτα να προσφέρει εκτός από ποσότητες ecchiness. Όλη η υπόθεση ακολουθεί το γνωστό μοτίβο της σούπερ κοπέλας που εμφανίζεται από το πουθενά, και υπάρχει μόνο και μόνο για κάποιες στιγμές :nbleed:. Oχι πως δεν γουστάρω τις fanservice καταστάσεις αλλά γενικώς περιμένω πολύ περισσότερα από (υπόθεση, δράση, χιούμορ κτλ).
Στην πυρά λοιπόν !:mador2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Πάντως δεν πρέπει να έχεις διαβάσει και πολλά ecchi για να τα γράφεις αυτά. Ο κάθε ecchi fan ξέρει ότι it's all about the fanservice, really.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#107 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 02:10

Δεν έχω διαβάσει πολλά ecchi manga, έχω διαβάσει όμως αρκετά και όντως "Its all about the fanservice" αλλά από το κατά πόσο προσφέρεις στους άλλους τομείς κρίνει την αξία και το κατά πόσο θα συνεχιστει το manga. To "to love ru" ας πούμε αρκετή δόση χιούμορ και φαντασίας παρόλο που επικεντρονόταν στο fanservice, για αυτό και ήταν κορυφή στο είδος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 21:55

Ερωτηση...
Είναι στο ίδιο στυλ με το ichigo 100%?Εννοώ ακριβώς στο ίδιο όμως.Το λέω γιατι δεν θέλω να είναι echhi τύπου Green Green (σκουπίδι) με εντελώς χάλια character develpoment και lame jokes.
To ichigo100% ας πούμε διαβαζόταν πολύ εύχαριστα παρόλο που δεν είμαι echhi fan (Τείνω πιο πολύ στα romance slice of life)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 23:44

(Τείνω πιο πολύ στα romance slice of life)

Good. Βουρ στον πατσά για Ane Doki. :riiight:

(Και που 'σαι... πιάσε και το Pastel, και θα με θυμηθείς... ^^)

Πάντως δεν θυμίζει Ichigo 100% παρά μόνο στο character design (αν κι αυτό είναι για καλό).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#110 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 09:07

Από ότι φαίνεται D.Dragon δεν είσαι φίλος του ecchi και του slice of life σωστά?
Διότι εκεί επικεντρώνεται η συγγραφέας....το to love ru παιζει στο fantasy ενώ το Ane Doki παίζει στο slice of life.
Για έλεγξε το Battle Club και έλα μίλα μου για fanservice....το Ane Doki είναι μωράκι μπροστά του.

Kenny καλό το Pastel που πρότεινες αλλά θα πρόσθετα και το Kimi ni Todoke.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#111 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 12:41

Εγώ τα χώνω στο manga, γιατί από την αρχή μου φαίνεται πως ο συγγραφέας το έχει βάλει στον αυτόματο πιλότο και δεν ξέρει ο ίδιος που θέλει να το πάει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 22:05

Δεν νομίζω ότι το έχει βάλει στον αυτόματο πιλότο....η συγκεκριμένη συγγραφέας μου φαίνεται ότι έχει καεί από όταν έβγαλε το ichigo 100%. Για εμένα ήταν ανούσιο το παρατράβηξε και κούρασε....ενώ το Ane Doki και το hatsukoi limited εξελίσσεται και εξελισσόταν αρκετά καλά και με καλό ρυθμό χωρίς βεβιασμένα πράγματα.
Ναι ίσως είναι ένα κλασσικό romance(αν και δεν θυμάμαι να έχω δει κάπου το συγκεκριμένο θέμα, αν εξαιρέσεις το Dousei Recipe, που θα το πρότεινα και στο/στη ichigo13, που ίσως να μοιάζει λίγο.) αλλά η Natsuki εμφανίζεται πλέον σαν από μηχανής θεός (θεά στη προκειμένη) και προσφέρεται να βοηθήσει αλλά όχι χωρίς καλό λόγο....
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#113 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 01:22

Ch. 26 (final δυστυχώς)

Spoiler:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#114 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 01:30

Καλο ηταν το ending, αντε, παμε για αλλα.

qzMHWHd.png

#115 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 19:46

Τελειωσε πολυ ομορφα αλλα αφησε πολλους υπαινιγμους για συνεχεια. Αμα δεν προκειται να συνεχισεις ρε φιλε, γιατι μας το κανεις αυτο;; Πφφφφ....
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:23
*ending spoilers*spoiler tag inserted >___<

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#116 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:03

Spoiler:

qzMHWHd.png

#117 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 20:21

Δεδομένων των συγκυριών και τηρουμένων των αναλογιών, δεν τελείωσε και τόσο άσχημα. Πχ σίγουρα τελείωσε καλύτερα από το TLR. Αν είχε και τη διάρκεια του TLR θα ήταν καλύτερα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε τώρα... FUCK YOU, WSJ. >__<

Spoiler:
Μη σε παίρνει από κάτω, Kawashita-sensei. Φτύσε τους όλους και πήγαινε στο Young Animal, να γουστάρουμε.

2112.gif

#118 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 23:15

Τόσο απλοικό σεναριακά Ecchi manga δεν έχει θέση στο jump...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 01:45

Τόσο sexy ecchi manga δεν έχει θέση στο Weekly Faggot Jump...

Fixed that for you.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ όταν βλέπω κάποιον να ιεροποιεί ένα περιοδικό.

2112.gif

#120 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 02:00

Τόσο απλοικό σεναριακά Ecchi manga δεν έχει θέση στο jump...

Ναι, γιατί το Jump έχει ΤΙΣ ιστορίες, με ΤΟ ανατρεπτικό, περίπλοκο και βαθύ σενάριο... που δεν έχουν ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ fanservice...

Το άρχισα κι εγώ και έχω διαβάσει μέχρι το 3. Το πρώτο μου ecchi, καλωσόρισα. :thatsit: Ως τώρα δηλώνω υπέρ της άποψης ότι η Natsuki χρησιμοποιεί τον Kouta και τίποτε παραπάνω. Αλλά μιας και ξέρω ότι τα ecchi αποτελούν την ικανοποίηση της φαντασίωσης των νεαρών αρσενικών, ξέρω καλά ότι αυτό θα ανατραπεί. Οψόμεθα.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα